![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
A - ambicja
B - Bóg C - chaos D - dusza E - empatia F - filozofia G - głowa H - herbata I - indywidualność J - jabłka K - książki L - list M - mama, miłość N - nadzieja O - odwaga, odpowiedzialność P - pocałunek R - rodzina, ryzyko, Rafał S - szczerość, sztuka, samotność T - tata, thriller U - uśmiech W - wierność, wytrwałość Z - zaufanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
A - Angielski, bo studiuję
B - Bóg, niezmiernie dla mnie ważny C - Czas, tak szybko leci D - Dom, zawsze jest gdzie wrócić E - Emocje, ostatnio często obecne F - Fantazja, całkiem wybujała G - Godzina, nigdy nie wiadomo, kiedy odejdzie ktoś bliski.. H - Humor, bo lubię ludzi z poczuciem humoru I - Impreza, uwielbiam imprezować J - Jedzenie, zwłaszcza wysokokaloryczne K - Kosmetyki, mam fioła na punkcie kupywania ich L - Lenistwo.. tak wiem, pracuję nad tym ![]() M - Miłość w parze z Marzeniem, najpiękniejsze... N - Nadzieja, zawsze istnieje O - Optymizm, obym miała go jak najwięcej P - Przyjaciel, dar niebios R - Radość, ostatnio mi jej brakuje S - Sylwia, bo to moje imię T - Taniec, może w końcu wybiorę się na jakiś kurs U - Uczuciowa jestem, aż za bardzo W - Wiara, podobno potęgą jest Z - Zawód miłosny, za często go doświadczam
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
A- Adam (kumpel...) / Anioł
B- Browar ![]() C- Czerwień / Czas D- droga... / Dom E- Energia / Egoizm F- Friends ![]() G- Gośka (to ja ![]() ![]() H- Hałaaaaas ![]() I- Ironia J- Ja K- Konrad (brat ![]() L- las... Ł- Łukasz (moja pierwsza miłość ![]() M- Miłość / Morze / MAMA ![]() N- Nadzieja... O- Oczy (odzwierciedleniem duszy...) P- Pezet R- Rodzina S- Stabilizacja / Serce (nie sługa...) Ś - Śmiech ![]() T- Trucizna... U- Usta. W- Wieś (miejsce, gdzie czuję się ...wolna...) X,Y - pomijam ![]() Z- Zakręty w życiu... / Zabawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
A- AFRODYZJAK
B- BAłAGAN C- CIEKAWOSC D- DIABELEK :p E- ELF F- FIOłKI G- GRZEś H- HERBATA ?:p I- IGłA J- JAGODY K- KUBUś L- LAPTOP M-MAMA N-NAMIETNOSC O-OLA P-PIEROGI R-RAJSTOPY S-SEKS T-TATA U-UWAGA W-WIADOMOSC Z-ZAZDROSC
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Swietny pomysł, oh, ja uwielbuiam takie watki
![]() A-auto, anioł, alkohol B-bielizna, biust, C-ciało D-dewotki, zarabiste babki, uwielbiam je słuchac, od razu człowiekowi sie chce zyc ![]() E-erotyka F- fotel, flakon G-grzech H-herbatki I-Iwona J-jąderka, moje zboczenie zawodowe hehe ![]() K-kominek,kwiaty L-lilier, libido, lenistwo Ł- Łukasz, ławka, łózko M-miłosc N-noc O-oczy, odchudzanie, ogród P-piersi, psy, porzadek R-róże S-seks T-tęsknota, talia, U-usmiech W-wiara X- xero choc w poslkim piswonia nieco inna;p Y-yaba daba doo ![]() Z-zazdrośc-(niestety ![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
A - ambicja, angielski, anioły, arafatka, aparaty
B - brat, babcia, budyń waniliowy, blondynka C - czekolada, czas, cel, cisza, ciekawość D - dom, dziadek, Didi ( mój pies ) E - energia, empatia, estetyka, entuzjazm F - fantazja, fikcja, fotografia G - godność, gwiazdy, gniew H - humor, herbata, honor, hula hop I - inteligencja, ironia, ignoracja J - język polski, jasność, jutro, jedzenie K - koledzy, koleżanki, kwiaty, kochać, książki, Kraków L - lody śmietankowo-bananowe, lekkość, lato, lekkość Ł - łzy, łóżko, łagodność, łatwość M- muzyka, zawsze i wszędzie, mama, mój pokój N - nadzieja, niemiecki, nauka, nutella O - optymizm, oczy, ogród, okulary P - przyjaźń, prawdomówność, pomysłowość, pasja R - radość, rodzina, rano, razem S - subtelność, sympatia, sport, spokój, sen T - taniec, tęsknota, twórczość U - upartość, uśmiech, usta W - wiara, wakacje, weekend, woda niegazowana, wspomnienia Z - zazdrość, zakupy, zemsta
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Maizy Czas edycji: 2008-02-03 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
A - ambicja. alternatywa.
B - balon. C - cynizm. ciemność. D - Damian. E - egoizm. F - fotografia. G - gadka. H - honor. horoskop. I - ironia. irytacja. inteligencja. J - jagody. K - komedie. L - luz. Ł - łaskotki. M- miłość. Medyk.mieć. N - nabiał. nalwka. O - owoce. oryginalność. P - passoa. R - rock. S - sałata. szacunek. szczerość. T - tarot. U - uśmiech. W - walka o to co ważne. Z - zaufanie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A - jak Anna
B - jak bystrość C - jak ciekawskość D - jak dziennikarstwo E - jak ewenement F - jak fotografia G - jak gaduła H - jak histeryczka I - jak ignorantka J - jak Jędrek K - jak Kraków L - jak lenistwo Ł - jak łóżko M - jak maniaczka N - jak nieustępliwa O - jak onieśmielenie P - jak panikara R - jak rozrzutność S - jak szczęście Ś - jak śmiech T - jak takt U - jak uzależnienie W - jak wścibskość Z - jak zjawisko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
...
Lecz serce iskierką dotknięte mimo woli zaczyna bić.. Edytowane przez o0leczka Czas edycji: 2010-01-10 o 18:03 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
A - Ambitna, Angielski
B - Barbara C - Czas D - Darek, Dom, E - Elf, Energia, F - Fotografia, Film G - Grammatik, Groza H - Hip-Hop, Horror I - Informatyka J - Jabłka K - Klasa, Kwiaty L - Lody, Lato, Lublin M - Muzyka, Miłość N - Niebo, Niebieski, Nadzieja, Noc O - Oczy P - Piłka nożna, Pele, Przyjaźń R - Róża, Rosyjski S - Siatkówka, Sukces T - Thriller, Trening U - Uśmiech, Uznanie, W - WWO, Wiara, Wiosna Z - Zaufanie, Znajomi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Różowy Jednorożec
|
A - Ambicje
B - Bóg C - Ciepło D - Dom E - Ekstaza F - Fantazja G - Gracja H - Huśtawka (Mmm...) I - Inteligencja J - Jacek ![]() K - "Kocham Cię" L - Lustro Ł - Łzy M - Miłość N - Nadzieja, której tak często mi brak... O - Oryginalność P - Piękno, Przyjaźń, Pocałunek, Paulina (i paznokcie) - nie wybiorę jednego. R - Rozczarowanie S - Seks T - Twórczość U - Urok W - Wiara Z - Zaufanie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
A - arbuz
B - bosko C - całowanie D - dom E - energia F - fale morskie G - gadulstwo H - humor I - intelekt J - jabłko K - kot L - lato O - optymizm P - pomarańcz R - rolki S - słońce T - trening U - uczucia W - wiara Z - zazdrość
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
![]()
A-atrakcyjność
B-bezpieczeństwo C-cena D-dom E-entuzjazm F-fantazja G-Gismo H-Himek I-Ika J-Ja K-kłopot L-lato Ł-łagodność M-Małgosia N-nieznane O-otwartość P-przyjaciel R-radość S-Sebastian T-troskliwość U-uczucie W-wolność Z-związek
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
A- Ambicja
B- Bóg, bezpieczeństwo C- Całowanie, cierpliwość D- Dobro, dom, E- Energia, emocje F- Fantazja, fotografia G- Głod, głowa H- Humor, horrorI- Impreza, inteligencja J- Jedzenie, Ja K- Karolina(moja przyjaciólka), Kraków(najpiekniejsze miasto w Polsce) L- Lenistwo, lato M- Mama, Mateuszek(miłośc) ![]() N- Natura, nadzieja, O- Ognisko, Optymizm P- Prawda, Przyjaciele, pilka nozna R- Radość, rodzina, S- Sympatia, szczerość, samotność, sport T- Tata, taniec, troskliwosc, U- Usmiech, upartość, W- Wiara, wygoda, wakacje, wiosna Z- Zazdrość, zdrada, zaufanie, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
A -asertywność, arbuz
B - biblioteka C - cud D - Dziennik Brigite Jones E - emocje F - Fafik G - 'Grey's Anatomic' H - Helena I - ironia J - jabłka, jezioro K - komputer L - lizaki M - Nadzieja N - NDK O - okno P - Paweł, Paulina R - Rafał S - szkoła, siostra T - Torino (Turyn), tolerancja U - uczucia W - Włochy, wakacje Z - zdjęcie
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
![]()
fajny wątek
![]() A ameba ![]() B Bóg C czkawka D dom E ekran F fiołek G grad(dziś padał u mnie) H Havana! I igła J jemioła K kościół L labrador M jak miłość sialalalaa;D (nie znoszę tego serialu ![]() N noga O oko P pies R rysunki S serce T twierdza U ufo ![]() ![]() W wilk Z zamek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
A - akcent
B - beatbox C - czekolada/czapka D - dom / DC E - euforia / Emil ( tak się miałam nazywać ) F - F... pierwsza litera mojego nazwiska G - gorset H - hip-hop / halabarda / hierarchia I - image J - ja K - "kocham " L - latawiec M - miłość - Maciek ![]() N - noc / nałóg O - oparcie P - Paulina / papieros R - rozkosz S - sex / siła T - tajemnica / tulipan U - usta / urok W - walka / wiara X - "X" ![]() Y - yellow Z - zabawa / zima
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Ada (moje imię)
Baleriny Czystość (np. w pokoju ![]() Decyzja Ekonomia Filozofia, fantazja Głupota Honor Ironia Jedzenie ![]() Kosmetyki, Klauduś (najlepsza przyjaciółka) Loteria, lektura Marzenia ![]() Niepokój Okulary, oceny Przyjaźń, podryw Rodzina, rurki ![]() Stres, strefa, siła Tajemnica, TŻ Uczucia Walka, wakacje Złość, zdrowie, zazdrość, zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
A - amicja
B - burza C - cukierek D - duma E - Emil ( czy jak kto woli TŻ ) F - figle G - gumka (do włosów oczywiście) H - humorki I - I (pierwsza literka mojego imienia) J - Jowita (siostra - taki brzdąc) K - kora L - lato M - muzyka N - noc O - opieka P - przypadek R - rumieniec S - sex / siła T - tajemnica U - usta W - wariatka X - "X" ![]() Y - Yeti ![]() Z - zboczenie :P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Ambicja
Błyszczyki Charakterek Dieta, Decyzja Emanacja Fala Gazeta Huśtawka Inicjatywa Ja Kosmetyki, Kolekcjonerstwo, Kalorie Loteria Marzenia, Miłość, Muzyka Narwanie Oceny, Owoce Przyjaźń, Przebaczenie Roztrzepanie, Rodzina Strach Telenowele, Ubrania Wolne Zwycięstwo, Zabawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A-Alicja
B-Bieszczady C-Cisza D-Dom E-Erudycja F-Forsa ![]() G-Grzaniec H-Hustawki I-Ironia J-Ja K-Kupowac kosmetyki ![]() L-Lato M-Muzyka N-Nowość O-Odpowiedzalnosc P-Przyjazn R-Rodzina S-Spacer T-Tajemnica W-Wolnosc Z-Zabawa Ż-Życie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A- anioł
B- biel C-cukierki D-dom/dzidziuś ![]() E-egoista F-figielki;D G-gość H-histeria I-ironia J-ja ;p K-klaudia (to tez ja) ;p L-lato M-michał/miłość ![]() N-nienawiść O-opieka P-przyjaźń R-rodzice S-strach T-tatry U-ubrania W-wiara Z-zachłanność Ż-życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
a - akceptacja
b - bliskość c - cel d - dom rodzinny e - emocje f - fotografia <3 g - Gadu-Gadu ![]() h -historia - jako ulubiony przedmiot i - inspiracja j - jedzenie <3 k - Klaudia - najbliższa przyjaciółka l - lenistwo m - miłość n - nauka o - obowiązki p - Piotr ![]() r - rodzina s - Sara - czyli ja ![]() t - turystyka u - uczucie w - wakacje ![]() z - zabawa ż - życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A - Anetka (moja najlepsza kumpela z klasy
![]() B - Banan C - całus D - Dawid ![]() ![]() E - Egoista F - fotografia (dokladniej przerabianie zdjec ) G - Grzech , guma H - historia ktorej nie cierpie :P I - Irlandia... tak mi sie skojarzylo J - Jabłko <mniam> K - Kochać... L - leniuch ![]() ![]() M - miłość N - noc , ktora zawsze jest piekna O - opieka , obowiazek P - pomoc, praca R - Renia - moje imie ![]() S - Szacunek, słodycze ;] słonecznik T- Tata , telefon U - Uwaga, umiejetnosc , uczucie W - Wakacje, Woźniki moje ;] Z - Zabawa, złość, zaufanie... Ź - źrebię Ż - życie , żucie gumy ;]
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
A- ALTRUIZM, ARACHNOFOBIA
![]() B- BAZGROŁY ]:->, BLACK METAL C-CZERŃ, CHILDREN OF BODOM ![]() D-DOM, DŁUGIE WŁOSY ![]() E-EWA (drugie imię ![]() F-FINLANDIA ![]() G-GRYZONIE ![]() H-HELSINKI, HIPOCHONDRIA ![]() I-INTERNET J-JĘZYKI OBCE K-KAROLINA (moja ukochana przyjaciółka), KAWA L-LODY CZEKOLADOWE ![]() ![]() M-MIŁOŚĆ, MARZENA (moje imię ![]() N-NIGHTWISH, NOC O-OREGANO xD P-PRZYJAŹŃ, POMOC R-RODZINA, ROCK S-SZCZĘŚCIE, SAMAEL? ![]() ![]() T-TĘSKNOTA ![]() U-UBRANKA ![]() W-WULGARYZMY (niestety ![]() Z-ZWIERZAKI, ZAPUSZCZANIE WŁOSÓW ![]() Ż-ŻYCIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
A- arogancka, bywam czasem, Arek
B- biżuteria C- Chrześniak, moje oczko w głowie D- Dom E- Egoistka F- Fryzjer G- Gwiazdy H- Huśtawka I- Intrygująca J- Jabłko K- Kebab, mniam ![]() L- Lenistwo Ł- Łzy M- Miłość N- Narcyz (to ja:P) O- Opel Astra ![]() P- Przyjaciel, mój najkochańszy ![]() R- Rozmowa S- Sen, Sex T- Testosteron ![]() U- Ulga W- Wredota (też ja;P) Z- Zuzanna (moja ksywka od dzieciństwa)
Moje Kochanie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zu2ia Czas edycji: 2008-04-30 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
A - Anioł, Aleksandra (ja)
B - Bliskość C - Cierpienie D - Dom, którego czasem brak... E - Euforia F - Fajerwerki G - Głos, Gitara H - Happiness I - Ikar, Itaka J - Jasność, Ja K - "Kocham Cię", Kobiecość, L - Latać Ł - Łukasz ("mój M.") M - Miłość, Misio Tulisio, Muzyka N - Naiwność, Nienawiść O - Olka, Optymizm, Oriflame P - Przyjaźń R - Radość, Rodzina S - SAMARAH, Sex, Spokój Ducha T - TŻ, Tajemnica U - Uczucie W - Wiara, Wiatr, Wizaż Y - Yellow Submarine Z - Złoto Ź - Źdźbło Ż - Życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
A- Atrakcyjność. Ambicja. Anoreksja.
B- Babcia. Bliskość. Ból. C- Czułość. D- Dobroć. "Dżem". Dziadek. E- Egoizm. Egipt. F- Film. Fotografia. G- Gadatliwość. H- Histeria. I- Ironia. J- Jedzenie. K- Krystian ![]() L- Lubić. M- Miłość. Marzenia. Monika. Mama. N- Nagość. Nienawiść. Naiwność. Noc. Nauka. Nadzieja. O- Opatrzność. P- Przyjaźń. Patrycja. Płakać. Psychologia. Pocałunek. Przytulenie. R- Rodzina. S- samotność. Smutek. Samoakceptacja. Szczerość. T- Tęsknota. Taniec. Tata. Tajemnica. U- Uwielbienie. Uwaga. Uśmiech. W- Walka. Wiara. Wartości. Wiedza. Z- Zaufanie. Zazdrość. Zygmunt (Dziadek [*] ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
A Ambicja
B Bóg C Chaos, Cristiano Ronaldo <3 D Doma, Dom E Emocje F Fisz G Gadatliwość H Hip Hop I Idiotka, w sensie pozytywnym ![]() J Ja K Kraj L Lenistwo M Miłość, Muzyka N Nietolerancja O Ostry P Pezet, Polska, Portugalia R Rower, Ryzyko, Rodzice S Szczerość, Spontaniczność T Tajemniczość U Uśmiech W Wakacje Z Zaufanie, a dokładniej brak
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Ambicje, angielski
Brat Cel Dom, droga Emocje Film Gwiazdy Hiszpański, herbata Ironia Jabłko Kochać Lato Miłość, marzenia, myśli, muzyka Niezapominajki Optymizm Przyjaźń Rodzina Słońce, sen, samoakceptacja Tolerancja, taniec Uśmiech Wiara Zabawa, zakupy
ciągle goniła wiatr spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś.. ღ Edytowane przez myk Czas edycji: 2008-04-30 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.