![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Moda, która Cię ''rozwala''.
Pomyślałam sobie, że chyba każdy (?) z nas ma coś takiego, że zdarzy mu się patrząc na jakiś zestaw pomyśleć: niezłe przegięcie.
Dla mnie dzisiaj to są skarpetki do szpilek, właśnie ![]() Prosiłabym także, aby nikt nikogo nie zaczął bić ![]() ![]() Za ewent. dubla przepraszam. ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię ''rozwala''.
skarpetki do szpilek?
![]() Na dzień dzisiejszy oprocz nich 'rozwala' mnie noszenie plecaka[typowo szkolnego]do eleganckich butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
1) Traktowanie pewnych trendów zbyt dosłownie: np. fajne są wysokie buty nawiązujące do kowbojek czy butów do jazdy konnej, ale model zbyt dosłownie nawiązujący do tego (czyli dziewczyna w środku miasta wyglądająca jakby dopiero co zsiadła z konia) to już nie jest fajne.
2) Plastikowo-cekinowo-srebrno-złote buty (oraz ogólnie rzeczy w tym stylu), w których dziewczyny wyglądają jak panie z nocnych klubów. 3) Typowo sportowe okulary (takie jak na rower czy narty) ubierane na codzień, do zwykłych rzeczy, szczególnie przez kobiety. 4) Więcej niż 1-2 pierścionki na jednej ręce. 5) Czarne skarpety do sandałów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mogę patrzeć na te wszystkie dziewczynki z kokardką we włosach i w koszulce w różowe czaszki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się co do skarpetek.
znam dziewczynę, która prawie całe wakcje nosi skarpetki -obojętnie czy zakłada mini, rybaczki czy szorty(może jakiś kompleks na punkcie stóp(?)) i jeszcze mnie razi zakładanie do niesportowego stroju adidasów |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ogólnie denerwuje mnie trend czaszek. są wszędzie - nawet na balerinach, majtkach czy na opaskach do włosów. chociaż coś takiego to jeszcze, powiedzmy, dość oryginalne i odważne. nie podoba mi się, kiedy pół miasta wygląda tak samo - teraz to np. czarne legginsy i spódniczka jeansowa mini. na początku wydawało mi się to ciekawe, ale po tygodniach, kiedy każda dziewczyna już miała w swojej szafie identyczny zestaw - przestało to być normalne
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Do znudzenia :
1.baleriny+spodnie rurki+ long+grzyb 2.baleriny+mini+leginsy+l ong Do tego dodatki typu grube opaski, długie wisiory, paski zapinane prawie pod biustem, ogromne torebki.
#9 |
Zakorzenienie
|
ja jestem dość tolerancyjna; jedyne co mnie rozwala to:
kolor różowy (od zawsze) czaszki |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
rozwalają mnie jedynie typowo bazarkowe ciuchy, bądź komplety.
#11 |
Zakorzenienie
|
O, tak, kocham skarpetki do sandałów.
![]() I procę, czyli wystające ze spodni stringi. ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zgadza się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[tylko biale wywoluja u mnie odruch wymiotny. bo jesli sa kolorwe, a ireszta stroju taka jacowata to i ujdzie w tlumie. ale bialych skarpetek nigdy nie zaakceptuje ![]() rozwalaja mnie ortalionowe odzienia rodem z PRLu; rozwala mnie wtedy, kiedy kazda rzecz z innej jest parafii [dresy - takie ortalionowe tysz do tego szpilencje np ![]() no i te czaszki i emo dookola. zniesc juz nie mgoe ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ciuchy wyciągnięte z piwnicy..bo teraz jest na nie moda !
![]() ![]() ![]() Połączenie: Czerwona (wielkaaa) torba, czerwone buty, Czerwona opaska we włosach. No i te złote opaski ![]()
#15 |
Raczkowanie
|
nie podobają mi się szorty noszone do szpilek,no i zestawy czerwone:torba + buty
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dla mnie skarpetki + sandaly = straszny obciach. sandaly tylko na gole nogi .nawet jak obcieraja w upal do krwi
![]()
#17 |
Raczkowanie
|
A mnie rozśmieszają:
-szerokie pasy w talii (wygląda to dość tandetnie) -przesadzony róż w ubiorze -baleriny w paski, kropki i inne równie śmieszne wzorki - SERDUCHA z H&M-u (plastic fantastic) - torby typu spy bag oraz wszelkiego rodzaju "kwadratowe torby" - kolorowe legginsy -opaski na głowę - nadmiar plastikowej biżuterii - peep toe (ale jedynie na wysokim obcasie-są dla mnie absolutnym faworytem w dziedzinie kiczu roku!)
#18 |
Zakorzenienie
|
tak... zgadzam sie co do tych skarpetek !!!!! za czaszkami tez nie przepadam...
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Moda na tzw. EMO natapirzone włosy, smoliste oczy, i pełłłnnoo czaszek :/
2. Tenisówki w kratkę biało czarną 3. Noszenie się a la stare babcie 4. Białe skarpety frotowe do sandałów :P 5. Dziewczyn które mają troche tłuszczyku i ubiorą obciśniete aż do bólu spodnie i przykrótkawą bluzkę a spod niej wylewają się litry tłuszczu :/ takie to niesmaczne i to chyba tyle ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
a ja widzialam wczoraj bialy niby kowbojski kapelusz cos a la Doda zlote buty na obcasie i do tego biala kurtka i biala mini
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
anniaa niestety gdzie się nie obejrzy człowiek jest na taki widok skazany. To chyba jakieś modne się zrobiło
![]() ![]()
#23 |
Zadomowienie
|
mnie rozbrajają takie rzeczy jak:
- grzybki czy jak to się tam zwie...:/ -jak większość skarpety+sandały, i nie ważne że na dworze jest 40 stopni skarpety muszą być, bleeee:/ - dzięwczęta które uważają że są atrakcyjniejsze jeżeli będzie im widać wystający tyłek spod mini, albo wystajace sadło spod bluzki która jest zamała o 2 rozmiary:/ - baleriny, leginsy, takie szmaciane peep toe z h&m brrrr - paski noszone pod biustem to chyba wszystko.
#24 |
Raczkowanie
|
dla mnie przegieciem jest wszystko, co nasuwa mi na mysl okreslenie: emo :/ a tyle tego teraz fe
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
HAHAHA... no, to widzę, że fajny temat się rozkręca!
Skarpetki do sandałów... to szkoda gadać. A CO DOPIERO DO SZPILEK? Leżę, no i kwiczę! ![]() A takie inne, ostatnio niecierpię blondynek po solarium w różowych wdziankach i jasnymi tlenionymi włosami... nie wiem czemu ale mnie to zniesmacza ![]() Prócz tego ostatnio widziałam panią (ok. 30 lat) cała brązowa, za przeproszeniem jak g... ( ![]() ![]() Nie lubię także jak ktoś ma głęęboki dekold, jest nawet, nawet opalony a kawałek dekoldu jest BIAŁY (tzn. wystaje białe ciałko ![]()
#26 |
Zadomowienie
|
ja też nie lubię patrzeć na za małe ubrania na większych dziewczynach. Niestety tu gdzie mieszkam jest to standardem, tak samo jak kolor różowy we WSZYSTKIM - od faci aż po buty, kurtki itp. Poza tym skręca mnie jak widzę dziewczyny chodzące w dresach po ulicy (najlepsze są takie zarowiaste welurowe) i do tego jeszcze rozczłapane kozaki (uggsy czy jak to tam sie nazywa) w srodku lata. Oprocz tego ogromniaste róznokolorowe szpile na baaardzo wysokich obcasach, nie wiem jak w tym wogole chodzic....
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Do tematu mogę jeszcze dodać że dziwną rzeczą jest kobieta po 50ce ubrana jak nastolatka w mini i wydekoltowaną bluzkę. Rozumiem że boi się starości i chce zachować młody wygląd ale litości.. może nie katując innych swoim wyglądem
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
do peep toe tez sie nosi skarpety????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
z tego co mi wiadomo to raczej nie
![]()
#30 |
Zadomowienie
|
ja widziałam dziewczyne miała zielone peep toe w białe groszki i do tego takie żółte skarpety, do kompleciku zielona torebeczka i jakaś jaskrawa opaska, szła dumna jak paw uważając się chyba za fajną ![]() nic tylko śmiać się albo płakać
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.