![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: zielona herbata
Herbatniku,herbata z miodem to 8 cud swiata
![]() A ja za to nie pilam takiej prawdziwej miety-tylko taka w torebkach ![]() Lece dziewczyny ogladac z moim Tz Piłe 3. Znow nie bede mogla pojsc ze strachu do lazienki i bede mu plakac zeby juz wyłaczył ![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piłam prawdziwą - pyyyycha ![]() Piły 3 za nic nie zobaczę - jak ja się boję horrorów. The Ring'a obejrzałam pierwsze 10 min ![]() Nawet na "Strasznym filmie" sie bałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a co to za film ta "piła"
![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Saw - oryginalny tytuł. Wklejam opis: Film "Piła" to trzymający w napięciu thiller. Sadystyczny seryjny morderca ma obsesję na punkcie dawania swoim ofiarom lekcji o wartości życia. Zmusza on swoje ofiary do rozegrania przerażającej gry o ich własne życie. Młody mężczyzna Adam (Leigh Whannell) budzi się przykuty do zardzewiałej rury w rozwalającej się piwnicy. Po drugiej stronie piwnicy przykuty jest inny jeniec - Dr Lawrence Gordon (Cary Elwes). Na podłodze pomiędzy dwoma mężyczyznami w kałuży krwi leży, trzymający w ręce pistolet kaliber 38, martwy człowiek. Żaden z więźniów nie wie dlaczego został porwany, ale na pozostawionej mikrokasecie znajdują się isntrukcje dla Dr Gordona. W ciągu ośmiu godzin ma on zabić Adama. Jeśli się mu to nie uda - zginą obaj, a oprócz nich śmierć poniesie również żona Lawrenca Allison (Monica Potter) oraz ich córka. Dr Gordon przypomina sobie trwające właśnie śledztwo prowadzone przez detektywa Tappa (Danny Glover) i zdaje sobie sprawę, że on i Adam są kolejnymi ofiarami psychopatycznego geniusza nazywanego "Jigsaw". W ciągu zaledwie kilku godzin mężczyźni muszą dopasować do siebie elementy układanki, zmagając się przy tym, z narastającym w miarę upływu czasu, przerażeniem. Zabójca zostawił im tylko kilka wskazówek oraz dwie piły ręczne, zbyt słabe, by przeciąć stalowe kajdany, ale wystarczająco mocne, by przeciąć nimi... ciało i kości. Była już kontynuacja. Czyli Saw 2. Teraz o ile się nie mylę Saw 3 jest...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi się dziwnie skojarzyło: Do zielonego moderatora pasuje zielona herbata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale straszny ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzyj ![]() Ja się na takich strasznie boję, ale...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Jak będę miała okazję,to nie omieszkam,bo lubię takie filmy-a nie tylko romantyczne
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() No wiec film zaczelismy ogladac,ale cos zaczelo sie psuc,slaba kopia i zdecydowalismy ze zaczekamy kilka dni na lepsza. Obejrzelismy 10 minut-i rzeczywiscie koszmarnie straszny. A jak u Was? Co nowego przyniosl dzionek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Tak,jak kopisa słaba to nie ma co się z nią mocować.Sama nie lubię domyślać się,o co chodzi-albo wszystko takie ciemne ,że nic nie widać
![]() A,nic ciekawego ![]() ![]()
![]() |
#132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poprzednie części oglądałam urywkami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
A jestem,jestem
![]() ![]() Zaraz za to znowu uciekam,tym razem na TzG ![]() P.S Ładne imię ![]() ![]()
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to za 10 min - więc jeszcze 10 min wizażowania. Raz byłam, raz nie byłam - to różnie...Byłam rano, koło 15 i teraz też jestem ![]() Jakie imię? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Własnie,jakie imie
![]() Kurcze wszyscy ogladaja taniec a ja tego nie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie lubię taniec sam w sobie oglądać. Obecna edycja to nic specjalnego, ale da się przyżyć. Dzisiaj finał - zobaczymy jak się postarają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Tańcomania
![]() Aaaaaale mnie na szczescie ominęła. Nie wiem czy Mroczek jeszcze tam jest-ale nie chcialabym,zeby wygrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Herbatniku chwal sie teraz tu szybciutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Cześć, mam na imię Kamila
![]() [podobno jak byłam mała podchodziłam do każdego małego dziecka i tak mówiłam ![]() A mi to imię się tak średnio podoba. Ma taką twardą wymowę. ![]() Fresa - patrzy i widzi ![]() Więc trzeba uważać ![]() Bo jak nie to nas dosięgnie palec fresowy (prawie jak palec boży) ![]() A tak BTW - zadowolona z wyniku TzG ? Wielkiej niespodzianki nie było...
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Trzeba było zajrzeć do mojego wątku "co Twoje imię mówi o Tobie"
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie to mi było obojętne,kto dziś wygra.Chociaż wolałabym ,żeby Lucas wygrał.Ale Rusin też może być-najważniejsze,że nie Mroczek2 ![]() Ale przeczuwałam Rusinową-zwłaszcza,jak pokazali poparcie publiczności ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
piję zieloną herbatke od wczoraj z hibiskusem dobra jest
![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Oj jak Ładnie!
Ja znam tylko jedną Kamilę-ma 5 lat ![]() I jest przepiękną dziewczynką ![]() Baby-widzisz,jasne ze dobra jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to już kilka razy się przedstawiałam na Wizażu... Gdzieś... ![]() A ja byłam strasznie kontaktowa. Pamiętam jak się ze źródeł postronnych dowiedziałam co to jest okres ![]() Opowiedziałam o tym wszystkim dzieciom na podwórku, w parku i na placu zbaw ![]() I w ogóle rozpowiadałam masę plotek. Gosia ma nowe wiaderko, Basia ma nowe organki ![]() Przeszło mi na szczęście. Jak widać zmieniłaś się - w pełni samodzielna i czuwająca na wszystkim (szczególnie nad porządkiem na wizażu) kobieta ![]() Jakieś takie dziwne ![]() Tak mi się wydaje, że do mnie nie pasuje : jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoja osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleźć się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te Są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadza. Lubią zmieniać partnerów, Są bardzo zazdrośni, potrafiła wywoływać afery miłosne. chociaż ![]() Aż boję się bać ![]() Muszę jeszcze raz przeczytać swoje posty na wizażu ![]() Tylko nie chce mi się czytać 1430 wiadomości. Freso ciesz się, że nie musisz swoich czytać. To by chyba książka była ![]() Cytat:
Mi też było obojętne. Podobało mi się jak tańczył Sadowski, ale teoretycznie widzowie go wyrzucili... Cytat:
![]() Najmniej pasuje do mnie "jest przepiękną.." Jak widać różni ludzie noszą różne imiona ![]() Właśnie Fresa jak ty masz na imię? Bo ja chyba czytać nie umiem.. ![]() Nigdzie tam imienia nie znalazłam. Warszawianka to Marta - ale jestem zmyślna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ojej,odpiszę jutro
![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Hheheh.
Marta Marta ![]() Wiesz,ta grzechu warta ![]() A czemuz to *jest przepiekną*do Ciebie nie pasuje? Dawaj zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Fresa,dobranoc
![]() Świnki do skrzynki,szczury do rury(to z filmu ![]() Moze jutro zdradzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
![]() Herbaciano-kawowych snów życzę ![]() Cytat:
Zdjęcia nie dam bo się wstydzę ![]() Może kiedyś jak będę miała jakieś ładne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Kurcze Herbatniku dobre to.
Chyba taka jestem.... ![]() Duzo rzeczy sie zgadza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wiem do kogo się zwrócić jak będzie trzeba mnie podnieść na duchu ![]() Żegnam się, miłych snów życzę i idę spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.