![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moda, która Cię ''rozwala''.
co mnie rozwala:
Panny ubrane cale na "zloto" -biele kozaczki ,jeszcze za kolano -o zgrozo X_x -pomaranczowa twarz (ile to razy widzialam mieszanke solarki,samoopalacza i podkladu ,normalnie cud,miod i orzeszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Niedokładnie roztarty podkład
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Myślę ,że cały ten wątek jest powodem dla którego tak mało jest oryginalnych osób na polskich ulicach:/
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale młodym dziewczynom nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Rozwala mnie jak idę ulicą i widze laske, która wygląda tak:
-full tapety,a na szyi widac juz jej jasna karnacje ![]() -cała na różowo ubrana: bluzeczka z dekoltem w wersji XXL, pępek odkryty z kolczykiem metalowo-różowym <jako tako nie jestem przeciwna przekuwania pępka pod warunkiem, że dziewczyna ma ładny zadbany brzuszek> - różowe szerokie spodnie- ala "bokserki" -srebne buty na koturnie, które w tej wersji były modne XXlat temu... -włosy już siwe, zamiast blond, od częstego farbowania no i jeszcze 3cm odrosty ![]() -pełno jakiś łancuszków srebno-złotych- różowych -pierścionki na każdym palcu i do tego jeszcze dluugaśne tipsy oczywiście różowe -małą srebna torebeczka z napisami I'm cool girl...etc nie wiem jak Wy, ale jak ja widzę taką dziewczyne od razu na myśl mi przychodzi jedno...... |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Mnie oprócz większości rzeczy, ktore wymieniłyście rozwla jeszcze jedna rzecz: facet w flanelowej koszuli (obowiązkowo w kratę
![]() ![]() A ja myślałam, że tylko mój tata chodzi jeszcze w takich wdziankach... |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Racja!!!! koszulka flanelowa i jeszcze wciśnięta do spodni!!
![]() Rozwala mnie jak chłopcy mają sandały i do tego skarpetki podciągnięte do połowy łydki!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
A ja przyłączam się do grona dziewczyn, które niecierpią widoku sandałów i SKARPET!!! To mnie powala!!! Bleeee
![]() ![]() Moim faworytem są tak zwane fałdy tłuszczu i obcisłe, krótkie bluzeczki koniecznie różowe i również obcisłe spodnie. Jakby nagle po wyjęciu z pralki wszystko się takiej lasce skurczyło, a niestety nic innego nie ma do ubrania. Ohyda!!! Aż chce się bić głową w mur .... ![]()
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem Edytowane przez Pysio24 Czas edycji: 2007-07-02 o 18:41 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
A kiedyś jeszcze rozwaliło mnie jak chłopak przyszedł na próbną mature w garniturze a potem wychodzac ze szkoły załozył na to odblaskową pomarańczową kurtke
#131 |
Wtajemniczenie
|
mnie dziś "rozwalił" widok panny ubranej zupełnie tak samo jak jej matka ...można też powiedzieć że to matka była ubrana jak córeczka niemniej jednak cudo widok
![]() ![]()
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Dołanczam sie do grona Wizazanek które nie cierpią połaczenia sandały+skarpetki. Mam w klasie taką osóbke. Po za tym ubiera bluzki z bazarku, ze stoisk dal 60-letnik kobiet. Spodnie podciągnięte pod biust itp.
Po za tym farbowane (aż za bardzo) blondynki, które ubrane całe na rozowo idą ulicą z przechyloną do tyłu głową. Po za tym białe kozaki, lateks, legginsy,ubieranie sie w Addidas, Nike, Puma, Reebok od stóp do głów....wiziałam taką dziewczyne i mam dość na pół życia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
- skarpetki lub rajstopy + sandały
- garnitur lub inne eleganckie ubranie+ plecak - mocna opalenizna z solarium - złote lub srebrne dodatki- balerinki, pasek, torebka - makijaż oczu jak na wieczór- czerń, granat - tlenione blond włosy i czarne odrosty - długie tipsy
#134 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w intercity widzialam pana - skorzana teczka, dobrze skrojony garnitur... i .... na nogach adidasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małe się tłumaczenie. ![]() Natomiast, nie ukrywam, gdy widzę przykładowo dres i szpilki <autentyk> po prostu sobie blednę. ![]() ![]() Tylko po co dbać o aparycję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak do tematu-nieszczęsne skarpetki do sandałów u meżczyzn zazwyczaj lub wersja kobieca-rajstopy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
No właśnie widzę, że wymieszane bardzo, w obu misz-masz.
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
"Rozwalają" mnie
- tipsy z hologramami, złotkiem pazłotkiem, sreberkiem i zatapianym kwiatuszkiem i cekinem... Ostatnio takie "piękne" dłonie przyjmowały moją receptę i podawały mi lekarstwa z aptecznej półki... Nie mogłam się napatrzec ![]() - skąpe sandałki, japonki i odkryte buciki noszone na zaniedbanych stopach z łuszczącymi się na paznokciach resztkami krzykliwoczerwonego lakieru, - "dwukolorowe" - na wierzchu blond, pod spodem czarno, fryzury emo... naprawdę mało komu jest w nich do twarzy! - legginsy "fikuśne", z koroneczką, z siateczki, ze złotą nitką... - tłuste i odgniecione od poduszki włosy z obowiązkową opaseczką z kokardeczką, - makijaż u 13-latek, - staram się być wyrozumiała dla młodych matek, ale... nie jestem w stanie zrozumieć, jak można wyjść na ulicę z przetłuszczoną fryzurą (lub jej brakiem), w rozdeptanych kapciach, getrach i bluzie poplamionej zupką... i z obrażoną na cały świat miną pchać wózek... Litości! Tyle jest pięknych ubranek dla pań w stanie błogosławionym - nie mówię, że po ciąży od razu trza wskoczyć w obcisłe dżinsy, ale luźniejsza tunika będzie wyglądać lepiej, niż flanelowa koszula! I po prostu NIE WIERZĘ, że nie można poświęcić 15 minut na umycie włosów! |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
mnie dzisiaj poprostu zmiażdżyła podajrze 14 - 15 letnia dziewczynka która miała pomalowane poznokcie u rąk i stóp, odblaskowym różowym lakierem, pamietam ,że kupowałam sobie takie jak miałam 7-8 lat bo jakie to było modne a to było jakies 12 lat temu. Pomyslałam sobie ,że dzisiaj w jeansach, szerokich adidasach i bluzie (wracałam z praktyk), przy 20 paro stopniowym upale, nie czułam się dziwnie, widząc paznokcie tego dziecka <wow>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Nie będę czytać całego wątku, bo pewnie sprowadza się on - jak zwykle - do wyśmiewania spalonych na solarium barbie...
Jakiś czas temu była moda na wiszące kolczyki, takie jakby troche indyjskie.. A że wiele panien ubierających się na sportowo również je nosiło, to już szczegół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
jednakże wolę osobników ze skarpetkami do sandałów, niż oglądać popękane pięty i paznokcie.
#143 |
Zakorzenienie
|
Skarpetki do szpilek?
![]() ![]() ![]() Rozwalał mnie przez okrągły rok szkolny pasek koleżanki. Ćwieki, a sam pasek z takiej różowej gumy (?). ![]()
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio widzialam babeczke ok 40, ubrana normalnie, brazowa bluzka, bezowe rybaczki a do tego obrzydliwe wsciekle pomaranczowe plastikowe buty(clogsy sie nazywaja?) wygladalo to naprawde okropnie
no i widzialam tez mloda dziewczyne: minispodniczka do tego sandalki na wysokim obcasie i granatowe skarpety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Wątek jest jednak dodatkowo niezłym dowodem na to jak się wszystkie różnimy - czytając niektóre wypowiedzi myślę 'da się przeżyć' lub nawet 'mi się to podoba'(np. flanelowa koszula w kratę,która na niektórych wyglada wręcz bosko
![]() ![]() Dodając coś od siebie: obrzydza mnie wręcz właśnie widok cielistych rajstop do sandałów,szpilek z odkrytymi palcami i bardzo nie lubię paradoksu grubych skarpet z sandałami - skoro jest za zimno nasandały to załóż adidasy(?) |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
#148 |
Zadomowienie
|
Na teledyskach to chyba inna baja,ale racja,można wyłapać mnóstwo szokujących połączeń.Jednak Aguilera w mężczyznach napewno nie wzbudza negatywnych odczuć
![]() ![]() ![]() Edit:a co do adidasów,to moda przychodząca z zachodu - w trosce o wygodę i zdrowie,sama jestem stanowczo za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba, że gwieździe 'wszystko ujdzie'
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
To chyba nie moda ale ja nie moge patrzec na:
-tluste wlosy (a tluse wlosy tlusta twarz i dotego oczy pomalowane niebieskim cieniem to w ogole...) -wystajace stringi -biodrowki+krotka bluzka+tzw opona ;/ -nie oglone nogi/pachy - dzis widzialm w autobusie straszne... -dziewczyny ubrane cale w groszki, na rozowo, zloto itd -wygladajace jakby sie zatrzasly w solarium -spodenki u mezczyzn przed polowe uda - masakra -skarpety stopki u facetow ![]() jeszcze tego sporo jest.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.