|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wf-koszmar
Daffodil:głaszcze:
wspolczuje... Edytowane przez m0n!k@ Czas edycji: 2006-06-07 o 22:22 |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez martucha_1 Czas edycji: 2011-12-12 o 19:11 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ostro "walcze" z biegami na w-fie nie cwicze, bo wredne babsko jest i w ogole, ale lubie sobie pobiegac czy poplywac ![]() sport ogolnie jest ok, sadze, ze to po prostu kwestia nauczycieli, ktorzy olewaja zawyczaj uczniow, lub wrecz odwrotnie - wymagaja zbyt wiele... |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja też lubię sport
Ale nie lubię w nią grać na wf
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
40- 50. No po prostu masakra, po czymś takim człowiek ledwo mógł dojść do szatni o własnych siłach. Dzieki Bogu ten koszmar jest już za mną .
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hm..u mnie na szczęście nie ma takiej sytacji z karą za przegrany mecz
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam wf lubię
Ale tylko jak właśnie w siatę gramy a gram jak szatan jak się sprężę Tyle że jestem osobą nie za szczupłą (rozmiar L... ) i czasem mam kompleksy. Moje nogi są w kształcie litery X ale ja mam to w dupie że już tak powiem, ważne że są długie :P I bez skrępowania chodze w krótkich spodenkach. Ma się te 173cm Nie przejmuj się
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
xDGratki!
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#136 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dla mnie zawsze WF był koszmarem. Nie dość, że jestem niska, to jeszcze mam bardzo słabo pobudliwe mięśnie, co powoduje, że mimo najusilniejszych starań i częstych ćwiczeń byłam najgorsza
Jako najlepszej uczennicy w klasie wybaczało mi się to, nawet niektórzy się śmiali, że ja mam głowę, a oni mięśnie i tak ma być, żebym nie miała za dużo |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze, tez bym taka chciala
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
ja jestesm kompletnym beztalenciem i łamagą w skakaniu przez kozła,skrzynia i innych w fikołkach, ale ze umie grac w siatkowke (dzieki temu lubie cwiczyc na wf), wygrywamy zawody i mam 6
Ach i jeszcze biegać potrafie Ale tak..to kiepsko ze mna
|
|
|
|
|
#139 |
|
Nie depcze krokusów
|
m0n!k@ - i tak czułam się fatalnie z tym, że nikt mnie nie wybierał do drużyny, zawsze zostawałam na końcu, brali mnie z łaski albo sympatii
![]() Naprawdę lubię sport, jestem też zapaloną kibicką różnych dyscyplin. Niestety, nadaję się co najwyżej do aerobiku, czyli tam gdzie nie ma rywalizacji. |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Nie depcze krokusów
|
Już się nie przejmuję, bo czasy WFu minęły bezpowrotnie, a aerobik lubię i nie mam z nim problemu
Najczęściej jednak (z powodów finansowych) ograniczam wygibasy do imprezek, potańcówek lub szaleństw w samotności przy głośnej muzyce
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Bo zdałam wf
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Nienawiadziłam wfu ze względu na gry zespołowe. Nie znosze siatkówki koszykówki i całej reszty. nie umiem w to po prostu grać
Mogę sobie pokopać czy poodbijać piłkę, ale tylko i wyłącznie w towarzystwie mojego TŻta.Wstydze się nawet grać w siatkę wsród moich znajomych, na plaży na wakacjach. To dla mnie męczarnia. Bardzo łątwo się zniechęcam gdy coś mi nie wychodzi. W LO nasza wychowawczyni wuefistka uświadomiłą mi ze wstrętem i uśmiechem na twarzy , że nie potrafię ani dobrze serwować, ani dobrze odbierać piłki. Sytuację pamietam do dzisiaj. Zawsze z wfu miałam 4 co zaniżało mi średnią. Nie jestem jakas ostatnia łamagą. Ale gry zespołowe doprowadzają mnie do szału. chciaż namiętnie pasjonuje się piłka nożną... ale tylko taką w tv.Zawsze uwielbiałam skoki w dal. Jestem bardzo skoczna i mam długie silne,nogi i w tej dziedzinie czułam się pewnie. No ale cóz... dobre wyniki w skokach nie wystarczały naszej wychowawczyni. Mam taki wstręt do wfu i do tej kobiety. Nienawiedze jej z całego serca za to że zmuszała mnie do rzeczy których do dzisiaj nie jestem w stanie opanować. Nie daruje jej tego że zniechęciał mnie do sportu zespołowego tak skutecznie ze do dziś dostaję palpitacji serca jak patrze na znajomych grających w siatkówke.Nienawidze że z zachowania zawsze dawała mi ocenę "dobry", mimo że nie byłam negatywnie wyróżniającą sie uczennicą. Taka szara mycha co sie nie odzywa.Promowała i faworyzowała zawsze lizusów i wazeliniarzy. I nie zapomną nigdy jej żalu gdy z bólem dawała mi wzorowe zachowanie na zakończenie klas maturalnych... gdyby tego nie zrobiła nie miałabym świadectwa z czerw. paskiem- a na tym ucierpiałaby klasa... wiadomo im wiecej prymusów tym lepiej klasa wypada i ona sie lepiej sprawdza jako wychowawczyni. Boże!!! trzesie mną na samo wspomnienie. |
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
A teraz w skrócie to co napisałam wyżej jak komus sie nie chce czytać
: nienawidze gier zespołowych i spowodowane jest to sposobem w jaki traktowała mnie wuefistka w liceum.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
A mi baba od wf-u postawiła na koniec 4 Jako jedynej w grupie... chociaż miałam 5 z biegów.. Teraz to już wogóle czuję się najgorsza
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Thaitii ile ja bym dała za 4! Ale u mnie baba od wuefu ma coś z głową i dlatego przez jej widzi mi się mam 2 na koniec
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I byłby spokój.
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Jeszce mi się jedna trauma z dzieciństwa przypomniała. Z podstawówki 5 może 6 kl. podstawówki. Już wtedy nienawidziłam szczerze wuefu. Miałam bardzo dobry wynik w biegu na 800m. co mnie oczywiście zadziwiło i ucieszyło w pewnym sensie. Odbywały się zawody miedzy klasami z naszej szkoły podstawowej. Między innymi sztafeta 4x400. No i dziwnym trafem zostałam wybrana do reprezentacji. Weszłam na miejsce mojej wielkiej miłości Kacpra- który jak sie o tym dowiedział że wyleciał ze składu to się poryczał
. Przez trzy zmiany nasza klasa prowadziła, a ja miałam tylko utrzymać to prowadzenie na 4 zmianie. Ale traf chciał, że zle rozłożyłam siły. Wystartowałam jak do sprintu. I jedyne o czym marzyłam to zeby tylko dobiec do mety. Biegłam na 4 zmianie z chłopakami, jako jedyna dziewczyna. Miałam takie straszne skurcze mięsni i kolkę że myslałam , że umrę na zawał. A naprawdę bardzo się staraałm. Bardzo to przeżyłam. Na mecie tylko jedna osoba( chłopiec który wówczas bardzo mi się podobał) pocieszył mnie, przytulił i powiedział żebym się nie martwiła. To było miłe. Inni zachowali się jak zwykłe chamidła. Nigdy tego nie zapomnę. Do dzisiaj pamiętam każdy szcegół tego dnia. Wygrała klasa D. dostali kosz owoców a my nie dostaliśmy nic i wszyscy mieli do mnie pretensje. NIENAWIDZE PRZEGRYWAĆ nienawidze w ogóle grać i nienawidze rywalizacji. Pewnie gdybym wygrała. też nie wspominałabym tego miło. Bo atmosfera jaka sie wtedy wytworzyła była dobijająca. |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki, wy się martwicie... moj facet od wf jest zboczony. Komentarze są na poczatku dziennym. Jak byla w naszej szkole uroczystosc, to sie spil, i mowil o piersiach dziewczyn. Boze, przepusc mu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

I nikomu nie bedzie zalezec, zebysmy cwiczyli 
A co do siatkówki - u nas tez jest często praktykowana a ja gram jako jedna z "najgorszych" dziewczyn. Lubię ten sport aczkolwiek nie umiem w niego grać, nad czym usilnie pracuje, co prawda bez efektów. Ale nie zraża mnei to a z WF na koniec bede miala bdb 

) i czasem mam kompleksy. Moje nogi są w kształcie litery X ale ja mam to w dupie że już tak powiem, ważne że są długie :P I bez skrępowania chodze w krótkich spodenkach. Ma się te 173cm
Jako najlepszej uczennicy w klasie wybaczało mi się to, nawet niektórzy się śmiali, że ja mam głowę, a oni mięśnie i tak ma być, żebym nie miała za dużo