|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Agape - umówiłaś się z fryzjerką?
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Tak, dzwoniłam do Niej. Powiem Ci, że jestem mile zaskoczona ceną. No i plus, że przyjeżdza do domu
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że pomogłam
Mam nadzieję, że z fryzurki również będziesz zadowolona ![]() Ceny ma bardzo przystępne, to prawda. Ja tam ją lubię
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nie wiem, czy u mnie przejdzie na zasadzie - ja nie robię, to Ty też... póki co nie poruszam tematu...zacznę się martwić w czerwcu..
|
|
|
#126 | |
|
Przyczajenie
|
Szanowne Panie - WIECZÓR KAWALERSKI być musi - taka TRADYCJA!!!
---------- Napisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Dlaczego ma się nie spodobać, skąd takie obawy, lęki? |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo z Twojej wypowiedz można tak pomyśleć. ---------- Napisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Witamy Emilie211 może napiszesz cos o sobie, jak gdzie kiedy itp...
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak sam zauważyłeś z TRADYCJI... bo niektórzy traktują organizację takiego wieczoru bardzo poważnie jako ostatni wybryk wolności i często okazuje się, że mimo, iż przyszły pan młody wcale nie chciał to dochodzi do niedwuznacznych sytuacji z jakąś ledwo ubraną bardzo chętną panią, która sumiennie wykonuje pracę, za którą jej zapłacono
|
|
|
#130 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przeczytaj cały wątek, zanim coś napiszesz... ja nie zakładam, że wszystkie wieczory kawalerskie są takie, ale że 1 z kolegów TŻ jest dość rozrywkowy i boję się, że on może wymyślić coś co mi się nie spodoba poza tym stwierdziłam, że nie ma co się martwić na zapas i poczekam do czerwca, bo może temat umrze śmiercią naturalną...a kwestia odbierania przez kobiety wieczorów kawalerskich jako czysto alkoholowo-seksualnej imprezy z panienką w tle wynika niestety z doświadczeń i Waszych opowieści...
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, i tak dziewczyny na samą myśl są mają złe humory więc po co dolewać oliwy do ognia.
Zmieniam temat!! ![]() Czym jedziecie do ślubu? Macie już wybrany środek transportu? Ja wymyśliłam już kilka rzeczy, wg mnie ciekawych. Kilka dni temu od TŻ usłyszałam, że on by chciał jechać... dźwigiem Zgrozo... mam przecież białą suknię a nie czarną.Proponowałam jakiś zabytek - nie. Limuzyna - nie, nowoczesne auto - nie, rajdówka - nie. sportowe coupe kabrio - nie. Bryczka - ewentualnie. Ale za drogo :/ Nie mam już pomysłu Wy też macie taki problem? _______ Aha. I jeszcze jedna rzecz - BUTY!! Gdzie kupujecie? Kompletnie nie wiem gdzie zacząć szukać odpowiednich. Niestety, ograniczam się tylko do niskiego obcasa. Poniżej to, co wpadło mi w oko gdy przeglądałam internet. Załącznik 2053330
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-06-27 o 18:02 |
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
na poczatek sie pochwale bylismy dzisiaj w bydgoszczy u osob, ktore polecilyscie w kwestii oprawy muzycznej slubu, zeby nie uzywac imion
jak mi maz solistki puscil nagrania w wersji roboczej, nagrywanej noca to Cytat:
ja swoje buty kupilam w salonie i byly firmy Witt, a ze ostatnio pokomplikowalo mi sie z sukienka, to nowe buty tez kupilam w salonie razem z nowa suknia ![]() z tego co czytalam dziewczyny w wiekszosci kupuja albo w salonie ale sa drogie niestety albo na stronach internetowych |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
masz mój samochód
my jedziemy granatową Warszawą M20 - nie miałam tu nic do powiedzenia... marzenie mojego TŻ... ale na szczęście autko się fajnie prezentuje... buty - podobno duży wybór jest w agnes (firmy growikar)... tak trochę łyso iść do salonu sukien ślubnych i oglądać tylko buty, więc czekam, aż moja kuzynka, która chce od nich sukienkę wybierze się na przymiarkę... pójdę z Nią... poprzymierzam, a jak cena będzie wysoka to kupię je w necie - na zamówienie
Edytowane przez adu84 Czas edycji: 2009-02-21 o 18:21 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Judith8 cieszę się, że mogłam pomóc. Jakby co to służę także inną pomocą
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mówisz o tym sklepie, który miał zostać otwarty w lutym? gdzie on konkretnie jest i czy spory mają wybór? no i oczywiście jak sytuacja wygląda cenowo? z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W salonie Agnes tez jest duzy wybór butów ale nie mieli rozmiarów do przymierzania a przeciez butów w ciemno nie zamówie... |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Donuś dzięki za cynk
Pewnie tam bym nie trafiła
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
A mnie zakup butów kosztował trochę nerwów, bo zamiawałam perzez internet. Zamin kupiłam wysłałam milion maili do sprzedawcy, czy aby na pewno można je oddać w razie czego, wiadomo z kolorem tez bywa róznie - wystarczy mieć inaczej ustawiony monitor i już odcienie się różnią - tym bardziej, że mi zależalo na jasnym ecru. Ale na szczęście buty idealnie pasują i sa takie jakie chciałam
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego grawera?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytaj się u jubilera na Daszyńskiego 3. Firma TOPAZ.
www.jubiler-topaz.pl
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
obrączki... coś czego jeszcze nie mam, a czas zacząć się oglądać
![]() kupowałyście w salonach sieciowych - typu apart, yes, kruk, czy macie sprawdzonych jubilerów? możecie kogoś polecić, jakieś namiary? jak się naczytałam - jakie są później problemy z powiększaniem obrączek, to nie zostaje mi nic innego jak półokrągła złota - klasyczna, bez dodatków, ewentualnie grawer w środku... cóż, będzie przynajmniej jedna na całe życie ![]() z góry dzięki za pomoc
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My wybraliśmy zlotnika na Twardzickiego w Fordonie - koło "Medica". |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie - pięknie wyglądają obrączki dwukolorowe, z jakimś wzorem, matowe itp itd... ale efekt jest z reguły krótki, dwukolorowe robią się czasem jednokolorowe, grawer się ściera, a mat to podobno nawet po pół roku może być wspomnieniem... poza tym nie każdy jubiler później chce powiększać taką obrączkę
moja koleżanka miała grawerowaną, po ciąży musiała powiększać - troszkę się nabiegała, aby ktokolwiek Jej to zrobił, a efekt jest taki, że nikt by nie powiedział, że ma komplet z mężem... jak ma być jedna na całe życie to zostaje tylko złoty krążek... tylko gdzie? fordon to trochę daleko..
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
adu
całkiem tanie klasyczne obrączki ma jubiler Eliza w Galerii Pomorskiej. To jest ten obok Quiosque (czy jak to się tam pisze ) Apart i Kruk każą sobie tyle płacić za takie same obrączki, że szok ![]() Bliżej centrum niestety nic nie znam. Ewentualnie YES w Focusie Trzeba wybrać się na spacer Gdańską, Dworcową lub Śniadeckich. Dawno mnie nie było w Centrum a może są jakieś złotniki
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aż się chce jechać do centrum - dojazd cudowny... jeszcze długą dopisuję do listy... zwłaszcza przy wełnianym rynku... trzeba się będzie zmobilizować
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o obsługę, to polecam apart
ale oni nie należą do tanich :/ Podoba mi się jeszcze w Kruku w Galerii, ale są trochę nachalni. W Yes miałam wrażenie, że jestem im niepotrzebna, chociaż byłam zdecydowana na konkretną rzecz.W Auchan masz jeszcze dwa niefirmowe sklepy jubilerskie. Tam gdzie mają zegarki i obok sklepu z tytoniem, vis a vis orsay
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Zgrozo... mam przecież białą suknię a nie czarną.
jak mi maz solistki puscil nagrania w wersji roboczej, nagrywanej noca to 

) Apart i Kruk każą sobie tyle płacić za takie same obrączki, że szok