|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: c
No więc tak, torebka za bluzkę, ten krem biorę, więc kosmetyki mamy ustalone
, ale nie wiem czy znajdę coś za staniczek... Jutro poszukam, dobrze?
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
No smackers i ten krem za dermacol, pomadkę i płukankę, tak? Czy to za mało?
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo poł dermacolu + płukanka to nie są dużo warte cenowo, a szmineczka to nie wiem nawet Ale to zobaczymy co sobie byś dobrała za staniczek, najwyżej zrezygnuje z czegoś albo jakoś wymyślimy
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
A ten błyszczyk drogi był? Bo wiem, że krem sopot jest taniutki
Kurczę, tak w ogóle to już chyba nic sobie nie dobiorę za ten staniczek
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - torebka - staniczek - szminka za - bluzkę - krem - smackers - lakier do paznokci ten co Ci pisałam (jeśli ten którego już nie ma Ci się spodobał, to tamten napewno Ci się spodoba )A smackers dokładnie nie wiem ile kosztował, bo robiłam dużo wymiankę z jedną Wizażanką na różne smackersy Ale cena jednego to w przeliczeniu tak 10 złoty Z tym że smackersa nie dostaniesz w Polsce
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Piwonio, ok, mi pasuje taki układ
Tylko jeszcze zobaczymy, który smackers, bo jeśli sweeney nie weźmie tego w tubce, to ja go przygarnę bardzo chętnie
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Nesiu, mi się podoba bluzeczka z żyrafką i jeszcze ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1149545053 z tym, że torebka leci do Piwoni, ale bluza jest wolna
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
ok, czekam
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Dokładam buty Clara Barson, rozmiar 39 (na 38 też dobre), całkowita wyskość obcasa 7cm (mierzony z tyłu), kolor srebrny (brokatowy) z drobniutką czarną siateczką, mają ciut 'zjechane' czubki (po studniówce
) i fleczki do wymiany, nawet chyba gdzies mam zapasowe Wymienię na inne buciki lub coś wyjątkowego
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Lokówko - prostownica philips GirlGlam hp 4680 NOWA!
Mam na wymianę lokówko - prostownicę Girl Glam philips 5 w 1, jest nowa, na gwarancji
W skład zestawu wchodzi:- lokówka do loków dużych - lokówka do loczków trójkątnych - nakładka na lokówkę do 'spiralek' - nakładka prostująca - nakładka karbująca - kosmetyczka - lusterko Wszystkie elementy są pokryte ceramiczną powłoką
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lokówko - prostownica philips GirlGlam hp 4680 NOWA!
Kasieńko, u Ciebie bardzo podoba mi się ta żółta bluza
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Mają na oprawce, czy jak to się tam nazywa
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
To niestety, ja wolałabym nie w ciapki
, ale dziękuje za propozycje
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuszki od BuBu18 :>
Szkoda że na początku udziału w wymianach nie przeczytalaś regulaminu w sprawie ilosci wątków (wątek Jelonka)-sugeruję to zrobić teraz.
pozdrawiam wątki łączę |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
No akurat tego wątku nie przeczytałam
Przepraszam, to się więcej nie powtórzy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Piwonio, wiesz już może co z tym błyszczykiem?
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że dzisiaj wieczorkiem odpowie
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Mi sie u Ciebie podoba niebieski staniczek no i of cors prostownica ale na nią nie mam szans...heh więc możemy sie wymienić na staniczki jak chcesz bo ja tą bluzeczke co Ci sie podoba oddac tylko za coś ekstra...
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze niestety Sweeney nie ma na Wizażu, więc nie wiem kiedy się zdecyduje
Ale tak sobie pomyślałam że jeśli dobrze zrozumiałam to: jeśli błyszczyk w tubce będzie wolny to byś chciała ten w tubce, ale jeśli Sweeney jednak by go wzięła to wzięłabyś ten z aplikatorkiem, tak? No bo... Tak jak się umawiałyśmy wstępnie, bardzo bym Cię prosiła żebyś wysłała pierwsza :wstydniś: i pisałaś, że nie ma problemu Więc pomyślałam, że właściwie po co przedłużać, możemy już zacząć finalizować wymiankę czyli:![]() -torebeczka -staniczek -szmineczka za -bluzeczka -lakier do paznokci -krem brązujący (sprawdzałam zużycie jest maleńkie, pare razy mażnięty, sreberko tylko delikatnie odklejone z boku )-smackers (podejrzewam że napewno zanim Twoja paczuszka dojdzie do mnie - tj jeśli wyślesz jutro to pojutrze - Sweeney napewno pojawi się na Wizażu i się "zdeklaruje" i wtedy jak ja dostane Twoją paczuche to wyśle albo smackersa w tubce, albo jeśli Sweeney jednak będzie go chciała to smackersa z aplikatorkiem) Co Ty na to? No i oczywiście będziemy cały czas w kontakcie, więc będziesz wiedziała co do Cebie leci ![]() To się rozpisałam :O Czekam na odpowiedż
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

, ale nie wiem czy znajdę coś za staniczek... Jutro poszukam, dobrze?
-> 67-> 66

(jeśli ten którego już nie ma Ci się spodobał, to tamten napewno Ci się spodoba 

Przepraszam, to się więcej nie powtórzy