![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wątek siostrzański - za co cenicie inne wizażanki?
Cytat:
Czy ktos kojarzy filozofa Sheeva? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Pani Mizantrop
|
Byla taka Wizazanka z rudowlosa dziewczyna w avie, swojego czasu byla moderatorka, tez byla jednym z glosow rozsadku na Wizazu. Ktos wie, o kogo mi chodzi? Nie moge sobie przypomniec jej nicka.
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
O matko. Myślałam, że tylko ja jeszcze pamiętam niskie blaty cięte. I jak wybierałam blat, to cały czas mi to po głowie chodziło.
![]() Jak już tak wspominacie. To pamięta ktoś taką wizażankę z avatarem w avatarze. Ktora na szafie wrzucała całą masę jakiś dziwnych stylizacji, a w tle burdel w pokoju. (Nie wiem czy szafa jeszcze jest bo wchodzę tylko na forum z telefonu, a kiedyś to mi się z boku forum wyświetlało na kompie). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Na temat watasa o laczkach pociętych na części adeedra swego czasu wyprodukowała cały post na swoim blogu. O jesu jak się tam nam wszytskim, które śmiechałyśmy, dostało za wysmiewanie ludzkiej tragedii. Aż mnie policzki piekły jak czytałam, bo faktycznie, śmiałam się z tego watku srogo.
Ukochane moja watki i nieraz czytane to ten o prostej i taniej diecie; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=788631 I mocno straszny watek o związku, którego nie było - to jest historia na ksiązkę albo film! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676175 A w temacie jeszcze bardzo lubię Perse za taką normalność, miłą osobowość, brak ciśnienia żeby komuś cokolwiek udowadniać i fajną, mądrą, rozczulającą miłość do dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87760875]Na temat watasa o laczkach pociętych na części adeedra swego czasu wyprodukowała cały post na swoim blogu. O jesu jak się tam nam wszytskim, które śmiechałyśmy, dostało za wysmiewanie ludzkiej tragedii. Aż mnie policzki piekły jak czytałam, bo faktycznie, śmiałam się z tego watku srogo.
Ukochane moja watki i nieraz czytane to ten o prostej i taniej diecie; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=788631 I mocno straszny watek o związku, którego nie było - to jest historia na ksiązkę albo film! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676175 A w temacie jeszcze bardzo lubię Perse za taką normalność, miłą osobowość, brak ciśnienia żeby komuś cokolwiek udowadniać i fajną, mądrą, rozczulającą miłość do dziecka.[/QUOTE] Ten wątek o związku bym piękny. Ale mój ulubiony to "Toksyczny trójkąt", prawdziwa wizażowa telenowela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
No adeedra to mi sie niezle wbila w pamiec, ona wrecz agresywna byla.. Jeszcze pamietam taki watek o zwiazku z menelem czy jakos tak..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87760875]
I mocno straszny watek o związku, którego nie było - to jest historia na ksiązkę albo film! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676175 .[/QUOTE] Chyba już kiedyś wpadłam na ten wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1163791 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- [1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87760891]No adeedra to mi sie niezle wbila w pamiec, ona wrecz agresywna byla.. Jeszcze pamietam taki watek o zwiazku z menelem czy jakos tak.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Znalazłam, piękne to było https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1162186 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzeniona
|
Pamiętam wątek zakochanej89 o wypadku samochodowym jej chłopaka, który oczywiście zamienił się w wielką aferę pt. Kij, że wypadek był setki km od Ciebie, nie masz samochodu i jest szczera noc, ja bym na dywanie poleciała do szpitala!!!
Była też Wizażanka żyjąca w poliamorycznym związku, niestety nie pamiętam nicku. Wizażanki oczywiście były zbulwersowane. A gumoleon bawi mnie niezmiennie do dzisiaj i nigdy nie przestanie ![]() No i pytanie dnia - która pamięta Monsieur? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie SMUTNYM hitem, ale budzącym w wizazankach wiele emocji był wątek takasamainna chyba czy jakkazdainna, nie wiem. Pamiętacie, że laska miała wujowego faceta, z wujowymi rodzicami, planowała się rozwieść, zaszła w ciążę (czy już miała dziecko?) wizazanka żyły tym wątkiem, autentycznie, a potem się okazało, że ona wróciła do tego typa po kilku miesiącach pisania jak to go nienawidzi
![]() Koniec końców rozstali się definitywnie. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Pamiętam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
O matko z córką nawet jak będę mieć 80 lat to nadal będę pamiętać Monsieura
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Pamiętam też wątek, który aż wylądował na wykopie - Wizażanka się skarżyła, że mąż przeniósł koleżankę przez kałużę, a ona musiała przejść sama. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Tak, kolor bzu była w związku otwartym. I sto lat przekonywała jakie to jest super i bez żadnego problemu i jak oni się świetnie z mężem dogadają, a potem drugie sto lat ciągnęła się afera jak się okazało, że jednak super nie jest, że jednak się nie dogadywali i ona nie czuła się dobrze i ostatecznie się rozwiedli. A potem poznała innego typa i pociągnęło ja w drugą stronę i znowu kolejne sto lat uplywało na analizie jej przemyśleń, że ona nie chodzi nigdzie bez faceta i że jak koleżanka zaprasza ja do kawiarni na kawę to ona przychodzi z facetem i to jest ok. I tak że 300 stron temat był wałkowany
![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87761000]Ja pamiętam, że ona potem rozstała się z tym facetem i zaraz potem weszła w nowy związek, nie tylko monogamiczny, ale bardzo tradycyjny i mocno mnie te skrajności zdziwiły.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ona mi się kojarzy tylko z tego że była biseksualna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Pamiętam też taką sobie i był tutaj poważny zwrot akcji ale też z tych raczej na serio i większość wizazanek stanęła na wysokości zadania.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzeniona
|
Pamiętam też, że zakochana89 miała cały wątek o tym, czemu ludzie zaręczają się tak młodo wcale nie będąc na to gotowymi i nie traktując tego poważnie, mimo że sama zaręczyła się bardzo młodo, ale ona była rzecz jasna na to gotowa i podchodziła do tego poważnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Watek biedronki kultowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#144 |
jestę wieszczę
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87761068]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=728388[/QUOTE]
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Inez
|
Ale miły wątek. Zwykle przesiaduję na plotkowym, rzadziej intymnym. Raczej podczytuję, nie znam większości starych historii o których piszecie, ale z takich "aktualnych wizażanek":
Perse - jest taką normalną, fajną babką. Prawie zawsze się z nią zgadzam, zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci, moim zdaniem ma bardzo racjonalne podejście do macierzyństwa. Kasztanka - jest bardzo pozytywna, sympatyczna. Wstawia masę przepięknych rzeczy na wątek zakupowy, lubię to przeglądać ![]() Kopnienta - czasem lata w obłokach, ale w gruncie rzeczy to fajna dziewczyna, bez niej byłoby nudno. Limonka - mamy wiele wspólnych poglądów, do tego gra, dużo się uczy, zawsze merytorycznie podchodzi do sprawy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87761210]jestem FANKĄ tego wątku
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87761210]jestem FANKĄ tego wątku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
No dobra, stara jestem, co patrzę na daty waszego dołączenia to mi smutno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Ja też! I Lubę i madanę. Madana mi się kojarzyła trochę z Sine.ira [1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87760128] Pamiętacie adeedre?[/QUOTE] To jedyna wizażanka, którą zablokowałam. Nie mogłam jej czytać. Nie raz sobie myślałam, że musiało ją coś w życiu spotkać złego, tyle było w niej agresji. Swego czasu miałam takie same podejrzenia ![]() Też mi się tak wydawało. Mnie się wydaje, ze było jeszcze trzecie konto kalinci, bardziej grzeczne i lubiane przez wizażanki. Ale to tylko moje domysły. Cytat:
W zasadzie to mogę się pod tym podpisać. Czasami nawet mój mąż podpowiada, jak mamy dylemat, "zapytaj na wizażu" ![]() ![]() Lubię i cenię większość z Intymnego, Plotkowego i Mamy Klasą (szajajaba wymiata ![]() - bardzo, cenię jedną z wizażanek min. za to, że miała odwagę przyznać się do posiadania innego konta (które też ceniłam i dotknęło mnie jego usunięcie) i wyjaśnić dlaczego z niego nie korzysta (życie sprawiło, że zrewidowała poglądy) . Serio - szacun. Nie wymieniam nicka, bo nie wiem czy życzyłaby sobie aby to przypominać, ale bardzo chciałam żeby o tym wiedziała. - wiele wspólnych cech dostrzegam z Persephone_ , czasami mi się wydaje, że w realu mogłybyśmy się zakumplować. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;87761257]No dobra, stara jestem, co patrzę na daty waszego dołączenia to mi smutno ![]() ![]() O szajajabie mowa, a szaja tuż ![]() ![]()
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» Edytowane przez Paprotka_ Czas edycji: 2020-04-17 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.