![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Piosenki, od których bolą zęby...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Niesmiertelne: cudownych rodzicow mam.
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Kanikuły!!!!!! jak ja tego nie cierpie!!! zawsze jak włącze radio to akurat muszą te wstrętne kanikuły lecieć:/ wrrrrrrrrrrrrrrrrr
dlatego już radia nie włanczam od jakiegos czasu ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Feel - "jest już ciemnpo" Wcześniej ich nie lubiałam, od czasu sopotu jeszcze bardziej. Teraz mam wrażenie, że otworze lodówke a tam też będzie Feel i zacznie się , bo oni są już wszędzie
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ee no ja myśle, że z tym Feel'em nie jest jeszcze tak źle
![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
a ja mam mdłości przy wszystkich po kolei piosenkach kasi kowalskiej.. Nieznosze ich. Nastrajaja mnie na samobójstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie piosenki "wyte" przez panią G. Andrzejewicz- bleeh
no i piosenka Rijany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
![]()
o po poierwsze to najbardziej denerwowała mnie,,i just wanna be close to you" nie cierpię tego!
i uwaga-nie znudziło mi się Lady Pank strach się bać-może dlatego,że bardzo ich lubię? ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
A wiesz, ze ja tez? Ona jest taka rzewna, ze prawie emo;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Jak słyszę piosenki Cerkwickiej a w sszczególności "S.O.S." to po prostu szlak mnie trafia i mam ochotę komuś krzywdę zrobić
![]() Jeszcze jak sobie przypomnę jak dziewczyny w robocie kochają tą piosenkę i przy każdej okazji śpiewają to... eh szkoda słów ![]() Edytowane przez gasta18 Czas edycji: 2007-09-10 o 16:37 Powód: zapomniałam coś dopisać :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Sunblock - Baby baby
K. Cerekwicka - S.O.S.
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
A ja lubię Ayo technology
![]() Edit - jednak przekonałam się do jednej piosenki Rihanny, ale z Umbrella zerwałam definitywnie.
'Pamięć to coś naprawdę dziwnego. Szufladki ma wypchane kompletnie nieprzydatnymi, bezsensownymi rzeczami. A człowiek zapomina jedną po drugiej te ważne, naprawdę potrzebne.' Edytowane przez variable.brunette Czas edycji: 2007-11-07 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
wszystkie piosenki september...
albo rihanna-umbrella tragedia.
![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem wielka fanka rock/metal i popowe chaly robia u mnie odruch wymiotny ale przyznaje sie bez bicia ze lubie umberelle i to bardzo ![]() a polski hiphop jest fajny czesto zdarza mi sie sluchac k44, pkf, wwo, a grupe operacyjna to ubostwiam poprostu... ale calkowitym przegieciem jest.. "choooc tu do mnieeee poczuuuuj sie swobodnie" ![]() ![]() niedosc ze banalny poprostu glupi nieprzemyslany tekst to jeszcze muzyczka oparta na 2 akordach hahah zalosne...a glos ma jak za przeproszeniem pedal podczas stosunku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do głosu to słychać że kolega po prostu na siłę zmienia go w niektórych partiach piosenki.Porażka. A jak się dowiedziałam że on był wokalistą zespołu ''Sami'' to wszystko stało się jasne-''słońce swieci nad nami,ogrzewa nasze nagie cialo promieniami taaaato laaatooo zaufaj mi przygoda wkońcu skończy się'' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
"Żyłem jak chciałem" Stachurskiego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Mika i to jego "Relax, take it easyyyyyyyy" wpadam w szał za każdym razem gdy słyszę tę piosenkę
![]() Aaaa no i stękającą, wiecznie nieszczęśliwą i płaczliwym głosem wyjącą te swoje piosenki Gosię Andrzejewicz najchętniej wystrzeliłabym w kosmos ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() bo ja na sam jej widok mam ciężką zapaść - jej piosenki to by pewnie zaprowadziły mnie do grobu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
ja mam codziennie w domu włączone śląskie "Radio Piekary"
![]() a oto słynne z "Kwików i Fałszów" http://www.radiopiekary.pl/ teraz zobaczycie śląskie podrygi ![]() Posłuchaj online LIVE a jak klikniecie na link niebieski otworzy się Winamp (jeżeli ktoś nie ma to można tu wcisnąć Pobierz Winamp dziękuję za odpowiedzi... ![]()
Kwiaty śmieją się do mnie. Lekkie zdaje się być powietrze, A ja cieszę się ogromnie. Biegnę przez pola, zboża, Radości nie ma końca, I jeśli taka wola Boża, Powędruję aż do słońca. Jestem Ciocia Isia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze velvet "fix me" kiedyś nawet ją lubiłam ale dziś mdli mnie jak ją słyszę bleeeh
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
IRA "Troche wolniej"
Generalnie do zespolu nic nie mam, ba, zdarzaly im sie calkiem przyzwoite kawalki, ale jak slysze o mlodym tacie na trzecim etacie i pani co jej szef obiecal awans, w dodatku jedenasty raz w ciagu dnia, to mi sie przewraca w zoladku. Patrycja Markowska "Swiat sie pomylil" Nie umiem tego racjonalnie wytlumaczyc, ale poza tym, ze ta kobita do mnie nie przemawia zupelnie, to jeszcze ten tekst... Ja wiem, ze ambitniejszy od wielu innych o lata swietlne. Ale i tak dostaje drgawek. Zwlaszcza ten fragment o zwierzaniu sie morzu. A i jak juz wiele osob wczesniej, podpisuje sie pod kawalkiem Meza. Bardzo. Bardzo niebardzo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
shakira hips don't lie
![]()
![]() |
#145 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
tia. ira i to "Troche woooolniej" o rany. i zagrobelny. i cerekwicka. i jeszcze ten mały grubasek co spiewa "bjuuutiful gerrrls"
![]() i jeszcze to "naaa naaa naaaa tejk a luk wif maj gerfliend" nie pamietam jak sie zwalic cos tam z herosami mieli. radio powinno byc bardziej urozmaicone a nie ze w ciagu godziny 4 razy ta sama piosenka leci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
No to i ja sie wypowiem, pewnie nawet sie rozpisze, bo to jest dla mnie baaaaardzo znajomy temat, niestety jestem wrazliwcem jesli chodzi wszelkie dzwieki jakie dobiegaja do moich uszu, niestety, bo beznadziejne utwory bardzo wplywaja na jakosc mojego życia, bardzo negatywnie
![]() ![]() P. Markowska ( stara sie pisac madre teksty ale one sa jakies odpychajace); Dzisiejsza Kowalska; Dzisiejszy Gawlinski (kiedys byl super ); denerwuje mnie ten z Pudelsów jak mu tam, a co za tym idzie caly zespol; wszyscy faceci (chyba) którzy spiewaja cieniutkim glosikiem - wrecz boli mnie od tego glowa
pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
tak się zastanawiam, skoro tyle osób tak się źle wyraża o ww pieosnkach to jakim sposobem one jeszcze męczą nasze uszy? cała reszta populacji, która nie ma na nie reakcji wymiotnej chyba wizażu nie czyta
![]() ale zgadzam się - jak słyszę te wszystkie dody, cerekwickie, andrzejewskie, file, stachurskYYY, nowe kombi, irę, kowalską, gawlińskiego to flaki mi się przewracają i włączam winampa. zwłaszcza eska gra takie badziewie w większości i co godzinę to samo:\
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Aż mi się kręci w głowie jak co rusz i z każdej strony słyszę Rubika, Dodę, G. Andrzejewicz, Pussycat Dolls i tym podobne. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Mnie bolą od wszystkich piosenek Dody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Jest już ciemnooo, ale wszyyystko jednoooo....Grrr;/ Ile można..? Cerekwicka przyprawia mnie o dreszcze, natomiast kiedy słyszę pannę Andrzejewicz robi mi się mdło.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.