![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: od jutra lżejsze z dietą South Beach
ja też poprosze o e-booka
![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. ![]() razem od 29.01.2005r. ![]() zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. ![]() `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
oj mi tez chlebka brakuje najbardziej no ale jakos trwam
![]() jutro drugi dzien i mam nadzieje ze pojdzie mi rownie dobrze ![]() ja wyjezdzam w przyszla sobote cyzli ksoncze 1 faze troche wzcensiej bo na wyjezdzie nie da razy ale bede si estarac jesc jak w drugiej fazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
czy któraś dziewczyna wysyła e-booki?... bo ja wysyłałam, ale już się tym nie zajmuję, bo na wakacje wyjechałam
![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Froggiemka dziękuję. Ja chyba jednak spróbuję z tą kopenhaską. Będę ćwiczyć silną wolę, a potem dołączam chyba do Was kochane
![]() Marisa - Twoje rezultaty są super, aż trudno w to uwierzyć, że wszystko tak dobrze idzie. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Poulette zobaczysz już nie długo do Ciebie się przyłączę i będę lepiej wspierać. Obiecuję. Dziewczyny a o co chodzi w ogóle z tymi e - bookami, bo nie bardzo łapię? Trzymajcie się moje drogie i bądźcie dzielne. Ja zmieniam swoje życie od poniedziałku.Buźka, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
![]()
jezeli jeszcze ktos rozsyła e-booka to ja bardzo poproszę na adres aisoglam@o2.pl
![]() dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
bardzo dziękuje bonec
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. ![]() razem od 29.01.2005r. ![]() zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. ![]() `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
uwielbiam serek homogenizowany z przyprawami i czosnkiem, zamiast lyzki uzywam ogrodowych (moich ulubionych) ogoreczkow w dosc sporej ilosci, moze byc w fazie I ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
![]()
chyba nikt tego nie napisal > e-book jest w jezyku angielskim.
... przeczytalam go wczoraj i musze powiedziec ze bardzo mnie teorie autora przekonaly i zachwycily. Jednoczesnie po przeczytaniu kilkunastu stron o bialym pieczywie i ziemniakach poczulam wielka ochote na opisywany tam ciezki, gesty od nasion chleb i musialam go nabyc. poki co na diecie nie jestem - ale zaczne ten pierwszy etap w najblizszy weekend. jesli ktos jeszcze planuje swoja wielka zyciowa zmiane na ten okres to zapraszam do "grupy wsparcia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ta dieta jest cudowna!!!
![]() Dziś zaczynam 7 dzień i mam 4kg mniej!!! ![]() ![]() ![]() Polecam ją wszystkim chcącym poprawić swoja figurke. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
dziewczynki o co chodzi z tymi e-bookami? Jakaś super cudowna dietka - na to mi wygląda. jeśli można ja też bym prosiła marthynica@onet.eu. Da się zrobić?
![]() M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
![]()
Aiso, wielkie dzięki
![]() Obym wytrwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Przywiało kolejną plażowiczkę ![]() Na SB jestem od poniedziałku. Kurcze...wczoraj "zgrzeszyłam" ![]() ![]() Nie łatwo jest odchudzać się*, gdy rodzinka w najlepsze wcina mi pod nosem słodkości :/ * wiem, wiem, że w zasadzie SB to nie dieta, a sposób na życie- dobre odżywianie się i w ogóle ![]() Ale ale ![]() Mam do Was pytanie ![]() W pierwszej fazie dozwolone są słodycze: "Słodycze: (do 75 kalorii dziennie!) sorbety, dropsy, kakao." Czy mogę spokojnie wcinać takie "wodne" lody? ![]() That jest trochę przygłupia ![]() zakazane są owoce/soki owocowe... a takie (czyt. np "kolorki" algidy- jeden "kolorek" ma chyba 56 kcal) cuś ma w sobie np. jakieśtam cytrynowe koncentraty/kwas cytrynowy... ![]() Ohhh... ależ ta moja wypowiedź jest zrozumiała ![]() Ja się wagowymi sukcesami nie mogę pochwalić :/ Moje oczy dawno wagi nie widziały ![]() Ale wydaje mi sie ![]() No i w ogole mam nadzieje, ze z wymiarow pouciakaja mi centymetry ![]() Cmokam ![]() edit: chyba sama sobie odp ![]() Skoro sorbety są dozowlone, to takie wodne lody (w zasadzie to jest coś a'la sorbet no nie?! ![]() o jejuśkuuu mieszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
hehe dziewczyny ja też wskoczyłam na SB od piątku, czyli to 3 dzień I etapu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymajcie dziewczyny kciuki oby tak dalej szło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Witam Was Wizazanki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nusiaczek116@wp.pl
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, może komuś się przyda grzebiąc w necie znalazłam taką stronkę:
http://kraftfoods.com/south_beach_di...tname=sbdkraft co prawda jest PO ANGIELSKU, ale są tam przepisy na pyszniutkie posiłki od razu przyporządkowane co do któej fazy ![]() DeeAngel- witaj na wizażu i na SB, na pewno znajdziesz u wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
to ja tez chetnie bym sie do was przyłączyła- bardzo prosze o przesłanie e-booka (jakby była polska wersja- to super, choc angielska tez zrozumiem, ale leniuszek jestem
![]() z góry dziekuje ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
przemysle, pomysle, najbardziej sie boje tego cholernego efektu jo jo.
Bo nie wiem czy w chwili euforii po zobaczeniu ze jest mi kilka kilo lżej nie polece po wszystko, czego nie wolno mi jeść ![]() i tradycyjnie -> connetion@wp.pl bardzo prosze o e-booka ![]() ![]() POzdrawiam dziewczęta i życze wytrwałości ! /sobie również/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey!
![]() Mam zamiar zacząć tą dietę, ale mam kilka pytań: 1. Czy można stosować jakieś suplementy, herbatki odchudzające lub coś takiego? ![]() 2. Czy fazy można przedłużać? ![]() 3. To w końcu można jeść owoce czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Produkty poniżej 60 IG - wskazane: [...] czereśnie 22 gruszka 35 pomarańcza 35 [...] " Właśnie z owocami najtrudniej będzie mi się pożegnać, ale jeżeli to konieczne. ![]() 4. Chciałam jeszcze spytać czy ćwiczycie podczas diety? (Jeżeli to wskazane to mnie zabije brak konsekwencji ![]() Z góry dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam i POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
hej nikt nie wysle polskiego albo angielskiego e-booka?
![]() ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odp. 2 w mojej książce jest napisane, ze I fazę jeżeli da się rade to możan przedłużyc do 4 tyg, choć dziewczyny z forum tego nie polecają, bo jest to dość restrykcyjna faza, II do osiągnięcia wymarzonej wagi,III na całe zycie odp. 3 W I fazie owocom mówimy NIE ![]() odp. 4 cwiczenia pomagają zw wale z kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
![]()
Rzeczywiscie widok pięknych owoców na straganach łamie serce, ale przecież to tylko dwa tygodnie. Ja właśnie przeżywam 6 dzień na SB i troszkę za nimi tęsknię. Skupiam jednak myśli na wizji czystej krwi, świeżutkiej i zrehabilitowanej, która płynie w moich żyłach dodając mi energii. Taka wizja jest bardzo podnosząca na duchu i mniej frustrująca niż zastanawianie się ile kg jeszcze trzeba zrzucić, ile się uda itd. Zmiana sposobu żywienia wpływa na cały organizm, to czuć i widać - kg to nie wszystko - dochdzi jeszcze piękniejsza cera. 3 i 4 dzień były przesiąknięte wołaniem organizmu o cukier, myśli krążyły w okolicach piekarni, cukierni i półek ze wszystkimi zakazanymi produktami. Teraz jest lepiej i już wiem, że wytrwam do końca i coraz bardziej cieszę się z tego, że mogę zapanować nad sobą. Czego wszystkim życzę - bo to cudowne uczucie
![]() Hej dziewczyny, które zaczęły dietę wcześniej- opowiedzcie proszę o Waszych doświadczeniach. Co było największym utrudnieniem, co było łatwe i przyjemne, co teraz po diecie itd. Myślę, że wszystkie chętnie przeczytamy o tym, bo tak możemy sobie pomóc i wesprzeć się, a przecież o to w tym forum chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Heh, cudowna dietka
![]() No wiec wykoncze konsekwentnie dietke Cambridge, szkoda bylo kasy na nia i... witajcie plaze ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki za odpowiedz - jutro zaczynam. Zegnajcie owoce, warzywa i słodycze
![]() Pelissa- W takim razie ja też muszę zmienić mózg ![]() Życzę wytrwałości i konsekwencji dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny co z kawą ze słodzikiem wogóle na dietach niskowęglowych? Jaki jest jego IG i insulinogenność?
I jak z kawą, bo to że mało można to powie każdy lekarz, ale dlaczego? ![]()
![]() |
#146 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
ok Laseczki moj TŻ wrócił z wycieczki i dał sie uprosic(nie było to trudne
![]() ![]() ![]() link: http://www.muzzy.boo.pl/sb.pdf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
ojeee dziekuje Ci bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
dzieki to ja tez juz sciągam
![]()
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Kawa ogólnie kofeina pobudza trzustkę do produkcji insuliny u niektórych wzbudza apetyt u mnie przeciwnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.