|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co myslicie o firmie BUTIK??
Jak wyżej.
Mam pare ciuszków z ich firmy i są nawet niezłe!Ceny też są przystępne!A wy macie coś z BUTIKu??
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co myslicie o firmie BUTIK??
Mam kilka bluzek i jestem zadowolona,ale....ostatni o butik się zbiesił....Jakieś takie badziewne ciuchy tam są...Tylko jedna bluzka mi się podobała
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Mam parę ciuszków tej firmy, całkiem fajne i tanie, ale nienajlepszej jakości.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mam pare T-shirtów z Butiku.
Czasem nawet ciekawe rzeczy się tam trafiają... ale razi mnie to, że prawie wszystkie bluzy są tam strasznie szerokie, takie workowate. Przynajmniej w Butiku u mnie w mieście tak jest.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
również posiadam kilka bluzeczek z Butiku...ale stwierdzam, ze są całkiem całkiem..noszą sie dobrze
![]() mimo wszytsko sa tam małe numeracje.... i to taki sklepik dla nastolatek...
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
mam jedną i ....nigdy wiecej!!!
dla mnie te ciuchy są 'bazarkowe'
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie lubię tego sklepu bo nie ma na czym oka zawieścić. Taka jest niestety prawda, że są tam ciuszki za przystępną cenę, ale także wykonane są one adekwatnie do niej
(chodzi mi o krój, styl, niekoniecznie o materiał). Nie wiem jak jest z ich jakością, ale z tego co zauważyłam to od nich pochodzi ten szał na snoopy'ego i zaliczam ten sklep dla dziewczyn w pewnym przedziale wiekowym. Jednak to nie znaczy, że nie można tam znaleźć jakiejś perełki . Ale po dresiki do ćwiczeń poleciałabym napewno do tego sklepu .
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam pare ciuszków z butiku ale z szafy na pewno nigdy mi wypływać nie będą
Nawet lubie tam zaglądać <jak mam chandre> , można wyszperać coś fajnego a na pewno tanio, bez obaw że później tego nie załorze i będe pieniążków żałować <bo za dużo wydałam> Ostatnio zakupiłam dwie bluzeczki... Jakościowo są przeciętne, a styl mają taki typowy dla butiku... Ale mi sie podobają
Edytowane przez >Angel< Czas edycji: 2007-06-03 o 00:46 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
w Butiku daja fajne torby ze Snoop'ym i to jego najwieksza zaleta
![]() Dla tej reklamowki warto kupic jakas bluzke hahaha a tak na powaznie to mam jedna blekitna bluzeczke na cienkich ramiaczkach z wycietym dekoltem i bardzo ją lubie a kosztowala mnie 19 zl
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mam jedną bluzkę z butiku i jestem z niej nawet zadowolona jeżeli chodzi o trwałość
juz za duża jestem na taki sklep chyba |
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tamte wakacje jak otworzyli ten sklep to wszystkie bluzki były po 19.90 a teraz to mało jest bluzek po 19.90. Dziękuje wszystkim za opinie
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przepadam za tym sklepem, ciuchy nie w moim stylu
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Sklep trochę nie w moim stylu, ale można wyłowić czasem jakieś perełki. Mam z butiku jedną bluzkę i spodenki- jestem z nich średnio zadowolona. Najgorsze jest to, że u mnie w mieście wszystkie dziewczyny w bluzkach z tego sklepu latają
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie tego sklepu. maja beznadziejne ciuchy. Kupiłam tylko torbe u nich. i troche załuje.
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
bluzeczki są tanie i idealnie nadają się do spania albo sprzątania....tyle co moge powiedzieć o tej firmie dobrego!
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja do dzisiaj lubiłam ich bluzeczki. Takie zwykłe, proste, w sam raz nadaja sie do pracy i nie tylko.
W zeszłą sobotę kupiłam sobie beżową bluzeczke i dzis ją nałożyłam, po jakims czasie zauważyłam różowe przebarwienia pod pachami i z boku wydaje mi sie że po antyperspirancie. Ciekawe dlaczego tak się stało i czy sie spierze. Mam ochote ja zareklamować!!!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie tego sklepu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Ja na wiosnę tam zajrzałam i była nowa kolekcja takich zwykłych bluzek w różnych kolorkach za 35 zł chyba i pomyslałam ze poczekam az obniżą chociaż z 10zł i wpadałam tam co jakis czas przy okazji, penego dnia rzeczywiscie przecenili te bluzki tylko ze na 30zł z 50zł
(50zł było przekreślone jako "stara" cena a przecież nigdy tyle nie kosztowały i nie byłyby tyle warte).Takie oszukanstwo bardzo mi się nie spodobało i trochę sie zraziłam do tej firmy.
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Nie cierpię tego sklepu. Wydaje mi się że są tam trzy modele bluzek w różnych kolorach i czego bym nie kupiła to pół miasta w tym chodzi.
A torby ze Snoop'ym to już mnie osłabiają ma ją chyba każdy(no z wyjątkami) widziałam w niej i 12 i 50-latkę
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
mam pare bluzeczek z tego sklepu ale znalazlam je po dlugim czasie buszowania miedzy wieszakami a koszem z ciuchami. tak jak pisza dziewczyny trafiaja sie tam perelki ale ciuchow nijakich jest tam wiecej (przynajmniej jesli chodzi o moj styl) pozatym zauwazylam ze w 3 bluzeczkach po krotkim czasie uzytkowania zaczely pruc sie szwy u dolu:/
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobra firma, ubrania są tanie i dobrej jakości. Mam z butkiu pare bluzek i jestem z nich bardzo zadowolona, nawet te które kupiłam rok temu nadal wyglądają przyzwoicie. Często zagladam do tego sklepu i polecam innym.
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda ten sklep to już nie mój przedział wiekowy (tak jak cropptown), ale mam stamtąd 2 bluzki, bardzo łądnie się trzymają nawet po wielu praniach. Kupiłam je za 20zł. Wiele nastolatek wybiera Butik ale mam wrażenie że ja zwracam uwagę na inne modele i kolory
A, i ostatnio kupiłam fajne spodnie 3/4, czarne, za 40zł, są super bo świetnie leżą mimo mojego wcięcia w talii i szerokich bioder. Po prostu trzeba szukać. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i lubie takie ciuszki, może akurat nie cropp ale uwielbiam ubranka House, Reporter, Top Secret im bardziej młodzieżowe tym lepiej
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
z Dolly bylysmy ostatnio w buticu i kupilysmy sobie bluzeczki
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam jedną bluzkę, która jest bardzo fajna
![]() Tylko, że nie ubieram jej często, bo jest bardzo obcisła, a ja takich nie lubie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Ja też mam kilka T-shirtów z tego sklepu i bardzo je lubie, bo są z mięciutkiej bawełny, w paseczki, albo w ciekawe żywe kolory. Na codzień do jeansów albo do bojówek idealne
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
ja nie mam nic z tego sklepu i raczej mieć nie będę. większość moich kumpelek tam lata, ale nie widzę powodu, dla którego możnaby się zachwycać tymi ciuchami. Jedyny pozytyw to cena, ale wyznaję zasadę, że jak coś jest tanie, to zazwyczaj jakość kiepska. Nie umiem nic w nim znaleźć, ale "moje dziewczyny" mają stamtąd nawet niezłe ubranka.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Raz kupiłam sobie strasznie fajną,czarną bluzke,którą mam do dziś
.Ostatnio byłam w BUTIKU i tym razem niczym mnie nie zachwycił... Zdarzają się jakieś fajne rzeczy,ale bardzo rzadko .
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w tym sklepie tylko raz. To jeden ze sklepów, które omijam szerokim łukiem
Zupełnie nie mój styl, mam inny gust. Niby wszędzie można znaleźć coś fajnego, ale .. akurat w tym nie mam ochoty szukać
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam butik
![]() w mojej szafie jest mnostwo rzeczy z Butiku - od spodni po szorty bluzki z nadrukami a i z pokaznymi dekoldami ![]() bardzo dobre gatunkowo-w przeciwienstwie do niektorych "dobrych"marek kolor nie spiera sie po kilku praniach i ubranka nie deformują się ![]() a co do workowatych bluz? ja kocham tylko dopasowane rzeczy i tylko takie mam wlasnie stamtad... Snoopy gorą
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

i to taki sklepik dla nastolatek...
(chodzi mi o krój, styl, niekoniecznie o materiał). Nie wiem jak jest z ich jakością, ale z tego co zauważyłam to od nich pochodzi ten szał na snoopy'ego i zaliczam ten sklep dla dziewczyn w pewnym przedziale wiekowym. Jednak to nie znaczy, że nie można tam znaleźć jakiejś perełki 

wydaje mi sie że po antyperspirancie. Ciekawe dlaczego tak się stało i czy sie spierze. Mam ochote ja zareklamować!!!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)