|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka jest Twoja rodzina? | |||
Moi rodzice są razem i są szczęśliwi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
193 | 53,91% |
Moi rodzice rozeszli się, gdy byłam dzieckiem |
90 | 25,14% |
Moi rodzice rozeszli się, gdy byłam starsza |
38 | 10,61% |
Moi rodzice są razem, ale lepiej by się rozeszli |
37 | 10,34% |
Głosujący: 358. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy jesteś z rozbitej rodziny?
Nie.Moi rodzice są razem od ponad 36 lat.Na swój sposób są ze sobą szczęśliwi.
Miłość ma przecież różne barwy. Wiadomo,że każdy związek przechodzi wzloty i upadki.Prędzej czy pózniej dochodzi do zgrzytów.Nikt nie ma życia" usłanego różami". Ważne jest,aby w różnych życiowych okolicznościach umieć się wzajemnie odnalezć i umieć sobie wybaczać ![]() Z perspektywy czasu dostrzegam,że w mojej rodzinie jakoś nie praktykuje się rozwodów.Na przestrzeni wielu lat był tylko jeden. Ja jestem w związku już10 lat.Różnie bywało między nami,ale wciąż jesteśmy razem ![]()
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy jesteś z rozbitej rodziny?
Moi rozice sie rozeszli gdy mialam 8 lat moja mama miala 2 chlopakow ale pierwszy wykorzystal ja i poszedl do swojej bylej zony a z drugim jest caly czas. Muj tata jest sam (ale pewna nie jestem) jezdze do taty co dwa tygodnie i nic nie mowi czy ma kogos. Moi rodzice oby dwoje pracuja tata jako elektryk a mama w biuze. Ostatni przeprowadzilam sie do dziadkow i przenioslam sie do nowej szkoly.ALE JAKOS NIE MOGE TU SIE ODNALESC .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.