|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
5,6 kopara opada....
![]() skąd masz takie ładne sreberka? |
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
2, 4, 6 - najlepsze z ostatniego wrzutu
![]() Ja chcę jakieś nowości, aby oglądać takie śliczności ![]() chyba się zrymowało :P |
|
|
|
|
#123 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale dziękuję za mile opinie O! Widzę, że niektórzy mają wśród swarkow swoich faworytów ![]() Cytat:
Cieszę się, że ostatni komplet ma swoich zwolennikow, bo to pierwsza taka rzecz. Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo za opinię Cytat:
.
|
|||||||
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze, drugie i ostatni komplet, piękny pierścionek.. skąd masz taką srebrną bazę z kwiatkiem???? I mam jeszcze jedno pytanie, jeśli można... jak oksydujesz i czym przecierasz/czycotam jeszcze?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Drugie są śliczne, a ten ostatni komplet BOSKI!!!!!!!
![]() ![]() Pięknie Ci wszystko wychodzi! i ślicznie oksydujesz. Dołączam sie do pytania naili, jak Ty to robisz? |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
1. Ekhm.. Nie, pewnie wiesz dlaczego
![]() 2. Tak, mimo, że nie w moim stylu. 3. Nie podobają mi się, może dla tego że za pusto. Brakuje mi tu urozmaicenia. 4. Ojj chyba widzę niepodomykane loopy. Te też mi się średnio podobają, chyba dlatego, że za długi łańcuszek.. 5. Takie średnie, może dlatego, że swarki.. 6. Najlepszy z rzutu. I pasowałby mi do sukienki Mimo materiałów oceniam na 5+
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Pianka zdecydowanie wymiata!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za opinie Cytat:
. Reszta powyżej ![]() Cytat:
Co do loopów - nie tylko w wymienionych kolczykach były niepodomykane całkiem, ale są one na tyle małe, że tego naprawdę przed zrobieniem zdjęcia raczej nie widać, dopiero fotki mi to ukazują ![]() Co do reszty opinii - swarki chyba nie potrzebują zbyt wielu ozdobników i w w trzecich naprawdę nic już nie brakuje ![]() A łańcuszek w czwartych idealny ![]() Zaś za 5+ ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;7089529]Pianka zdecydowanie wymiata![/quote] No to mnie zatkało z takim komentarzem ![]()
|
|||
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Piechotko za wyjaśnienia..
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio zrobiłam coś bardziej wiosennego w kolorystyce. Niestety, w chwili obecnej w szkole wyrabiam 1,5 etatu, w domu dzieci i zwykłe domowe zajęcia, więc nie mam czasu tyle ile bym chciała, jednak od maja powinno być lepiej
Komplet ze swarkami podobny do pewnych kolczyków Karoliny Rudnickiej z tym, że kolczyki, którymi się inspirowałam były zrobione ze swarków baroque. |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wolę Twoje masywniejsze bizutki, w stylu tego ostatniego kompletu
Sliczny jest.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Ja też je wolę
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Cały rzut ładny.
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
1 i 3 sliczne
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
1 i 3 zdecydowanie, ale również się zgodzę, że wolę twój styl poprzedniego kompletu
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
1. Pewnie wiesz, co o nich sądzę
![]() 2. Niezłe korale, w sumie nawet mogły by być. 3. Ok, chociaż trochę sceptycznie podchodzę do takich nieregularnych kamieni.
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie ostatni komplet
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi sie podoba komplet ze swarkami ale też ten ostatni jest ekstra!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie jeden. śliczny
![]() dwa nie za bardzo, czemu to nie wiem. hcyba przez ten koralik na dole, który mi się mało podoba... trzeci: tu mam mieszane uczucia. tak pół na pól nie lubię bryłek nieregularnych...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Sub, swiadoma praw i obowiazkow wynikajacych z brania odpowiedzialnosci za wlasne zdanie stwierdza, ze trzeci naszyjnik ja powalil na kolana.
Ponadto pragnie, by zaprotokolowano, ze kolczyki z pierwszego zdjecia ja urzekly gdyz kocha intensywne czerwienie Ale i fikusne kule sie jej podobaja, niemniej krwista czerwien chwyta za serce mocniej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie trzy bardzo udane
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolczyków Karoliny jak i Twoich nie widziałam wcześniej, no trudno ,dobrze, że chociaż inny swarek włożyłam bo obciach byłby na całego A kolczyki cudne czy pozwolisz, abym miała w swojej osobistej kolekcji takie kolczyki ? tylko w innym kolorze ?
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny po tak długiej przerwie
Aż mnie zatkalo jak zobaczyłam, że mój wątek umarł w kwietniu, no, ale ja też tutaj praktycznie nie zagladałam, no, tylko czasami podejrzałam cos i uciekalam. Nic nie komentowałam, nie wypowiadalam się.Tak jakoś wyszło...![]() Przyznam, że nie robilam ostatnio żadnych cudów, miałam sporo zamówień na najprostsze swarkowe biżutki, które powoli mnie nudzą, ale "biznes is biznes". Wrzucę więc kilka starszych i nowszych, a nie pokazywanych tworów. |
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka zwyklaków plus jedne "wyjątkowe" z ametystów od Zuwiolki
A ostatnio zrobiłam sobie komplet z tych ametystów i kryształu od tej samej Pani Ale nie mam fotek, niestety...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
OK - napisałam o zwyklakach, a pokazałam te bardziej elegancie...
![]() No to jeszcze te zwyklaki tez Wam pokażę, a co! ![]() I to już koniec - obiecuję
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
No to jeszcze TEN KOMPLET i TE PROSTE KOLCZYKI.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Cieszę się, że ostatni komplet ma swoich zwolennikow, bo to pierwsza taka rzecz.
jestem również