|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DOKłADKOWE NOWOśCI z naszych wątków
Dołożyłam w najnowszym wątku dwie próbeczki + troche kolorówki i dwa balsamy
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Addict EDP do wymiany:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199408
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
dokładam u siebie Eternity Moment 3/4 ze 100ml EDP z wymiany z Gosią197
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam w wątku :
1. szampon L'oreal gloss color w odcieniu złocistej miedzi- 250 ml, ubytek ok. 1/4 2. odsypka cienia Gosh w kolorze Satin, Limelight, Sunstone, Cinamon, Pineapple każdego 1/4 łyżeczki od herbaty 3. ampułka Kerastase Aqua - Oleum 4. ampułka Kerastase Oleo- Fusion 5. mini szampon Kerastase wygładzający - żółta seria, 30 ml - 2 sztuki 6. krem Collistar super odżywczy liftingujący na okolice oczu i ust - 15 ml, 2 razy użyty, niestety jak na moje potrzeby zbyt silnie liftinguje, seria ta jest dla kobiet 35 + - zrobię foto opisu z kartonika dla zainteresowanych |
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładka:
Garnier Ultra Lift Deep_Wrinkle, niedostępny w Polsce krem w tubce 40ml działający na zmarszczki położone najgłębiej, nowy http://www.cosmoty.de/news/1585/ Profesjonalny francuski peeling glikolowy Professeur_Christine_Poel man: http://209.85.135.104/search?q=cache...ct= clnk&cd=2 (12 saszetek+flakon 60 ml+ tubka 30 ml+pędzelek) ~NOWY |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna dokładka
7. IsisPharma Unitone 4 - aktywna kuracja depigmentacyjna 30 ml, zostało ok. 60-70 % krem jest w tubce i ciężko jednoznacznie określić, bo jest bardzo gęsty - ważny do 03.2011 kartonik. 8. puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre, odcień 50 Peache (odcień naturalny wpadający delikatnie w ciepłą brzoskwinię z rozświetlającymi drobinkami) - 30 g, kartonik, kupiony pod koniec czerwca, wyprodukowany 12.2005, ważny jest 5 lat, użyty może 4-5 razy, jednak nie mogę się do niego przyzwyczaić, choć wszyscy twierdza , że ładnie mi w tym odcieniu, to moim zdaniem jest jednak trochę za ciemny - oddam cały, lub mogę oddać większą część w zastępczym opakowaniu, bo całego nigdy nie zużyję, |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek zapachowy
.
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199284
^^dodałam liste "resztki" kolorówki do oddania+ mogę oddac miniatury i próbki za coś ciekawego.
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie spora dokładka:
5. Cristhine - mały błyszczyk, natural;ny, lekko brzoskwiniowy, przejrzysty kolor, z błyszczącymi drobinkami. użyty 2-3 razy 6. Avon - podkład matujący, odcień Cream, użyty 4-5 razy 7. Smacker - kiwi, w sztyfcie, użyty 2-3 razy 8. Smacker - owoce leśne, z drobnym brokacikiem, zużycie ok 10% 9. Chupa Chups Love Trap Divine Paradise (niebieska) - woda toaletowa, dostępna w Rossmannie. Zapach - świeżo-cytrusowy. Ubytek: 0,5cm 10. Chupa Chups Love Trap Hot Pink (różowa) - woda toaletowa, zmysłowa, kwiatowo-owocowa. Ubytek: 1,2 cm 11. Oriflame - balsam do ust SPA - użyty kilka razy 12. Ziaja Czarny bez - żel do mycia twarzy + tonik, zostało ok 65% 13. Rimmel Extra Super Lash - czarny tusz, została ponad połowa 14. Schwarzkopf Gliss Kur - szampon Płynny jedwab, zostało ok 60% Inne: 2. Essence - naklejane płatki do reperacji paznokci. zostało 15 z 20.
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dołożyłam sporo próbek Vichy, mini produkty Vichy do demakijażu oraz mikrodermabrazję. Na życzenie posiadam większe ilości próbek poza wątkiem. Zapraszam
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dołozyłam : tusz do rzęs, puder+róż, pilnik do paznokci nie uzywany, kilka próbek kremów
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładam - Collistar sypki cień do powiek
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Dla zinteresowanych mogę zrobić sporą odlewkę YSL OPIUM Fleur de Shanghai nawet 50 ml
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Dokładam Cerruti Image 60ml i Emporio White10ml
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
hej zapraszam do siebie. nowości to balsam YLANG YLANG na noc DECLEORA i peeling w gomażu YSL
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 zapraszam !
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołozyłam kilka nowych rzeczy, uporządkowałam watek i zrobiłam oryginalne fotki!!! (przedtem zdjęcia były pozyczone z internetu)
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołozyłam kilka nowych rzeczy, uporządkowałam watek i zrobiłam oryginalne fotki!!! (przedtem zdjęcia były pozyczone z internetu)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam dwa pudry
9. puder brązujący Clinique Sunkissed - używany kilkakrotnie, ubytek ledwo zauważalny, kartonik w komplecie, 10. puder brązujący Dior w odcieniu 010 Healthy Look, użyty 3 razy, kartonik, pędzelek w komplecie |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj dodałam Mellow EDT 30 ml.
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Dołożyłam dzis: perfumy Live Lux, krem E.Lauder Resilience Lift, cienie Loreala i 3 próbki podkładów (Clinique i Loreala), zapraszam
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj kolejna dokładka: 2 korektory REVLON COLORSTAY (jasny beż) oraz LRP (zielony) , zapraszam
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
dokładam :
kilkakrtonie użyty tusz rimmel extra super lash -> najlepiej na inny tusz podkład vichy area teint kolor clair ivory ok 1/4 około 1/3 podkladu lumene w sprayu kolor vanilla |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM:
>>> Avene, Ultra High Protection Lotion SPF 50 + (mleczko do ciała z ultra wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF 50+) 100 ml – nowy. >>> Avene, Creme zones sensibles, Tres haute protection SPF 50 (krem do szczególnie wrażliwych okolic ciała) 15 ml – nowy. Szczegóły w moim kramiku pod mylącym tytułem Rykiel Woman Not for Men!
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, dołozyłam dzisiaj perfumy Tresor Lancome i żel pod prysznic Provocative Women E. Arden, zapraszam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

.