![]() |
#121 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Okropna praca, brak obowiązków, depresja
Mijanou, dzięki za sprawiedliwość w osądzie
![]() Cytat:
![]() U mnie właśnie po stażu z medycyny rodzinnej narodziła się chęć robienia tej specjalizacji. Spodobała mi się niezależność. Pamiętam jak nasza opiekunka naprawdę nas rzuciła na głęboką wodę. Przyjmowaliśmy samodzielnie lub chodziliśmy na wizyty domowe. Wtedy poczułam taki powiew wolności w moich działaniach. W przeciwieństwie do stażów klinicznych, gdzie nie podobał mi się "feudalny" system pracy. Tak więc reasumując...nie mam kompleksów, a wręcz jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy ![]() ![]() Odpowiedziałam tak, bo miałam wrażenie, że jesteś z tych przyszłych "klynycystów", którzy patrzą z góry, a to wszystko przez wysoki stopień Twojej arogancji i z powodu takiego charakteru, którego naprawdę nie trawię u ludzi. Nie czytałam uważnie Twojego tematu, bo od razu odrzuciło mnie to biadolenie ![]() Cytat:
![]() To jak nie widzisz, to Ci to wyłożę bardzo bardzo prosto. Skup się, będę pisać bardzo wolno ![]() ![]() ![]() Myślę, że po prostu wszystko bierzesz na serio, nie łapiesz ironii. Może przez tę cechę za bardzo przejmujesz się tym, że Ci nie zlecają pracy na stażu. Ale powtórzę, na razie nie masz kwalifikacji, ani żadnych uprawnień. Np. gdybyś miała prowadzić jakichś chorych i zlecać im badania, wypisywać recepty, musiałabyś to robić na czyjeś konto - swojego opiekuna. To są poważne sprawy związane z odpowiedzialnością nie tylko za pacjenta, ale np. odpowiedzialnością za ilość i jakość zlecanych badań lub wypisywanie refundowanych recept. Może po prostu nikt nie ma czasu, ani ochoty Cię kontrolować co wypisujesz na jego nazwisko, za co odpowiada. No niestety, dopóki nie masz pełnych uprawnień, nie będziesz traktowana "poważnie" w takim sensie, jak opisałam. Stażysta podyplomowy ma się przyglądać, pomóc i uczyć w ten sposób, ale niestety poniekąd trzeba go trochę "niańczyć". Miłego dnia, wracam do pracy ![]() Edytowane przez d9c65c25fffd9e83bff7ae0dab9e87f7ae5d74d5_5e3a058274b65 Czas edycji: 2020-02-04 o 08:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Dobra, zegnalas sie juz trzy razy, a potem plodzisz kolejne postyy, w których jedynie pomazujesz swoją frustrację, wyzywajac ledwie pare lat młodszych ludzi od siks,drwac z klynycystow, i powtarzając, ze autorka jest glupa jak but, przy czym bardzo obraziłas sie za neutralny komentarz autorki o Poz. Ty masz ze sobą gigantyczny problem. I kazdy widzi twoje "nabijanie sie", nie musisz tego podkreślać na czerwono, tylko reszta to odbiera jako regularne chamstwo, a nie "nabijanie się"
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2020-02-03 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyjątkowo wredne i niskie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
I jeszcze ściana tekstu, tak jakby komukolwiek chciało się to czytać xd ja przewijam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
to "nabijanie sie" przekroczylo juz dawno granice nawet i zlego smaku i to po prostu chamstwo. I sciana tekstu za kazdym razem, zeby udowodnic komus, ze jest glupi, a Ty sie nie przejmujesz i masz lepsze rzeczy do roboty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wizażowy Kot Igor
|
Proszę Was, dziewczyny o bardziej wyważone komentarze.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.