Pokaż TYŁY czyli PLECY!!! ciekawe czy przejdzie ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-22, 15:41   #121
Martucca
Rozeznanie

Dot.: Pokaż TYŁY czyli PLECY!!! ciekawe czy przejdzie ;)

Cytat:
Napisane przez TwojaNaZawsze Pokaż wiadomość
To jest oczywiste,że to zależy od danej osoby i od tego co lubi. Ja tylko wyraziłam moje zdanie. Od tego jest przecież forum.

A co do tego,że zawyłabym i by mnie skręciło, to szczerze WĄTPIĘ Mnie coś takiego nie rajcuje Zresztą już napisałam,że DLA MNIE jest to mało kobiece.
Tak, forum jest od wyrazania opinii, ale pomysl sama, jak poczulabys sie, gdyby ktos powiedzial, ze jest w tobie "zero kobiecosci" (niezaleznie od tego, co robisz i jak wygladasz)?

A z drugiej czesci twojej wypowiedzi wnioskuje, ze jednak nigdy nie widzialas zadnej profesjonalistki. Ja widzialam ich kilka I na widok kazdej z nich faceci odwracali sie na ulicach nieomal sie sliniac. A ich towarzyszki, no coz... chyba zazdroscily im troszke tej "niekobiecosci" myslac o swoim cellulicie, plaskich tylkach i trzesacych sie udach i zastanawiajac sie, czy ten czy inny ciuch ich nie pogrubia

Cytat:
Napisane przez dog in the wood Pokaż wiadomość
Plecki macie śliczne, ale ja wolę swoje tzn wolę wąskie...jak np. jest jakiś bal tych sportowców i występują np. Rylik czy Guzowska w sukienkach na ramiączkach to mi to jakoś dziwnie wygląda Chociaż ja też nie uważam żeby suche laski wyglądały apetycznie.... Ja lubie swój tył chociaż się powoli poprawia bo przynajmniej jest najszczuplejszy i w dodatku zaznacza się talia....ja nie mam jakiś wygórowanych ambicji jeżeli chodzi o mięśnie na moim ciele ....chce wrócić do normalnej wagi a chyba przez ćwiczenia najłatwiej ...nie mam już nastu lat żeby się głodzić
Oj, dog... Przeciez Rylik i Guzowska to zawodowcy Ty machajac kilkanascie pompek, czy robiac nieszczesne A6W nie masz zadnych szans zeby chociaz troszke sie zmasowac, nie mowiac juz o wyrzezbieniu Ja bawilam sie na silowni (bawilam, bo to niewiele mialo wspolnego z treningiem ) przez ladnych kilka lat i w ogole sie nie przypakowalam. Kobiecie jest w ogole ciezko budowac miesnie ze wzgledu na... brak testosteronu Dlatego musi ona wlozyc w to o wiele wiecej wysilku niz facet
A co do miesni... zeby miec ladna (i jak to co niektore okreslaja: kobieca) sylwetka, musza byc silne. Nie pisze tutaj o pasjonatkach fitness, ale o kazdej kobiecie. Mozna wygladac szczuplo, wazyc malo i miec spore obwody. Na innym forum, gdzie pisze, jest dziewczyna, ktora jest 6kg (!) lzejsza niz ja, a przy tym samym wzroscie ma po 5cm w pasie i brzuchu wiecej niz ja (a ona wcale nie wyglada grubo). To robia wlasnie silne miesnie. Zreszta przyjrzyj sie krytycznie dziewczynom na ulicy. Niby szczuple, ale niektore przygarbione, inne maja "boczki", jeszcze innym trzesa sie (szczuple!) uda

Ja bawilam sie na silowni (bawilam, bo to niewiele mialo wspolnego z treningiem ) przez ladnych kilka lat i w ogole sie nie przypakowalam. Kobiecie jest w ogole ciezko budowac miesnie ze wzgledu na... brak testosteronu Dlatego musi ona wlozyc w to o wiele wiecej wysilku niz facet

Cytat:
Napisane przez AERDNA Pokaż wiadomość
Dziękuję za uznanie, cieszę się, że chociaż Tobie się podoba

Przyzwyczajona już jestem do krytyki ludzi, którzy w jakimś stopniu nie rozumieją tego sportu. Po to jest siłownia, żeby poprawić sylwetkę i zbudować masę mięśniową. Nigdzie nie jest powiedziane, że mogą robić to tylko mężczyżni.

To są zdjęcia z zawodów, gdzie wychodząc na scene, trzeba się odpowiednio przygotować. Po to właśnie nakłada się bronzer, żeby przy swiatłach na scenie mięśnie były widoczne i z bliska i z daleka.

Ja nie mówie, że codziennie tak wyglądam. Jestem normalną dziewczyną. Noszę rozmiar S. Nie jestem mega szeroka, żeby nie mieścić się w drzwiach.

Nie jestem zalana, gruga, szeroka itp. Jestem zwykłą szczupłą osobą. Po prostu dużo poświęcam siłowni i diecie. Buduję mięśnie a potem je rzeźbie tak, żeby sylwetka była proporcjonalna i miała ładne zarysy.

Zresztą zawody kulturystyczne, a przede wszystkim kategorie fitness cieszą się dużym uznaniem.

A z tym Twoim przedostatnim zdaniem, to przesadzilaś Nigdy nie mówiłam, że wygladam super. Znam swoje ciało. Każdy ma słabe i mocne punkty. Ja wiem, co musze jeszcze poprawić, a co jest ok. Mam swoje priorytety i na nich się skupiam
O nie! Ja wiem, jak wy, prawdziwe fitnesski, wygladacie na codzien, zwlaszcza na plazy I doskonale Cie rozumiem, ze widzisz u siebie slabe punkty, ale Ty dzialasz w innych kategoriach, daleko wykraczajacych poza swiatopoglad przecietniakow

Cytat:
Napisane przez Panikaa Pokaż wiadomość
Świetna figura
Dobrze, że trafiłaś na to forum, bo już traciłam nadzieję
No i gratuluję, że w tak młodym wieku osiągnęłaś taką figurę! Wiem ile pracy i wysiłku to kosztuje, ale niektórzy nie potrafią tego docenić
Ja też wiele się nasłuchałam negatywnych opinii, a nawet w połowie moje mięśnie nie wyglądają jak Twoje.
Panikaa u mnie to samo No ale zobaczymy, jak to bedzie za kilka lat, kiedy cialo bedzie z roku na rok coraz bardziej flaczec i pomachanie kilku brzuszkow i masowanie cellulitu szorstka rekawica juz nie pomoze

Cytat:
Na początku wahałam się, czy się tutaj udzialać, ale co mi tam
Na tyle ile mogę, na tyle staram się pomoc innym. Mam już jakieś doświadczenie w diecie i ćwiczeniach, więc gdzie tylko mogę i mam chwilkę czasu, to się wypowiadam.
I super, ze sie zdecydowalas Forum fitness, a sportowych sylwetek tu raczej malo.
Mam pytanko: jaka diete stosujesz w czasie wycinki? Zbilansowana, low carb czy rotacje weglami? A jesli chodzi o spalanie to stawiasz na HIIT, klasyczne aeroby czy i to, i to?

Cytat:
Absolutnie się nie przejmuję.. Świadczy to o niewiedzy w owym temacie, bądź zazdrości
Oczywiscie, ze swiadczy to o niewiedzy Krytykujace panie prawdopodobnie nigdy nie spotkaly prawdziwej fitneski i nie maja pojecia, jak wyglada ona na codzien. Dla zainteresowanych wrzucam Age Szwankowska, ktora rowniez powinna byc nazwana niekobieca Jak ktos nie wie, kim ona jest, to google prawde powie

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
Panikaa czemu takie głupoty wypisujesz ?? Jakiej zazdrości i niewiedzy

Przecież po to jest forum, żeby każdy mógł swobodnie określać tu swoje zdanie w temacie..i to nie powinno być tak głupio komentowane..

Mnie tez nie zachwycają takie plecy, wolę szczupłe, lecz bez tak mocno widocznych mięśni i dla mnie również jest to mało kobiece..i chociaż naprawdę podziwiam koleżankę z góry, za determinację w dążeniu do celu, za to, że w tak młodym wieku faktycznie dużo osiągnęła i wspaniale wyrzeźbiła swoje ciało (co łączy się z wieloma wyrzeczeniami) ale moje zdanie w tej kwestii się nie zmieni...szanujcie babeczki poglądy innych ludzi, nie krytykujcie tego

A teksty typu- jakbyś ją zobaczyła to byś zawyła z zazdrości- żenada po prostu
Wiesz, dla mnie zenada jest nazywanie plecow kobiety niekobiecymi

Oczywiscie, ze szanujemy wypowiedzi innych, ale trzeba brac rowniez pod uwage to, ze jest to forum fitness, AERDNA startuje w zawodach w (kobiecym!) fitness sylwetkowym i zaprezentowala tutaj plecy fitness Wiec troche szacunku sie jej chyba nalezy?
Rownie dobrze ja moge powiedziec, ze kobiety ubierajace sie zgodnie z tegoroczna moda sa absolutnie niekobiece i w swoich ciuszkach wygladaja jak poszarpane straszydla Nie uwazasz, ze to byloby chamskie i tym samym obrazilabym setki dziewczyn? Ja po prostu mowie, ze nie podoba mi sie, bo chyba jestem juz za stara i brak mi odwagi, zeby sie tak ubierac- wiec utknelam w ciasnych ramach klasycznych kostiumow, skorzanych teczek i butow na srednim obcasie

Cytat:
Pozwolę sobie nie skomentować powyższej wypowiedzi, bo zdanie które właśnie skasowałaś, mnie nie zachwyciło...
Wracajac do zenady... Jak okreslic sytuacje, w ktorej uzytkownik forum najpierw pisze posta z tekstem, badz nie badz niemilym, a nastepnie go usuwa? Hmmm, dziecinada?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19250001.jpg (48,7 KB, 250 załadowań)

belief

- do not underestimate the strength within."

Martucca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 15:48   #122
TwojaNaZawsze
Raczkowanie

[quote=Martucca;12419558]Tak, forum jest od wyrazania opinii, ale pomysl sama, jak poczulabys sie, gdyby ktos powiedzial, ze jest w tobie "zero kobiecosci" (niezaleznie od tego, co robisz i jak wygladasz)?

A z drugiej czesci twojej wypowiedzi wnioskuje, ze jednak nigdy nie widzialas zadnej profesjonalistki. Ja widzialam ich kilka I na widok kazdej z nich faceci odwracali sie na ulicach nieomal sie sliniac. A ich towarzyszki, no coz... chyba zazdroscily im troszke tej "niekobiecosci" myslac o swoim cellulicie, plaskich tylkach i trzesacych sie udach i zastanawiajac sie, czy ten czy inny ciuch ich nie pogrubia

I tu się mylisz ! Bo widziałam . Jejku, nie podoba mi się to i już ! Tak samo jak u mężczyzn. Pewnie niektóre poczują się urażone po moich słowach, ale jak dla mnie to żadna sztuka ;| Przykro mi .
Nie podoba mi się zarówno u kobiet, jak i mężczyzn .
Podobają mi się tylko LEKKO wyrzeźbione plecki Ale u mężczyzn.

No widzisz, Ty widziałaś takie zachowanie mężczyzn. A ja znam zupełnie odwrotne. Im się nie podobają takie kobiety. Cytuję "Co to w ogóle jest? Babochłop? " ;| No widzisz, co człowiek, to inna opinia .

Także tutaj nie ma co się obrażać za to co ktokolwiek napisze. Bo jedna może piać z zachwytu nad tymi plecami, a inną w ogóle to nie ruszy .

TwojaNaZawsze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 15:52   #123
Panikaa
Zadomowienie

Martucca się rozpisałaś
Racja, racja i jeszcze raz racja
A plecki Agi śliiiiiiiiczne
I patrząc na jej zdjęcia można zauważyć małą różnicę w wyglądzie codziennym, a "zawodowym"

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

[quote=TwojaNaZawsze;12419 644]
Cytat:
Napisane przez Martucca Pokaż wiadomość
Tak, forum jest od wyrazania opinii, ale pomysl sama, jak poczulabys sie, gdyby ktos powiedzial, ze jest w tobie "zero kobiecosci" (niezaleznie od tego, co robisz i jak wygladasz)?

I tu się mylisz ! Bo widziałam . Jejku, nie podoba mi się to i już ! Tak samo jak u mężczyzn. Pewnie niektóre poczują się urażone po moich słowach, ale jak dla mnie to żadna sztuka ;| Przykro mi .

No widzisz, Ty widziałaś takie zachowanie mężczyzn. A ja znam zupełnie odwrotne. Im się nie podobają takie kobiety. Cytuję "Co to w ogóle jest? Babochłop? " ;| No widzisz, co człowiek, to inna opinia .

Także tutaj nie ma co się obrażać za to co ktokolwiek napisze. Bo jedna może piać z zachwytu nad tymi plecami, a inną w ogóle to nie ruszy .
Nikt tu się nie obraża
Ale twierdząc, że to nie żadna sztuka GRUBO się mylisz...
Ty lubisz skakać na skakance(żadna sztuka), ktoś inny lubi FITNESS...tyle
Panikaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 15:55   #124
TwojaNaZawsze
Raczkowanie

Panikaa ale wyczuwa się pewne napięcie . A tak być nie powinno .
Hmmm może się mylę . Wiem,że dla innych to sztuka, ale nie dla mnie ...

Stary 2009-05-22, 15:59   #125
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja należę do osób, dla których to ogromna sztuka. Wiele pracy, wyrzeczeń, poświęceń.
Dla mnie nie jest sztuką głodzenie się i wyglądanie jak wieszak...tyle
Stary 2009-05-22, 16:09   #126
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:

Oczywiscie, ze swiadczy to o niewiedzy Krytykujace panie prawdopodobnie nigdy nie spotkaly prawdziwej fitneski i nie maja pojecia, jak wyglada ona na codzien. Dla zainteresowanych wrzucam Age Szwankowska, ktora rowniez powinna byc nazwana niekobieca Jak ktos nie wie, kim ona jest, to google prawde powie
Agnieszka osobiście robi piorunujące wrażenie - skóre ma cieniutką jak kartka papieru. Cała zresztą jest piorunująca. I w chwili obecnej wygląda trochę inaczej aniżeli na załączonej fotce.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 17:59   #127
Martucca
Rozeznanie

Cytat:

Babochlop? Hmmm... Wpisz sobie w google 2 przykladowe nazwiska: Denise Paglia i Trish Stratus Pokaz swoim znajomym i zapytaj, co o nich sadza

Cytat:
Martucca się rozpisałaś
Racja, racja i jeszcze raz racja
A plecki Agi śliiiiiiiiczne
I patrząc na jej zdjęcia można zauważyć małą różnicę w wyglądzie codziennym, a "zawodowym"
Bo ja chyba sie z powolaniem mijam: powinnam rozprawki pisac zamiast sie miazdzyca i cholesterolem zajmowac
A Aga wymiata i w formie startowej i off-season

Cytat:
Oooo, prosze, zadna sztuka? Wiesz, zmierz sobie fald skorno-tluszczowy na udzie. Jesli bedzie mial mniej niz 0.5cm mozesz pisac, ze to nie sztuka i dyskutowac z nami dalej

Cytat:
Napisane przez suzana Pokaż wiadomość
Agnieszka osobiście robi piorunujące wrażenie - skóre ma cieniutką jak kartka papieru. Cała zresztą jest piorunująca. I w chwili obecnej wygląda trochę inaczej aniżeli na załączonej fotce.
Suzana Ta fota byla tylko po to, zeby pokazac, jak wyglada fitnesska off-season I jak pisalam juz, Aga wymiata!

belief

Stary 2009-05-22, 18:08   #128
TwojaNaZawsze
Raczkowanie

Martucca nie mam zamiaru sobie mierzyć. Nie odczuwam takiej potrzeby.
Zauważ,że to jest FORUM i każdy ma prawo napisać swoją opinie. O to właśnie tutaj chodzi. Nikt nie zmusi mnie do zmiany poglądu . A na pewno nie Ty ^^

Wiem,że dziewczyny muszą wiele się naćwiczyć żeby mieć takie plecki / ciałko. Ale tak jak już pisałam , na mnie nie robi to wrażenia

A co do tego 'babochłopa' to zauważ, że to nie są moje słowa, tylko kogoś. Ja cytowałam , bo jedna napisała,że takie kobiety podobają się wszystkim mężczyznom.

Stary 2009-05-22, 18:22   #129
Martucca
Rozeznanie

Oczywiscie, ze nikt nie zmusi cie do zmiany pogladow, a ja nigdy nie mialam i nie mam zamiaru zmuszac do zmiany pogladow kogos, jogo nawet nie widzialam 'live' Nie mam kilkunastu lat zeby wszystkich dookola przekonywac do swoich pogladow.
Ale ty ze swojej strony miej odrobine szacunku do pracy i poswiecenia, jaka inni wkladaja w to, zeby cos osiagnac i nie pisz, prosze, ze to zadna sztuka, skoro nie masz zadnego pojecia o tym sporcie.wroc tez uwage na to, ze to wlasnie ty wywolalas burze w tym cichutkim watku piszac pod adresem AERDNY: "zero kobiecosci". To bynajmniej nie bylo mile.

belief

Edytowane przez Martucca
Czas edycji: 2009-05-22 o 18:26
Stary 2009-05-22, 18:24   #130
julittaa22
Zadomowienie

Skasowałam wypowiedź bo przesadziłam, wiem kiedy powinnam przystopowac a już na pewno nie chce Was obrażać

Cały czas widzę tu teksty- czy widziałaś fitneske na ulicy?? Faceci ślinia się na widok takiej a babki zazdroszczą bo mają cellulitis, grube uda i cos tam jeszcze z tyłkami kobieto !! Nie każda idzie z takim zanidbanym ciałem..ja równiez o siebie dbam, uprawiam czynnie sport, odzywaim sie zdrowo, moja figura naprawdę mi odpowiada..czy zdajesz sobie sprawę że ludzie różnie postrzegaja kanony piękna?? Dla mnie kobiece ciało jest idealne gdy jest jędrne, ładnie delikatnie wyrzeźbione, posiada wszystkie zagłębienia i krągłości a dla Ciebie sa to świetnie wypracowane mięśnie...Ja szanuje Twój pogląd szczerze a Ty uszanuj mój...Byłam kiedyś na pokazie fitnesek, ja naprawde te kobiety podziwiam..to jest ogromna siła i determinacja ale ja za nic nie chciałabym tak wygladać..mój narzeczony również uważa, że kobiece ciało musi mieć krągłości, nie może być twarde jak stal bo to jest dla niego aseksualne...widzisz a dla innego właśnie to jest megasexy...wiem, że to forum fitness my..szaraczki, równiez mamy prawo tu przebywać..no i wyrażać swoją opinię...

Jeszcze raz powtórze- gdy ktos dajke swoje zdjęcie na forum publicznym daje w tym momencie zielone światło równiez na krytykę..tak juz jest, wszystkim nie dogodzisz..

Moja wymiana:

Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 18:25   #131
TwojaNaZawsze
Raczkowanie

Ty już mnie nie pouczaj ... A szczególnie gdy chodzi o szacunek . Nie znamy się, więc daruj sobie te teksty .

Stary 2009-05-22, 18:26   #132
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiscie, ze nikt nie zmusi cie do zmiany pogladow, a ja nigdy nie mialam i nie mam zamiaru zmuszac do zmiany pogladow kogos, jogo nawet nie widzialam 'live' Nie mam kilkunastu lat zeby wszystkich dookola przekonywac do swoich pogladow.
Ale ty ze swojej strony miej odrobine szacunku do pracy i poswiecenia, jaka inni wkladaja w to, zeby cos osiagnac i nie pisz, prosze, ze to zadna sztuka, skoro nie masz zadnego pojecia o tym sporcie.

A wyżej wymienione Panie są piękne i mają śliczne figury. Zawsze je podziwiałam
Moim zdaniem REWELACJA!
Stary 2009-05-22, 18:29   #133
Martucca
Rozeznanie

Cytat:

A wyżej wymienione Panie są piękne i mają śliczne figury. Zawsze je podziwiałam
Moim zdaniem REWELACJA!
I tym komentarem proponuje zakonczyc ta juz przynudnawa dyskusje i wrocic do tematu: plecy

No to ktora nastepna?

Mam nadzieje, ze AERDNA sie nie zniecheciala i wroci tutaj z aktualnym foto i poradami

belief

Stary 2009-05-22, 18:34   #134
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
I tym komentarem proponuje zakonczyc ta juz przynudnawa dyskusje i wrocic do tematu: plecy

No to ktora nastepna?

Mam nadzieje, ze AERDNA sie nie zniecheciala i wroci tutaj z aktualnym foto i poradami
Ja również mam nadzieję, że się nie zraziła, ale myślę, że nie. Twierdziła, iż nie przejmuje się negatywnymi opiniami. I o to chodzi, dziewczyna wie, co chce osiągnąć i dąży do tego.
Stary 2009-05-22, 18:36   #135
Panikaa
Zadomowienie

Dziewczyny musiałam wkleić, bo ja się zakochałam w tych plecach.
Martucca przypomniałaś mi o tej Pani i znowu będę oglądać jej zdjęcia całą noc, zachwycając się jej figurą
trish_stratus_heykobe.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 18:51   #136
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:

Suzana Ta fota byla tylko po to, zeby pokazac, jak wyglada fitnesska off-season I jak pisalam juz, Aga wymiata!
wiem wiem
tylko że mi chodziło właśnie o wygląd "off-sezonowy" - ten na dzień dzisiejszy

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 19:57   #137
Martucca
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suzana Pokaż wiadomość
wiem wiem
tylko że mi chodziło właśnie o wygląd "off-sezonowy" - ten na dzień dzisiejszy
Ale ja nie mam aktualnej foty Masz moze? Moglabys wkleic?

belief

Stary 2009-05-22, 20:06   #138
julittaa22
Zadomowienie

A ja na rozładowanie atmosfery i zatarciu "złego wrażenia" dodaje mega seksy plecuszki mniam miam

(tak na marginesie- to nie moje )

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7d84077b25433aa5med.jpg (52,9 KB, 134 załadowań)

Moja wymiana:

Stary 2009-05-22, 20:14   #139
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
A ja na rozładowanie atmosfery i zatarciu "złego wrażenia" dodaje mega seksy plecuszki mniam miam

(tak na marginesie- to nie moje )

Pozdrawiam
Na moje oko to kulturystyka, nie fitness
Stary 2009-05-22, 20:21   #140
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Na moje oko to kulturystyka, nie fitness

no cos ty..nie zauważyłam heh

Wkleiłam bo to co kiedys u niego było plecami teraz jest jakąś monstrualną, nasterydowaną skorupą...wiecej humoru Panikaa

Moja wymiana:

Stary 2009-05-22, 20:48   #141
AERDNA
Raczkowanie

.

Edytowane przez AERDNA
Czas edycji: 2015-01-28 o 10:31
AERDNA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 20:51   #142
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
no cos ty..nie zauważyłam heh

Wkleiłam bo to co kiedys u niego było plecami teraz jest jakąś monstrualną, nasterydowaną skorupą...wiecej humoru Panikaa
Przepraszam, że nie śmieszą mnie takie zdjęcia, nic na to nie poradzę
Stary 2009-05-22, 21:04   #143
AERDNA
Raczkowanie

.

Edytowane przez AERDNA
Stary 2009-05-22, 21:05   #144
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Dosłowne określenie mojej diety jest bardzo trudne. Bo im więcej człowiek startuje, tym lepiej poznaje swoje ciało i jest wstanie z zawodów na zawody przygotować się coraz lepiej.

Przez około 3 miesiace przed zawodami, czasem i już dużo wcześniej, jem dziennie 5-6 posiłków. 1 posiłek po 150g płatków owsianych zalanych wrzątkiem, a wszystkie pozostałe to biały ryż, gotowane piersi z kurczaka i warzywa. Miesiac przed zawodami zmieniam ryż biały na brązowy. A w ostatnim tyg. maksymalnie ograniczam węglowodany i jem raczej same białko.
Oczywiście do tego dochodzą odżywki i suplementacja.

Kiedyś stosowałam same zwykłe aeroby. Potem przerzuciłam się na interwały. Ale zazwyczaj robie tak, że na początku zwykłe, a przez ostatni miesiac interwały, żeby nóżki dociać

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Foto wrzuce jak narzeczony wróci, bo wyjechał tym razem na swoje zawody, a ja sama niestety nie jestem wstanie zrobić sobie zdjęcia

Nie, nie zniecheciłam się. Nie wiem tylko, czy komukolwiek są potrzebne moje porady...
Mi jak najbardziej są potrzebne i z pewnością wielu osobom
Stary 2009-05-22, 21:08   #145
AERDNA
Raczkowanie

.

Edytowane przez AERDNA
Czas edycji: 2015-01-28 o 10:32
Stary 2009-05-22, 21:12   #146
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie przejmuje się nimi, ja sie z nich śmieje.

Dla mnie najważniejsze są opinie osób mi najbliższych, a że moj narzeczony robi to, co ja i razem sobie pomagamy, razem się przygotowujemy i razem startujemy, to myślę, że jeszcze długo będę się w to "bawiła"

Cel jest i za wszelką cenę będę dążyła do niego
Zazdroszczę kompana Mój co prawda nie ćwiczy, ale rajcuje go każdy mięsień mojego ciała
Stary 2009-05-22, 21:14   #147
AERDNA
Raczkowanie

.

Edytowane przez AERDNA
Stary 2009-05-22, 21:16   #148
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Zdjęcie pokazane przez Ciebie, to nie efekt ćwiczeń a jedynie używania dopingu. Pan pokazany na zdjęciu przedawkował synthol, środek zakazany i niedozwolony. Skutki jego użycia są widoczne na zdjęciu.

Nie sztuką jest zrobienie cylku, jednego, drugiego... piątego. Ale zapracowanie samemu na efekty i przede wszystkim utrzymanie ich, nie kalecząc siebie samego
Tłumaczenia tutaj nic nie zdziałają
A skutki przedawkowania owego środka przerażają mnie

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Oficjalnie kończymy tego typu "pogaduchy"
Stary 2009-05-22, 21:20   #149
AERDNA
Raczkowanie

.

Edytowane przez AERDNA
Stary 2009-05-22, 21:24   #150
Panikaa
Zadomowienie

Cytat:
Synthol to chyba najgorszy doping z możliwych. To po protu tak jakby olej wstrzykiwany w ciało. Skutki jego "nadużycia" są tragiczne. Niestety bardzo dużo osób nie panuje na jego użyciem i nie potrafi przestać go "brać".

http://www.youtube.com/watch?v=MBUz1qev8Zc&hl=pl
Widziałam ten filmik, smutne ale prawdziwe
Tragedia..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości