Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
w górę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
A co byś chciała za nie, chętnie poszukam poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
to czego potzebuję to:krem apteczny na naczynka, płyn/żel micelarny ,fajny błyszczyk, róż do policzków burżuja, podkład toleriane lrp kolor 11, to tyle co mi sie przypomniało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Niestety nic z tych rzeczy nie posiadam. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Donna Caran ,Red.Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, a avene na naczynka już nie masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
-tusz lash architect, loreal, brązowy, mokry zuzycie ok 30 %, jak to z tuszami sięzko powiedziec ile go jest, ja ma go z wymiany, poprzednia uzytkowniczka uzyła go kilka razy i ja ok 3-4 razy. -moge zrobic odlewke preparatu Farouk do stylizacji, aktywowany cieplem pomaga ułożyc włosy(wyprostować, bądź skręcić)za cos fajnego -vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 50%, OD NAPISU GEL w dół jest żel -Ruby Rose kredka do oczu oliwkowa z brokatem, raz uzyta ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.