Głodówka jako sposób na oczyszczenie organizmu, bądź schudnięcie. Wątek zbiorczy. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-08, 16:47   #121
MartuFFFia
Rozeznanie

Dot.: 3-dniowa glodowka??

czyli co schudne niby ten 1kg i koniec? tyle meki na 1kg? :

mówie i mam wszystko co zechce.!uuu...

MartuFFFia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 17:46   #122
Katincia
Przyczajenie

Co do otrębów to ja je tak po prostu bez wody;] Na sucho:P Jakoś nie widzę w mej wyobraźni aby były smaczne po rozmoczeniu w wodzie czy mleku... A są?;> No chociaż w diecie nie chodzi o to przecież żeby było smacznie a skutecznie:P
I podziwiam waszą zawziętośc w odchudzaniu się... mnie sie już nie chce:P

P.S. Jotemka - świetny avatarek;]
Katincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 20:37   #123
jotemka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katincia Pokaż wiadomość
Co do otrębów to ja je tak po prostu bez wody;] Na sucho:P Jakoś nie widzę w mej wyobraźni aby były smaczne po rozmoczeniu w wodzie czy mleku... A są?;> No chociaż w diecie nie chodzi o to przecież żeby było smacznie a skutecznie:P
I podziwiam waszą zawziętośc w odchudzaniu się... mnie sie już nie chce:P

P.S. Jotemka - świetny avatarek;]
Ja nie przełknę otrębów na sucho zaraz mnie dusi Zalewam wodą i są pycha Czasami mieszam otręby śliwkowe z pszennymi i są jeszcze lepsze.

Ty też masz super av
jotemka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-19, 22:25   #124
patiencee
Przyczajenie

Głodówka

www.glodowka.pl
Na tej stronie znajdziecie wszystko jak postępować przed, w trakcie i po głodówce. To głodówka oczyszczająca organizm, ma działanie lecznicze, nie odchudzające [choćwiadomo chudnie się.] Wiecie ile złogó macie w jelitach? Chcecie mieć ładną cerę, lśniące włosy? żaden krem wam tego nie zapewni, po oczyszczeniu organizmu człowiek naprawdęczuje się rewelacyjnie! Najgorsze są 3 pierwsze dni, potem już nie czuć głodu, człowiek czuje się szczęśliwy, zastanawia się nad swym życiem!
POLECAM
patiencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 06:19   #125
Sysska
Zadomowienie

Dot.: Głodówka

Ja najdłużej na głodówce wytrzymałam dwa dni nie polecam takiego głodzenia się później człowiek rzuca się na jedzenie jak opętany...
Stary 2007-02-20, 14:11   #126
patiencee
Przyczajenie

Ale to nie taka zwykła głodówka o jakiej mówisz, nie ta mająca na celu zgubienie kg-do tej leczniczej trzeba się przygotowaywać dwa tygodnie wcześniej!! ja przeszłam takiecoś i polecam, wiesz ile dziadostwa w sobie nosisz? nie wiesz. a ja wiem i zmianiłam swoje nawyki żywieniowe, naprawde polecam, zajrzyjcie na www.glodowka.pl i przeglądnijcie tą stronę.
patiencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 15:41   #127
Sysska
Zadomowienie

w takim razie spróbuję
Stary 2007-03-08, 19:56   #128
UsMiEcHnIeTa89
Zadomowienie

GG do UsMiEcHnIeTa89
Oczyszczajaca glodowka

Dzisiaj buszujac po internecie natknelam sie na ta strone www.glodowka.pl
Chwalona jest na niej glodowka lecznicza, ma pomagac m.in. w redukcji cellulitu, no i oczywiscie w zrzuceniu wagi ale akurat na tym az tak bardzo mi nie zalezy. Chcialabym po prostu oczyscic swoj organizm
W zwiazku z tym mam kilka pytan do wizazanek ktore przeszly taka glodowke. Przede wszystkim czy glod ktore odczuwalyscie byl bardzo silny? Jak dlugo stosowalyscie glodowke? Jakie macie rady i spostrzezenia na ten temat?

Oczywiscie nie przestalabym jesc nagle, z dnia na dzien, tylko stopniowo. Od dzisiaj zaczelam przygotowania

ps. Szukalam watku o glodowce ale niestety nie znalazlam takiego ktory odpowiadalby na wszystkie moje pytania
UsMiEcHnIeTa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-09, 10:31   #129
Brendy888
Przyczajenie

GG do Brendy888
Dot.: Oczyszczajaca glodowka

Musisz wiedziec ze taka glodowka to nie zabardzo jest bespieczna. Moze i oczyszcza organizm ale ma tez skutki uboczne niestety przekonalam sie na wlasnej skorze
1) uzaleznia - nie stosowala bym jej dluzej niz 5-7 dni max
potem mozesz miec problemy z zoladkiem ( ja np. po 2 tyg przesadzilam nie moglam zjesc nic wiecej niz pol kromki na sniadanie i pol kromki na obiad , jesli dozucilam cos wiecej strasznie bolal zoladek , i nieraz zdarzylo mi sie zwymiotowac)

2) mozna zchodnac - biust tez niestety -skutki

3) oslabienie organizmu

pozdrawiam serdecznie

p. s. uwazaj i nie przesac z ta glodowka
Stary 2007-03-09, 13:06   #130
Madzionia
Raczkowanie

O ironio...przedwczoraj taże natknęłam sie na tą stronke i postanowiłam zastosować głodówke Chciałam wytrzymać 3 dni ale nie dałam rady
Wczoraj przez cały dzień nic nie zjadłam i byłam z tego dumna , powiem Ci żę nie było mi aż tak bardzo trudno...przespałam popołudnie wiec moze dlatego hehe. Gorzej było gdy wstałam dziś rano...niemiałam siły wogóle wstać a gdy to zrobiłam było mi słabo i kręciło mi sie w głowie...a musiałam wyjść za chwile do szkoły...więc musiałam zjeść śniadanie bo pewnie bym zemdlała
W internecie pisze że złe samopoczucie to wina wypłukujących się toksyn z organizmu więc chyba tych toksyn miałam baaardzo dużo
Aha czytałam też że trzeba przed głodówka zrobić 2 tyg okres przygotowawczy,czyli owoce warzywa zero słodyczy alkoholu to wtedy objawy złego samopoczucia eliminują sie do minium ,no ale ja tego nie zrobiłam
Planuje za jakiś czas znów spróbować głodówki ale zastosuje ten okres przygotowawczy bo u mnie z głodem nie było az tak żle (o dziwo) hehe.

Także życze Ci wytrwałości aha i radze nie wchodzić do kuchni...hehe
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Powodzenia i pozdrawiam
Madzionia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-09, 13:11   #131
UsMiEcHnIeTa89
Zadomowienie

GG do UsMiEcHnIeTa89

Cytat:
Napisane przez Madzionia Pokaż wiadomość
O ironio...przedwczoraj taże natknęłam sie na tą stronke i postanowiłam zastosować głodówke Chciałam wytrzymać 3 dni ale nie dałam rady
Wczoraj przez cały dzień nic nie zjadłam i byłam z tego dumna , powiem Ci żę nie było mi aż tak bardzo trudno...przespałam popołudnie wiec moze dlatego hehe. Gorzej było gdy wstałam dziś rano...niemiałam siły wogóle wstać a gdy to zrobiłam było mi słabo i kręciło mi sie w głowie...a musiałam wyjść za chwile do szkoły...więc musiałam zjeść śniadanie bo pewnie bym zemdlała
W internecie pisze że złe samopoczucie to wina wypłukujących się toksyn z organizmu więc chyba tych toksyn miałam baaardzo dużo
Aha czytałam też że trzeba przed głodówka zrobić 2 tyg okres przygotowawczy,czyli owoce warzywa zero słodyczy alkoholu to wtedy objawy złego samopoczucia eliminują sie do minium ,no ale ja tego nie zrobiłam
Planuje za jakiś czas znów spróbować głodówki ale zastosuje ten okres przygotowawczy bo u mnie z głodem nie było az tak żle (o dziwo) hehe.

Także życze Ci wytrwałości aha i radze nie wchodzić do kuchni...hehe
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Powodzenia i pozdrawiam
Ja mysle ze mozna zrobic sobie krzywde glodowka bez przygotowania, wiec dobrze ze przestalas ja od wczoraj jem praktycznie same warzywa i owoce i nie wiem ejszcze czy zdecyduje sie na ta glodowke Ale jedzenie tego co jem na pewno mi nie zaszkodzi, tylko pomoze.

" 1) uzaleznia - nie stosowala bym jej dluzej niz 5-7 dni max"
Chcialam wyprobowac nawet krotszy okres, moze 3-4 dni, ale naprawde sie jeszcze zastanawiam czy naprawde tego chce, dlatego jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze o wypowiedzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-10, 19:02   #132
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UsMiEcHnIeTa89 Pokaż wiadomość
Ja mysle ze mozna zrobic sobie krzywde glodowka bez przygotowania, wiec dobrze ze przestalas ja od wczoraj jem praktycznie same warzywa i owoce i nie wiem ejszcze czy zdecyduje sie na ta glodowke Ale jedzenie tego co jem na pewno mi nie zaszkodzi, tylko pomoze.

" 1) uzaleznia - nie stosowala bym jej dluzej niz 5-7 dni max"
Chcialam wyprobowac nawet krotszy okres, moze 3-4 dni, ale naprawde sie jeszcze zastanawiam czy naprawde tego chce, dlatego jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze o wypowiedzi
A nie lepiej codziennie tak ukladac jadlospis zeby organizm codziennie ladnie sie oczyszczał?
Slyszalam i kiedys czytalam o glodowkach jako dobrym sposobie na oczyszczenie organizmu, ale moze siegnij do jakichs ksiazek na ten temat, nim sprobujesz. Są przeciez na pewno rowniez przeciwskazania...
Ja bym sie bała jednak. Reakcji organizmu. Wolę codziennie starac sie tak odzywiac, zeby miec dobry metabolizm.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-11, 11:01   #133
vivi_88
Przyczajenie

hej, ja byłam na głodówce oczyszczającej 14 dni. Oczywiście było to pod opieką specjalistów ("wczasy"-głodówka w górach). Czułam głód tylko pierwszwgo dnia. Pamiętam, że po 1 tygodniu piliśmy wode z miodem i cytryną (1 szklanka dziennie) i jak ktoś się gorzje czuł to bral witaminy.Codziennie rano był jakiś rozruch poranny i wejscie do lodowatego strumyka ( miało chyba krążenie poprawić ?) Pojechałam tam żeby schudnąć, oczyszczanie było na 2 miejscu. Ogólnie jeśli ktoś chce to robić dla samego chudnięcia to zdecydowanie nie polecam. Schudłam chyba ok 8 kg jesli dobrze pamiętam ale prawie wogole nie bylo widać.

Co do przygotowywań przed głodówką to nie jadłam tłustych rzeczy i chyba mięsa na 2 tyg.przed.

Ogólnie ciekawe przeżycie, ale bym już nie powtórzyła
vivi_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-11, 12:51   #134
kas!a
Zakorzenienie

Z chęcią bym sie przyłączyła do głodówki, ale przez góra 3dni

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-11, 13:06   #135
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vivi_88 Pokaż wiadomość
hej, ja byłam na głodówce oczyszczającej 14 dni. Oczywiście było to pod opieką specjalistów ("wczasy"-głodówka w górach). Czułam głód tylko pierwszwgo dnia. Pamiętam, że po 1 tygodniu piliśmy wode z miodem i cytryną (1 szklanka dziennie) i jak ktoś się gorzje czuł to bral witaminy.Codziennie rano był jakiś rozruch poranny i wejscie do lodowatego strumyka ( miało chyba krążenie poprawić ?) Pojechałam tam żeby schudnąć, oczyszczanie było na 2 miejscu. Ogólnie jeśli ktoś chce to robić dla samego chudnięcia to zdecydowanie nie polecam. Schudłam chyba ok 8 kg jesli dobrze pamiętam ale prawie wogole nie bylo widać.

Co do przygotowywań przed głodówką to nie jadłam tłustych rzeczy i chyba mięsa na 2 tyg.przed.

Ogólnie ciekawe przeżycie, ale bym już nie powtórzyła
Pod okiem specjalistow to zupelni einna para kaloszy. Gorzej jak ktos przeczyta jakis artykulik i chce samemu sprobowac, w dodatku w trakcie zwyczajnego trybu zycia - praca szkola itd. - kiedy naprawde potrzeba energii.
Dziewczyny, uwazajcie na siebie!

gujana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 06:37   #136
the
Raczkowanie

Hej
Ja ( calkiem przypadkiem) przezylam glodowke. Zalozyli mi aparat i przez jakies 3-4 dni nie umialam nic jesc (procz jogurtow pitnych, wody, herbaty, mleka i banana). Pierwszy dzien byl najgorszy, bo az burczalo w brzuchu, ale juz po kilku h ( z 6) glod malal. Nastepnego dnia sniadanko, obiad i kolacja ( z tych plynow), a 3 tylko 2 "posilki". Oczywiscie bylo duzo cwiczen, bo balam sie, ze mie sie zatrzyma metabolizm. I schudlam ze 3 kg. Az sie zdziwilam. Kolezanki mi mowialy "SCHUDLAS!!!" a ja tylko ...
I co najwazniejsze, to bylo 2 tygodnie temu, zaczelam powoli jesc coraz wiecej. Dzis jem juz wsystko, jakies 5 posilkow dziennie, slodycze, ziemniaki, bialy chleb i nie wrocilo

Wiec osobiscie polecam taka glodowke, poza tym czlowiek czuje sie lekki, taki promienny, szczesliwszy, zadowolony....
Ja sama chyba powtorze sobie ta moja "glodowke" tylko teraz juz z wiekszym przygotowaniem i tez tylko na jakies 3-4 dni, bo to jest jenak niebezpieczne...

PoZdRawIaM
the jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-13, 16:16   #137
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

a mam takie pytanie moze bedziecie uwazac ze glupie no ale zapytam
czy taka glodowka moze doprowadzic do efektu jo-jo ??
Stary 2007-03-14, 17:50   #138
UsMiEcHnIeTa89
Zadomowienie

GG do UsMiEcHnIeTa89

Cytat:
Napisane przez sloneckoo Pokaż wiadomość
a mam takie pytanie moze bedziecie uwazac ze glupie no ale zapytam
czy taka glodowka moze doprowadzic do efektu jo-jo ??
Jezeli bedziesz nieumiejetnie wychodzic z glodowki to na pewno moze.
Ja od jutro zaczynam przygotowanie do 2-3 dniowej glodowki. Najtrudniej mi bedzie wytrzymac bez slodyczy ale mam nadzieje ze dam rade
Stary 2007-03-14, 21:31   #139
jotek
Raczkowanie

Post Dot.: Oczyszczajaca glodowka

trzeba uważać z tymi głodówkami , zajrzyjcie na ten link , to tak dla przestrogi:
http://kobieta.interia.pl/zdrowie/ch...-znikam,880789

......
jotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 21:47   #140
poiuy85
Raczkowanie

GG do poiuy85
Smile

Głowdówka lecznicza jest spoko, naprawde oczyszcza organizm, ale nie radze dłużej niz 7 dni.do 3 dniu przestajesz odczuwać głód, należy pic dużo wody i ostatecznie rozwodnione soki, mi te soki duzo ułatwiły bo momentami czułam sie słabo.(ja czasem pomagałam sobie musująca multiwitamina) Tak prawdę mówic dopiero 4 dnia zaczniesz cos zauważać. ogólnie to pocisz sie bardzo, bola mięśnie itd(calutki organizm sie oczyszcza), jesli palisz - to to jest sposób aby rzucić, po kilku dniach płuca także sie oczyszczają... fakt odchudza, nio i wiadomo kurczy sie żołądek, więc potem niej jest więc jest to równiez świetny sposób na przygotowanie do dalszego odchudzania(jeśli ktos chce zrzucić wieksza ilośc kg) po głodówce czujesz sie lżej, włosy sie tak nie przetłuszczaja itd.cera ładniejsza itd. świetnie robi na celulitis naprawde świetna sprawa, ale jesli masz jakieś problemy ze zdrówkiem to najpierw skonsultuj sie z lekarzem!! Mi taka głodówka (7 dni) duzo dała, teraz staram sie robic sobie 1 dniowe głodówki raz na tydzień.

... niektórzy pij także ziólka. Ważne żeby nie przesadzić z ta głodówka!!

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2007-10-14 o 20:32 Powód: Post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj"
poiuy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-25, 11:45   #141
bienioka
Rozeznanie

oczyszczanie organizmu a glodowka

witam.

wiosna w pelni, a moj organizm taki zaniedbany. wlosy wypadaja, cera brzydka, pryszcze wyskakuja, celulit coraz wiekszy, no i kg dochodza (zawsze wazylam ok 52kg, a teraz chyba z 58!!!) postanowilam cos z tym zrobic.
stwierdzilam, ze czas oczyscic organizm. ale jak?? czytalam wiele na ten temat. jedni mowia o zmianie nawykow jedzeniowych (to chyba strasznie trudne) inni znow o...glodowce. wlasnie! podobno ona jest naljepsza na calkowite oczyszczanie organizmu. nie nalezy jej jednak pzreprowadzac czesciej niz raz w roku. glodowka powinna trwac ok 10 dni!! tak, nie dzien lub 2 - tylko 10!!!!!

co o tym sadzicie???czy to bezpieczne?? pewnie powiecie, ze nie, ale wiele artykulow na ten temat czytalam i .... calkiem sensownie pisza. ( www.glodowka.pl). moj wujek rowniez co 2 lata przeprowadza taki rodzaj oczyszczanie. podobno najtrudniejsze sa pierwsze dni, potem idzie lepiej.
chce sprobowac. wczoraj zjadlam sniadanie, po poludniu przeczyscilam sie gorzka sola i od tego czasu pije tylko wode i dzis herbate z sokiem pomaranczowym. okazalo sie jednak, ze nawet soku zageszczonego nie wolna pic. coz, wypije ten dzbanek i wroce do wody. jak sie czuje.?? na razie normalnie. oczywiscie strasznie mnie ciagnie do jedzenia, ale glodu jako tako nie odczuwam (jak na razie)
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-25, 14:28   #142
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: oczyszczanie organizmu a glodowka

rozumie 2 czy 3 dni,ale nie 10... takie jest moje zdanie

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-25, 15:41   #143
andziutek
Zadomowienie

Glodowkom mowie nie
Zdecydowanie lepiej gdybys zmienila swoje nawyki zywieniowe, wiem wiem ze to trudne - sama staram sie je trwale zmienic.
Oczywiscie duzo ruchu, warzyw, nieco owockow, ryb i innych zdrowych produktow.
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-25, 16:23   #144
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

andziutek,weź pod uwagę że autorka pyta o głodówkę jako sposób oczyszczenia organizmu a nie sposób na schudnięcie.

Też słyszałam że takie coś trwa przynajmniej tydzien
sama nie mam żadnych doświadczeń głodówkowych ani nie znam nikogo kto by takowe posiadał więc mogę tylko napisać że ja bym spróbowała.zawsze możesz przerwać jeśli będziesz źle się czuła.poza tym ludzie potrafią przetrwać bez jedzenia znacznie dłużej,więc chyba nie umrzesz :P
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 14:07   #145
pina92
Raczkowanie

Glodówka:) DieTy!

Witam wszystkie panie Piszę tutaj gdyż może ktos ma większe doświadczenie i da jakieś rady... Juz mówię o co chodzi.. Mam 160 wzrostu.. i ważę 52 kg chodz wydaje się ze to prawidłowa waga to jak patrzę się do lustra chyba tak nie jest... Od poniedzialku zaczęłam przygotowywać się do głodówki... Czyli piję w dzień przynajmniej 2l wody... Jem warzywa owoce i jogurty... Uczucie burczenia w brzuchu jest juz dla mnie normalne... to co bylo katastrofą jeszcze niedawno... czyli głód... dla mnie jest dzis normą... normalny stan... i o dziwo nie przerywam tego... przez tyle lat bardzo duzo jadłam... Raz w tyg. pizza, frytki, codziennie białe pieczywo... zero zdrowego pozywenia... Od poniedzialku jak juz wspomniałam zaczynam głodówkę... wiec pytam Czy ktos wytrzymał w tej diecie jakis czas? Jakie były rezultaty? Jak dawał sobie radę? I czy byl z tego dumny... Pozdrawiam
pina92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 14:11   #146
pina92
Raczkowanie

Głodówka

Witam wszystkie panie Piszę tutaj gdyż może ktos ma większe doświadczenie i da jakieś rady... Juz mówię o co chodzi.. Mam 160 wzrostu.. i ważę 52 kg chodz wydaje się ze to prawidłowa waga to jak patrzę się do lustra chyba tak nie jest... Od poniedzialku zaczęłam przygotowywać się do głodówki... Czyli piję w dzień przynajmniej 2l wody... Jem warzywa owoce i jogurty... Uczucie burczenia w brzuchu jest juz dla mnie normalne... to co bylo katastrofą jeszcze niedawno... czyli głód... dla mnie jest dzis normą... normalny stan... i o dziwo nie przerywam tego... przez tyle lat bardzo duzo jadłam... Raz w tyg. pizza, frytki, codziennie białe pieczywo... zero zdrowego pozywenia... Od poniedzialku jak juz wspomniałam zaczynam głodówkę... wiec pytam Czy ktos wytrzymał w tej diecie jakis czas? Jakie były rezultaty? Jak dawał sobie radę? I czy byl z tego dumny... Pozdrawiam
pina92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 14:15   #147
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: GłODówka;)

glodowka jest dobra na 1 dzien
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 14:23   #148
Brewka :)
sophisticated

Cytat:
Napisane przez pina92 Pokaż wiadomość
ci którzy wytrzymali dłużej albo leczą się w klinikach jeśli mieli szczęście albo już nie żyją
a zamierzasz trenować jeszcze jakieś sporty? bo jak nie to nie ten adres, takie durnoty to na dietetykę raczej tam ci dziewczyny wyjaśnią
Stary 2007-05-17, 14:25   #149
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

A po co chcesz głodowac???
No bo chyba nie to po to zeby schudnąć????
Beata. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 14:28   #150
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pina92 Pokaż wiadomość
Temat był wałkowany wiele razy.

Pożałujesz tej głodówki szybciej niż myślisz, zapewniam Cię.
Tylko spowolnisz sobie metabolizm a potem nieuniknione jo - jo,
Powodzenia.

Poczytaj trochę o odchudzaniu w 'Dietetyce'...
Ather jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości