![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: ^^Odnowiony Kramik pIWONII^^
Kochanie on nie ma dziurek, jest parciany czyli ten metalowy cypelek ktory wsadza sie do dziurki wsadzasz pomiedzy warkoczyk zrobiony :P postarałam się o jak najlepsze fotki więc możesz sobie jeszcze raz zobacztc na czym to polega
![]() a ja niestety nic innego nie znalazłam ![]() jeżeli teraz nic to może innym razem, jak pasek jeszcze będzie, lub na odwrot, jak bluzeczki jeszcze będą ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Piwonio, niestety bluzeczka na 99% leci na wymianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hej, poniżej wklejam wymiary torebki. Zdjęciabolerek już wykonałam przed chwilą, ale nie mogę wrzucić ich na kompa bo BLuetooth cos mi nie działa. Muszę czekać na męża aż wróci z pracy
![]() ![]() Wymiary torebki: - wysokość 13cm - długość 26 cm Wymiary dna torebki : 22 cm x 10 cm Długość paska 49 cm Jeśli chodzi o Twoje ciuszki to po głębszym zastanowieniu poprzebierałam w nich trochę ![]() ![]() 1.Biało czerwona bluzeczka z napisem PLAYERS i numerem 69 2.Turkusowa torebka z cekinami 3.Różowa torebka 4.Turkusowa bluzeczka 5.Różowa bluzeczka - bokserka 6.Czarna bokserka z napisem PUNK 7.Korale kolorowe 8.Czerwony pasek 9.Biała bokserka z turkusowym numerem 8 Pozdrawiam serdecznie i czekam na szybką odpowiedź ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Hej ponownie
![]() Zgodnie z zapowiedzią przesyłam zdjęcia bolerek na sobie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Witam Panią Pani Piwoniu :P Pasuje mi taka wymiana
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej, mam do Ciebie takie małe pytanko ... A gdybym zaintrygowała Cię i chciała jednak wyżępić od Ciebie tą różową torebkę... ??? W zamian oferuję przesliczne zielone bolerko, które zawsze nosze ( jak każde ) do białej bokserki
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Tak się składa, że mam duże sebrne kolczyki ( tzn w kolorze srebra - nie są ze srebra ) i mam też okularki przeciwsłoneczne. Były bardzo drogie. Są Firmowe - Firmy Solano. Mają wszystkie filtry oraz polaryzacje. Zdjęcia kolczyków i okularków na dole. Zrobiłam też zdjęcie kolczyków na sobie żebyś widziała jak wygladają na uchu ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiec tak tymi rzeczami jest juz zainteresowanych kilka osób u których podoba mi się więcej rzeczy niż u Ciebie. Gdyby coś sie zmieniło dam znac, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Niestety te ciuszki które mi się u Ciebie podobały już są oddane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nie pozostaje mi nic innego jak tylko się poddać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Podobało mi sie to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1158854719 oraz to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1158853495
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz coś u mnie?
![]() podoba mi się bardzo SWETEREK CZARNY z różowym nadrukiem zasuwany z przodu rozmiar wg mnie S/M stan bdb-- oraz bluzka z Garfildem..
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
hej kochana, spodobał mi się tylko ten sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1158849626
więc gdybyś jeszcze coś sobie u mnie wybrała... czekam na odp w moim wątku ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Wymiary marynarki turkusowej: dl. 54cm, szer. 2x37cm, dl. rekawka 57cm
Z Twoich rzeczy interesuje mnie bezrekawnik rozowy. Jesli moglabys zrobic sobie w nim zdjecie, to bylabym bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
OK pasuje
![]() zdjęcia torebki na ramieniu zrobię po 18 jak wrócę z pracki. jeśli chodzi o jej stan, to wg mnie jest idealny- żadnych przetarć czy plam. jedyną jej wadą jest to, że wykonana jest z bardzo miękkiego materiału przez co dopasowuje sie kształtem do zawartości ![]() ale jest dość pakowana. mam ją od czerwca, ale że buty w złotym kolorze nosiłam żadko- torebkę również ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
niestety bezrekawnik juz mnie nie interesuje :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
chyba raczej za małe, bo ja nosze 36 a te są bardzo dopasowane, na malutką i drobną stópkę. Z butów mam jeszcze szpilki rozmiar 36/37 ale nie wiem czy byłabys takimi zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ja zaś ze względu na mój przeogromny wzrost nosze zazwyczaj buty na obcasie co przyprawia o gęsią skórkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
proszę bardzo, fotki sprzed minutki i big sorry za ten sexy dresik
![]() fotki usunięte
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2006-10-12 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
![]() jak już podejmiesz decyzję, daj znać żebym mogła te fotki usunąć ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o złotą bluzeczkę to:
dł jej przodu 36 cm, dekolt taki średnio głęboki dł jej tyłu 43.5 cm szerokośc pod pachami 35 cm
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
PUDER ROZŚWIETLAJĄCY sporaaa odsypka
Czy znajdziesz coś w zamian???
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -ponieważ te korale pojedyncze tylko są takie długie i je tak dzwinie zwinęłam to może te brązowe Ci się podobają?? -jeśli chodzi o torebkę to juuż jest dla Ciebie zarezerwowana -żadnych wosków do włosów nie mam ale dorzucić mogę; do wyboru: mleczko prostujące Garnier, serum na zniszczone końcówki z Joanny, te cienie które mam wystawione na 1 stronce- są świetne tylko że ja się cieniami nie maziam ![]() więc.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.