![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "nie musze wstydzic sie bo to nie jest zaden wstyd"
Cytat:
![]() - nie wstydze sie, ze jestem niewierzaca, mam gdzies papieza a kosciol mnie niemilosiernie irytuje, uznaje ich za zlodziei i naciagaczy. No i nie wstydze sie, ze cala wiare uwazam za najdoskonalsze i najbardziej dochodowe klamstwo wszech czasow ![]() - nie wstydze sie, ze na widok pajaka/cmy/robaka obojetnie gdzie bym nie byla zaczynam krzyczek, trzasc sie, mdleje a nastepnie spierprzam gdzie popadnie, daje nura pod dywan lub pod stol ![]() ![]() - rowniez mam zapachowa obsesje ![]() ![]() ![]() ![]() a dodatkowo jeszcze nie wstydze sie, ze przegladam zadne jedzenie od kazdej strony, kazdy kawalek miesa zanim wsadze do buzi musze 10 razy skontrolowac, czy aby na pewno nie ma jakiejsc zyly, a jak juz sie takowa trafi, to wypluwam wszystko, co mam w buzi ![]() ![]() nie wstydze sie tez, ze wbrew towarzystwu przyjaciol zwierzat jem mieso, i nawet je lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
nie wstydzę się że mnie nie ruszył przyjazd Nowego Papieża, nie wstydze się łez i mojego śmiechu mimo że czasami nie potrafie złapać oddechu
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie wstydzę się, że lubię gdy od wilgoci puszą mi się włosy, bo zawsze chciałam mieć kręcone, a gdy pada, to robią mi się pod spodem i na końcach loczki
![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak w kotlecie trafi sie jakiś "tłuszcz"- oczywiście TYLKO ja go widze ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Nie wstydze się, że moje ukochane trampko-adidasy kupiłam sobie w supermarkecie
![]() Nie wstydze się, że studiuję zaocznie, chociaż wiele osób uważa to za powód do wstydu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nienawidzę w jedzeniu żyłek, kości i tłuszczu bleee ![]() ![]() ![]() A rodzice tylko na mnie krzyczą, że kotleta wykrawam w środku(tam jest najmniej tłuszczu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo to lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co ja zrobie że ja sie tego po prostu BRZYDZE! A jak coś przypadkiem trafi do mnie do buzi to samoistnie z niej wypada ![]() kiedyś miałam taką "przygode" na inscenizacji Bitwy pod Grunwaldem poszłam po kurczaka z grilla a tam... ŻYŁA Z KRWIĄ ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Nie wstydzę się tego ze razem z koleżanką zachowujemy się jak dzieci, w szkole robimy zamęt i spustoszenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha UWIELBIAM huśtawki. NAwet mama swoją w ogródku ![]() ![]() ![]() hustawki sa the best. otwórzmy fan klub ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasami Londyn,czasami Hiszpania-aktualnie Lidzbark Warmiński.
|
JUz Ciebie lubie!!!!
Dodam jeszcze od Siebie -nie wstydze sie,ze popieram prawo do aborcji,eutanazji(wlasnie dlatego,ze cenie obie JAKOSC ludzkiej egzystencji), -uwazam,ze KOBIETY nie powinny rodzic dzieci uposledzonych,kalekich,bo to sensu nie ma najmniejszego; -lubie kolor np. rozowy i nie pojmuje dlaczego w Polsce jest on tak negatywnie odbierany(czyzby przez solarniane pannice?); -lubie czasami pobyc troche sama; -nie lubie rodzin wielodzietnych(to jest dla mnie po prostu chore,szczegolnie ,gdy BIEDA AZ PISZCZY); Ale tu sie na mnie gromy posypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie wstydzę się wydurniać jak szalona na imprezach, rzucać tortem, pluć wodą lub szampanem na kolegę
![]() Nie wstydzę się powiedzieć, że chce mi się siusiu w większym gronie ![]() ![]() Nie wstydzę się tego, że mam arachnofobię Nie wstydzę się swojego imienia, gdyż mnie bardzo się podoba ![]() Nie wstydzę się swoich Rodziców, Oni dla mnie są najlepsi, a moja Mama to najlepsza przyjaciółka i tego też się nie wstydzę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam o jeszcze jednej rzeczy, za ktora ludzie chca mnie zlinczowac, a ja sie jej bynajmniej nie wstydze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Nie wstydzę się, że śpię z moim ukochanym i jedynym w świecie misiem. No.
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
Ostatnio jeden z moich "znajomych" powiedział mi, że wstydem jest to, ze chodzę do Kościoła i angażuję się w to, co tam się dzieje. Było mi przykro, bo ja nie mówię tak o ludziach, którzy nie chodzą.
![]() Poza tym, kumpela mówi, że wstydem jest to, że lubię nosić czarne koszulki z bawełny i że w moim wieku (19 lat) nie pofarbowałam sobie włosów. ![]() To, co inni uważają za wstyd, ja uważam za moje zalety. ![]() Dziekuję za ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
No a wiec pracuje sobie ładnie w hipremarkecie
![]() dlamnie to zaden wstyd pracuje zarabiam uczciwie na szkołe i własne wydatki wiec niemam sie czego wstydzic ![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może nie wszystkie oczywiście...tylko takie rozpieszczone,którym wszystko wolno.A mamy siedzą obok i się jeszcze z tego śmieją... ![]() Nie wstydzę się bujać na huśtawce...kazdemu wolno...nie zależnie od wieku ![]() Nie wstydzę sie powiedziec komuś prawdy...nawet gdyby była najgorsza Nie wstydzę sie głośno śmiać...w końcu śmiech to zdrowie ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
nie wstydzę się:
*małego biustu ![]() *mojego aparatu orto *tego że mieszkam na wsi (chociaż niektórzy znajomi ze "stolycy" robią sobie z tego niezłą polewkę czasem) ![]() *tego że nie chodze na dyskoteki bo nie przepadam za takimi imprezami(wole "domówki") *moich bardzo wyzywających spodenek(prawie majtek ![]() ![]() *tego że nie chodze do kościoła... jak sobie przypomne to jeszcze dopisze EDIT: przypomniałam sobie *nie wstydze się tego ze mój TŻ pracuje na stacji lpg a nie jest np. komputerowcem itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
i jeszcze nie wstydze się tego że bardzo często robie zakupy w secondhad'ach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, a co zawiniły takie dzieci, że nie mają prawa do życia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
nawiązując do tego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1962647 oświadczam że nie wstydze się,że nie rozumiem postu założycielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Aaa nie wstydze się jeszcze że nie jestem praktykującą katoliczką i że irytują mnie dzieci do lat 5...Brr;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasami Londyn,czasami Hiszpania-aktualnie Lidzbark Warmiński.
|
Do wariatki_20-nawet nie wiesz,jak bardzo mi sie Twoj post spodobal!
Swoim pozal sie Boze znajomym ,,ze Stolycy"oswiadcz,ze ok.80 % ludnosci Polski ma wiejskie pochodzenie w pierwszym,drugim badz goooora trzecim pokoleniu!Na Chiny nie rozumiem co jest wstydliwego w mieszkaniu na wsi! Szanownym miastowym nawoz brzydko pachnie????To niech im dziadkowie badz rodzice opowiedza,jak to sie swojego czasy gnoj widlami przewracalo badz kapuste nogami udeptywalo... Co do dzieci uposledzonych-to nie ,one ABSOLUTNIE NIC NIKOMU NIE ZAWINILY!Ale cierpia...czasami meki dla nas niewyobrazalne!Wyja z bolu prawie 24h ....Gdzie jest sens ich cierpienia?Ja go nie widze!Aha ,znam sie dosc dobrze na genetyce....zeby nie bylo zem nieuk.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i tak samo z eutanazją, ale tylko jeśli chce jej sam "zainteresowany". Na początku żle zrozumiałam twój post, myślałam, że "uśmiercałabyś" wszystkie chore noworodki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiesz jak mnie denerwują takie wredne czasem uwagi, mimo że już to olewam bo na początku (czyli 4 lata temu jak się przeniosłam do nowej szkoły) było mi nawet troche przykro, że robią sobie jakieś uszczypliwe uwagi ale teraz leje na to ![]() ![]() ciesze sie ze już skończyłam szkołe ![]() No! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Nie wstydze się wejsc w rozowej bluzce do rockowego pubu
![]() Nie wstydze się ze nie chce mi się chodzic do kosciola Nie wstydze się ze czasami zachowuje się jak dziecko Nie wstydze się że ogladam jeszcze kreskowki Nie wstydze się ze czsami lubie posluchac sobie disco z pola Nie wstydze się pocalowac kolezanki na do widzenia Nie wstydze sie ze uzywam czasami slow ktorych znaczenia nie znam ![]() Nie wstydze se uzywac wymyslonych slow ![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Jak wcześniej pisałam nie lubie małych dzieci. Jakoś niedawno powiadomiłam o tym kolegę z pracy, to spojrzał na mnie jak na totalnie szurniętą, obłąkaną...Bleh, ludzie to jednak są....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
nie wstydzę się że czasem włączam sobie disco polo i wygłupiam się w rytm "jesteś szalona" lub "ciało do ciała"
![]() nie wstydzę się że na każdej praktycznie imprezie pierwsza wychodzę na parkiet nie wstydzę się że piję tylko tanie wina: wiśniówki, komandoski jabłkowe-inne alkohole nie dla mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.