![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: oddam/poszukuję- mój debiut :)
w zasadzie teraz najbardziej poszukuje roznych podkladow lub pudrow bo wciaz szukam swojego KWC
![]() z innych kosmetykow moga tez byc wysokie filtry, dobre/apteczne zele/ toniki do mycia twarzy, kremy z kwasami i kremy nawilzajace, peeling lub maseczka oczyszczajaca. generalnie preferuje probki, odlewki i koncowki na wyprobowanie, nawet moze byc tylko na jeden raz - z tym nie jestem wybredna. moja cera dosc roznie reaguje na nowe mazidla, wiec wole najpierw przetestowac rozne kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Fajnie, że podkład jest wolny! Napisałam o palecie pudrów Revlon u mnie w wątku kosmetycznym! POZDRAWIAM!
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
to bylam bym w takim razie jeszcze chetna na ta probke kremu Bioderma Sensibio AR i próbkę podkładu Lasting Performance Max Factor, za mleczko LRP podziekuje bo jakos nigdy nie lubilam konsystencji mleczka i generalnie nie uzywam. w zasadzie pasuje mi taka wymiana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Hej czyli mam rozumieć, ze nadal podobają Ci się butki i teraz jeszcze czapka tak? Czekam z niecierpliwością na wieści o książkach.
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
*2 próbki szamponów przeciwłupieżowych La Roche Posay Kerium, jeden do suchego łupieżu do częstego użytku, drugi na uporczywy, powracający łupież, po 10 ml, nowe, dostałam bardzo niedawno
*L'Oreal Elseve krem rozświetlający do włosów "Energia i blask", bez spłukiwania *Avon Be Spontaneous edt (z 50 ml ubyło 2,5 cm, wodę kupiła miesiąc temu) Może coś z mojej listy: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) - Bielenda SPA morska kuracja, luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu zużyte 5% - Sephora, eye makeup remover (nowa wersja), zużycie 30% Odlewki: - olejek do kąpieli Farmona figowo-daktylowy (czerwony) - żel-krem matujacy Solutions Avon Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 smackersa BonneBell malinowo-brzoskwiniowy (delikatnie podkreśla malinowy kolor ust) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - brokatowy eyeliner w płynie Essence, zostało 45% kolor błękitny ale brokat jest srebrny - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) - różne brokaty ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Cześć-
Interesowały cie u mnie smackers, oraz bluzeczka czarna w groszk Mnie interesuje Dermablend 1/2 opkowania. Prosze o pilną odpowiedź, czy chcesz sie wymienić, bo któraś dziewczyna chce getry, ale ty masz jako pierwsza- pierwszeństwo, ![]() PS. mam jeszcye Meteoryty Guerlain- mieszanke Beige Chic i Mythic, w opakowaniu zastepczym, daja piekny, delikatnie rozswietlajacy efekt, ale nie chce sie z nimi rozstawac, bo swietnie mi sluza- oddam tylko za cos extra Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2007-03-13 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Napisane przez _cinnamon_girl_
![]() hmm, a może dobrałabyś coś jeszcze za samoopalacz AA? ![]() Hej. jesli chodzi o ten samoopalacz AA to właśnie spojrzałam na datę na zgrzewie i jest tam 0806 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
o, to ja bym była chętna na smackersa, odlewkę olejku farmony i zelu avonu i jeszcze się zastanowię co jeszcze, ale myślę, że wymiana nam się uda, więc zarezerwuję te rzeczy dla Ciebie
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
krem na rozszerzone naczynka Pharmaceris N Capilaril K-1% Active, trudno powiedzieć ile zostało, bo opakowanie nie jest prześwitujące, ale myślę, że 1/3 jest. ważny do 9/2007
błyszczyk Lovely Be Glamour o efekcie chłodzącym, zapach czekolady (według mnie, to taka czekolada z toffi), w tubce widać malutkie drobinki, ale na ustach już nie, daje po prostu mokry połysk, bez koloru (zostało jakieś 4/5, ważny do 2 lub 12/2008- starła się pierwsza cyfra, więc nie wiem czy było to 0 czy 1, ale podejrzewam, że 12, bo to co z niej zostało wygląda na 1 ) 2 próbki szamponów przeciwłupieżowych La Roche Posay Kerium, jeden do suchego łupieżu do częstego użytku, drugi na uporczywy, powracający łupież, po 10 ml, nowe, dostałam bardzo niedawno Sunsilk odżywka w mgiełce "Długotrwała świeżość", bez spłukiwania (zostało ponad 1/2, daty nie moge znaleźć na opakowaniu, ale mgiełkę nabyłam jakieś 2, 3 miesiące temu najdalej) Iwostin krem do rąk regenerujący (użyty parę razy, data 1/2008) znajdziesz cos u mnie???
![]() |
#133 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
BAN stały
|
hmmm, błyszczyk i mgiełka najprawdopodobnjiej polecą do Magnum... przykro mi.
na próbki szamponów chce rzyrafka... ale krem na naczynka i krem do rąk są wolne, jak najbardziej ![]() mnie u Ciebie spodobała się bransoletka, ta od dezodorantu ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
ma miedziany kolor, nadaje polysk powiekom i policzkom,raczej na lato lub na impreze
![]()
![]() |
#137 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesował Cie u mnie korektor, podaje dla przypomnienia watek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177869 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Cinnanmon- heh a chyba go u ciebie widziałam :P Mam jeszcze Meteoryty o których wspomniałam, moze zamienialabym na pryzmy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie to:
* balsam do ust Smackers z serii Tropical Skittles 'Strawberry Watermelon' SPF 12, pozostało ok. 2,5cm, czyli jakieś 2/3 sztyftu. balsam kupiłam w maju ubiegłego roku - to jest melonowy ![]() * La Roche- Posay Effaclar próbki, nowe, nieużywane: łagodny żel oczyszczający do mycia twarzy, płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu, tonik zwężający pory (każda po 15 ml, daty przydatności kolejno 6/2009, 3/2009, 5/200 Iwostin krem do rąk regenerujący (użyty parę razy, data 1/2008) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
czy mnie jeszcze pamiętasz
![]() Ha, nieważne, chodziło mi o ten srebrny paseczek, czy nadal jesteś zainteresowana? Pozdrawiam!
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ten żel jest w fazie pertraktacji ale tak łatwo go nie wymienię
![]() i jeszcze mam pytanie co do kremu iwostinu. Jak on pachnie, bo miałam próbke i musze powiedzieć że on śmierdział ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ale nie pachnie tak zepsuto, jak krem 30-letni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj znajdziesz moje poszukiwane kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178138... Najgorsze, że jak patrzę na twoja listę to widzę, że miałaś i krem nivea i krem siarkowy!! Oj czemu nie zaglądnęłam tu wcześniej! ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
no to żeby wszystko było jasne to:
- krem Avonu to ten- ile ml byś chciała? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17757 - olejek Framony (czerwony, na fotce w kwc pierwszy z lewej) - tez określ ile mam odlać ![]() - cienie vollare - wklejam fotkę, odsypię do małych woreczków - smackers to ten, tylko jest ciemniejszy niz na tej fotce: http://www.allegro.pl/item174798497_...zoskw_new.html - cień w płynie CdR ma numer 2: http://www.allegro.pl/item175942169_...ight_club.html - cień w sztyfcie jest jaśniejszy niż mi wyszedł na zdjęciu ![]()
![]() |
#149 |
perfumove love
|
balasam do ust Smackers z serii Tropical Skittles 'Strawberry Watermelon' SPF 12, pozostało ok. 2,5cm, czyli jakieś 2/3 sztyftu. balsam kupiłam w maju ubiegłego roku
odlewka maski do włosów Kallos Crema Al Latte, tak do 200ml max. Zapraszam do siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171345 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Wprawdzie małe szanse, bo mam już zapasy mocno przebrane, ale może znajdziesz coś za Pryzmy u mnie? Poza wątkeim mam jeszcze ampułki Vichy dla kobiet p. wypadaniu włosów, ewentualnie H. Boss Intense (30 ml z ubytkiem). Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178434 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.