![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nom_de... ma parę rzeczy do zamiany :-)
Sprawdzałam jeszcze dziś na wszelki wypadek ile jest dokładnie tego Akneroxidu, ale to strasznie ciężko ocenić... Na pewno większość została, tylko nie pamiętam, czy użyłam go np. 3 razy, czy już 6. Może dorzuciłabym Ci więc próbkę 7ml Vichy spf30 (widziałam, że szukasz filtrów), a Ty byś mi dorzuciła jeszcze coś malutkiego? Jakąś mikroodlewkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
OK tak jak pisałam zrobię odsypkę, ale wierz mi są bardzo wydajne i starczą na wiele malowań. Dorzucę Ci jeszcze coś, wysyłam adres na PW i czekam na twój
![]()
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Differin, Biodermine, Eris, Garnier, Clean&Clear, mgielki, balsam, Mazidla...:-
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Differin, Biodermine, Eris, Garnier, Clean&Clear, mgielki, balsam, Mazidla...:-
No fakt Clean Ac to mało - a jakie te odlewki byłyby? Może interesowałaby Cie odlewka filtra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Coś za
~Nivea Visage Young Beautiful Skin, krem nawilzajacy+ podklad, zuzycie moze 10%, wazny do 01/2009r.; wygladza cere i wyrownuje jej koloryt ~Oceanic Pharmaceutic, krem zalecany do cery łojotokowej i łuszczącej się Ocerin PZT; zawiera PYRYTION CYNKU oraz kwas GAMMA-LINOLENOWY, bez konserwantow, subst. zapachowych i barwnikow- odleje 25 ml (czyli polowe) do sloiczka po kremie?
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
mnie u Ciebie interesuje:
~Krem poltlusty Dermosan N+R (nawilza i regeneruje), wycisnelam z tubki porcje kremu o srednicy 5 mm ; data waznosci 10.2007, 40 g. Zawiera witaminy A i E, ktore skutecznie regeneruja naskorek ndajac mu gladkosc i sprezystosc oraz filtry przeciwsloneczne UVA i UVB (SPF 5) chroniace skore przed oparzeniem i nadmiernym wysuszeniem. Zalecany jest do calodziennej pielegnacji wszystkich rodzajow skory. ~Masc ichtiolowa 10%, uzyta jeden raz; data waznosci: 07/2009, 20 g. Ma dzialanie bakteriostatyczne i przeciwzapalne, stosowana jako srodek ulatwiajacy odchodzenie ropy, ~Preparat Dromin Apipol Farma, jeden, caly listek, zawierajacy 15 tabletek, data przydatnosci 04.05.2007; zawiera wyciag z drozdzy i skladniki mineralne, poprawia wyglad skory, wlosow i paznokci, ~Avon Naturals Pielegnacyjny body spray Kokos i Papaja, ok. 55/125 ml, nie ma daty przydatnosci do uzycia, ale zapach niezmieniony; ladny, swiezy, soczysty, lekko slodki zapach, ~Avon Naturals Spray do ciala Kwiat pomaranczy, pozostalo 90-100/125 ml, data waznosci: patrz wyzej ; czuc w nim slodka pomarancze ah i jeszcze mazidla by mnie interesowaly ![]() ![]() ~hydrolat oczarowy ~NMF (Naturalny Czynnik Nawilzajacy), ~kwas salicylowy, ~kwas L-mlekowy, ~mocznik ii jeszcze moze cos bym znalazla z mazidel ![]() szkoda ze dermosan nie ma dluzszej daty waznosci ![]() ![]() ![]() Te rzeczy co chcialas moge Ci z checia, oddac z wyjatkiem 3 ostatnich bo te jeszcze czasem uzywam i tak bardzo nie chce sie ich pozbywac ![]() Tylko jest problem bo nie moge znalesc daty waznosci kremu Venus przeciw piegom ![]() ![]() balsamu Soraya - Body Shape -jest ok.połowy, trudno okreslic Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów - zostala 1/4 z 200ml nie wiem jak to wszystko sie przedstawia cenowo wiec nie wiem co by moglo byc za co.. ![]() ![]()
mró. Edytowane przez lolitka123 Czas edycji: 2007-03-15 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Wzystko znajdzesz na stronie www.mazidla.com- tam są przepisy. Ja mam cerę mieszaną i przygotowuję sobie kosmetyki właśnie pod kątem mojej cery, np. z ekstraktu zielonej herbaty serum antyoksydacyjne z hydromanilem i niacynamidem.
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
ok odlewke Dermacolu Ci moge zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
przypominam się
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
A co byś chciała za sam Nivea Visagne Young?
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
mam hydrolat oczarowy 40 %, rozmarynowy 90 %, olejki eteryczne dla tłustej cery, olej bawełniany (gdzieś 20 ml), olej z makadamii, olej z konopii, resztka masła karite (starczyłoby na spróbowanie).
zamieniłabym się na coś z tego: ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego, ~olej z orzecha włoskiego, ~alantoina, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, ~lecytyna sojowa HLB 4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On jest do tłustej lub mieszanej cery?
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
hej, przypominam się, co byś chciała za Nivea Visage Young Beautiful Skin z mojego wątku?
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
czy coś za drewnianą bransoletkę z kwiatkami?
TWARZ: Nivea Visage – nawilżający krem koloryzujący (zużyłam 1/3) Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka ) PERFUMY: Federico Mahora - jakiś perfum, ale nie pamiętam nazwyCiepły, uwodzący zapach. Intrygujący. Kojarzy mu się z HYPNOSE ale to nie to (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEMAKIJAŻ OCZU: Bielenda – Jedwab i Róża (dwufazowy) – płyn do demakijażu z ekstraktami z jedwabiu i róży, seria limitowana. Użyłam jeden raz, więc zostały pewnie 124ml z 125ml DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) ODLEWKI: Gucci Envy Me (oryginalne) Avon Today Summer Edition Avon TTA in bloom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
TAK - mam z eco-spa. fajny jest, CHŁODZI skórę ale jak dla mnie ma za silny zapach (większośc hdrolatów ma) i dlatego chcę wymienic. pachnie ziołowo ale wg. mnie nie tak jak olejek rozmarynowy (to możliwe, nie wszystkie hydrolaty pachną tak jak olejki). butla nowa, parę razy użyta. Hydrolat jest do tłustej i mieszanej. Zawiera związki łagodzące i uspokajające skórę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz mi, proszę, do kiedy ma datę ważności.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
![]() troche zmienilam oczekiwania ze swojej strony na: ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego, ~olej z orzecha włoskiego, ~alantoina, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, jakie maja terminy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego do końca listopada 2007 ~olej z orzecha włoskiego jak wyżej ~alantoina również jak wyżej ~olejowy ekstrakt z rozmarynu do końca maja 2007
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Czy za hydrolaty i kwas salicylowy coś byś u mnie znalazła?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175371 Ponadto mogę zaoferować: cień sypki Vollare złoty, cień sypki opalizujący APC nr5, maseczkę glinkową Eris, pół maseczki peel off Jagodowej oriflame, wosk do włosów nadający objętość Avon. mam też Brevoxyl, wypróbowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
~Nivea Visage Young Beautiful Skin, krem nawilzajacy+ podklad, zuzycie moze 10%, wazny do 01/2009r.; wygladza cere i wyrownuje jej koloryt, zajrzyj do mnie na ciuszkowy, mam tam jakies kosmetyki ![]() Buzka, odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Hipp jest zużyty może do 20%, tak naprawdę użyłam go może z 5 razy, jako gratis dołożę ten drugi krem Hippa, zostało 30% (ten z cynkiem). Mam też nowy szampon Hipp. Cień APC jest srebrzysty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
cześć, czy znajdziesz coś u mnie za:
~NMF (Naturalny Czynnik Nawilzajacy), ~niacynamid- witamina B3, ~mocznik, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, ~lecytyna sojowa HLB 4 ~guma ksantanowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.