![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Do wymiany Acne Derm, L'oreal, Bourjois itd. Większość nowych, ale są i używane
Cytat:
Przykro mi, ale nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Śliczny kuferek na kosmetyki wymienię na kosmetyki ze średniej i wyższej półki
Cytat:
W wąteczku twoim niestety nic nie znalazłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Do wymiany Acne Derm, L'oreal, Bourjois itd. Większość nowych, ale są i używane
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Nie podpadam niestety pod Twoją listę poszukiwań, ale a nuż coś wypatrzysz u mnie? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuja mnie:
2. Cień Bourjois Pastel Lumiere kolor 51 brązowy raz wypróbowany - niestety nie mój kolor 3. Acne Derm NOWY Moj watek w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U ciebie interesują mnie: Bioderma Sensibio H2O Plyn micelarny 75% z 250 ml Aldo Vandini Body Butter macadamia vanille Maselko do ciala 50% z 250 ml Henna Treatment wax Odzywcza maska do wlosow ciemnych 30% z 240 g Lancome Juicy Tubes Touched By Light Pelnowymiarowy, oryginalny blyszczyk z drobinkami 10% z 14,16 g (Canada) Cacharel Amor Amor summer edition EDT 1,5 ml Gucci Envy Me EDT 1,7 ml Powiedz mi kochana czy ty pisałaś ile pozostało czy ile jest zużyte?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz mi co cię u mnie interesuje, bo u ciebie napewno coś wyszperam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Acne Derm, tonik antybakteryjny, zestaw mini-produktów Effaclar i korektor Maybelline, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz może zdjęcie cieni Isadora?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Zakupoholiczko, chyba się niestety spóźniłam, a szkoda bo bardzo mi zależało na cieniu Bourjois brązy nr 51
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Interesuje mnie puder brązujący w kulkach i woda toaletowa wink ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Przepraszam was, że z takim opóźnieniem odpisuję na wiadomości, ale ciągle jestem na komputerze z doskoku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę chyba się troszkę spóźniłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Interesuje mnie u ciebie pozycja nr 24, 33, 48 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Mialabym jeszcze blyszczyk smackers, probke rozu Clinique i probke cacharel Amor Amor klasycznego. Jutro moge dolaczyc fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Cień Bourjois Pastel Lumiere kolor 51 brązowy raz wypróbowany - niestety nie mój kolor
mam jeszcze Smackersa w aplikatorze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Kurczę dziewczyny niedawno właśnie kupiłam sobie 6 smackersów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
interesujamnie te rzeczy:
4. Fioletowy cień w płynie Avon raz wypróbowana 6. Różowy błyszczyk Rubens raz wypróbowany 18. Róż Vipery numer 301 raz użyty 34. Naklejki na paznokcie kilku nie ma 40. Srebrny kolczyk do pępka znajdziesz cos u mnie za to??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125533 mój wąteczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam, może innym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat balsamów mam trochę dużo - chociaż jeszcze się zastanowię ![]() ![]() ![]() Buziole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Dot.: Śliczny kuferek na kosmetyki wymienię na kosmetyki ze średniej i wyższej półki
Hej to znowu ja
![]() Z wymienionych przez Ciebie rzeczy mam: odsypkę Revlona skinlights - chyba nr 3 - złoty, dla mnie jednak zbyt błyszczący; błyszczyk Dior Kiss - Caramel Apple, z wymiany, taka fuksja, wszystkie oglądające mnie osoby zgodnie orzekły, że absolutnie nie mój kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
A interesowała by cię cień diora ( został samotny w paletce 5 kolorów ) on jest tylko maźniety jak nowy mam jeszcze mleczko J&J brązujące raz użyte próbki perfum Kenzo itd
a do takiego zestawu mogę jeszcze dożucić nową torebkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie planowałam zacząć kurację Acne Derm i miałam go wyedytować z wątku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.