![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziecięce teksty, które powalają na kolana
w Stanach miałam przyjemność zajmować się jakiś czas temu małą Adair lat 3. Uwielbiała jedynie chłopców. Dziewczynki zawsze biła w przedszkolu. I przyznam że była w tym dośc konsekwentna i urocza
![]() A: Ola...is your daddy a boy? ja: yeah, he's a boy A: so I like your daddy A: Ola...is your mommy a girl? ja: yeah, she's a girl A: hmmm ja: Hey Adair, I'm a girl too...so why do you like me? ( w tym momencie odpowiedź bez chwili zastanowienia) A: ohh....I just always pretend that you're a boy! ![]() ![]() ![]() mój siostrzeniec który jest Ewangelikiem kiedyś poszedł gdy miał trzy lata z dziadkami do kościoła (są Katolikami). Podczas mszy zbierano ofiarę więc babcia dała mu pieniążka, przed kościołem znowu na coś zbierali więc Czaruś wrzucił następnego pieniążka i wrzucając mówi: dziwne...za siedzednie się płaci i za wychodzenie też... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
W zeszłym tygodniu potrzebowałam porozmawiać z moją sąsiadką, która mieszka piętro niżej. Schodzę, dzwonię, czekam, czekam, czekam... otwiera mi jej młodszy syn (6-7lat), włos rozwiany, koszula rozpięta... Nie zdążyłam się nic odezwać, a Maciek: Sorry Aga, ale nie mam teraz czasu...
Nie powiem przytkało mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
moja siostra (obecnia 16 lat) kiedy miała lat trzy na jakiejś imprezie rodzinnej...
-ciocia podaj mi michałka -proszę -nie tego, ja chcę krzywego michałka córka kuzynki lat 6 pokazuje mi zdjęcia z przedszkla z jakieś balu przebierańców chyba... urocza jestem, prawda ![]() kuzynka mając może 2 latka (obecnie 5)nie umiała wypowiedzieć w przyszła którego dnia i mówi jujo (wujo) pije pijo (piwo) niedawno byłysmy na spacerze i mówię jej żeby mi dała ręke (mimo że szłyśmy po chodniku, ona jest strasznie zywa i się obawiałam że znienacka wyskoczy mi na ulice) -no przeciez tu jest chodnik pokłociła się ze swoja 8 letnią siostra ja żeby ją jakoś uspokoić(z tego wszystkiego zaczęła się ubierac i chciała iść do domu) mówie jej że pójdziemy do sklepu. młoda zaczęła mi uciekać z płaczem. jak juz ją w końcu złapałam to mówi: - tak, bo ja zawsze jestem ta zła, a Kasię wszyscy głaszczą ![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
lylandol wisi na tuficie, czyli zyrandol wisi na suficie
dupikos, zamiast dlugopis jajowka, zamiast jalowka bo beknieciu moi dwaj kuzyni mowia: " ale mi sie bryknelo " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój dwuletni braciszek nie jest zbyt przyjaźnie nastawiony do obcych. Ostatnio byli u nas znajomi rodziców, jako że często u nas nie bywają Rafał ich zwyczajnie nie pamiętał ![]() -Rafałku to gdzie mam Cię pocałować? ![]() -W dupę- odpowiada Rafałek ![]() Mama myślała, że się zapadnie pod ziemię ![]() Edytowane przez agness86 Czas edycji: 2006-10-04 o 10:30 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
a mi utkiwlo w glowie, jak moja obecnie 14 letnia siostra, miala moze z 7 lat i rozwolnienie...na moje pytanie co jej jest- powiedziala- mam zadkowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Rafałku to gdzie mam Cię pocałować?
-W dupę- odpowiada Rafałek Mama myślała, że się zapadnie pod ziemię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Moj bratanek ogladajac scooby doo jadl kolacje, w pewnej chwili jego mama wola:
- Kuba dlaczego jeszcze nie zjadles kolacji? - Mamo ale ja nie mam sily jesc na lezaco (z zatroskaniem w glosie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
nauka literek:
tato-a jaka to literka?? Jurek(3l.)-to jest..hmm..to jest G jak KUPA ![]() Jurek(3l) w przedszkolu: -mamo,dlaczego to dziecko zabiera mi wszystkie zabawki..? ![]() ![]()
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Świetne teksty,dzieci to są szczere i jak coś powiedza,to tylko zrywać boki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Leżęęęęę
![]() Uwielbiam ten wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Moja kuzynka (4 lata) do swojego dziadka: "johny bravo..." albo (też do dziadka) "ej człowieku wyluzuj"
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzieci :D
Mój 6-letni brat-rozmowa z mamą na wsi u babci,gdy głaskał nieznanego kota
![]() mama:Kuba przestań dotykać tego kota.Nawet nie wiesz,gdzie on łaził. Kuba:przepraszam.masz rację.Z obrzydzeniem dodając: jeszcze mie kocia grypa złapie
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Oto historia, ktora opowiedzialk mi moj TZ, a dotyczy jego mlodszej siostry (wtedy miala okolo 10 lat):
Siostra mojego TZ, stala wraz z mama w kolejce do spowiedzi.Wszyscy wokol skupieni, absolutna cisza.Nagle mama odwraca sie do corki, zeby cos jej szeptem powiedziec, a ta...,,mamo, ale ci z papy wali"-NA CALY GLOS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Moja znajoma jak była mała nie potrafiłą powiedzieć R, za miast tego mówiła J.
Raz na religii zapytana gdzie mieszkali Adam i Ewa dumnie odpowiedziała ze w Jaju. A innym razem będąc z mamą w kościele zapytała się mamo co to jest ( chodziło o chór) po uzyskaniu odpowiedzi stwierdziła na cały głos- "Co Ch..j" ? Ciotka myslała, że umrze ze smiechu.
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rafał-Jestem ![]() Kaśka-A jest Aga? R-Nie, Ala na wesele posła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
[quote=kariera85;2837895]nauka literek:
tato-a jaka to literka?? Jurek(3l.)-to jest..hmm..to jest G jak KUPA ![]() hahaha g- jak kupa ![]()
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Zawsze tu wchodze zeby sie rozchmurzyc
![]() Dzieci sa niesamowite-szczere i bezposrednie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Wychodzę na balkon, moja 4-letnia sąsiadeczka Jula bawi sie lalkami na swoim balkonie (mamy połączone).
Ja-Jula jak Ty się pięknie bawisz ![]() Jula-Nom...jesteś pod wrażeniem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Moi sasiedzi(mieszkam w domu jednorodzinnym)mieli remont wiec i przy okazjii balagan-farby,pedzle,pyl,gruz...
Ja akurat zamiatalam schody przed domem,kiedy 4-letnia corka sasiadow podjechala pod ogrodzenie na swoim 3 kolowym rowerku,stanela po czym westchnela-"co...tez macie burdel?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Kolezanka pyta malego Kube (3l.)
Kubus powiedz jak ladnie mowisz do Oli ( jego roczna siostra)? On na to: k.... mac Kubus kto cie nauczyl tak brzydko mowic?! Murzynek Bambo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
3 - letnia karolinka:
- Kochanie nie wchodź sama do wody! - zawołała mama - wiem nie jestem dzieckiem!.. Ta sama karolinka: - Ten koń ma dużeeee zęby... tak jak TY!
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
i jeszcze:
Duża tłok w sklepie, pani stanęła do kolejki i czeka... Jej syn biega po sklepie i sie bawi.. po 20 minutach przybiega i krzczy - co tak stoisz i sie gapisz? KUPUJ!
![]() |
![]() |
#146 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No to ja coś powiem świeżego,bo moja 3 letnia bratanica też jest bardzo zabawna jak coś powie hehe Jak byłam u niej,to miałam bluze na sobie i tak usiadłam,że z bluzy zrobiły mi się większe piersi,rozmairu D??Na co mała usiadła koło mnie i zaczeła mnie dotykać,jakoś nie zwróciłam jej uwagi i siedziałam nadal.Po chwili się poprawiłam.A Olenka do mnie nie masz piersi,nie urosły cioci piersi ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
2.
Kolejna rozmowa mamy z bratem. Jechali pociągiem do Warszawy, w przedziale pelno ludzi. Wygłupiali się aby umilić sobie drogę - wiadomo jak to jest z dziećmi. Mama do brata w zabawie: No to gdzie mam cie ugryźć? Brat: w ch**ja (w tym okresie wszystko tak nazywał.. słowo zasłyszane i nie miał pojecia co to znaczy) Mama zmieszana pyta dalej: A gdzie go masz? Brat: W pokoju na półce! hahahahahahahhahh, cudowny włatek
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2006-10-07 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
świetne te dziecięce teksty
![]() U mnie w przedszkolu dzieci ostatnio zamieniały wielkie puło w domek- malowały je farbami. Pudło stało na podłodze, a farby i woda na stiliku obok i dzieci miały zakaz noszenie kubeczków z wodą. Nagle dzieci mnie wołają, że mała Fazja (2,5 roku) wylewa wodę na podłogę. Ja: Fazja, co ty robisz? Fazja: Lejem wode (piszę tak, jak ona wypowiada wyrazy ![]() J: a co pani mówiła o wodzie? F: ze nie wolno lusać J: więc dlaczego ruszasz i wylewasz? F: bo tak fajnie leci, tak kololowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
żona
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Ja raz pękałam ze śmiechu z tekstu mojej kuzynki
"Wiesz, jechałam windą! I to bez trzymanki!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.