![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II
Talcia a o mnie zapomniałaś ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
calkowicie rozumiem, ze nie potrafisz byc moze napisac wszystkiego od poczatku do konca jak to jest naprawde. bo ja tez nigdy wobec nikogo nie bylam tak otwarta....jedynie wobec samej siebie, moze. ale decydujac sie na pisanie pewnych faktow (bądż pseudofaktow) nie mozesz oczekiwac, ze dopatrzymy sie w tym tego ziarenka niepokoju, ktore w niej tkwi...byc moze psycholog by to zauwazyl, ale ja psychologiem nie jestem. mysle, ze wystarczy jak napiszesz prawde, kiedy jest ci zle pisz, ze jest ci zle a kiedy dobrze pisz, ze jest naprawde fajnie. bo widzisz... nawet dziewczyny poczuly sie troche nieswojo... skoro najpierw im mowilas, ze jest ok, ze nie ma o czym gadac (nie znam sytuacji dokladnie wiec sugeruje sie tylko tym co pisalyscie na watku) a pozniej mialas pretensje, ze nikt nie zauwazyl twojego ogromnego problemu, ktory na pewno istnial.... ale ty nie dalas nikomu do niego podejsc... i sie zaznajomic. jesli oczekujesz chociaz dobrego slowa to mysle, ze spokojnie mozesz otwarcie o tym powiedziec. ja na przyklad zwyczajnie oswoich prawdziwych klopotach tu nie pisze. wlasnie tu chce odplynac...z dala od nich. chociaz na chwile pobyc w miejscu takim jakim chcialabym zeby bylo, bo tworze je wspolnie z wami. i pewnie gdybym napisala tu co mnie boli, zaczeloby się użalanie, pocieszanie, nieprawdziwe slowa typu 'wcale tak nie jest, nie przejmuj sie'. ja tego od ludzi nie oczekuje. ale wiem, ze wlansie tak postępują. dlatego nie czuje potrzeby otworzenia swojej historii tutaj. skoro ty ją czujesz... to uwazam, ze rowniez reakcje ludzi powinnas zaakceptowac takimi jakie są. bo nie kazdy potrafi dotrzec do drugiego czlowieka bez slow...pstryknąc palcami i juz jakby rozumieli wlasne mysli. ale mysle, ze strarają się... kazdy na swoj sposob. i to tez trzeba docenic. za maxia ![]() oczywiscie moje najwazniejsze meczyki mam wpisane w kalendarzu w komorce i czesto do niego wracam ;P i to mi pomaga zapamietac. ale przyznam, ze oprocz dat... mam w pamieci te wszystkie piekne chwile ![]() ![]() Cytat:
heh, moje fotki zawsze the best ![]() podo z czipsami? czy o czyms zapomnialam? XD talcia ma pewnie fajne wakacje... sporadycznie wpada.... na kompie siedziec nie musi ;P a ja przez tą pogode paskudną coraz czesciej znowu powracam do kompa...co widac na watku ![]() nie chce takich wakacji ![]() dzieki ![]() ![]() ehh... nie uwazam, zeby to byl powod do odejscia z watku. bynajmniej, ale mnie tez nie wszyscy cytują... komentują... i nierzadko omijaja moje posty... czy z tego powodu mam odejsc stad? uwazam, ze siedze tu dla siebie...bo lubie...nie dla innych. nie przejmuj się tak bardzo takimi drobnostkami ![]() a tak w ogole to swiat jest piekny...co by nie mowic ;D i nawet taka niepiekna osoba jak ja znajduje w nim swoje miejsce ![]() wlasnie obejrzalam film 'miss potter'... podobał mi sie. spokojny, przyjemny. chyba tego bylo mi dzisiaj trzeba. a teraz może pojde troszke na dwor :P wiatr jest paskudny... ale mimo wszystko potrzebuje oddechu ![]() buziaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
mam jedną, prostą zasadę: nie wypowiadam się nie mając nic ciekawego/mądrego/odkrywczego do powiedzenia na dany temat ![]() Nie znam sytuacji na tyle żeby oceniać/pomagać/doradzać więc pozostawiam ją bez komentarza. Cytat:
u mnie pogado identyko ![]() yyy....a Podo z tubą ![]() ![]() ![]() moje wakacje to tak różnie ![]() ![]() ![]() za pieseczka jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja Cie nie traktuje jak niedorozwój ![]() ![]() tu właśnie tkwi mój problem że z jednej strony nie potrafie udawać że jest ok ale nie potraife też o tym mówić ![]() to fajnie że tak wszystko wspominasz ![]() ale tu chodzi o moje problemy ... no właśnie ja sie wszystkim przejmuje ![]() ja oglądałam wczoraj Miasto Aniołów, boski film ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam bardzo udany wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heh a jak zapalałam papierosa to mijał na taki facet w samochodzie i zobaczył że pale i mi palcem pomachał że nie wolno ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-07-09 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
troche fotek wrzuce
![]() Bernardo Corradi ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Bernardo + Tim Cahil + Iker Casilas
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Cicinho, nowe ciastko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
c.d + panowie zaplątani
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Corradi
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Bernardo + DANIEL Deridder nowe ciastko
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Daniel + Alessandro + De Lucas
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Diego
![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Diego, Rafael i Fabio
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Fabio Aurelio + Alessandro + Javier + Ruud
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Guti + Harry Kewell + Thierry
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
i ostatnie foto, zgadnijcie kto to
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lunka żeby było jasne nie traktuję Cię z góry i nie olewam, ale uważam że słowa 'nie martw się, wszystko będzie dobrze' są chyba oklepana formułką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjęłam do wiadomości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie uprawiam zadnej wazeliny ![]() ![]() Ja juz nie bede sie nad soba uzalac ![]() Za wszystkie pieknosci na tym watku ![]() ![]() Lesne ludki sa the best ![]() Roqus ![]() Cytat:
![]() ![]() No to moj bład jak nie potrzebowałas ciszy przepraszam ale nie zawsze da sie wyczuc bo tak to juz jest tak sie znamy wirtualnie a jak sam piszez ze nie zawsze mowisz nam wszystko. To poprsotu sama czasem sie odezwij tak na zmine i bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() No bo magad tak ich nazwała bo wygladaja jak lesne ludiki ![]() Cytat:
![]() i za rocznie ![]() ![]() I za twojego pieska zeby wyzdrowiał ![]() Zapomniałam przedtem napisac ze fajne te fotki Poldiego ciateczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Matko ale przystojniak ![]() On zawsze sliczny ![]() harry och ![]() A na tej fotce zgadni kto to to jest Ruud nie ![]() Witam wczortaj mnie nie bylo bo urodzinki byly i zrobinoa bylam ![]() Ale dzis od samego rana miła widomosc o ktore juz wiedziłam dawno ale teraz jest potwierdzona Michael Owen in kids hat-trick ![]() ![]() Wiem zachowuje sie jak by to bylo moje ![]() ![]() ![]() A teraz fotki fifika z jakas lasencja ![]() ![]() Owen na zgrupowaniu i na jednej jakby palza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze Cris no no
![]() ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może rzeczywiście powinnam sie bardziej otworzyć ![]() ![]() widze że moje przystojniaki sie podobają ![]() brawo, to Ruud ![]() za Owena ![]() czemu pozwalasz jakiejś lali sie dostać do Fifika ![]() ![]() a ten co, w rozbieranego pokera grał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile wpadłam bo zaraz ide zrobić obiad ( sama w domu cały dzień jestem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda wiatr nadal jeszcze jest, ale słoneczko pieknie swieci... i cieplutko... dlaczego ja wstalam dopiero po 11 !!!???!!! XD i na dodatek z lazienki wyszlam po 13 ![]() ![]() tja...to ciasteczka były ![]() ![]() ale swoja drogą, poldi w reklamie dajmy na to pringles'ow to tez nie najgorszy pomysl ![]() ![]() a wiec przynajmniej sie nie nudzisz ![]() ![]() moj piesek juz zdrowo wyglada ![]() ![]() Cytat:
juz wieciej nic nie powiem odkrywczego, bo to co mialam do powiedzenia to juz napisalam. i nie bede sie powtarzac ![]() poprostu rob jak uwazasz. ja uwazam, ze na razie powinnam zostawic twoje osobiste sprawy w spokoju. zebys mogla spokojnie przemyslec je. bo jak bedzie tak jak teraz to nigdzie nie dojdziemy. ty bedziesz mowic nam wybiorczo prawde... my bedziemy sie tym denerwowac i automatycznie powstanie przepasc...ty bedziesz niepocieszona, ze cie nie rozumiemy... i powrocimy do punktu wyjscia. mysle, ze powinnas poprostu przyjmowac wszystko chociaz w polowie mniej emocjonalnie ![]() uwielbiam to wspominac...bo ciagle mam nadzieje... ze tak piekne chwile przezyje osobiscie ![]() mowisz, ze dobry film? poszukam recenzji. chociaz wydaje mi sie, ze gdzies go powinnam miec w domu. ja polecam ponownie 'deja vu' ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ejjj... ale dupy ![]() ![]() hola hola... diegito jest majn ![]() moim zdaniem, na oko, to van nistelrooy :P Cytat:
ocziwiscie ![]() ![]() czyli bobo? ![]() ![]() ![]() fotki fajne... ta babeczka ma ladna sukienke. i jak sobie wyobraze mojego meza...z kumplami siedzacych tak jak oni na tarasie i opalaacych swoje nagie klaty na moim podworku ![]() ![]() hah, moj tata wymyslil, ze moze nas zabrac do grunwaldu na pokaz bitwy z 1410 XD jejejeeee... ![]() bylam na tym w podstawowce ;P ciesze sie, ze stara sie nam jakos urozmaicic czas spedzony w domu, mimo,ze pracuje i ma malo wolnego czasu ![]() ![]() stanelo na tym, ze pojedziemy do olsztyna ;D wezme kumpele... moze skierujemy ich w kierunku centrum handlowego XD z tego przynajmniej jakis pozytek bedzie ![]() we wtorek mam okazje tez jechac znowu do gdanska... ale moja siostra jest teraz na biwaku.... jak mam z miskiem caly tydzien sama siedziec i jezdzic na bmxie to chyba nie jade ;P najwyzej w sierpniu sie zabiore ![]() ![]() ![]() ok a teraz jestem po obiadku i pojde troszke pooddychac swiezym powietrzem. sieeeestaaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj mialam jakies problemy z wizazem bo nie dzialal i nie moglam wejsc.Po poludniu pojechalismy do Miedzyzdroi, ale bylo fajosko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rany Magda, ten Rense jest boski ![]() Duzo zdrowka dla twojego psiaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunka moim zdaniem powinnas z siebie wyrzucic wszystko to co Ciebie meczy,wtedy my Ci cos poradzimy i odrazu bedzie nam lepiej bo bedziemy wiedzialy co cie meczy. Fajnie ze mialas udany wieczor.Ja rowniez. Mam ochote na Carlsberga, ale narazie nie mam ekipy z kim pic ![]() Fajnby ten Rafalel ![]() ![]() ![]() ![]() Izka brawa dla Owena ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
ola...bylam na twoim foto blogu :P i skomentowalam juz popoludniu
ja wlasnie worcilam z dworu... piekna pogoda teraz sie zrobilo zimno i ciemnawo...moze bedzie padac ale przynajmniej znow poczulam, ze jest lato chociaz taki powiew starcza mi na gora 2 dni a potem znowu upadam... i doluje sie ;P fajnie jest. nad jeziorko nie pojechalismy, ale zawsze przynajmniej w siate pogralismy z moimi bracmi ;D pewnie bym sie zanudzila bez nich... kumpele nie powracaly jeszcze...jutro mam nadzieje jechac na zakupy i cos sobie letniego fajnego w koncu sprawic...bo bylam juz w miescie u mnie i normalnie ŻAL !!! :P ok... teraz mam troszke kompa dla siebie, wiec powrzucam moje fotki dojczkowe i bajernowe kocham moich chlopcow !!!
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
a wiec zaczynam
![]() FOTKI: 1 - miro & alti ![]() 2 - bommi ...normalnie jak policjant na skrzyzowaniu kierujacy ruchem ![]() ![]() 3,4,5,6 - poldi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
oho.... i tyle mi sie udalo wyslac tych fotek xD ale normalnie do szalu mnie doprowadza ten komputer
![]() jedyne co powiem to to, ze Metze jest już w Madrycie ![]() mojemu dojczkowi...zycze powodzenia w realu ![]() szkoda...kolejny miś ucieka mi z bundesligii ![]() i lece jeszcze na dwor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.