|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co myslicie o firmie BUTIK??
to ten płaszcz z Butiku
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
OOO te płaszczyki jesienne ze str. internetowej bardzooo mi sioę podobają, muszę często zaglądać do mojego butiku, żeby ich nie przeoczyć
Na wiosne u mnie pojawiły się takie fajne kurteczki khaki ze stójką i haftem, a zeszły jak ciepłe bułeczki i niestety się nie załapałam. NJa początku lata były tez fajne haftowane rybaczki zapinane na guziczek pod kolanem, super ![]() Ja mam dosyć dużo ubrań z tego sklepu, różne bluzeczki, bluzy i spodnie i jestem z nich bardzoooo zadowolona |
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Na poczatku bylam zachwycona tymi sklepami mam z 4 bluzki z Butiku ,fakt ze przystepne ceny oni maja i fajne ubrania ( ale takk sadzilam z 2 lata temu
). Jednak na chwile obecna moje zdanie sie zmienilo uwazam ze wiekszasc ciuszkow jest zbyt "dziecinnych"jak dla mnie a najbardziej drazni mnie motyw ze Snoopim! poniewaz w mojej kolekcji ubran przewija sie on dosc czesto hehe !
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
niektóre ciuszki troszkę dziecinne, niektóre są ok, takie fajne, młodziezowe, cena jak dla mnie rozsądna, tylko ta jakośc...pozostawia wiele do zyczenia-zaznaczę, ze wiem to z własnego doswiadczenia,nie są to jakies domysły.
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
a ja kupiłam sobie własnie taka kurteczke jak ta po lewej stronie kremowa, a z tyłu ma takie naszywki jak ta brązowa po środku...suuuperrrr jest
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8574add59.html http://www.butik.sklep.pl/kolekcja.html |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Jest śliczna
Ile za nia zapłaciłaś? ( jesli mozna spytać ...)
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
ja rowniez tak mysle mam pełno bluzeczek z butiku i z ani jedna mi sie nic nie stało.. podaje stronke www.butik.sklep.pl
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
mam 2 bluzki i sa takie sobie...firma nie rewelacyjna ale ujdzie
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj byłam w Butiku i nie mają jeszcze tych kurteczek ;( A one nadają się na jesień czy na zimę?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
zalezy ktore
sa takie bardziej jesienne jak i takie zupełnie zimowe...napewno sobie coś dopasujesz a mysle ze warto ja jestem baaardzooo zadowolona
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ceny zachęcające ale kupuje tam raczej pierdółki typu topiki,t-shirty,mam jeden polarek i jestem zadowolona
jakosc zależy od materialu-wiadomo ze 100%bawelny rozciagliwej i mechatej z jakiegokolwiek sklepu po kilku praniach sie porozciaga i spierze polar wymacałam gruby taki, mam go juz z rok i czesto nosilam ale znudzil mi sie juz ale w b.dobrym stanie jest nadaltakich drobiazgow nigdy za wiele..no, byle nie ze snoopym
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam opory do częstego kupowania w tym sklepie, ze względu na pozorna nietrwałośc materiału (wiedza internetowa). Jestem jednak pozytywnie zdziwiona ich trwałością i jakością!
Wczoraj dostałam od mamy bluzkę, śliczna, fajny fason, porządnie wykonana- byłam w szoku gdy zdradziła mi cenę. Zdziwiłam się, gdy powiedziała mi, ze te bluzki, które ostatnio dostałam (tez świetne: gruby, wytrzymały materiał, śliczny kolor i wzór...takie "dopieszczone") kupiła tez w Butiku, w cenie podobnej Musze przejść się tam osobiście, mam kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona.Nie wiem na ile to zasługa umiejętności wynajdowania fajnych rzeczy przez mamę a ile dużego ich wyboru w sklepie - dlatego się tam przejdę z ochotą.
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja omijam ten sklep szerokim łukiem....jak tylko widzę kolorowe (różowe chyba) okno wystawy...ciuszki jak dla szescioletnich dziewczynek......
ale są gusta i guściki......i o nich sie nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Pójdę i sprawdzę, z doświadczenia wiem, ze nie należy oceniać sklepu z ubraniami po wystawie
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-10-06 o 13:51 |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Ja z reguły nie lubie gdy wiele osób ma te same ciuchy co ja. Dlatego nie robie zakupów w butiku bo te wszystkie torby ze snoopim to sie chyba wszystkim przejadły. Mam tylko jedną bluzkę z puca, ale to chyba jedyna rzecz jaka kiedykolwiek mi się tam spodobała. Szczerze, to jest wiele dobrych sklepów gdzie można znaleźć ciekawe i dobrej jakości ubrania.
Najbardziej lubię cropp (mimo że koszulki są jak szmatki to i tak mi się podobają), orsay, colloseum, cubus, house, new yorker. |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zadowolona z ciuszków z Butiku (choc mam ich niewiele) są fajne jakościowo
i tanie ![]() Moja lista BuTikoWa: Bluza biala w kwiaty Bluzka brazowa z dł. rękawem 19,90 Tobra Snoopy (z tego jedynego nie jestem zadowolona bo ma ja 3/4 Polski) 39,90 i spodnie do Wf - 19,90
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
nooo....okno, wystawa z zewnątrz faktycznie odstrasza
ten róz jak do tąd , nigdy tam nie wchodzilam, -myslalam ze to w srodku tez takie różowisko , ale co taaam he, odwazyłam sie i nie bylo tak zle jak myslalam,,, kupiłam bluze z myszą miki
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma juz duzego Butiku w Rzeszowie;-((( szkoda
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładna ta twoja czarna bluzeczka
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie nie...
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie za dużo tam podobnych do siebie bluzek...jedyne co ich różni to nadruk...jestem na nie!
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
ja w butiku kupiłam tylko jedną rzecz w życiu - bluzę; po pierwszym praniu (w temp 40st.) skurczyła się niemiłosiernie, nie mogę się w niej teraz dopiąć i jest mocno przykrótka; dlatego do sklepów butiku już nie zaglądam;
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Nie podobaja mi sie te ubrania, nie moj styl, jakosc wiekszosci tez pozostawia wiele do zyczenia.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Ja z butiki mam moze z dwie bluzeczki, jestem z nich zadowolona bo naprawde dobrze sie nosza
Ostatnio tam zagladalam to nie ma nic ciekawego... grrr
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się styl tego sklepu. Byłam tam raz i to dosyć dawno, ale szybko wyszłam, bo róż mnie raził w oczy
. Nie wiem czy coś się zmieniło, jednak patrząc po ubraniach koleżanek które się tam ubierają, sądzę, że ja nie mam tam czego szukać. Nie mój typ
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
W moim dawnym mieście jest Butik z nieustajacą promocją-każda rzecz za 9.90. Wiele ma plamy, dziurki, popękane szwy. Ale można też znależć prawdziwe perełki. Kiedyś nabyłam ołówkową spódnicę Vero Moda, której wadą był...brak guzika. Cena-oczywiście 9.90
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ostatnio widziałam w butiku kosze z wyprzedażą, spodnie można kupić za 39,99 zł. Czy w waszych butikach widziałyście może jeansy-rurki albo ciemne proste jeansy w tej cenie? Ja jak dotąd spotykałam tylko jasne lub takie średnie a na stronie netowej nie ma pokazanych modeli.... |
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
kupuje czasem tylko *******ki bo juz chyba na butik za stara jestem
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
dla mnie jakieś dziwne sa tam rzeczy,takie dziecinne mi sie wydają...no i proste w wykonaniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

Na wiosne u mnie pojawiły się takie fajne kurteczki khaki ze stójką i haftem, a zeszły jak ciepłe bułeczki i niestety się nie załapałam. NJa początku lata były tez fajne haftowane rybaczki zapinane na guziczek pod kolanem, super
). Jednak na chwile obecna moje zdanie sie zmienilo uwazam ze wiekszasc ciuszkow jest zbyt "dziecinnych"jak dla mnie a najbardziej drazni mnie motyw ze Snoopim!
poniewaz w mojej kolekcji ubran przewija sie on dosc czesto hehe
!

i tanie