|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: od jutra lżejsze z dietą South Beach
ja też poprosze o e-booka
niezapominajka451@wp.pl
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
oj mi tez chlebka brakuje najbardziej no ale jakos trwam
![]() jutro drugi dzien i mam nadzieje ze pojdzie mi rownie dobrze ![]() ja wyjezdzam w przyszla sobote cyzli ksoncze 1 faze troche wzcensiej bo na wyjezdzie nie da razy ale bede si estarac jesc jak w drugiej fazie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś dziewczyna wysyła e-booki?... bo ja wysyłałam, ale już się tym nie zajmuję, bo na wakacje wyjechałam
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Froggiemka dziękuję. Ja chyba jednak spróbuję z tą kopenhaską. Będę ćwiczyć silną wolę, a potem dołączam chyba do Was kochane
![]() Marisa - Twoje rezultaty są super, aż trudno w to uwierzyć, że wszystko tak dobrze idzie. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Poulette zobaczysz już nie długo do Ciebie się przyłączę i będę lepiej wspierać. Obiecuję. Dziewczyny a o co chodzi w ogóle z tymi e - bookami, bo nie bardzo łapię? Trzymajcie się moje drogie i bądźcie dzielne. Ja zmieniam swoje życie od poniedziałku.Buźka, M. |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
jezeli jeszcze ktos rozsyła e-booka to ja bardzo poproszę na adres aisoglam@o2.pl
dzieki |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dziękuje bonec
![]() jeśli ktoś jeszcze będzie chciał oczywiście wyśle miłych wakacji życze!!
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam serek homogenizowany z przyprawami i czosnkiem, zamiast lyzki uzywam ogrodowych (moich ulubionych) ogoreczkow w dosc sporej ilosci, moze byc w fazie I ???
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
chyba nikt tego nie napisal > e-book jest w jezyku angielskim.
... przeczytalam go wczoraj i musze powiedziec ze bardzo mnie teorie autora przekonaly i zachwycily. Jednoczesnie po przeczytaniu kilkunastu stron o bialym pieczywie i ziemniakach poczulam wielka ochote na opisywany tam ciezki, gesty od nasion chleb i musialam go nabyc. poki co na diecie nie jestem - ale zaczne ten pierwszy etap w najblizszy weekend. jesli ktos jeszcze planuje swoja wielka zyciowa zmiane na ten okres to zapraszam do "grupy wsparcia" .
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ta dieta jest cudowna!!!
Dziś zaczynam 7 dzień i mam 4kg mniej!!! dieta jest po prostu cudowna ![]() Polecam ją wszystkim chcącym poprawić swoja figurke. Pozdrawiam .
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki o co chodzi z tymi e-bookami? Jakaś super cudowna dietka - na to mi wygląda. jeśli można ja też bym prosiła marthynica@onet.eu. Da się zrobić?
plissss.M. |
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Aiso, wielkie dzięki
Obym wytrwała
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Przywiało kolejną plażowiczkę ![]() Na SB jestem od poniedziałku. Kurcze...wczoraj "zgrzeszyłam" Nie łatwo jest odchudzać się*, gdy rodzinka w najlepsze wcina mi pod nosem słodkości :/ * wiem, wiem, że w zasadzie SB to nie dieta, a sposób na życie- dobre odżywianie się i w ogóle ![]() Ale ale ![]() Mam do Was pytanie ![]() W pierwszej fazie dozwolone są słodycze: "Słodycze: (do 75 kalorii dziennie!) sorbety, dropsy, kakao." Czy mogę spokojnie wcinać takie "wodne" lody? That jest trochę przygłupia ![]() zakazane są owoce/soki owocowe... a takie (czyt. np "kolorki" algidy- jeden "kolorek" ma chyba 56 kcal) cuś ma w sobie np. jakieśtam cytrynowe koncentraty/kwas cytrynowy... Ohhh... ależ ta moja wypowiedź jest zrozumiała Ja się wagowymi sukcesami nie mogę pochwalić :/ Moje oczy dawno wagi nie widziały Ale wydaje mi sie że brzuch mi troche sie splaszczyl...No i w ogole mam nadzieje, ze z wymiarow pouciakaja mi centymetry Cmokam edit: chyba sama sobie odp Skoro sorbety są dozowlone, to takie wodne lody (w zasadzie to jest coś a'la sorbet no nie?! ) teżo jejuśkuuu mieszam
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
hehe dziewczyny ja też wskoczyłam na SB od piątku, czyli to 3 dzień I etapu
I dobrze jest... nie ciągnie mnie do zakaznych węglowodanów, ba wczraj nawet robiłam imprezkę, grilla upichciłam były jakieś sałatki, ciasta itp i nic a nic Mam nadzieję, że ta wytrwałość będzie tak trwała i silna wola też zostanie ale mam motywację i w sumie efekty też robią swoje (chociaż to nie zasługa samego SB, ale też obozu harcerskiego z dala od sklepów, słodyczy i non stop na powietrzu, herbatki slim vitax , i kosmetyków.. plus rower wszędzie gdzie się da i na pewno pozytywne nastawienie..![]() trzymajcie dziewczyny kciuki oby tak dalej szło
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Wizazanki!
. Przylaczylam do Wizazanek chcialabym sie rowniez przylaczyc do SB wiec jesli rowniez moge prosic o tego e-booka? Chcialabym miec taka grupe wsparcia jak Wy bo niestety na swojego chlopaka chyba nie mam co liczyc.....nusiaczek116@wp.pl
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, może komuś się przyda grzebiąc w necie znalazłam taką stronkę:
http://kraftfoods.com/south_beach_di...tname=sbdkraft co prawda jest PO ANGIELSKU, ale są tam przepisy na pyszniutkie posiłki od razu przyporządkowane co do któej fazy jakby komuś kończyły się pomysły na jedzonko tu możn szukać inspiracji!! DeeAngel- witaj na wizażu i na SB, na pewno znajdziesz u wsparcie
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez chetnie bym sie do was przyłączyła- bardzo prosze o przesłanie e-booka (jakby była polska wersja- to super, choc angielska tez zrozumiem, ale leniuszek jestem
)z góry dziekuje
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
przemysle, pomysle, najbardziej sie boje tego cholernego efektu jo jo.
Bo nie wiem czy w chwili euforii po zobaczeniu ze jest mi kilka kilo lżej nie polece po wszystko, czego nie wolno mi jeść ![]() i tradycyjnie -> connetion@wp.pl bardzo prosze o e-booka POzdrawiam dziewczęta i życze wytrwałości ! /sobie również/
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Hey!
Mam zamiar zacząć tą dietę, ale mam kilka pytań: 1. Czy można stosować jakieś suplementy, herbatki odchudzające lub coś takiego? 2. Czy fazy można przedłużać? 3. To w końcu można jeść owoce czy nie ?? :"Produkty poniżej 60 IG - wskazane: [...] czereśnie 22 gruszka 35 pomarańcza 35 [...] " Właśnie z owocami najtrudniej będzie mi się pożegnać, ale jeżeli to konieczne. 4. Chciałam jeszcze spytać czy ćwiczycie podczas diety? (Jeżeli to wskazane to mnie zabije brak konsekwencji ) Z góry dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam i POWODZENIA |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
hej nikt nie wysle polskiego albo angielskiego e-booka?
Czekam z niecierpliwoscia...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...91f/weight.png "Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój" ------------> de Mello "Przebudzenie" |
|
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odp. 2 w mojej książce jest napisane, ze I fazę jeżeli da się rade to możan przedłużyc do 4 tyg, choć dziewczyny z forum tego nie polecają, bo jest to dość restrykcyjna faza, II do osiągnięcia wymarzonej wagi,III na całe zycie odp. 3 W I fazie owocom mówimy NIE nawet tym poniżej 60 IG, w II fazie wprowadzamy te z niskim IGodp. 4 cwiczenia pomagają zw wale z kg
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Rzeczywiscie widok pięknych owoców na straganach łamie serce, ale przecież to tylko dwa tygodnie. Ja właśnie przeżywam 6 dzień na SB i troszkę za nimi tęsknię. Skupiam jednak myśli na wizji czystej krwi, świeżutkiej i zrehabilitowanej, która płynie w moich żyłach dodając mi energii. Taka wizja jest bardzo podnosząca na duchu i mniej frustrująca niż zastanawianie się ile kg jeszcze trzeba zrzucić, ile się uda itd. Zmiana sposobu żywienia wpływa na cały organizm, to czuć i widać - kg to nie wszystko - dochdzi jeszcze piękniejsza cera. 3 i 4 dzień były przesiąknięte wołaniem organizmu o cukier, myśli krążyły w okolicach piekarni, cukierni i półek ze wszystkimi zakazanymi produktami. Teraz jest lepiej i już wiem, że wytrwam do końca i coraz bardziej cieszę się z tego, że mogę zapanować nad sobą. Czego wszystkim życzę - bo to cudowne uczucie
![]() Hej dziewczyny, które zaczęły dietę wcześniej- opowiedzcie proszę o Waszych doświadczeniach. Co było największym utrudnieniem, co było łatwe i przyjemne, co teraz po diecie itd. Myślę, że wszystkie chętnie przeczytamy o tym, bo tak możemy sobie pomóc i wesprzeć się, a przecież o to w tym forum chodzi
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Heh, cudowna dietka
Idealna dla mnie - zresztą w założeniach odnoga Montignaca, którego podziwiam, że ludzie chudną w oczach a nie są głodni (co uważam za najważniejszą rzecz w diecie - nie byc na diecie. To moj PODSTAWOWY blad zawsze, licze dni ile juz i ile jeszcze....Co to zmieni, nawet jak schudne. Musze zmienic mózg...)No wiec wykoncze konsekwentnie dietke Cambridge, szkoda bylo kasy na nia i... witajcie plaze
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz - jutro zaczynam. Zegnajcie owoce, warzywa i słodycze
. Pelissa- W takim razie ja też muszę zmienić mózg Życzę wytrwałości i konsekwencji dziewczynki |
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny co z kawą ze słodzikiem wogóle na dietach niskowęglowych? Jaki jest jego IG i insulinogenność?
I jak z kawą, bo to że mało można to powie każdy lekarz, ale dlaczego?
|
|
#146 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
ok Laseczki moj TŻ wrócił z wycieczki i dał sie uprosic(nie było to trudne
) i wrzucił na swój serv SB. wiec ściagajcie ile chcecie![]() link: http://www.muzzy.boo.pl/sb.pdf |
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
ojeee dziekuje Ci bardzo
)) juz sciagam hyh
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki to ja tez juz sciągam
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Kawa ogólnie kofeina pobudza trzustkę do produkcji insuliny u niektórych wzbudza apetyt u mnie przeciwnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

jeśli ktoś jeszcze będzie chciał oczywiście wyśle 

79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55