![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Targowisko u mimi ;)
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie wybralam. ale informuj mnie o dokladkach
![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
Na imie miała Lo , po prostu Lo , z samego rana , i metr sześdziesiąt cztery w jednej skarpetce . W spodniach była Lolą . W szkole - Dolly . W rubrykach - Dolores . Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą . <3 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
sory nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Nie przeszkadza mi to
![]() Moja torebeczka nie byla dużo noszona. Okazalo się, że mam większą też w podobnym kolorze. I tak leżala sobie rok zapomniana. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!
Przykro mi ale zielona torba powędrowała ostatnio do mojej ciotki i już jej niestety nie mam. Pozdrawiam!! morra http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hreadid=193128 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
1. NIE MA !!!!!!!!!!!
2. Fajna bransoletka z motylkami ![]() ![]() ![]() 3. 4. Japonki firmy INBLU rozmiarek 41 mam je z wymianki stan bardzo dobry na mnie za duże a szkoda bo śliczne ![]() 5. Plastikowe kolorowe bransoletki ![]() 6. Kilka kosmetyków : balsam po depilacji opozniajacy odrost wlosow z AVONU- ok połowy, intensywnie nawilzajacy krem do twarzy z AVONU- połowa a nawet więcej , odżywka do rzęs - raz użyta ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-10-11 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
1. Fajny cieplutki czarny golf z białym ''czyms' na zdjeciu brzydko wyszlo a nie mam aparatu zeby zrobic nowe
![]() ![]() 2. NIE MA !!!!!!! 3. NIE MA !!!!!!!! 4. Polar z naszewka liczby ''8'' kilka razy załozony nadal miekki w dotyku rozmiar M ![]() ![]() 5. NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-10-12 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
[COLOR="Red"]DOKŁADECZKA 09.09.2007
![]() [COLOR="Black"] 1. NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Bluzeczka z rozszerzanymi rękawkami oraz dekoltem w serek, ma ładne hafty na dole i przy dekolcie, rozmiar uniwersalny według mnie małe M, stan bardzo dobry ![]() 3. Brązowa bluzeczka z krótkim rękawkiem, dopasowana, polecam na osobę noszącą rozmiar XS ![]() 4. NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 5. Bluzeczka na grubych ramiączkach z mega dekoltem ![]() 6. Śliczna cieniowana niebiesko- biała bluzeczka z dekoltem w serek. rozmiar chyba S ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-20 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
DOKŁADECZKA 09.09.2007
![]() 1. Różwa bluzeczka na chudych ramiączkach, oddam jako gratis do wymianek gdyz jest troche popruta przy dekolcie ale mocno tego nie widac jak ktos chce oddam do jakiejs wymianki tylko prosze sie upomniec ![]() 2. NIE MA !! 3. Śliczne różowe dzwony z materiału podobnego do sztruksu, wymiarki i inne fotki dla zainteresowanych, ma fajne szlufki z guziczkami ![]() ![]() 4. Bluzeczka z dekoltem w serek, oddam równiez jako gratis, jest tez troche popryta przy dekolcie ale tez zbyt mocno tego nie widac ![]() 5. Zielona bluzeczka z naszewka kurtki z jeansu ![]() ![]() 6. Zielona bluzeczka na ramiączkach, rozmiar chyba M ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-12 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
[COLOR="Red"]DOKŁADECZKA 09.09.2007
![]() [COLOR="Black"]1. Nowe majteczki ze śliskiego materiału, rozmiarek M ![]() 2. 6. Różowe sztruksy, według mnie rozmiar XS, stan dobry z plusem ![]() 3. Czarna bluzeczka z koronka na górze, zawiązywana na szyję, rozmiar chyba S, stan bardzo dobry ![]() 4. Seledynowe spodnie z materiału podobnego do sztruksu, takie jak te różowe powyrzej z ozdobnymi guziczkami na szlufkach, rozmiar chyba 40 ale według mnie to 38 ![]() ![]() 5. Śliczny dopasowany sweterek, rozmiar chyba S, stan idealny, mało noszony ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-14 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
DOKŁADECZKA 09.09.2007
![]() 1. Biała bluza z kapturem na zamek, rozmiar według mnie M, stan dobry ![]() 2. Brązowa bluzeczka na szerokich ramiączkach, bardzo elegancka ![]() ![]() 3. Czerwona bluzeczka firmy ELITE, stan dobry troche byłą prana, mimo ze jest firmowa nie będę przy niej wybredna ![]() 4. NIE MA !!!!! 5. Fajna tunika z rzemykami przy dekolcie i na rękawkach, które są rozszerzane ![]() 6. Bluzeczka z długim rękawkiem ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-19 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
DOKŁADECZKA 09.09.2007
[COLOR="Black"]1. Bluzeczka na chudych ramiączkach, rozmiar S, stan bardzo dobry ![]() 2. NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 3. Rybaczki kremowe w czarne paski, świetne rozmiar S stan idealny ![]() 4. NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. Sweterek z podwójnym zameczkami rozmiar ok M stan bardzo dobry ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-10-02 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 12.09.2007
![]() ![]() 1. NIE MA !!!! 2. 3. NIE MA !!!!!!!!!!!! 4. Fajny oliwkowy golfik ![]() ![]() 5. Granatowa bluzeczka z serduszkiem firmy REPORTER ![]() ![]() 6. Satynowa koszulka krótka bardzo sexy ![]() ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-30 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
Hej u ciebie spodobala mi sie ta spodniczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5223881 w jakim ona jest stanie, tez lubie wieksze wymianki hmmm, jesli masz cos po za watkiem lubie kosmetyki a najbardziej wody toaletowe,torebki, i ciuszki odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.