|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ile czasu spędzacie w kuchni?
Ja bardzo lubię gotować myśle że srednio 2 h dziennie mi schodzi chociaz staram się gotowac tak zeby bylo na wiecej dni i zebym miala wolne czasami
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dziecinstwie lubilam tak nietypowo kaszanke i do dzis nie robi na mnie wrazenie krew z miesa, bez problemu kroje surowe mieso (niektorych to podobno brzydzi), jadam krwiste steki, surowego tatara, surowe jajka (w dziecinstwie na slodko jako kogel mogel), nie lubie za to golabkow za ktorymi wiele osob szaleje i uwaza je za jakis hit polskiej kuchni. Nie pasuja mi tez pierogi z owocami na slodko, dzemy wszelakiej masci. No i oczywiscie nie lubie sledzia. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Ja z kolei nie lubię zup (kolejna oszczędność czasu
). Ani się tym najeść, ani gotowane warzywa to żadna specjalna rewelacja. Czasem w zimie najdzie mnie na jakąś pomidorową lub zwykłą warzywną, ale absolutnie bez żadnych fujków typu mięso czy śmietana. Pocieszam się, że przynajmniej jakoś strasznie dużo w ten sposób nie tracę, bo gotowane warzywa mają wartość średnią, a zamiast tego zjem więcej surowych. |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham gotowac i niestey jesc tez.
Czasem gotuje dluzej czasem krocej, ale niestety nie mam czasu, zeby tak np na dwie godziny zniknac w kuchni i gotowac a chetnie bym tak sobie pogotowala. Nawet jak robie dzemy czy grzybki w occie to z "doskoku" i mnie to meczy. Nie spedzam wiele czasu w kuchni i zaluje tego
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
Niestety to też robota, która zawsze jest. Codziennie gotuje i wiem coś o tym. Staram się rano też zrobić jakąś owsiankę, ale czasami po prostu brakuje mi czasu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

). Ani się tym najeść, ani gotowane warzywa to żadna specjalna rewelacja. Czasem w zimie najdzie mnie na jakąś pomidorową lub zwykłą warzywną, ale absolutnie bez żadnych fujków typu mięso czy śmietana.