![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Clarins, Stila, Marc Jacobs + dużo próbek
Guerlain Divinora Bubble Blush, kolor 40 Peche Graffiti. 5.1 g, pełnowymiarowy, użyty może 5x. SVR 50 ecran teinte - koloryzujący krem z bardzo wysokim filtrem, info tu: http://www.svr.pl/index.php?id=25 50 ml, pełnowymiarowy, ubytek ok. 10%. True Star Tommy Hilfiger, 30 ml, produkt nie tester, ubytek może 15%. Zapraszam do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
A co by Cię interesowało najbardziej ( tak na szybko dodam że moge spokojnie oddać różany krem dr. Hauschka, tonik grapefruitowy Apthekera o którym już zdaje się rozmawiałysmy, balsam z shea i kiełkami pszenicy Apthekera- jest bardzo dobry, KWC potwierdza jednak zapach mnie odstrasza. ) Oczywiście przejrzę półki po powrocie do domu tylko proszę okresl jakieś ramy poszukiwań
![]() Edit: Dla precyzji zuzycia dodam po powrocie do domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
La Roche-Posay Unifiance fluid, skóra mieszana i tłusta, kolor 22. 30 ml, pełnowymiarowy, w karoniku, z ulotką, użyty 2x zapraszam do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Palau - najbardziej to, co wymieniłam w pierwszym poście. Z tego, co wymieniasz, tonik grejpfrutowy brzmi nieźle, czy możesz opisać stopień zużycia? Czy krem różany pachnie różami? Bo jeśli tak, to dziękuję, nie lubię tego zapachu. Co do balsamu z masłem shea - nie, dziękuję, tylko BS, bo tu wiem, jak pachnie i wiem, że mi się podoba.
Bzuz - niestety, nic. Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie : Aveda Brilliant olejek-odżywka do włosów, 75 ml, pełnowymiarowa, ubytek 5%, zgubił się korek. Lancome Glow Sensuelle - krem stopniowo brązujący do twarzy, zawiera też kwasy AHA, 50 ml, pełnowymiarowy, zuzycie 5%. Tylko za coś wyjątkowego. Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191031 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Femme, Aroma Tonic mnie interesuje. Ponadto, czy mogłabyś mi pokazać na stronie MAC, który to jest ten spray z witaminami, czy to ten?
http://www.maccosmetics.com/template...CT_ID=PROD1535 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Anexxa, Tonic jest juz we wstepnej rezerwacji, to jeszcze nic pewnego ale wole napisac.
Co do tego sprayu....tak to ten co podalas w linku. Nic wiecej oprocz tych dwoch rzeczy Cie nie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Femme - nic więcej. Daj, proszę, znać, jeśli w którąś stronę wyjaśni się sprawa z Aroma Tonic, a ten spray MACa mnie interesuje. Czy mogłabyś go dla mnie zarezerwować, a ja zarezerwuję dla Ciebie to, co Cię interesuje?
Palau - ok, a jakie są początkowe pojemności? Czy krem jest w słoiku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Krem jest w tubie z materiały przypominającego tube effaclar K ( widziałam że masz w wątku więc możesz porównac. Jednym słowem nieodkształcalnej więc na zdjęciu będzie widać ile jest kremu. Początkowa pojemność to 30 ml. Na twarz zalecana jest ilośc o wielkości ziarenka groszku. Opuszkami palców wciskać (zamiast tradycyjnie mazać) . Odnośnie toniku - wyjsciowa pojemność to 150 ml. Jesli jestes powaznie zainteresowana dziś obu produktom zrobię zdjęcie. Zajrze również na termin przydatności kremu, o terminie toniku pisałam tutaj.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Witaj,
oczywiscie spray moge dla Ciebie zarezerwowac. Jak juz bede cos wiedziec o Tonic Lancome to dam znac. Gdyby nie wyszlo nic z tego Tonicu to mam z pielegnacji jeszcze (wszytko nowe, nieuzywane, z firmy SCHELLER ) zel na cellulit Ginkgo Biloba Cellulite Gel, ogorkowy lotion do oczywszczania twarzy, marchewkowy krem na dzien do twarzy, krem na dzien z olejku migdalowego, krem z alg na noc, zel do mycia twarzy z alg....i to by bylo na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Palau, ok, za krem i tonik mogę Ci dać róż i krem tonujący, czy tak będzie OK?
Femme Fatal - ok, w razie czego, widzę, będzie o czym porozmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Anexxa, niestety Tonic nieaktualny :-(
Daj znac co ewentualne pasowaloby Tobie na wymiane. Znalazlam jeszcze z SCHELLER krem przeciwzmarszczkowy na noc z wiesiolka i z Weledy Irysowy krem na noc. Nowe, nieuzywane. Mnie interesuje : Aveda Brilliant olejek-odżywka do włosów Lancome Glow Sensuelle Przy wiekszej wymianie bylabym zainteresowana jeszcze Nuxe Exfoliant Doux Aromatique ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Femme, nie ma sprawy
![]() Bardzo chętnie Ci Nuxe dołożę, u mnie stoi biedne, bo mam dwa inne peelingi do twarzy. A, i nie wiem, czy Ty lubisz takie klimaty, ale jeśli nie znasz, mam dwie próbki Elixir (nie Eau) des Merveilles, jedną się raz psiknęłam, ale pomarańcze i czekolada (z jakimś czymś wytrawnym pod koniec) to nie moje klimaty. Mogę Ci dorzucić, gdybyś chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Hej,a ile ode mnie bys chciała biosilku? Bo mnie u ciebie interesuje:effaclar i krem z kolastyna z filtrami.Jeden biosilk to tak srednio 5zł,wiec jak co to bys sobie u mnie cos musiała dobrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Krem z alg, stoi nowy, nie uzywany, mialam kiedys jego probke i z tego co sobie przypominam mial nie za tlusta konsystencje i dobrze sie wchlanial wiec na lata mysle ze bylby w sam raz
![]() Na Elixir des Merveilles bylabym chetna, mialam tylko wersje EdT i jestem ciekawa tego zapachu. Tobie rowniez moge zrobic jakies probeczki z zapachow ktore mam w swoim watku.... Dodam Tobie z clinique zestaw trzech krokow po 2 ml z Liquid Facial Soap - Mild, Clarifying Lotion 2, Dramatically Different Moisturizing Lotion. Probki sa nowe, w pudelku, plus z Shiseido plyn do zmywania makijazu 7ml,w kartoniku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Znalazlam jeszcze z Origins Have a Nice Day Lotion SPF 15, 30 ml (oryginalna wielkosc to 50ml) Opakowanie z pompka, uzylam go pare razy, starczy jeszcze na dlugo. Lotion ma lekka konsystencje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Femme, ojoj, ten Origins też mi się podoba. Czy coś jeszcze u mnie by Cię interesowało?
Millanka - interesuje mnie tyle buteleczek Biosilku, ile masz (6, o ile pamiętam). Nie chcę nic dobierać, mogę Ci oddać Effaklar i Kolastynę z filtrami, nie ma sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za peeling nuxe i Methode Jeanne Piaubert Hydroscience Masque ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Ja bylabym jeszcze chetna na Vichy Skinset krem nawilżająco-stabilizujący, ale wtedy to Ty musialabys cos u mnie dobrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Anexxa, a ten krem Weledy Iris ktory chcesz, na noc czy na dzien?
Jezeli chcesz to chetnie doloze Tobie do wymiany trzy blyszczyki Bobbi Brown "Coral Lip Palette" Wszystkie kolory tylko raz testowane aplikatorem (pedzelka niestety juz nie mam) Tak wyglada: http://www.mailfouryou.com/bb/kosmetik/corallip.jpg Mam jeszcze z firmy Korres ( kosmetyka naturalna ) krem jogurtowy. Uzylam go raz. Z pudelkiem. Wazny do 08 / 2009. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Femme Fatal, bierz Skinset, mogę Ci jeszcze piankę dać do kompletu (nie używam, bo wolę taką z tea tree z BS, ta też jest fajna, ale mam za dużo). Krem Weledy irysowy na noc, poproszę. Błyszczyki BB ładne, ale nie dla mnie, ja bym ich nie zużyła, nie maluję się prawie
![]() I znów mnie przebijasz, krem jogurtowy, doczytałam, podobałby mi się. Dziewczyno, co jeszcze chcesz ode mnie za MAC spray, Scheller krem z algami, Weleda krem irysowy na noc, Origins krem na dzień i Korres jogurtowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie jeszcze podklad La Roche-Posay Unifiance fluid 22, ale tylko wtedy jezeli jest dosc jasny, nie calkiem dla bladziochow ale tez nie dla opalonej twarzy....taki sredni w kierunku jasnej karnaji lub cienie Laura Mercier.
Anexxa jakie zapachy lubisz, chcialabym ci zrobic kilka probek, lub napisz czego szukasz z zapachow niszowych? .....moze bede miala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Iwcia - tego, co wymieniłam w pierwszym poście. Jeśli jednak wymiana z FF dojdzie do skutku, to krem na noc (i Redermic) spadnie z listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Femme, kurczaki, nie lubię pisać o kolorach, bo to jest pojęcie względne. Nie jest to podkład dla mega-Śnieżki, opalona też nie ma czego szukać. Ale idealnie byłoby, gdybyś go obejrzała sobie na żywo, nie chcę Ci go wmawiać na siłę (wszystkim piszę to samo, bo głupio by mi było, gdyby się okazało, że nie pasuje, kolorówka, a zwłaszcza podkład, to trudny temat).
Zapachy lubię świeże, z niszowych, hm, doceniam wiele, ale poza Kasaneką Menarda nie mam żadnego, bo na mnie dziwnie leżą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Ok, sprawdze w aptece i dam wtedy Tobie znac. Z perfum cos tam mam ze swiezych....
![]() Znalazlam jeszcze fajny krem Bobbi Brown Vitamin Enrichend Face Base, sloiczek 7 ml, dodam go jako gratis i cos tam jeszcze wymysle ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.