![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~~~Dużo na wymianę ~~~
[quote=lola23;4683840]Chętnie zobaczę fotkę , za co oddałabyś ten pigment ?
![]() Oddałabym za cienie Guerlaina ale sam pigment z a cienie to zamało ![]() Może coś Cię jeszcze zainteresuje w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za fotkę . Mogłam prosić jeszcze o pokazanie jak wygląda roztarty na dłoni ( ile w tym brązie niebieskości ? )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecej jest brązu ale to zalezy w jakim swietle i pod jakim kątem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku , jednak podziekuję , ten brąz wydaje mi się zbyt ciepły , rudy - w pojemniczku wyglądał inaczej ; boję sie, że źle mi będzie w tym odcieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
gamaa - niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Byłabym bardzo zainteresowana Meteorami. Jest coś, co by Cię konkretnie interesowało za nie? Mam linki w podpisach, wprawdzie nieco przetrzebione, może bym też czegoś poza nimi znalazła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Guerlain Meteorites Winter Radiance - 1/2 pudełka , wymienię na perfumy lub inną większą rzecz
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
bieta, olik04- dziękuję dziewczyny za propozycje ale niestety nic u Was nie znalazłam , pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie khol Guerlain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Lola, a może skusisz się na cień w kremie clinique, kolor chłodny srebrzysty błękit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Lolu jak ma się kolor
Chanel Double Perfection Compact nr 40 sable do koloru Kanebo Cream Finish nr 203 natural beige jest jaśniejszy, ciemniejszy, wpada w beż , może róż? może wybrałabyś coś za niego jeśli kolor byłby dla mnie ok http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194903 mam jeszcze śliczny róz Chanel, taki okrągły-trójkolorowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
iwcia- błękity nie dla mnie i w ubiorze i w makijażu
![]() dusiu - zaraz sprawdzę i opiszę najdokładniej jak potrafię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
dusieńko - Kanebo i DP są bardzo podobne , może ten pierwszy jest troszkę ciemniejszy i nie tak żółty ( ale nie wpada absolutnie w róż) , mają różną postać więc trudno z aptekarską dokładnościa je porównywać
tomamo- szkoda , jutro raz jeszcze przejrzę Twój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Może znajdziesz coś u mnie za Paletkę cieni Guerlain nr 240 Touche De Biege? Pozdrawiam. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4689037 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Lolu, ślicznie dziękuję za porównanie. Znam tę 40 DP i jest dla mnie ok, teraz szukam czegoś podobnego kolorystycznie ale płynnego,ale na nic nie moge się zdecydować.Boje się że będzie za ciemny, a nie mam możliwości sprawdzić, przemyślę jeszcze i dam znać.A ewentualnie znalazłabyś coś, czy już mogę nie przemyśliwać, bo i tak nic nie wypatrzysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
mała czarna- niestety nic nie znalazłam dla siebie w Twoim wątku
![]() dusiu - Kanebo i DP są bardzo podobne , zapewne wiesz , że podkłady Kanebo jasnieją na twarzy ; uzywałam obydwu dość długo i obydwa były dla mnie o'k . Jeśli używałaś Lancome Teint Idole Ultra 01 to Kanebo w porównaniu do niego jest prawie identyczny tylko minimalnie mniej pomarańczowy( właśnie mam obydwa na dłoni i poddaję kolejnym testom) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedz co chciałabyś za ten podkład? Tylko uprzedzam że Scenta wymieniłam a le feu wolałabym za zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za meteoryty?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188646 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
majolko - Meteoryty wymieniłabym chętnie na inny odcień kulek , na puder (ale nie brązujący) lub na perfumy
![]() dusiu- pisałaś wczesniej coś o różu Chanel , jaki to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Lolu,jednak podziękuje za podkład, boję sie brać w ciemno, a sprawdzić na razie nie mam gdzie. Jeśli uda mi się kiedyś sprawdzić, a będziesz go nadal miała to wtedy będziemy ustalały szczegóły, przepraszam za zamieszanie.
Teraz o różu Chanel-a jest do wydania, ale za coś fajnego(sama nie wiem co). To jest taki trójkolorowy okrągły, o którym pisała Nevada na wizażystce w wątku o rozświetlaczach chyba,jest tam tez jego fotka. Jest naprawdę śliczny, ale mam chyba ze 6 róży i coś muszę oddać , bo półki nie wyrabiają pod ciężarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
dusiu , rozumiem Twoją decyzję sama też nie lubię wymian w ciemno
Czy możesz podrzucić linka do tego różu nie mogę znaleźć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=193995&page=6 post 285, pierwsza górna fotka , górny lewy róg ,nazywa się Chanel Lumieres Magiques de Chanel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
dusiu dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Lola zajrzysz do mnie? miałam dokładki
interesuje mnie u Ciebie Guerlain Meteorites Winter Radiance - 1/2 pudełka , wymienię na perfumy lub inną większą rzecz linki do moich wątków w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
nie za bardzo mam w czym wybierać , co lepsze kąski już poszły do innych właścicielek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.