Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-08, 12:23   #121
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II

Talcia a o mnie zapomniałaś ? widze ze na serio nie mam co tu szukać
Stary 2007-07-08, 15:22   #122
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
Wiem, może powinnam tu przyjść i powiedzieć wszystko z góry do dołu jak jest ale ja tak nie potrafie nie potrafie tak otwarcie o sobie rozmawiać, o swoich problemach ... może za dużo od Was oczekuje, ale już nie radze sobie z tym wszystkim, i tak podziwiam samą siebie że zwymiotowałam wtedy te leki, bo już by mnie pewnie dziś tu nie było
co do wątku to jeszcze sie zastanowie ...

heh, ja najpóźniej wstałam o 10
za pieska żeby wyzdrowiał

ehh, jak Ty wszystko pamiętasz
zawsze piszesz 'moze za duzo od was oczekuje' .... znowu czuje sie jak niedorozwój xD
calkowicie rozumiem, ze nie potrafisz byc moze napisac wszystkiego od poczatku do konca jak to jest naprawde. bo ja tez nigdy wobec nikogo nie bylam tak otwarta....jedynie wobec samej siebie, moze. ale decydujac sie na pisanie pewnych faktow (bądż pseudofaktow) nie mozesz oczekiwac, ze dopatrzymy sie w tym tego ziarenka niepokoju, ktore w niej tkwi...byc moze psycholog by to zauwazyl, ale ja psychologiem nie jestem.
mysle, ze wystarczy jak napiszesz prawde, kiedy jest ci zle pisz, ze jest ci zle a kiedy dobrze pisz, ze jest naprawde fajnie. bo widzisz... nawet dziewczyny poczuly sie troche nieswojo... skoro najpierw im mowilas, ze jest ok, ze nie ma o czym gadac (nie znam sytuacji dokladnie wiec sugeruje sie tylko tym co pisalyscie na watku) a pozniej mialas pretensje, ze nikt nie zauwazyl twojego ogromnego problemu, ktory na pewno istnial.... ale ty nie dalas nikomu do niego podejsc... i sie zaznajomic.
jesli oczekujesz chociaz dobrego slowa to mysle, ze spokojnie mozesz otwarcie o tym powiedziec.
ja na przyklad zwyczajnie oswoich prawdziwych klopotach tu nie pisze. wlasnie tu chce odplynac...z dala od nich. chociaz na chwile pobyc w miejscu takim jakim chcialabym zeby bylo, bo tworze je wspolnie z wami.
i pewnie gdybym napisala tu co mnie boli, zaczeloby się użalanie, pocieszanie, nieprawdziwe slowa typu 'wcale tak nie jest, nie przejmuj sie'. ja tego od ludzi nie oczekuje. ale wiem, ze wlansie tak postępują. dlatego nie czuje potrzeby otworzenia swojej historii tutaj.
skoro ty ją czujesz... to uwazam, ze rowniez reakcje ludzi powinnas zaakceptowac takimi jakie są. bo nie kazdy potrafi dotrzec do drugiego czlowieka bez slow...pstryknąc palcami i juz jakby rozumieli wlasne mysli. ale mysle, ze strarają się... kazdy na swoj sposob. i to tez trzeba docenic.

za maxia

oczywiscie moje najwazniejsze meczyki mam wpisane w kalendarzu w komorce i czesto do niego wracam ;P i to mi pomaga zapamietac. ale przyznam, ze oprocz dat... mam w pamieci te wszystkie piekne chwile szkoda tylko, ze nie umiem przywolac w sobie takich samych odczuc...nigdy nie są juz tak silne i tak piekne

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hej dziewczęta
u mnie dzisiaj słoneczko świeci chociaż tylko 15 stopni alei tak ładnie

słońce mam nadzieję że uda sie odebrać prezencik z rossmana

Iza śliczna fotka luks dziewczyna z Ciebie

Tłinie fotki parkongowo-bayernowe eleganckie Lahmcio jak zawsze śmieszny

a POdo i jego seszyn mnie rozwalają ta z chipsami boska

za Twojego pieska oby wyzdrowiał
u mnie dokladnie taka sama pogoda...15 stopni... slonce... i paskudny wiatr ;(

heh, moje fotki zawsze the best ;P
podo z czipsami? czy o czyms zapomnialam? XD

talcia ma pewnie fajne wakacje... sporadycznie wpada.... na kompie siedziec nie musi ;P
a ja przez tą pogode paskudną coraz czesciej znowu powracam do kompa...co widac na watku
nie chce takich wakacji

dzieki za pieska

Cytat:
ehh...
nie uwazam, zeby to byl powod do odejscia z watku.
bynajmniej, ale mnie tez nie wszyscy cytują... komentują... i nierzadko omijaja moje posty... czy z tego powodu mam odejsc stad?
uwazam, ze siedze tu dla siebie...bo lubie...nie dla innych.

nie przejmuj się tak bardzo takimi drobnostkami

a tak w ogole to swiat jest piekny...co by nie mowic ;D i nawet taka niepiekna osoba jak ja znajduje w nim swoje miejsce

wlasnie obejrzalam film 'miss potter'... podobał mi sie. spokojny, przyjemny. chyba tego bylo mi dzisiaj trzeba. a teraz może pojde troszke na dwor :P wiatr jest paskudny... ale mimo wszystko potrzebuje oddechu
buziaczki

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-08, 16:23   #123
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

mam jedną, prostą zasadę: nie wypowiadam się nie mając nic ciekawego/mądrego/odkrywczego do powiedzenia na dany temat
Nie znam sytuacji na tyle żeby oceniać/pomagać/doradzać więc pozostawiam ją bez komentarza.

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
zawsze piszesz 'moze za duzo od was oczekuje' .... znowu czuje sie jak niedorozwój xD
calkowicie rozumiem, ze nie potrafisz byc moze napisac wszystkiego od poczatku do konca jak to jest naprawde. bo ja tez nigdy wobec nikogo nie bylam tak otwarta....jedynie wobec samej siebie, moze. ale decydujac sie na pisanie pewnych faktow (bądż pseudofaktow) nie mozesz oczekiwac, ze dopatrzymy sie w tym tego ziarenka niepokoju, ktore w niej tkwi...byc moze psycholog by to zauwazyl, ale ja psychologiem nie jestem.
mysle, ze wystarczy jak napiszesz prawde, kiedy jest ci zle pisz, ze jest ci zle a kiedy dobrze pisz, ze jest naprawde fajnie. bo widzisz... nawet dziewczyny poczuly sie troche nieswojo... skoro najpierw im mowilas, ze jest ok, ze nie ma o czym gadac (nie znam sytuacji dokladnie wiec sugeruje sie tylko tym co pisalyscie na watku) a pozniej mialas pretensje, ze nikt nie zauwazyl twojego ogromnego problemu, ktory na pewno istnial.... ale ty nie dalas nikomu do niego podejsc... i sie zaznajomic.
jesli oczekujesz chociaz dobrego slowa to mysle, ze spokojnie mozesz otwarcie o tym powiedziec.
ja na przyklad zwyczajnie oswoich prawdziwych klopotach tu nie pisze. wlasnie tu chce odplynac...z dala od nich. chociaz na chwile pobyc w miejscu takim jakim chcialabym zeby bylo, bo tworze je wspolnie z wami.
i pewnie gdybym napisala tu co mnie boli, zaczeloby się użalanie, pocieszanie, nieprawdziwe slowa typu 'wcale tak nie jest, nie przejmuj sie'. ja tego od ludzi nie oczekuje. ale wiem, ze wlansie tak postępują. dlatego nie czuje potrzeby otworzenia swojej historii tutaj.
skoro ty ją czujesz... to uwazam, ze rowniez reakcje ludzi powinnas zaakceptowac takimi jakie są. bo nie kazdy potrafi dotrzec do drugiego czlowieka bez slow...pstryknąc palcami i juz jakby rozumieli wlasne mysli. ale mysle, ze strarają się... kazdy na swoj sposob. i to tez trzeba docenic.

za maxia

oczywiscie moje najwazniejsze meczyki mam wpisane w kalendarzu w komorce i czesto do niego wracam ;P i to mi pomaga zapamietac. ale przyznam, ze oprocz dat... mam w pamieci te wszystkie piekne chwile szkoda tylko, ze nie umiem przywolac w sobie takich samych odczuc...nigdy nie są juz tak silne i tak piekne

u mnie dokladnie taka sama pogoda...15 stopni... slonce... i paskudny wiatr ;(

heh, moje fotki zawsze the best ;P
podo z czipsami? czy o czyms zapomnialam? XD

talcia ma pewnie fajne wakacje... sporadycznie wpada.... na kompie siedziec nie musi ;P
a ja przez tą pogode paskudną coraz czesciej znowu powracam do kompa...co widac na watku
nie chce takich wakacji

dzieki za pieska

ehh...
bynajmniej, ale mnie tez nie wszyscy cytują... komentują... i nierzadko omijaja moje posty... czy z tego powodu mam odejsc stad?

a tak w ogole to swiat jest piekny...co by nie mowic ;D i nawet taka niepiekna osoba jak ja znajduje w nim swoje miejsce

wlasnie obejrzalam film 'miss potter'... podobał mi sie. spokojny, przyjemny. chyba tego bylo mi dzisiaj trzeba. a teraz może pojde troszke na dwor :P wiatr jest paskudny... ale mimo wszystko potrzebuje oddechu
buziaczki

u mnie pogado identyko
yyy....a Podo z tubą aaaaaaa a moze to ciastka były pochrzaniłam

moje wakacje to tak różnie generalnie 3 x w tygodniu mam wykłady teorii na prawko od 16 30 do 18 40 wiec zazwyczaj potem idę na miasto, spotkam się z ludźmi i tak jakoś leci.

za pieseczka jeszcze raz
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 07:29   #124
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

za maxia

ehh...

buziaczki

ale ja Cie nie traktuje jak niedorozwój ja tak mam że od siebie wymagam dużo a od innych jeszcze więcej
tu właśnie tkwi mój problem że z jednej strony nie potrafie udawać że jest ok ale nie potraife też o tym mówić a już napewno nie potrafie odsuwać problemów własnie tu tak jak Ty

to fajnie że tak wszystko wspominasz

ale tu chodzi o moje problemy ...
no właśnie ja sie wszystkim przejmuje

ja oglądałam wczoraj Miasto Aniołów, boski film

Cytat:
mam jedną, prostą zasadę: nie wypowiadam się nie mając nic ciekawego/mądrego/odkrywczego do powiedzenia na dany temat
Nie znam sytuacji na tyle żeby oceniać/pomagać/doradzać więc pozostawiam ją bez komentarza.

prosze nie traktuj mnie tak z góry i nie olewaj w końcu znamy sie rok, tyle nas łączy ...
Stary 2007-07-09, 07:34   #125
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Wczoraj miałam bardzo udany wieczór piłam Heinekena i stwierdzam że to najlepsze piwo jakie piłam kupiłyśmy jeszcze jakąś kawe w puszce żeby wytrzeźwieć i jak siedziałyśmy w parku to przysiadł sie taki chłopak, Michał ostatnio dałyśmy mu fajke bo chciał i wczoraj mówi że może nam oddać to ja mu mówie że nie trzeba i on powiedział że zostaje z nami no i troche pogadaliśmy, bardzo miły chłopak później siedziałyśmy na tzw, punkcie obserwacyjnym i akurat tamtędy szedł taki drugi Michał który mi sie podoba nie wiem jeszcze jak ale musze pokombinować z nim
heh a jak zapalałam papierosa to mijał na taki facet w samochodzie i zobaczył że pale i mi palcem pomachał że nie wolno

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2007-07-09 o 08:08
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 07:47   #126
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

troche fotek wrzuce

Bernardo Corradi i Rafael
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_bernardo-corradi-3.jpeg (38,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_bernardo-corradi-4.jpeg (22,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_bernardo-corradi-8.jpeg (67,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_bernardo-corradi-9.jpeg (32,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_rafael-van-der-vaart-8.jpeg (26,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg bayernfreak_rafael-van-der-vaart-19.jpeg (27,1 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-09, 07:49   #127
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bernardo + Tim Cahil + Iker Casilas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BERNARDOcorradi 2.jpg (13,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BERNARDOcorradi 3.jpg (34,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BERNARDOcorradi 4.jpg (33,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg CAHILL_Tim_20050129_GH_T.jpeg (105,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cahill_tim_bi.jpeg (12,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg casillasamarillog1.jpeg (97,3 KB, 4 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-09, 07:54   #128
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cicinho, nowe ciastko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg cicinho20.jpeg (19,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho21.jpeg (22,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho23.jpeg (41,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho24.jpeg (15,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho26.jpeg (48,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho27.jpeg (24,4 KB, 3 załadowań)
Stary 2007-07-09, 07:56   #129
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

c.d + panowie zaplątani + Bernardo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cicinho29.jpg (13,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cicinho30.jpeg (13,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CICINHO 2.jpg (26,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CICINHO 3.jpg (26,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg Copia%20de%202002-06-01T012526Z_01_NGT126D_RTRIDSP_2_SPORT-SOCCER-WORLD.jpeg (46,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi.jpeg (19,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-09, 07:58   #130
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Corradi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg corradi01.jpeg (13,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi1.jpeg (49,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi2.jpeg (59,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi4.jpeg (115,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi11.jpeg (116,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg corradi_002_506[1].jpeg (103,6 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:07   #131
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bernardo + DANIEL Deridder nowe ciastko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg corradi_bernardo_mcfc_profile_2006.jpg (14,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg cris20and20ruud20in20a20moment.jpeg (109,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg Danielbelofte[1].jpeg (61,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg danielblue[1].jpeg (102,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DANIELderidder1.jpg (44,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DANIELderidder 3.jpg (53,8 KB, 2 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-09, 08:10   #132
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Daniel + Alessandro + De Lucas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg DanieldeRidderTV[1].jpeg (40,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg danielKID[1].jpeg (31,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg del_piero_163_134g.jpeg (84,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg del_piero_bw.jpeg (25,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delpiero_01322.jpeg (12,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas1.jpeg (11,5 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:11   #133
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg delucas4.jpeg (22,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas5.jpeg (19,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas7.jpeg (41,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas8.jpeg (24,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas9.jpeg (27,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas10.jpeg (23,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:13   #134
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg delucas11.jpeg (21,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg delucas12.jpeg (21,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg dewilde1.jpeg (10,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg dewilde2.jpeg (11,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg dewilde3.jpeg (21,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg dewilde10g.jpeg (49,0 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:15   #135
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Diego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg diego01.jpeg (56,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego02.jpeg (55,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego2.jpeg (46,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego03.jpeg (50,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego04.jpeg (43,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego05.jpeg (59,6 KB, 0 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:18   #136
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Diego, Rafael i Fabio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg diego06.jpeg (71,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg diego34989.jpeg (92,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DIEGOribas.jpg (56,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DIEGOribas4.jpg (26,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg DWF15-409943.jpeg (22,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg fabio_aurelio-.jpeg (34,0 KB, 0 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:20   #137
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Fabio Aurelio + Alessandro + Javier + Ruud
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg Fabio_Aurelio...jpeg (22,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg fabioaurelio_copas.jpeg (111,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg FINESTRELLA2020DEL20PIERO20220copy.jpeg (84,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg foto3.jpeg (9,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg Foto7.jpeg (76,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg Foto8.jpeg (96,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:24   #138
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Guti + Harry Kewell + Thierry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg guti.jpeg (47,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg harry1070b.jpeg (41,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg harry1071b.jpeg (48,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg harry1076b.jpeg (34,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg henry2113551.jpeg (66,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg Henry-standupspeakup.jpeg (51,9 KB, 0 załadowań)
Stary 2007-07-09, 08:28   #139
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i ostatnie foto, zgadnijcie kto to ( jeszcze mi sie zrymowało )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg x.jpeg (44,4 KB, 10 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-09, 10:25   #140
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

prosze nie traktuj mnie tak z góry i nie olewaj w końcu znamy sie rok, tyle nas łączy ...

Lunka żeby było jasne nie traktuję Cię z góry i nie olewam, ale uważam że słowa 'nie martw się, wszystko będzie dobrze' są chyba oklepana formułką a skoro Ty sama nie wiesz (stwierdzam na podstawie tego co przeczytałam na watku) czy oczekujesz pomocy czy nie to ja tym bardziej tego nie stwierdze i nie jestem w stanie Ci pomóc. Ponieważ nie znam sytuacji jaka jest naprawdę to co mam mówić? Coś żeby byłojeszcze gorzej ? Wolę po prostu nie komentować i tyle, a nie ma to nic wspólnego ze złośliwością
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 10:35   #141
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Lunka żeby było jasne nie traktuję Cię z góry i nie olewam, ale uważam że słowa 'nie martw się, wszystko będzie dobrze' są chyba oklepana formułką a skoro Ty sama nie wiesz (stwierdzam na podstawie tego co przeczytałam na watku) czy oczekujesz pomocy czy nie to ja tym bardziej tego nie stwierdze i nie jestem w stanie Ci pomóc. Ponieważ nie znam sytuacji jaka jest naprawdę to co mam mówić? Coś żeby byłojeszcze gorzej ? Wolę po prostu nie komentować i tyle, a nie ma to nic wspólnego ze złośliwością

Przyjęłam do wiadomości.
Stary 2007-07-09, 11:18   #142
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
hah... nom a jakze by mialo mi przeszkadzac ;P swoj chlop w koncu... przyzwyczailam sie jak diabli do niego

zadna wazelina... szczera prawda
to ty mi tu wazeliniarzysz ;P ja sie mam czym przejmowac i to bardzo ;D zle mi ze soba na tym swiecie i nikt nie bedacy mna raczej nigdy tego nie zrozumie ;P
mimo wszystko za nasz tim tą czesc piękną... i mniej piękną

hah... ktos ma niezly talent...bo lesne ludki wychodza mu perfekcyjnie

dobra... ja wlasnie wrocilam... bylam z bracmi na rowerach... potem w siate gralismy, potem troszke pojadlam agrestu i wisni na podworku....mniam a teraz jestem tu
i powrzucam troche fotek bayernowo - parkingowych

FOTKI:
1 - hummi
2,4 - micho
3,5,6 -roquiś

Ja tam nie uprawiam zadnej wazeliny ja prawde pisze i nie masz sie czym przejmowac

Ja juz nie bede sie nad soba uzalac

Za wszystkie pieknosci na tym watku bo piekno nie tylko jest zewnętrze ale najwazniejsze jest to w srodku a tu kazda jest taka

Lesne ludki sa the best

Roqus

Cytat:
mówie prawde
nie wiem czy potrzebnie ...
no co zdarza sie
może właśnie nie potrzebowałam ciszy tylko rozmowy, zainteresowanie z czyjejś strony ...
dzieki ze za mnie piłaś
o co chodzi z tmi leśnymi ludkami

Ty kiedys odemnie dostaniesz za takie gadanie potrzebnie i inne obcji nie ma bo przyjade do ciebie i sobie inavczej porozmawiam

No to moj bład jak nie potrzebowałas ciszy przepraszam ale nie zawsze da sie wyczuc bo tak to juz jest tak sie znamy wirtualnie a jak sam piszez ze nie zawsze mowisz nam wszystko. To poprsotu sama czasem sie odezwij tak na zmine i bedzie dobrze

No bo magad tak ich nazwała bo wygladaja jak lesne ludiki

Cytat:
Świetna postawa Polaków w sparingu Borussii
PAP 20:00

Euzebiusz Smolarek zdobył bramkę dla Borussii Dortmund w pierwszym meczu sparingowym przed nowym sezonem. Z kolei Jakub Błaszczykowski zaliczył dwie asysty, a ich zespół pokonał FSV Witten 8:0 (5:0).

Trafieniami wyróżnili się również trzej nowi zawodnicy w składzie Borussii - Diego Klimowicz (dwie), Mladen Petric (dwie) i Giovanni Federico. Dwa gole dołożył także Sahr Senesie.

heh... no niezle, niezle... chłopaki chba niezle zaczynają
ale mimo, ze ebi i kuba są razem w bvb i lubie ich bardzo jako reprezentantow kraju... to i tak bayern wygra puchar !!! :P

ach... na ja... przecież dziś 1. rocznica kleine finale
najpiekniejszy mecz w wykonaniu bastusia jaki widzialam przecudowne zakonczenie WM :P i w ogole....wspomnienia <łezka>
Brawo
i za rocznie ty to masz pamiec

I za twojego pieska zeby wyzdrowiał

Zapomniałam przedtem napisac ze fajne te fotki Poldiego ciateczka ogladałam je pozym wieczoraj i az sie głodna zrobiłam smaku mi narobił

Cytat:
hej dziewczęta
u mnie dzisiaj słoneczko świeci chociaż tylko 15 stopni alei tak ładnie

słońce mam nadzieję że uda sie odebrać prezencik z rossmana

Iza śliczna fotka luks dziewczyna z Ciebie

Tłinie fotki parkongowo-bayernowe eleganckie Lahmcio jak zawsze śmieszny

a POdo i jego seszyn mnie rozwalają ta z chipsami boska

za Twojego pieska oby wyzdrowiał
A dziekichoc ja tak nie uwazam ale dobra

Cytat:
Cytat:
Matko ale przystojniak

Cytat:
Diego
On zawsze sliczny

Cytat:
Guti + Harry Kewell + Thierry
harry och

A na tej fotce zgadni kto to to jest Ruud nie

Witam wczortaj mnie nie bylo bo urodzinki byly i zrobinoa bylam

Ale dzis od samego rana miła widomosc o ktore juz wiedziłam dawno ale teraz jest potwierdzona
Michael Owen in kids hat-trick i urodzi sie w pazdzierniku
Wiem zachowuje sie jak by to bylo moje ale ja mam ostanimi czasem bzika na punkcie dzieci a kazda taka wiadomosc ze ktos kogo lubie spodziewa sie dziecka mnie ogramnie cieszy odbija mi

A teraz fotki fifika z jakas lasencja ale jest opalony

Owen na zgrupowaniu i na jednej jakby palza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 882.jpg (28,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 883.jpg (29,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 884.jpg (31,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 885.jpg (31,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg playersatthepool0707ki3.jpg (117,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cimg1314yg5.jpg (87,9 KB, 4 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 11:19   #143
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

I jeszcze Cris no no
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cristianoronaldopoolboyce8.jpg (55,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cristianoronaldopoolboyml9.jpg (55,8 KB, 11 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 13:30   #144
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Ty kiedys odemnie dostaniesz za takie gadanie potrzebnie i inne obcji nie ma bo przyjade do ciebie i sobie inavczej porozmawiam

No to moj bład jak nie potrzebowałas ciszy przepraszam ale nie zawsze da sie wyczuc bo tak to juz jest tak sie znamy wirtualnie a jak sam piszez ze nie zawsze mowisz nam wszystko. To poprsotu sama czasem sie odezwij tak na zmine i bedzie dobrze

No bo magad tak ich nazwała bo wygladaja jak lesne ludiki

Matko ale przystojniak

On zawsze sliczny

harry och

A na tej fotce zgadni kto to to jest Ruud nie

Ale dzis od samego rana miła widomosc o ktore juz wiedziłam dawno ale teraz jest potwierdzona
Wiem zachowuje sie jak by to bylo moje ale ja mam ostanimi czasem bzika na punkcie dzieci a kazda taka wiadomosc ze ktos kogo lubie spodziewa sie dziecka mnie ogramnie cieszy odbija mi

nie wiesz gdzie mieszkam
może rzeczywiście powinnam sie bardziej otworzyć postaram sie

widze że moje przystojniaki sie podobają
brawo, to Ruud
za Owena
czemu pozwalasz jakiejś lali sie dostać do Fifika

Cytat:
I jeszcze Cris no no
a ten co, w rozbieranego pokera grał
Stary 2007-07-09, 13:32   #145
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ja tylko na chwile wpadłam bo zaraz ide zrobić obiad ( sama w domu cały dzień jestem ) i czekam na kumpele, pić to my jeszcze nie będziemy, chociaż ja mam wino w domu a ona ma z korkociągiem przyjechać to sie zobaczy
Stary 2007-07-09, 13:39   #146
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
u mnie pogado identyko
yyy....a Podo z tubą aaaaaaa a moze to ciastka były pochrzaniłam

moje wakacje to tak różnie generalnie 3 x w tygodniu mam wykłady teorii na prawko od 16 30 do 18 40 wiec zazwyczaj potem idę na miasto, spotkam się z ludźmi i tak jakoś leci.

za pieseczka jeszcze raz
heh, u mnie dzis cudownie
co prawda wiatr nadal jeszcze jest, ale słoneczko pieknie swieci... i cieplutko... dlaczego ja wstalam dopiero po 11 !!!???!!! XD i na dodatek z lazienki wyszlam po 13 ale zaraz szykuje sie na dworek

tja...to ciasteczka były moje ulubione z dziecinstwa ciasteczka mniami.
ale swoja drogą, poldi w reklamie dajmy na to pringles'ow to tez nie najgorszy pomysl im wiecej reklam tym lepiej dla mnie

a wiec przynajmniej sie nie nudzisz za wakacje

moj piesek juz zdrowo wyglada pomogly toasty ;P

Cytat:
ale ja Cie nie traktuje jak niedorozwój ja tak mam że od siebie wymagam dużo a od innych jeszcze więcej
tu właśnie tkwi mój problem że z jednej strony nie potrafie udawać że jest ok ale nie potraife też o tym mówić a już napewno nie potrafie odsuwać problemów własnie tu tak jak Ty

to fajnie że tak wszystko wspominasz

ale tu chodzi o moje problemy ...
no właśnie ja sie wszystkim przejmuje

ja oglądałam wczoraj Miasto Aniołów, boski film

moze nie...ale ja mam takie wrazenie jak czytam to co piszesz o nas.
juz wieciej nic nie powiem odkrywczego, bo to co mialam do powiedzenia to juz napisalam. i nie bede sie powtarzac
poprostu rob jak uwazasz. ja uwazam, ze na razie powinnam zostawic twoje osobiste sprawy w spokoju. zebys mogla spokojnie przemyslec je. bo jak bedzie tak jak teraz to nigdzie nie dojdziemy. ty bedziesz mowic nam wybiorczo prawde... my bedziemy sie tym denerwowac i automatycznie powstanie przepasc...ty bedziesz niepocieszona, ze cie nie rozumiemy... i powrocimy do punktu wyjscia.
mysle, ze powinnas poprostu przyjmowac wszystko chociaz w polowie mniej emocjonalnie bo naprawde, ja bedac sobą nie wszystkie pretensje rozumiem i przyjmuje do swojej wiadomosci.

uwielbiam to wspominac...bo ciagle mam nadzieje... ze tak piekne chwile przezyje osobiscie tam na miejscu... nie przed tv.

mowisz, ze dobry film? poszukam recenzji. chociaz wydaje mi sie, ze gdzies go powinnam miec w domu.
ja polecam ponownie 'deja vu' wczoraj ogladalam drgui raz, bo moja mama ogladala ... bez beki, ale moim zdaniem denzel washington jest agrrr ale generalnie caly film jest fajny.

Cytat:
Wczoraj miałam bardzo udany wieczór piłam Heinekena i stwierdzam że to najlepsze piwo jakie piłam kupiłyśmy jeszcze jakąś kawe w puszce żeby wytrzeźwieć i jak siedziałyśmy w parku to przysiadł sie taki chłopak, Michał ostatnio dałyśmy mu fajke bo chciał i wczoraj mówi że może nam oddać to ja mu mówie że nie trzeba i on powiedział że zostaje z nami no i troche pogadaliśmy, bardzo miły chłopak później siedziałyśmy na tzw, punkcie obserwacyjnym i akurat tamtędy szedł taki drugi Michał który mi sie podoba nie wiem jeszcze jak ale musze pokombinować z nim
heh a jak zapalałam papierosa to mijał na taki facet w samochodzie i zobaczył że pale i mi palcem pomachał że nie wolno
ach... pozazdroscic tych chlopcow ;P i powodzenia

Cytat:
troche fotek wrzuce

Bernardo Corradi i Rafael
Cytat:
Bernardo + Tim Cahil + Iker Casilas
Cytat:
Cicinho, nowe ciastko
Cytat:
c.d + panowie zaplątani + Bernardo
Cytat:
Corradi
Cytat:
Bernardo + DANIEL Deridder nowe ciastko
Cytat:
Daniel + Alessandro + De Lucas
ejjj... ale dupy ... masakra...debesciaki xD ale najfajniejszy ten bernardo

Cytat:
Diego
hola hola... diegito jest majn

Cytat:
i ostatnie foto, zgadnijcie kto to ( jeszcze mi sie zrymowało )
moim zdaniem, na oko, to van nistelrooy :P

Cytat:
Ja tam nie uprawiam zadnej wazeliny ja prawde pisze i nie masz sie czym przejmowac
Ja juz nie bede sie nad soba uzalac

Za wszystkie pieknosci na tym watku bo piekno nie tylko jest zewnętrze ale najwazniejsze jest to w srodku a tu kazda jest taka

Lesne ludki sa the best

i za rocznie ty to masz pamiec

I za twojego pieska zeby wyzdrowiał

Zapomniałam przedtem napisac ze fajne te fotki Poldiego ciateczka ogladałam je pozym wieczoraj i az sie głodna zrobiłam smaku mi narobił

kazdy tak mowi...ze piekno wewnetrzne jest najwazniejsze...tylko, ze nikt teog nie bierze na serio i w zyciu wcale tak nie jest ;P

ocziwiscie nie wiem skad ich bierzesz, ale leśni to oni są na maxa :P

czyli bobo? ajjj... gratulacje dla majka

fotki fajne... ta babeczka ma ladna sukienke. i jak sobie wyobraze mojego meza...z kumplami siedzacych tak jak oni na tarasie i opalaacych swoje nagie klaty na moim podworku ... hahaha...bosko by bylo

hah, moj tata wymyslil, ze moze nas zabrac do grunwaldu na pokaz bitwy z 1410 XD jejejeeee...
bylam na tym w podstawowce ;P ciesze sie, ze stara sie nam jakos urozmaicic czas spedzony w domu, mimo,ze pracuje i ma malo wolnego czasu ale grunwald?
stanelo na tym, ze pojedziemy do olsztyna ;D wezme kumpele... moze skierujemy ich w kierunku centrum handlowego XD z tego przynajmniej jakis pozytek bedzie

we wtorek mam okazje tez jechac znowu do gdanska... ale moja siostra jest teraz na biwaku.... jak mam z miskiem caly tydzien sama siedziec i jezdzic na bmxie to chyba nie jade ;P najwyzej w sierpniu sie zabiore chociaz morze kusi plaza...

ok a teraz jestem po obiadku i pojde troszke pooddychac swiezym powietrzem. sieeeestaaaaa

Stary 2007-07-09, 15:36   #147
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Witam

Wczoraj mialam jakies problemy z wizazem bo nie dzialal i nie moglam wejsc.Po poludniu pojechalismy do Miedzyzdroi, ale bylo fajosko fotki sa u mnie na fotologu.Pomoczylam nogi w Baltyku (tak moczylam ze doslownie dzinsy az po uda mialam mokre, no i pupe bo jak fala przyslzla i chalsnela to mi sie na tylek wylalo ) najlepsze bylo jak wracalismy do samochodu, moj tata do mnie mowi "Ola patrz Meller" (dziennikarz i redaktor naczelny plejboja ) i mowi do mnie zebym go zlapal fotke z nim zrobila.No to ja podchodze a on mi w biust taki look dobrze ze mi sesji nie zaproponowal ale bosko pachnial Albo jak poszlysmy pod scene z kumpela bo Iwona Pavlovic prowadzila letnia szkole tanca, to jakis gosciu stal z kamera i kamerowal nasza strone

Rany Magda, ten Rense jest boski
Duzo zdrowka dla twojego psiaka O przeczytalam ze wyzdrowial
za rocznice meczu o 3 miejsce i zapierwsza rocznice finalowego meczu Wlochy Francja
Lunka moim zdaniem powinnas z siebie wyrzucic wszystko to co Ciebie meczy,wtedy my Ci cos poradzimy i odrazu bedzie nam lepiej bo bedziemy wiedzialy co cie meczy.
Fajnie ze mialas udany wieczor.Ja rowniez. Mam ochote na Carlsberga, ale narazie nie mam ekipy z kim pic Do Michalow mam uraz.
Fajnby ten Rafalel "cicinjo" fajnie brzmi ten Daniel tez fajny, ale jakos ich nie kojarze De Lucas ma niezle spojrzenie.Fajne zdjecia. Nie wiem kto to na ostatniej
Izka brawa dla Owena Pipek to jak Kryteczka spalony Pewno dziewczyny chcialyby z Crisem na stole
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-09, 19:04   #148
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

ola...bylam na twoim foto blogu :P i skomentowalam juz popoludniu

ja wlasnie worcilam z dworu... piekna pogoda teraz sie zrobilo zimno i ciemnawo...moze bedzie padac ale przynajmniej znow poczulam, ze jest lato chociaz taki powiew starcza mi na gora 2 dni a potem znowu upadam... i doluje sie ;P
fajnie jest. nad jeziorko nie pojechalismy, ale zawsze przynajmniej w siate pogralismy z moimi bracmi ;D pewnie bym sie zanudzila bez nich... kumpele nie powracaly jeszcze...jutro mam nadzieje jechac na zakupy i cos sobie letniego fajnego w koncu sprawic...bo bylam juz w miescie u mnie i normalnie ŻAL !!! :P

ok... teraz mam troszke kompa dla siebie, wiec powrzucam moje fotki dojczkowe i bajernowe kocham moich chlopcow !!!

Stary 2007-07-09, 19:18   #149
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

a wiec zaczynam ale strasznie mi cos zacina komp wiec nie wiem jak dlugo pociagnie moja cierpliwosc XD

FOTKI:
1 - miro & alti
2 - bommi ...normalnie jak policjant na skrzyzowaniu kierujacy ruchem mark zna sie na kierowaniu innymi...oj zna
3,4,5,6 - poldi na jakiejs rzece w münchen i w naszym autku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75254329.jpg (38,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75272735.jpg (21,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1403195234_XL,0.jpg (61,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1462373702_XL.jpg (68,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1462373704_XL.jpg (67,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d4.jpg (77,7 KB, 2 załadowań)

Stary 2007-07-09, 20:14   #150
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

oho.... i tyle mi sie udalo wyslac tych fotek xD ale normalnie do szalu mnie doprowadza ten komputer

jedyne co powiem to to, ze Metze jest już w Madrycie
mojemu dojczkowi...zycze powodzenia w realu i miejsca w pierwszym skladzie...
szkoda...kolejny miś ucieka mi z bundesligii dobrze, ze chociaz na narodowych meczach bede go widziec (mam nadzieje :P)

i lece jeszcze na dwor pewnie juz dzis nie wpadne...do zobaczyska

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości