Przyjaciółka zaproponowała mi pożyczkę swojego chłopaka - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-11-08, 12:00   #121
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Przyjaciółka zaproponowała mi pożyczkę swojego chłopaka

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Gdzie opisała związek?
A to w czasie seksu i tuż po to nie można odczuwać pozytywnych emocji? Zdaje się, że ona z nim ma spędzić całą noc, a nie tuż po zacząć się zbierać.
Nie będę z Tobą dyskutowała - to jest moje zdanie. Podtrzymuję: opisała (niechcący) wizję związku, nie romansu. Każdy czuły gest to będzie kamyczek do "może między nami jest coś więcej".

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2018-11-08 o 12:01
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 12:13   #122
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Nie będę z Tobą dyskutowała - to jest moje zdanie. Podtrzymuję: opisała (niechcący) wizję związku, nie romansu. Każdy czuły gest to będzie kamyczek do "może między nami jest coś więcej".
ja sie zgadzam.

autorka romantyzuje seks .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 12:16   #123
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja sie zgadzam.

autorka romantyzuje seks .
Tego określenia mi brakowało.
Stary 2018-11-08, 12:48   #124
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Gdzie opisała związek?
A to w czasie seksu i tuż po to nie można odczuwać pozytywnych emocji? Zdaje się, że ona z nim ma spędzić całą noc, a nie tuż po zacząć się zbierać.
Jak to całą noc? Chwila oni mają mieć romans, czy tylko zaspokoić potrzeby seksualne?
Coś za bardzo ta koleżanka nalega na ten ich seksik. Kolejny krok to mizianki przyjaciółek, a potem to już każdy z każdym. Tym sposobem para spełni swoje fantazje kosztem koleżanki, która nawet nie jest tego świadoma

Odrzucam wersję o szantażu nakręconym filmem z figli Chociaż pary psychopatów nie takie rzeczy robiły
Stary 2018-11-08, 13:09   #125
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SmallKate Pokaż wiadomość
Trzepotko, ja nie szukam już od jakiegoś czasu. Ze wszystkimi facetami, których spotykałam było coś nie tak, albo nie było tego czegoś, albo sami nie zdołali do mnie dotrzeć, przez moją nieśmiałość. Ale to właśnie mężczyzna powinien wykazywać inicjatywę. Bardzo się uprzedziłam do randek z nimi. I tak odpoczywałam od nich do czasu propozycji przyjaciółki, która najlepiej mnie zna i rozumie przez co przechodzę.
Niby dlaczego?

Cytat:
Nie zakocham się ani nie zauroczę. To nadal chłopak mojej najlepszej przyjaciółki Nie zrobiłabym jej tego.
Zauroczenie to niekoniecznie kwestia decyzji. Możesz się zauroczyć, bo tak zadziałają twoje emocje czy tego chcesz czy nie i to niezależnie od tego, czy się z tym facetem prześpisz.
I jak się zauroczysz, to nadal nic nie zrobisz swojej przyjaciółce, to twoje emocje to twoja sprawa. Dopiero jej facet może jakoś zaszkodzić ich związkowi w wyniku swoich decyzji.
Cytat:
Halry, takie mam wymagania. Że mężczyzna ma być męski, ma być przystojny, wysoki, pewny siebie, żebym czuła się bezpiecznie i adorowana
To nie ma nic wspólnego z wykazywaniem inicjatywy.
Cytat:
Napisane przez luks_baba Pokaż wiadomość
Ale nie przeszkadza Ci to w uprawianiu z nim seksu.

Jestem bardzo tolerancyjna, ale w tym co chcesz zrobić jest dla mnie coś... obleśnego. Przyjaźnisz się z kimś, i nie masz problemu z tym, że będziesz spała z jej chłopakiem. To jest dla mnie szokujące. Ciekawe, co będzie jak okaże się, że temu chłopakowi Ty się bardziej podobasz, jest mu z Tobą lepiej... I będzie opowiadał o Tobie szczegółowo swojej dziewczynie. Nie wiem, jak na własne życzenie można się pchać w coś tak emocjonalnego, gdzie nikt nie wie jak się zachowa ostatecznie.
Serio nie każdy dostaje dreszczy na myśl, że jego/jej parter będzie uprawiać seks z kimś innym ani na myśl, że się uprawia seks z partnerem przyjaciółki. To nie są odczucia uniwersalne dla wszystkich ludzi. Da się traktować seks czysto pragmatycznie i nie doszukiwać się w nim nie wiadomo jakich zagrożeń i emocji.
Dokładnie takie same obiekcje mogłabyś mieć, gdyby zamierzali się spotykać we 3 na gry planszowe i rozkminiać czy przypadkiem facet nie stwierdzi, że mu lepiej z autorką
Cytat:
Uważam, że jesteś albo niesmacznym trollem, albo jesteś tak naiwna, albo dałaś sie wykorzystać koleżance do zdrady kontrolowanej.
Jakiej znowu zdrady, skoro najwyraźniej przyjaciółka i jej partner nie mają w związku wyłączności na kontakty seksualne?
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 13:13   #126
Pani_Mada
BAN stały

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86094206](...)
Serio nie każdy dostaje dreszczy na myśl, że jego/jej parter będzie uprawiać seks z kimś innym ani na myśl, że się uprawia seks z partnerem przyjaciółki. To nie są odczucia uniwersalne dla wszystkich ludzi. Da się traktować seks czysto pragmatycznie i nie doszukiwać się w nim nie wiadomo jakich zagrożeń i emocji.
(...)[/QUOTE]

po wypowiedziach autorki jakoś nie wydaje mi się, aby akurat ona traktowała seks czysto pragmatycznie
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 13:17   #127
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
(...)
Odrzucam wersję o szantażu nakręconym filmem z figli Chociaż pary psychopatów nie takie rzeczy robiły
(Przyszło mi to na myśl )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-11-08, 13:25   #128
luks_baba
Raczkowanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86094206]
Dokładnie takie same obiekcje mogłabyś mieć, gdyby zamierzali się spotykać we 3 na gry planszowe i rozkminiać czy przypadkiem facet nie stwierdzi, że mu lepiej z autorką

Jakiej znowu zdrady, skoro najwyraźniej przyjaciółka i jej partner nie mają w związku wyłączności na kontakty seksualne?[/QUOTE]

Serio, ja nie dostawałam dreszczy, że mój partner uprawia seks z kimś innym, ze mną, przy mnie czy beze mnie. Dla mnie ta konkretna sytuacja jest taka, jak napisałam w poście wcześniej. Nie chciałabym, żeby moja przyjaciółka uprawiała seks z moim facetem, bo dla mniej relacja z nią jest ważna, i nie chciałabym aby to się zmieniło przez to, że sama namówiłam ją na seks z nim. Nie wiem, jakbym się zachowała potem. Inaczej podchodzę do ludzi, z którymi poznaje się w celu seksu, po prostu nie mam z nimi aż takiej emocjonalnej więzi, i jeżeli mój partner odszedłby do takiej osoby, to inaczej bym to przeżywała, niż gdyby odszedł z moją przyjaciółką.
I jasne, mógłby w trakcie gry planszowej stwierdzić, że woli ją, ale wtedy przynajmniej nie miałabym wyrzutów sumienia że sama ją pchnęłam w jego ramiona.

Co do "zdrady"- użyłam kolokwializmu, ale w sumie, to mogłam napisać, że są swingersami, mają otwarty związek albo cokolowiek innego. Poza tym, przecież po wypowiedziach autorki wcale nie widać, że dla niej to tylko seks.
Stary 2018-11-08, 13:26   #129
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:17   #130
SmallKate
BAN stały

Trzepotko, bardzo poważnie przmyślałam ten krok i wyszło tak jak wyszło. Albo pozostają faceci, którzy mi w ogóle się nie podobają, a Polacy to wyjątkowo nieatrakcyjni mężczyźni i nie tylko ja tak twierdzę, albo chłopak mojej przyjaciółki.

Uprzedzam tu wasze pytania i odpowiadam, że nie jest on Polakiem, ani żadnym słowianinem.

Lisbeth, mężczyzna powinien zabiegać o moje względy, bo ja tego robić wobec niego nie będę. To on ma mi zaimponować a nie żebym ja starała się wyciągać na siłę z niego to co może mi się podobać.
Ja wiem, że są kobiety, które lubią nieśmiałych i niepewnych siebie facetów. Ja chcę innego, drania, zabijakę, który kipi testosteronem i wie dokładnie czego chce i to robi bez zbędnych pytań

Miałam tak zawsze i tak już zostanie.

Dobrze, może się zauroczę, może nie, ale to niczego nie zmieni, bo on jest chłopakiem mojej przyjaciółki. I nawet jeśli coś poczuję to zostawię tylko dla siebie.

Karena73, żadnych mizianek z przyjaciółką nie będzie Filmów też

Luks_babo, nie przeszkadza mi seks z chłopakiem przyjaciółki, bo ona i on wyrazili na to zgodę. Inaczej bym się z nim nigdy nie przespała.
SmallKate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:26   #131
Konto usunięte

Cytat:
Lisbeth, mężczyzna powinien zabiegać o moje względy, bo ja tego robić wobec niego nie będę. To on ma mi zaimponować a nie żebym ja starała się wyciągać na siłę z niego to co może mi się podobać.
Ja wiem, że są kobiety, które lubią nieśmiałych i niepewnych siebie facetów. Ja chcę innego, drania, zabijakę, który kipi testosteronem i wie dokładnie czego chce i to robi bez zbędnych pytań

Nie "mężczyzna powinien", tylko ty po prostu lubisz, jak tak robi. To są dwie różne rzeczy, bo mężczyzna nic nie powinien tylko dlatego, że tobie się tak podoba. Twoje preferencje nie definiują niczyich powinności.
Poza tym to, że facet nie wykazuje inicjatywy, nie oznacza, że jest nieśmiały i niepewny siebie. Może po prostu preferować partnerstwo zamiast telepatycznego sondowania jaśnie pani
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-11-08, 14:27   #132
Higurashi
Czarna owca

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;86094657]Nie "mężczyzna powinien", tylko ty po prostu lubisz, jak tak robi. To są dwie różne rzeczy, bo mężczyzna nic nie powinien tylko dlatego, że tobie się tak podoba. Twoje preferencje nie definiują niczyich powinności.
Poza tym to, że facet nie wykazuje inicjatywy, nie oznacza, że jest nieśmiały i niepewny siebie. Może po prostu preferować partnerstwo zamiast telepatycznego sondowania jaśnie pani [/QUOTE]
Zdecydowanie się zgadzam Można mieć swoje preferencje, ale nie znaczy to, że któraś ze stron powinna wykazać inicjatywę.

Co do drugiej cześci posta - może być też po prostu autorką niezainteresowany
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:30   #133
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
Co do drugiej cześci posta - może być też po prostu autorką niezainteresowany
To też oraz może chcieć być podrywany tak jak autorka i nadal nie będzie to miało nic wspólnego z nieśmiałością, brakiem pewności siebie czy co tam jeszcze autorka wymieniła.
Stary 2018-11-08, 14:32   #134
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Lisbeth, mężczyzna powinien zabiegać o moje względy, bo ja tego robić wobec niego nie będę.
Nie, żaden mężczyzna nie powinien zabiegać o Twoje względy, ani starać się bardziej od Ciebie. Nic dziwnego, że z takim podejściem musisz się posuwać do desperackich kroków, w postaci pożyczkek facetów swoich przyjaciółek.
Cytat:
Ja wiem, że są kobiety, które lubią nieśmiałych i niepewnych siebie facetów.
Co ma nieśmiałość albo niepewność siebie do niezabiegania o czyjeś względy? Pomijając fakt, że niewiele, to pozwolę sobie dodać, że osobiście pewnym siebie nazwę prędzej mężczyznę, który wie, że nie musi dawać od siebie więcej niż kobieta, a ta i tak pozostanie jego osobą zainteresowana.
Cytat:
Ja chcę innego, drania, zabijakę, który kipi testosteronem i wie dokładnie czego chce i to robi bez zbędnych pytań
Nikt tak nie zabiega o względy kobiet, jak kipiący testosteronem dranie.
Nie wierzę w to, co czytam.

Edytowane przez OldWorldBlues
Czas edycji: 2018-11-08 o 14:43
OldWorldBlues jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:32   #135
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Trzepotko, bardzo poważnie przmyślałam ten krok i wyszło tak jak wyszło. Albo pozostają faceci, którzy mi w ogóle się nie podobają, a Polacy to wyjątkowo nieatrakcyjni mężczyźni i nie tylko ja tak twierdzę, albo chłopak mojej przyjaciółki.

Uprzedzam tu wasze pytania i odpowiadam, że nie jest on Polakiem, ani żadnym słowianinem.

Dobrze, może się zauroczę, może nie, ale to niczego nie zmieni, bo on jest chłopakiem mojej przyjaciółki. I nawet jeśli coś poczuję to zostawię tylko dla siebie.

Karena73, żadnych mizianek z przyjaciółką nie będzie Filmów też

Luks_babo, nie przeszkadza mi seks z chłopakiem przyjaciółki, bo ona i on wyrazili na to zgodę. Inaczej bym się z nim nigdy nie przespała.
no to powodzenia.

jakbys miala jakies przemyslenia po czasie mozesz sie odezwac w tym watku.

ja mysle ze rozwiazany problem mozna zamknac bo jakies offtopy tu powstaja.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:34   #136
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez OldWorldBlues Pokaż wiadomość

Nikt tak nie zabiega o względy kobiet, jak kipiący testosteronem dranie.
Nie wierzę w to, co czytam.
Łobuz kocha najmocniej
Stary 2018-11-08, 14:35   #137
SmallKate
BAN stały

Lisbeth, źle mnie zrozumiałaś. Ja wolę takich mężczyzn jakich opisałam. I dla mnie to mężczyzna powinien być właśnie taki. Dla innej powinien być inny, bo woli co innego.

Ja wolę jak mężczyzna wie co kobieta lubi i to po prostu robi. Bez zbędnych podchodów. Jak słucham jacy kiedyś byli mężczyźni to do tego tęsknię. A dziś o prawdziwych mężczyzn trudno. Jeszcze żeby chociaż jakoś wyglądali
Stary 2018-11-08, 14:35   #138
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:

Aha. Cokolwiek się stanie, spłynie po tobie, jak po kaczce?
To powodzenia.

I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:37   #139
Higurashi
Czarna owca

Cytat:

Ja wolę jak mężczyzna wie co kobieta lubi i to po prostu robi. Bez zbędnych podchodów. Jak słucham jacy kiedyś byli mężczyźni to do tego tęsknię. A dziś o prawdziwych mężczyzn trudno. Jeszcze żeby chociaż jakoś wyglądali
Tyle się mówi o tych nijak wyglądających mężczyznach, a ja dalej nie wiem, o co chodzi. Możesz rozwinąć, czy to takie narzekanie, bo tak?

Zaczynam rozumieć źródło Twojego problemu z facetami
Stary 2018-11-08, 14:37   #140
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2018-11-08 o 14:56
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:38   #141
Higurashi
Czarna owca

I standardowe "kiedyś to było, kwiiii, teraz to nie ma"
Stary 2018-11-08, 14:42   #142
luks_baba
Raczkowanie

Cytat:

Jak na razie, to ten facet nawet nie kiwnął palcem żeby coś z Tobą robić oprócz wyrażenia zgody, a wszystko w jego imieniu załatwia jego dziewczyna. Rycerz jak się paczy.

Uważam, że po wszystkim wrócisz tutaj, i będziesz się zachwycała że było super, a więź z przyjaciółką jeszcze się umocniła, facet to też Twój przyjaciel i ogólnie cud, miód. Dokładnie na to wskazują Twoje posty. A skoro nie jest Polakiem, ani żadnym Słowianinem, to trzeba było od razu napisać, że Cię ciekawi jak to jest.
Stary 2018-11-08, 14:44   #143
Konto usunięte

Cytat:
Lisbeth, źle mnie zrozumiałaś. Ja wolę takich mężczyzn jakich opisałam. I dla mnie to mężczyzna powinien być właśnie taki. Dla innej powinien być inny, bo woli co innego.
To raczej ty źle opisałaś o co ci chodzi, a nie ja źle zrozumiałam.
Cytat:
Ja wolę jak mężczyzna wie co kobieta lubi i to po prostu robi. Bez zbędnych podchodów.
Skąd facet miałby wiedzieć co akurat ty lubisz/chcesz w danym momencie? Co to są zbędne podchody? Bo w moim świecie takie informacje da się uzyskać wyłącznie poprzez rozmowę, której bym jednak zbędnymi podchodami nie nazwała, tylko podstawową formą komunikacji.
Cytat:
Jak słucham jacy kiedyś byli mężczyźni to do tego tęsknię. A dziś o prawdziwych mężczyzn trudno. Jeszcze żeby chociaż jakoś wyglądali
A jacy byli kiedyś i co to jest prawdziwy mężczyzna?
Stary 2018-11-08, 14:47   #144
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Napisane przez luks_baba Pokaż wiadomość
Uważam, że po wszystkim wrócisz tutaj, i będziesz się zachwycała że było super, a więź z przyjaciółką jeszcze się umocniła, facet to też Twój przyjaciel i ogólnie cud, miód.
Oczywiście zakładając, że Autorka (bądź Autor) nie jest trollem, który próbuje się tutaj dobrze bawić.
Stary 2018-11-08, 14:49   #145
luks_baba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OldWorldBlues Pokaż wiadomość
Oczywiście zakładając, że Autorka (bądź Autor) nie jest trollem, który próbuje się tutaj dobrze bawić.
Właśnie uważam, ze to troll, i to byłoby typowe zachowanie, aby udowodnić większości, że nie ma racji.
Stary 2018-11-08, 15:09   #146
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Autorka jest na najlepszej drodze do zakochania się w facecie przyjaciółki, przecież pasuje jej w nim wszystko, plus te emotki na końcu wypowiedzi o nim lub o wyśnionym-wymarzonym... Jak można tak ochoczo wchodzić w takie bagno...
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 15:18   #147
SmallKate
BAN stały

Lisbeth, uważam, że nie zrozumiałaś i tak niech zostanie. Na pozostałe pytania nie odpowiem, bo mnie atakujesz i wiesz o co chodzi. Prawdziwy mężczyzna po prostu wie. I nic nie trzeba mówić.

Luks_babo, ten mężczyzna zrobił wiele. Ma cudowną kobietę, bardzo mi pomaga a do tego ma to coś. Nie znacie go to nie możecie tego poczuć, ale to po prostu się czuję, że to inna liga niż nasze sebixy. To jest taka różnica właśnie, że on nic nie musi, ma tą pewność i ten wzork, on wie jaki jest i kobiety do niego same lgną gdzie się nie pojawi.

Po prostu facet marzenie. Szkoda, że nie mój Takie życie, ale wiem, że tacy mężczyźni istnieją.

Trzepotko, nie mam romantycznych intencji

Higurashi, jakie mam problemy z facetami?
Stary 2018-11-08, 15:23   #148
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Hola hola, koleżanko, proszę tu nie obrażać naszych polskich facetów nazywając ich per sebixami, bo to, że Ty nie umiesz znaleźć lub przyciągnąć do siebie prawdziwego faceta, który by Tobie odpowiadał to nie znaczy, że każda ma taki problem.

Sama sobie w swoich postach przeczysz i tylko Ty tego nie widzisz.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 15:24   #149
Konto usunięte

Cytat:
Lisbeth, uważam, że nie zrozumiałaś i tak niech zostanie.
To nie jest kwestia tego co kto uważa, tylko tego, co napisałaś. Słowa mają konkretne znaczenie i tego nie przeskoczysz.
Cytat:
Na pozostałe pytania nie odpowiem, bo mnie atakujesz i wiesz o co chodzi. Prawdziwy mężczyzna po prostu wie. I nic nie trzeba mówić.
Nie, nie wiem o co chodzi i dlatego pytam. Serio nie mama pojęcia w jaki sposób "prawdziwy" (cokolwiek to znaczy) mężczyzna miałby wiedzieć czego aktualnie chcesz, zwłaszcza że pragnienia są mocno indywidualne i nie sposób polegać tutaj na jakimś uniwersalnym wzorcu.
Stary 2018-11-08, 15:28   #150
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Lisbeth, uważam, że nie zrozumiałaś i tak niech zostanie. Na pozostałe pytania nie odpowiem, bo mnie atakujesz i wiesz o co chodzi. Prawdziwy mężczyzna po prostu wie. I nic nie trzeba mówić.

Luks_babo, ten mężczyzna zrobił wiele. Ma cudowną kobietę, bardzo mi pomaga a do tego ma to coś. Nie znacie go to nie możecie tego poczuć, ale to po prostu się czuję, że to inna liga niż nasze sebixy. To jest taka różnica właśnie, że on nic nie musi, ma tą pewność i ten wzork, on wie jaki jest i kobiety do niego same lgną gdzie się nie pojawi.

Po prostu facet marzenie. Szkoda, że nie mój Takie życie, ale wiem, że tacy mężczyźni istnieją.

Trzepotko, nie mam romantycznych intencji

Higurashi, jakie mam problemy z facetami?

Ma to coś. Pomiędzy nogami, chyba.
A ta cudowna kobieta, to jedna z jego żon?

Chcesz być kolejną?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości