![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
Cytat:
![]() ![]() A zapachów mam za dużo, postanowiłam brać tylko to czego szukam, bo kiedy ja to wszystko zużyję ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama szminka to za mało ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przepraszam że tak wybrzydzam, ale mam za dużo kosmetyków ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak byś ten Lalique opisała ? można go obwąchać gdzieś ? Podkład najjaśniejszy to stanowczo nie dla mnie, szczególnie teraz po urlopie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przyznam, że nie potrafię opisywać zapachów, tak, jak niektóre recenzentki na KWC ![]() Może rzuc okiem właśnie na te recenzje ![]() Jedyne co mogę powiedzieć to to, że Flora Bella jest zapachem oryginalnym, wyróżniającym się w zalewie wielu ostatnio lansowanych zapachów, które (takie jest moje osobiste wrażenie) różnia się jeden od drugiego bardzo nieznacznie. Na pewno też jest zapachem z jednej strony - subtelnym, z drugiej zaś - niesamowicie trwałym (rzadkie połączenie). Opis zapachu znajdziesz też tutaj: http://www.lalique.pl/ W Krakowie Flora Bella jest dostępna w perfumerii należącej do sieci Beauty Boutique. Niestety na stronie tej sieci widzę, że ich warszawski salon jest w trakcie przenosin do nowej siedziby ![]() Nie wiem zatem, gdzie ten zapach byłby do powąchania w Warszawie ![]() Na przypomnienie sobie przez Ciebie Celine pour Femme mogę troszkę poczekać ![]() Gdyby zapach Ci się podobał nie byłabym zbyt wymagająca jeśli chodzi o znalezienie ewentualnego zamiennika - może np. znalazłabym coś fajnego coś z pielęgnacji ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-06-15 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Witaj Malpeczko. W poniedziałek dodaje nowe perfumy i kosmetyki do mojego watku ( będą zdięcja) miedzy innymi:
- podkład Clinique dewy smooth 04 New Ivory. W Polsce juz niedostepny, kupiłam go 4 miesiace temu w Irlandii. - perfumy Diesel Plus Plus 75 ml pozostało 60 ml -perfumy Givenchy Ysatis Iris 50 ml limitowanka - brązer IsaDora tegoroczna limitowanka 29 g kupiony w Irlandii Może tym razem cos Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie chyba skupię się na testowaniu Celine ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i brązerek bym obejrzała, to inny niż mój ? oby nie był bardzo ciemny, bo właśnie potrzebuję coś bardziej brzoskwiniowego, ciemnych mam na stanie kilka ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Malpeczko mogę przesłać Ci zdjęcia na PW. Brązer jest jasny 01. Były trzy kolory ja mam najjaśniejszy ( bladzioch jestem ![]() Jeśli chodzi o perfumy to jest to zapach kwiatowy, lekko słodki. Powiedziałabym taki ciepły. Kadzidła w nim nie czuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
małpeczko mam takie torebki
![]() 1.NOWA czarna Torebka Gwen. 2.Zielona w grochy H&M. 3.Puma. 4.Śliwkowa Reserved. 5.Atmosphere. Poza watkiem mam jeszcze czarny tusz Helena Rubinstein Lash Queen. Użyty 3 razy.
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Ysatis Iris to w składzie jest wanilia. Jestem miłośniczką zapachów waniliowych jednak w tym zapachu jej nie czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
biala malpeczko u Ciebie podoba mi się też Toleriane
i cień Sephora do smoky eyes ![]() znajdziesz cos za te rzeczy?
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
cześć Małpeczko
![]() - YR, Bronze nature, nawilżająco-brązujący krem do twarzy 2 w 1, Hydratant Effet Bonne Mine, 50 ml - Szampon Colour Lock, nowy - Odżywka Colour Lock, nowa - - Zero Frizz, Serum odbudowująco-wygladzające / Corrective Hair Serum 250 ml, nowe - i cienie Collistara z tego zdjęcia ![]() Coś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Witaj ponownie
![]() zrobilam dokladke. Mam kohl Guerlaina ciemna zielen nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzięłabym balsam body shop, ale balsamów mam już za dużo ![]() ![]() Może Monoi de Tahiti ? miałam sobie kupić tą wodę bo nawet lubię ten zapach ![]() pomyślę jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę teraz uciekać ale pomyślę jeszcze nad twoim kramikiem ![]() Może na tą Isadorę jednak się skuszę ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl, pomyśl i daj znać - najlepiej u mnie w wątku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Małpeczko zerknij do mnie, moze znajdziesz coś w zamian za nastepujace pozycje
Bioderma, Hydrabio, Tonik nawilżający do skóry odwodnionej i wrażliwej, 200 ml, -- Collistar[/b], lifting ujędrniający pośladki, 150 ml, nowy ale kartonik jest pognieciony: Specyficzny preparat skutecznie naprężający skórę pośladków. Nowatorski składnik Skin Tightner wygładza i widocznie napina skórę. Slimming Complex patent Collistar działa kompleksowo na komórki tłuszczowe redukując je co daje widoczny efekt wyszczuplenia. Zielona kawa i guarana stymulują enzymy, które rozkładają tłuszcze, rhodiola rosea i gorzka pomarańcza pomagają przyspieszyć procesy spalania tłuszczu, a brązowe algi przeciwdziałają tworzeniu nowych komórek tłuszczowych. Polecany dla wszystkich typów skóry skłonnej do wiotczenia. - Nuxe, Nuxuriance, Brightening re-densifying radiance cream, 50 ml, nowy (ma trochę pogniecione pudełko tekturowe od przechowywania w mojej szafeczce ![]() http://www.e-lek.pl/ecommerce/store/... &catid=100197 - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki, 50 ml, nowy - Mustela 9 miesięcy, specjalny krem do pielęgnacji biustu, Soin Specifique Buste, 125 ml, nowy - La Roche Posay, Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania I demakijażu twarzy, 200 ml, nowy
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- KĄPIEL KERASTASE- Age REcharge- do włosów osłabionych działaniem czasu, przynosi ulgę napiętej skórze głowy Mogłabyś coś o Lierac Night Peel napisać ? do jakiej jest cery itd ? mogłabyś opisać jakie kolory są w cieniach Chanel ? zdjęcia czasem przekłamują. I czy błyszczyk Guerlain był używany ?
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Opis Lieraca ![]() Skuteczny i dobrze tolerowany, aktywny preparat pielęgnacyjny, regeneruje skórę, jednocześnie intensywnie ją odnawiając. Działa przeciwzmarszczkowo i wygładzająco. Optymalne stężenie dobrze tolerowanych kwasów owocowych umożliwia złuszczenie wierzchnich warstw naskórka i stymulację odnowy komórkowej. Składniki łagodzące i nawilżające dają uczucie komfortu. Preparat może stanowić uzupełnienie peelingów dermatologicznych Już po pierwszym zastosowaniu skóra jest wyraźnie gładsza Przy regularnym stosowaniu po 21 dniach:- skóra jest wyjątkowo gładka w dotyku i ujędrniona - niedoskonałości skóry są mniej widoczne - drobne linie zmarszczek zanikają - głębsze zmarszczki ulegają znacznemu spłyceniu - poprawia się jędrność skóry błyszczyk był uzywany i chyba z tego względu wycofam go z oferty, choć na ustach kolory śliczne.
Chanelki w kolorach pastelowego różu i fioletow ( jaśniejsza paleta) A ciemniejsza to ciemniejsze fiolety ![]() Pisze z pamieci, bo nie chce mi sie isc do szafki po te cienie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Małpeczko walczę dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
od razu mówię, że największy problem z tego co wymieniłaś mam z Nuxe, bo się do niego powoli przymierzam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ale ty bojowa jesteś
![]() ![]() ![]() Powiedz mi jeszcze jaki to jest kolor tego khola, jaka zieleń ? i czy w tym Hermesie bardzo czuć te konwalie ? i jak długo go masz ? ![]() I nie wiem czy pytałam już o Irisa, bo chyba kogoś pytałam, ale się pogubiłam ![]() ![]()
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kohl to ciemna zgniła zieleń ze złote drobinki. Hermesa mam trzy dni. Przyleciał do mnie z Polskiz Allegro ![]() ![]() O Irisa mnie pytałaś ![]() Link do Ysatis Yris http://www.osmoz.com/encyclo/marques...NGUE&LANGUE=FR |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.