![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szczotki naturalne
no te szczotki fajnie wlosy czesza, ale jak ma sie uczesac w kite, to i tak musze uzyc drewnianej, bo niestety ta nie lapie tak wlosów.
kupilam w koncu u nas w zaopatrzeniu fryzjerów, b. fajna. Ale dalej mnie ciekawi ta z wlosami z borsuka ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2008-12-11 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Kupilam przedwczoraj szczotke z wlosia... szukalam w drogeriach ale ceny byly mocno wygorowane... od 39 zl w gore.....
![]() ale sprawdzilo sie powiedzenie szukajcie a znajdziecie ![]() ![]() ![]() ![]() wczesniej uzywalam drewnianych szczotek ale teraz sie przerzuce na te wlosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
jak czyscicie swoje szczotki? Ja raz wydlubalalam wlosy grzebieniem po czym zanuzylam samo wlosie w zimnej wodzie po czym czekalam az samo wyschnie;/ i nie wiem czy to nie byl blad bo wlosy mi sie strasznie elektryzuja nie wiem czy to wina szczotki czy szamponu?;/ co robic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Ja również mam tę szczotkę, tylko że okrągła do modelowania. Uwielbiam ją, włosy są po niej takie miękkie i ładnie wyglądają. W każdą podróż zabieram ją ze sobą
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja chcialabym sie tylko zapytac czy te szczotki, które są na stronie www.khaja.pl to czy wszytskie z nich są dobre do rozczesania włosów? Którą z nich najlepiej wybrac?
A gdzie można zaopatrzyc sie w rozplątywacza? Macie jakies strony internetowe, bo u mnie w mieście to raczej trudno o coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
a jak wyglada ten rozplatywacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
moj wyglada tak:
dsc00167apn6.jpg
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Drewniane szczotki do włosów
Myślę nad kupieniem nowej szczotki do włosów - całej z drewna (z drewnianymi ząbkami). Zastanawiam się czy taka szczotka może niszczyć włosy? Wiadomo, że plastikowe czy metalowe nie są dobre do czesania włosów, a jak jest z drewnem?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Drewniane szczotki do włosów
Cytat:
groszek75 - a gdzie takie szczotki widziałaś? Bo patrzyłam na Allegro i wyskakuje mi aukcja ze "szczotką z borsuka" i inna, z zupełnie identyczną szczotką tej samej firmy "profesjonalna szczotka "borsuk" z włosia dzika wzmocniona nylonem". Czyli jest to włos dzika, który w połączeniu z tzw. rozplątywaczem daje efekt wizualny sierści borsuka.
![]() |
![]() |
#133 |
po prostu Łinli
|
Dot.: Drewniane szczotki do włosów
ja mam z dzika
![]() oo na przykład tutaj masz szczotki z naturalnego włosia, jeśli tego szukasz http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=1429
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
szczotka z włosia dzika zła dla włosów krótszych???
Moje drogie, powiedzcie mi czy szczotka z włosia dzika jest zła dla włosów krótszych??? mam teraz włosy dość krótkie ok 4cm. Do tej pory używałam zwykłej szczotki do włosów (jak miałam jeszcze długie) i mało ich wypadało, po tym jak obciełam, zmieniłam szczotke na szczotke z włosia dzika, bo podobno takie najlepsze, mówią, że włosy bardziej lśnią, a skóra głowy jest masowana. problem w tym, że widzę, że sporo włosów na niej zostaje wplątanych w włosie szczotki
![]() jak Wasze wrażenia po użyciu takiej szczotki?? mischaPL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka szczotka jest najlepsza??
w Naturze za jedyne 10 zł kupiłam kwadratową, drewnianą szczotkę, która rewelacyjnie rozczesuje włosy, jest godna polecenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Nie wiecie gdzie w Krakowie mozna kupić szczotkę z naturalnego włosia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Dot.: szczotka z włosia dzika zła dla włosów krótszych???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: szczotka z włosia dzika zła dla włosów krótszych???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Dzięki Ally, uspokoiłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w sklepie fryzjerskim na Placu Słowiańskim. Jeśli uwazacie ,że szczotka z włosia dzika jest "za ostra "to polecam z włosia borsuka,jest o wiele delikatniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
muszę się w takim razie rozejrzeć, bo wcześniej nie widziałam szczotek z włosia tylko drewniane w sklepach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
ooooo ... ja chyba tez zmienię szczotkę, na szybko kupiłam taka całą plastikową w rossmanie za 2 zł i tak jakoś została przez zasiedzenie
![]() tak sie tylko zastanawiam ... bo mam takie dziwne włosy, przetłuszczające sie przy skórze ale koncówki tak jakby suche chyba sie beda elektryzowac
"- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
a taka szczotke z naturalnego włosia mozna dostac w Naturze[mam na mysli te drogerie
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej nawiedzić jakiś sklepik z art. fryzjerskimi- tam bedzie na bank
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
co do wispolu - to nie kojarze tej nazwy... ogolnie może nawet na razie lepiej żebym jej nie spotkała bo popadłam w zakupoholizm włosowy.. dzisiaj znowu kupiłam kolejny szampon i odżywkę.. będzie dobrze jak zużyję to wszystko do końca roku.. no ale szczotki z naturalnego włosie jeszcze nie mam żadnej....
![]()
![]() |
#148 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
chyba tak po prostu mają- moje mimo, ze nie są suche to też się czasem elektryzują- od dnia zalezy, od odzieży etc
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno pytanko ... byłam dzisiaj w sklepie fryzjerskim zorientować się co do szczotek i pani koniecznie chciała mi wcisnąć szczotkę pneumatyczna (dokładnie taka jak ta ze zdjęcia w załączeniu), owszem była bardzo miękka ale ja się nie dałam
![]()
"- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." Edytowane przez plecki Czas edycji: 2009-06-09 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.