![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wymiany 40 rożnych rzeczy :)
36,37,40 2 bransoletki i naszyjnik Avonu, może to za Pink Suede? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=144970&page=2
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Chcesz:
36. Bransoletka z niebieskich koralików, regulowane zapięcie 37. Bransoletka z włoskich czekoladek, metalowa, zgrabnie wygląda na dłoni (raczej małej) 40. Naszyjnik perłowy Avon, regulowane zapięcie. NOWY, w pudełeczku jak na zdjęciu. Za 60 % Pink Suede? Wolałabym jeszcze nieco większą wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
znalazłabys cos u mnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
puder nadal jest jeszcze aktualny? pisałaś u mnie.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej puder jest nadal aktualny
![]() Zaznaczyłam Ci na poprzedniej stronie wątku co mi się u Ciebie podoba. błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac i pomadka Avon, niestety nie wiem jak się nazywa ten odcień (Cappucino czy Flesh). Zdjęcie z zaznaczonymi przedmiotami jest na poprzedniej stronie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
hejka
spodobala Ci sie u mnie bizuteria..chcialam cos u Ciebie wybrac,ale strasznie duzo rzeczy juz mi podebrali :P moze bedziesz miala jeszcze jakies dokladki ![]() ja oprocz rzeczy z listy szukam jeszcze - kredek do oczu takich grubszych lub cieni w kremie -pudru prasowanego-jasnego -moga byc tez lakiery,ale z malym zuzyciem -tuszu do rzes z avonu, ale tego srebrnego/czy tam z brokatem.. odpisz u mnie, pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
hej
![]() 021: czarna bluzka na ramiączkach, długośc ramiączek regulowana, bluzka bardzo rociągliwa więc zmiesci sie w nieu od XS do M. wymiary: szerokość 33cm, długośc bez ramiączek 48cm. bardzo łądnie sie układa na ciele, bo ma zaszewki na wysokości biustu. 112: turkusowy szalik, materiał hmm, taki puszysty, może moher? nie znam się :P. długość 150cm, szerokość 17cm. oraz ewentualnie 107: elegancki żakiet, czarny w prążki. lub 132: Czarny, sztruksowy żakiet, z Very Mody, rozmiar 40, nowy. mi u Ciebie wpadly w oko: 12. Lakier Miss sporty, Lasting Colour, przybrudzony róż, zużycie ok. 15 % 15. lakier Inglot, kolor 173, czerwień przechodząca w bardzo ciemny róż, zużycie ok. 10 % 20. Puder sypki, Inglot, odcień SXL3, jasny beż z świecącymi drobinkami (rozświetlający), bardzo małe zużycie, ok 5 % 25. Preparat do prostowania włosów Schwarzkopf. 31. Pomadka pielęgnacyjna Oriflame, kolor Peach Shimmer z delikatnymi drobinkami, użyta 1 raz czy pasowałaby Ci wymianka tych rzeczy za żakiet w vero mody?
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ysabell. Wymiana mi jak najbardziej pasuje.
![]() Czy ewentualnie jesteś w stanie dodać do tego szalik i coś sobie jeszcze wybrac? Jesli nie to i tak taka wymiana mi pasuje. Adres na PW? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam jeszcze w szafie, może znajdę coś, co Ci się spodoba. Może znajdę też rzeczy, które wymieniłaś. Odezwę się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
hmm, wiesz co, zastanwoiłam się i chyba jednak nie oddam żakietu vero mody za te kosmetyki.
za to moge wymienic czarną bluzke i turkusowy szalik za to, co napisałam wyżej. pasuje Ci taka wymianka? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Yasbell, jak sobie życzysz.
najchętniej wymieniłabym na żakiet ![]() Na puder mają ochotę już trzy osoby. Natomiast preparat po prostowania włosów Schwarzkopf kosztował 56 pln w sklepie fryzjerskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1164027781
znajdziesz coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie na wymiane?
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie znajdziesz. Chętnie przygarnę Carmex, Róż Inglot - jaki to kolor? i Puder sypki, Inglot, odcień SXL3, jasny beż z świecącymi drobinkami (rozświetlający), bardzo małe zużycie, ok 5 %.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.