Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠♀️ - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-05-02, 14:27   #121
alicjaross
Zadomowienie

Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠

Cytat:
Napisane przez Pedro94 Pokaż wiadomość
Dlaczego uważasz że bycie w związku który ostatecznie się nie uda z jakichś powodów to strata czasu? Przecież w tym czasie przeżywa się dużo cudownych chwil, przeżywa się miłość, można bardziej poznać siebie, dowiedzieć się co nam pasuje, a co nie pasuje itp. Itd.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

No właśnie nie ma problemu. Problem mam w tym że jestem antagonizowany przez wizażanki za to że się z nimi spotykam i chciałem poruszyć ten temat i zrozumieć dlaczego jest to odbierane jako złe i negatywne

No nie, sam tu rozpaczasz, że od pół roku szukasz. To sobie ogarnij tę 20, ona będzie szczęśliwa i Ty.

Ja uważam, że jeśli obu stronom pasuje taka znajomość, to nic mi do tego. Chociaż z czasów liceum albo studiów kompletnie nie kojarzę par z dużą różnicą wieku. Na studniówkę jedna specyficzna dziewczyna przyszła z facetem, który miał pewnie koło 40 i nauczycielka rzuciła do niego tekstem(kompletnie nieświadoma), że to fajnie, że rodzice przyszli.
To już bardziej pokolenie moich dziadków, gdzie dziadek był starszy od babci 10 lat, a wujek od ciotki 17

Edytowane przez alicjaross
Czas edycji: 2023-05-02 o 14:31
alicjaross jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 14:29   #122
karawanna
Zakorzenienie

Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna

Cytat:
Napisane przez alicjaross Pokaż wiadomość
No ale skoro te atrakcyjne 20-tki na Ciebie lecą, chcą imprezować i pasuje im Twój tryb życia, to gdzie problem? Skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?
Bo czasem Pedro w niektórych postach wspomina, że chciałby stworzyć stabilny związek partnerski, nawet ze starsza niż 20 lat kobieta, ale ot żadna go nie bierze na poważnie, co już po jego wypowiedziach się wyjaśniło czemu No i pewnie frustracja się pojawiła, stąd takie żale i ciśnięcie po starszych (cellulit, rozstępy, zmarchy, obżeranie się)

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 14:32   #123
alicjaross
Zadomowienie

Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna

Cytat:
Napisane przez karawanna Pokaż wiadomość
Bo czasem Pedro w niektórych postach wspomina, że chciałby stworzyć stabilny związek partnerski, nawet ze starsza niż 20 lat kobieta, ale ot żadna go nie bierze na poważnie, co już po jego wypowiedziach się wyjaśniło czemu No i pewnie frustracja się pojawiła, stąd takie żale i ciśnięcie po starszych (cellulit, rozstępy, zmarchy, obżeranie się)

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Ale po co mu te starsze z cellulitem i zmarszczaki
Stary 2023-05-02, 14:38   #124
Pedro94
BAN stały

Cytat:
No nie, sam tu rozpaczasz, że od pół roku szukasz. To sobie ogarnij tę 20, ona będzie szczęśliwa i Ty.

Ja uważam, że jeśli obu stronom pasuje taka znajomość, to nic mi do tego. Chociaż z czasów liceum albo studiów kompletnie nie kojarzę par z dużą różnicą wieku. Na studniówkę jedna specyficzna dziewczyna przyszła z facetem, który miał pewnie koło 40 i nauczycielka rzuciła do niego tekstem(kompletnie nieświadoma), że to fajnie, że rodzice przyszli.
To już bardziej pokolenie moich dziadków, gdzie dziadek był starszy od babci 10 lat, a wujek od ciotki 17
Nie mogę znaleźć dziewczyny która by myślała w ko tekście mnie o poważnej długoterminowej relacji. Tylko o to mi chodzi. To samo co sprawia, że jestem super egzotycznym mężczyzna z pasjami i dużym bagażem doświadczeń sprawia jednocześnie że nie jestem materiałem na męża i budowanie rodziny.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Ale po co mu te starsze z cellulitem i zmarszczaki
Przecież już mówiłem że to zupełnie normalne i ludzkie i nie sprawia, że ktoś przestaje mi się podobać. No ale rozumiem, że do tak skomplikowanych myśli wasze mózgi nie dorosły.
Pedro94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 14:42   #125
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego uważasz że bycie w związku który ostatecznie się nie uda z jakichś powodów to strata czasu? Przecież w tym czasie przeżywa się dużo cudownych chwil, przeżywa się miłość, można bardziej poznać siebie, dowiedzieć się co nam pasuje, a co nie pasuje itp. Itd.[COLOR="Silver"]
Jeżeli dla kogoś przy wyborze partnera głównym kryterium jest jędrność itp. to taki związek raczej ma marne szanse na przetrwanie, bo nikt nie jest wiecznie młody, zdrowy itd. Trwale długoletnie związki raczej oparte są na porozumieniu dusz i zbieżnych celach, a nie przede wszystkim fizyczności.

A co przeszkadza ci poznawać się i dowiedzieć co wam pasuje z kobietami w zbliżonym wieku do ciebie? A tak... spore zmarchy, rozstępy i cellulit.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Przecież już mówiłem że to zupełnie normalne i ludzkie i nie sprawia, że ktoś przestaje mi się podobać. No ale rozumiem, że do tak skomplikowanych myśli wasze mózgi nie dorosły.
Nie dość, że pomarszczone, zakompleksione to jeszcze głupie. Nie, wcale nie brzmisz jak incel
PumpkinEyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 14:47   #126
alicjaross
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę znaleźć dziewczyny która by myślała w ko tekście mnie o poważnej długoterminowej relacji. Tylko o to mi chodzi. To samo co sprawia, że jestem super egzotycznym mężczyzna z pasjami i dużym bagażem doświadczeń sprawia jednocześnie że nie jestem materiałem na męża i budowanie rodziny.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

No ale to musisz szukać dalej. Ale co tym kobietom przeszkadza? to jednak chcą po czasie dzieci czy im nie pasuje tryb Twojego życia?
Stary 2023-05-02, 14:53   #127
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego uważasz że bycie w związku który ostatecznie się nie uda z jakichś powodów to strata czasu? Przecież w tym czasie przeżywa się dużo cudownych chwil, przeżywa się miłość, można bardziej poznać siebie, dowiedzieć się co nam pasuje, a co nie pasuje itp. Itd.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

No właśnie nie ma problemu. Problem mam w tym że jestem antagonizowany przez wizażanki za to że się z nimi spotykam i chciałem poruszyć ten temat i zrozumieć dlaczego jest to odbierane jako złe i negatywne
Jeśli wchodzisz w taki związek i otwarcie mówisz, że się nie zmienisz, nie chcesz dzieci, ślubu, rodziny to ok. Natomiast jeśli nie wspominasz o tym ani słowa, oraz nie wyprowadzasz dziewczyny z błędu kiedy snuje wizje wspólnej przyszłości na innym poziomie, to jest to zwyczajne draństwo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 14:53   #128
Pedro94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Jeżeli dla kogoś przy wyborze partnera głównym kryterium jest jędrność itp. to taki związek raczej ma marne szanse na przetrwanie, bo nikt nie jest wiecznie młody, zdrowy itd. Trwale długoletnie związki raczej oparte są na porozumieniu dusz i zbieżnych celach, a nie przede wszystkim fizyczności.

A co przeszkadza ci poznawać się i dowiedzieć co wam pasuje z kobietami w zbliżonym wieku do ciebie? A tak... spore zmarchy, rozstępy i cellulit.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Nie dość, że pomarszczone, zakompleksione to jeszcze głupie. Nie, wcale nie brzmisz jak incel
Przecież wielokrotnie napisałem w tym wątku że chętnie spotykam się z kobietami w podobnym wieku do mojego i to w takie właśnie celuje. Czytasz tylko to co Ci pasuje czy jak?

A te relacje wyglądają tak, że jak poznaje kobietę koło 30, podobamy się sobie, zaczynamy się spotykać, dobrze się dogadujemy to zaczynają poznawać moje życie bliżej i szybko okazuje się, że po prostu ja nie jestem tradycyjnym facetem, nie chce mieć dzieci, zakładać rodziny i albo ucinają te znajomość, albo np przechodzimy na coś mniej formalnego typu jakiś seks bez zobowiązan. Pewnie gdzieś tam są takie kobiety dla których celem nie jest założenie rodziny tylko np zwiedzenie całego świata i rozwój kariery zawodowej No ale ja na takie nie trafiam
Stary 2023-05-02, 14:59   #129
alicjaross
Zadomowienie

Cytat:
Przecież wielokrotnie napisałem w tym wątku że chętnie spotykam się z kobietami w podobnym wieku do mojego i to w takie właśnie celuje. Czytasz tylko to co Ci pasuje czy jak?

A te relacje wyglądają tak, że jak poznaje kobietę koło 30, podobamy się sobie, zaczynamy się spotykać, dobrze się dogadujemy to zaczynają poznawać moje życie bliżej i szybko okazuje się, że po prostu ja nie jestem tradycyjnym facetem, nie chce mieć dzieci, zakładać rodziny i albo ucinają te znajomość, albo np przechodzimy na coś mniej formalnego typu jakiś seks bez zobowiązan. Pewnie gdzieś tam są takie kobiety dla których celem nie jest założenie rodziny tylko np zwiedzenie całego świata i rozwój kariery zawodowej No ale ja na takie nie trafiam

może celuj w takie, które mają dzieci, jeśli Tobie dzieci partnerki nie przeszkadzają. Sama tak mam, mój facet nie chce dzieci, ja mam dziecko z poprzedniego związku i mi odpowiada, że on nie chce dzieci

Edytowane przez alicjaross
Czas edycji: 2023-05-02 o 15:00
Stary 2023-05-02, 15:03   #130
Sodalite
BAN stały

Cytat:

dziwisz się, że żadna dziewczyna nie myśli o Tobie na poważnie, skoro w pierwszych postach rozprawiałeś o jędrności ciała jako podstawowym kryterium wyboru?
naprawdę się dziwisz?

i skąd przekonanie, że jesteś taki super egzotyczny i że to coś atrakcyjnego? może, a raczej na pewno, to tylko Twoje wybujałe wyobrażenie o sobie, a tak naprawdę poza brakiem stabilności i nieprzewidywalnością, to nie masz nic innego do zaoferowania kobiecie, nie ważne czy 20 czy 30-letniej.

z kilometra zalatuje tutaj wybujałym ego
Sodalite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 15:10   #131
Pedro94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sodalite Pokaż wiadomość
dziwisz się, że żadna dziewczyna nie myśli o Tobie na poważnie, skoro w pierwszych postach rozprawiałeś o jędrności ciała jako podstawowym kryterium wyboru?
naprawdę się dziwisz?

i skąd przekonanie, że jesteś taki super egzotyczny i że to coś atrakcyjnego? może, a raczej na pewno, to tylko Twoje wybujałe wyobrażenie o sobie, a tak naprawdę poza brakiem stabilności i nieprzewidywalnością, to nie masz nic innego do zaoferowania kobiecie, nie ważne czy 20 czy 30-letniej.

z kilometra zalatuje tutaj wybujałym ego
Nigdzie nie powiedziałem że to jest moje podstawowe kryterium wyboru. To tylko wasza pokraczna interpretacja
Stary 2023-05-02, 15:16   #132
Sodalite
BAN stały

Cytat:
Nigdzie nie powiedziałem że to jest moje podstawowe kryterium wyboru. To tylko wasza pokraczna interpretacja
jeśli coś tutaj jest pokraczne, to Twoje argumenty

chlip chlip, jestem aż taki wyjątkowy i egzotyczny, że nie umiem sobie znaleźć partnerki we własnym wieku, chlip chlip
wizażanki napisały, że to trochę chore, że 30-latek ugania się za nastolatkami, to chlip chlip, będę biadolił przez X stron, jak to się nie znają na życiu, bo jak prosto skonstruowane argumenty do mnie nie trafiają, chlip chlip.

tak brzmisz. jak antyspołecznik zamknięty w piwnicy, który boi się kobiet i koło żadnej dłużej nie stał. i teraz płacze w internecie, bo ktoś mu napisał, że to nienormalne uganiać się za nastolatkami
Stary 2023-05-02, 15:21   #133
Pedro94
BAN stały

Cytat:
jeśli coś tutaj jest pokraczne, to Twoje argumenty

chlip chlip, jestem aż taki wyjątkowy i egzotyczny, że nie umiem sobie znaleźć partnerki we własnym wieku, chlip chlip
wizażanki napisały, że to trochę chore, że 30-latek ugania się za nastolatkami, to chlip chlip, będę biadolił przez X stron, jak to się nie znają na życiu, bo jak prosto skonstruowane argumenty do mnie nie trafiają, chlip chlip.

tak brzmisz. jak antyspołecznik zamknięty w piwnicy, który boi się kobiet i koło żadnej dłużej nie stał. i teraz płacze w internecie, bo ktoś mu napisał, że to nienormalne uganiać się za nastolatkami
Przepraszam. Ale co ty ☠☠☠☠☠☠☠isz xd?
Stary 2023-05-02, 15:23   #134
Stysia21
Rozeznanie

Cytat:

A to właśnie mnie niezbyt przeszkadza taka różnica wieku, bo znam kilka takich par w moim otoczeniu. na studniówce to chyba z połowa dziewczyn była z takimi starszymi facetami (ale to też specyficzne środowisko było :p) xd Moja koleżanka mając 18 lat spotykała się z 38 latkiem, rok temu jedna 24 letnia wzięła ślub z 37 latkiem bodajże, właśnie na dniach im się dziecko urodziło. Między moimi rodzicami była też bardzo duża różnica wieku. Więc jakoś przywykłam, nic mi do tego jak inni ludzie żyją.
Ale jakaś roszczeniowość dorosłej kobiety wobec nastolatka z problemami, albo lecenie na młodziutkie dziewczyny, bo mają jędrne ciało to nie... :/
Stysia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 15:26   #135
Sodalite
BAN stały

Cytat:
mózg się przegrzał do próby zrozumienia kilku prostych zdań?

to napiszę prościej - zamiast biadolić w internetach jak to nie rozumiesz co złego jest w umawianiu się starych oblechów z nastolatkami, to wyjdź z tej swojej piwnicy i najpierw poznaj jakąś kobietę, to może będziesz brzmiał wiarygodniej w następnych dyskusjach
Stary 2023-05-02, 15:49   #136
Pedro94
BAN stały

Cytat:
mózg się przegrzał do próby zrozumienia kilku prostych zdań?

to napiszę prościej - zamiast biadolić w internetach jak to nie rozumiesz co złego jest w umawianiu się starych oblechów z nastolatkami, to wyjdź z tej swojej piwnicy i najpierw poznaj jakąś kobietę, to może będziesz brzmiał wiarygodniej w następnych dyskusjach
Uff. Dobrze wiedzieć że 29 latek to stary oblech
Ale odklejka xd

I nie z nastolatkami tylko z dorosłymi 20 latkami

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysia21 Pokaż wiadomość
A to właśnie mnie niezbyt przeszkadza taka różnica wieku, bo znam kilka takich par w moim otoczeniu. na studniówce to chyba z połowa dziewczyn była z takimi starszymi facetami (ale to też specyficzne środowisko było :p) xd Moja koleżanka mając 18 lat spotykała się z 38 latkiem, rok temu jedna 24 letnia wzięła ślub z 37 latkiem bodajże, właśnie na dniach im się dziecko urodziło. Między moimi rodzicami była też bardzo duża różnica wieku. Więc jakoś przywykłam, nic mi do tego jak inni ludzie żyją.
Ale jakaś roszczeniowość dorosłej kobiety wobec nastolatka z problemami, albo lecenie na młodziutkie dziewczyny, bo mają jędrne ciało to nie... :/
W końcu ktoś normalny
Stary 2023-05-02, 16:02   #137
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysia21 Pokaż wiadomość
To że takie relacje mają miejsce to jeszcze nie znaczy, że dobrze funkcjonują.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

A kiedyś to w ogóle inaczej postrzegano takie związki. Jak do mojej babci po maturze przyszedł się oświadczać jakiś facet po 30 to moi pradziadkowie się cieszyli i byli bardzo niezadowoleni, że uciekła z takiego aranżowanego spotkania, bo przecież idealny kandydat na męża.
Stary 2023-05-02, 16:05   #138
Pedro94
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

A kiedyś to w ogóle inaczej postrzegano takie związki. Jak do mojej babci po maturze przyszedł się oświadczać jakiś facet po 30 to moi pradziadkowie się cieszyli i byli bardzo niezadowoleni, że uciekła z takiego aranżowanego spotkania, bo przecież idealny kandydat na męża.
No a teraz jak dziewczyna po maturze będzie się spotykała z 30 latkiem i będzie szczęśliwa w tej relacji i zakochana to przyjdą wizażanki i powiedzą jej że ich relacja jest nieodpowiednia i jej partner prawdopodobnie wykorzysta ich różnice wieku żeby ją kontrolować xd
Stary 2023-05-02, 16:22   #139
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Cytat:
To w końcu jest dyskusja hipotetyczna o starszych facetach, którzy próbują wyrwać nastolatki czy o tobie? Bo chyba sam się pogubiłeś. Najpierw płaczesz, że nie możesz znaleźć partnerki w podobnym wieku do związku przez ich wymagania dotyczące stabilności finansowej i zobowiązań, rzucasz jakimiś groomerskimi tekstami o byciu dojrzałym jak na swój wiek w przypadku dziewczyn 19/20 lat, pleciesz bzdury o braku jędrności ciała i sporych zmarszczkach u 29 latek, a jak cię dziewczyny zaczynają podsumowywać na postawie teorii przez ciebie głoszonych jako po prostu odpychającego faceta z nadmiernie wybujałym ego i dzidzię piernika co chce imprezować z licealistami to nagle płacz, że to nie tak, że ty nie to miałeś na myśli, że nie możesz znaleźć partnerki, bo jesteś taki egzotyczny, a reszta za głupia żeby to zrozumieć, a wcześniej to pisałeś o potencjalnych powodach jakiś hipotetycznych gości, a nie o sobie, chociaż to ciebie oburza krytyka facetów w okolicach 30 latających za nastolatkami, bo od tego zaczęła się dyskusja, że nie rozumiesz, że ktoś może mieć obiekcje do takich związków XD

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
No a teraz jak dziewczyna po maturze będzie się spotykała z 30 latkiem i będzie szczęśliwa w tej relacji i zakochana to przyjdą wizażanki i powiedzą jej że ich relacja jest nieodpowiednia i jej partner prawdopodobnie wykorzysta ich różnice wieku żeby ją kontrolować xd
Nie, my nie jesteśmy od przekonywania kogokolwiek. Dziewczyna może być nawet wyjątkiem potwierdzającym regułę. Co nie zmienia faktu, że nie ma co normalizować dorosłych ludzi, którzy celowo szukają sobie partnerów na zupełnie innym etapie życia i liczą, że sobie ich wychowają do związku (tak jak autorka z tym podejściem do finansów).
Stary 2023-05-02, 16:49   #140
Gravitsappa
Zadomowienie

Cytat:
Ja powiem tak: zdarzyć się może i się zdarza, że takie pary się spotkają, żyją razem i są szczęśliwe. Ale nigdy w przypadku takim, że facet specjalnie szuka kobiet młodszych od siebie. Tacy ich szukają w konkretnym celu i takie relacje nigdy nie są w pełni partnerskie.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
No ale taki jest mój plan. Że szukam sobie wśród dziewczyn 25-30 lat, tylko że nie znajduje. Wszystkie które trafiam chcą już znaleźć misia, ojca dzieci. Z kolei te które nie chcą są zainteresowane tylko seksem a nie długotrwałym związkiem. Więc jak już mam budować z kimś relacje oparta o seksie która nie przetrwa długo to wolę je nawiązywać z młodszymi dziewczynami z powodów które wymieniłem
Jasne, wszystkie kobiety po 30 chcą mieć dzieci i żadnej nie interesuje podróżowanie po świecie, dlatego nie możesz se babki znaleźć

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:

Wcale nie chciałeś zrozumieć, takie kity to uczennicom wciskaj
Stary 2023-05-02, 16:58   #141
Pedro94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gravitsappa Pokaż wiadomość
Ja powiem tak: zdarzyć się może i się zdarza, że takie pary się spotkają, żyją razem i są szczęśliwe. Ale nigdy w przypadku takim, że facet specjalnie szuka kobiet młodszych od siebie. Tacy ich szukają w konkretnym celu i takie relacje nigdy nie są w pełni partnerskie.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Jasne, wszystkie kobiety po 30 chcą mieć dzieci i żadnej nie interesuje podróżowanie po świecie, dlatego nie możesz se babki znaleźć [COLOR="Silver"]
Nie wszystkie. Ale nie da się poznać wszystkich kobiet xd

Generalnie to trochę was tutaj podkręciłem żeby zobaczyć druga stronę medalu. Sam osobiście nie widzę nic złego w relacjach z młodszymi kobietami i bardzo je lubię. Nie byłem w takim związku, bardziej po prostu je poznawałem ale faktycznie coś nie pykało ze względu na różnice w dojrzałości, tym co się robi w życiu itp. Kilka rzeczy wyolbrzymilem na rzecz ciekawości rozmowy. Wysiadam z pociągu, umililem sobie podróż ta ciekawa wymiana wiadomości. Kończę temat. Buziaczki :p
Stary 2023-05-02, 17:09   #142
4ec13cb18ab3f27b597089ea0d0eff6e72b7e954_64f11b724e7cd
Konto usunięte

Cytat:

Generalnie to trochę was tutaj podkręciłem żeby zobaczyć druga stronę medalu. Sam osobiście nie widzę nic złego w relacjach z młodszymi kobietami i bardzo je lubię. Nie byłem w takim związku, bardziej po prostu je poznawałem ale faktycznie coś nie pykało ze względu na różnice w dojrzałości, tym co się robi w życiu itp. Kilka rzeczy wyolbrzymilem na rzecz ciekawości rozmowy. Wysiadam z pociągu, umililem sobie podróż ta ciekawa wymiana wiadomości. Kończę temat. Buziaczki :p
Ale przecież my o tym doskonale wiemy, że realną kobietę to Ty co najwyżej na ulicy widujesz
4ec13cb18ab3f27b597089ea0d0eff6e72b7e954_64f11b724e7cd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 17:13   #143
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:

po twoich postach widac ze bys chcial ale wlasnie nie wychodzilo
takim ktore leca na 10 lat starszych facetow kiedy same sa nastolatkami to trzeba imponowac czyms wiecej niz egzotycznym zamilowaniem do wycieczek,ty nie wpisujesz sie w te wysokie standardy ktore pociagaja takie panny
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 17:34   #144
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usunięte

Dot.: Skąpstwo czy roszczeniowa panna 🤦🏼☠♀️

Treść usunięta

Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Czas edycji: 2023-11-27 o 07:34
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 18:24   #145
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Pod niektórymi względami wyglądam lepiej niż 10 lat temu a pod niektórymi gorzej. Wiadomo że mam więcej zmarszczek itp, ale np ja mocno dbam o siebie, mam lepsza cerę, zadbany zarost, lepiej się ubieram i mam wyrzeźbione ciało

Ja nie wiem dlaczego was tak boli to co mówię, czy próbujecie się ie same oszukiwać czy jak ale to oczywiste że kobiety są najatrakcyjniejsze w wieku 21-23 lat

Oczywiście, że 29-latka nie wygląda tak samo jak wtedy, kiedy była nastolatką. Skóra wygląda inaczej, ale nie z powodu zmarszczek, jest po prostu mniej "nabita" i "świeża" - nie wiem jak to ująć.

Ale ciebie ponosi w drugą stronę.

Mi tam nie jest przykro, nie zależy mi na twojej opinii o mnie. Podobam się, komu mam się podobać. Mam też do zaoferowania trochę więcej niż twarz bez zmarszczek (bo rozstępy to zawsze miałam, cellulit chyba też, ale mi ciężko stwierdzić, bo nigdy się sobie tak mocno nie przyglądałam, żeby go zauważyć, po prostu statystycznie go podejrzewam).

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 18:25   #146
Stysia21
Rozeznanie

Cytat:

No, ale podałam Ci przykład, że znam relacje, które z tą różnicą wieku funkcjonują normalnie (chociażby moi rodzice, no jakby znałam tę parę bardzo dobrze i żyli razem i mieli się dobrze xd czy ta moja koleżanka, która teraz dziecko urodziła, oboje zakochani w sobie i szczęśliwi). Ja sama starszego faceta bym nie chciała, no ale nie zamierzam też nikogo oceniać, nie jestem od tego.
I pary, gdzie nie ma żadnej różnicy wieku mogą nie funkcjonować normalnie.
Stysia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 18:35   #147
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae
Konto usunięte

Cytat:
Pod niektórymi względami wyglądam lepiej niż 10 lat temu a pod niektórymi gorzej. Wiadomo że mam więcej zmarszczek itp, ale np ja mocno dbam o siebie, mam lepsza cerę, zadbany zarost, lepiej się ubieram i mam wyrzeźbione ciało

Ja nie wiem dlaczego was tak boli to co mówię, czy próbujecie się ie same oszukiwać czy jak ale to oczywiste że kobiety są najatrakcyjniejsze w wieku 21-23 lat

Trzeba prowadzić mocno niezdrowy tryb życia, aby w wieku 29 lat mieć jakieś szczególne zmarszczki.
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 20:34   #148
Miss_Suze
(=^‥^=)

Już pomijając, że nasza gwiazda dyskusji sama przyznała się do trollingu to uważam, że związek z dużą różnicą wieku może się udać. No i wcale to nie zawsze musi być sytuacja, że facet szuka 'młodego mięsa', a laska sponsora. Znam małżeństwo z dużym stażem, teraz mają piątkę dzieci, różnica wieku pomiędzy nimi to 24 lata. Mam znajomą na studiach, która w wieku 15 lat związała się z 23latkiem, teraz są narzeczeństwem. Te związki wyglądają normalnie.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 20:38   #149
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
Już pomijając, że nasza gwiazda dyskusji sama przyznała się do trollingu to uważam, że związek z dużą różnicą wieku może się udać. No i wcale to nie zawsze musi być sytuacja, że facet szuka 'młodego mięsa', a laska sponsora. Znam małżeństwo z dużym stażem, teraz mają piątkę dzieci, różnica wieku pomiędzy nimi to 24 lata. Mam znajomą na studiach, która w wieku 15 lat związała się z 23latkiem, teraz są narzeczeństwem. Te związki wyglądają normalnie.

Pytanie, co oznacza "wyglądają". Nikt mi nie powie, że relacja dziecka jakim jest 15 latka z 23 jest ok.
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-02, 20:48   #150
Miss_Suze
(=^‥^=)

[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89570632]Pytanie, co oznacza "wyglądają". Nikt mi nie powie, że relacja dziecka jakim jest 15 latka z 23 jest ok.[/QUOTE]

W takim sensie, że ich związek nie różni się niczym szczególnym od innych relacji z mojego otoczenia. Nie mam pojęcia jak ich związek wyglądał jak ona miała 15 lat, bo poznałam ją już na studiach.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości