CAŁOWANIE Z APARATEM Ortodontycznym - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 19:05   #121
aparatka9614
Przyczajenie

Talking Dot.: CAŁOWANIE Z APARATEM Ortodontycznym

DO SKUTKU : dziękuję Ci bardzo.
jednak chyba jeszcze nie wszystko stracone
ostatnio rozmawialiśmy i powiedział, że był głupi, że źle zrobił, myślał, że jak zerwiemy, że będzie mu lepiej, a okazało się zupełnie inaczej, że strasznie za mną tęskni i wgl.
mamy się spotkać i obgadać. ale nie o tym temat
pozdrawiam wszystkie cmokające bez opamiętania aparatki.
aparatka9614 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 19:30   #122
DO SKUTKU
Rozeznanie

Dot.: CAŁOWANIE Z APARATEM Ortodontycznym

Cytat:
Napisane przez aparatka9614 Pokaż wiadomość
DO SKUTKU : dziękuję Ci bardzo.
jednak chyba jeszcze nie wszystko stracone
ostatnio rozmawialiśmy i powiedział, że był głupi, że źle zrobił, myślał, że jak zerwiemy, że będzie mu lepiej, a okazało się zupełnie inaczej, że strasznie za mną tęskni i wgl.
mamy się spotkać i obgadać. ale nie o tym temat
pozdrawiam wszystkie cmokające bez opamiętania aparatki.
Bardzo sie ciesze,razem z Toba.Trzymaj sie cieplutko i udanej randki zycze.A aparat ,dobrze ,ze nosisz.Moja corka nosila cale 3 lata ,a teraz ma sliczne,rowniutkie zabki i czesto sie usmiecha,nie tylko do mnie ahhahahahah.Buzka.
Stary 2011-02-15, 20:12   #123
2016071135
Konto usunięte

Mój TŻ ma aparat i w ogóle nam to nie przeszkadza właściwie założyli mu go tydzień po tym jak zaczęliśmy być razem i, no cóż... trzeba było się przyzwyczaić, ale trochę czasu minęło i w ogóle nie pamiętam że go ma nawet nie wiem (bo kompletnie nie pamiętam) jak to było bez tego aparatu jest w tym jakiś urok a jak już mu go zdejmą to może być tylko lepiej

Myślę że nie ma co się przejmować, słyszałam o historii jak jakiś chłopak rzucił dziewczynę "bo z cyborgiem się całować nie będzie" ale to już oznaka niedojrzałości i przedmiotowego traktowania kobiet. Na takiego to nie ma nawet co marnować czasu.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 18:10   #124
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

w ogóle nie przeszkadza.
Stary 2011-08-11, 18:06   #125
delphi_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma aparat i w ogóle nam to nie przeszkadza właściwie założyli mu go tydzień po tym jak zaczęliśmy być razem i, no cóż... trzeba było się przyzwyczaić, ale trochę czasu minęło i w ogóle nie pamiętam że go ma nawet nie wiem (bo kompletnie nie pamiętam) jak to było bez tego aparatu jest w tym jakiś urok a jak już mu go zdejmą to może być tylko lepiej
ja mam podobną sytuację...tylko, że to ja będę miała dzisiaj założony aparat...chłopaka mam od 2 tygodni i nie wiem jak mu powiedzieć o tym aparacie....
Pozdrawiam wszystkie aparatki!
delphi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-12, 17:42   #126
fobiaczek
Raczkowanie

nie wiem po co ktoś chce się całować z aparatem ortodontycznym, ja wolę z drugim człowiekiem.
fobiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 19:05   #127
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

delphi - jak reakcja chłopaka?
Stary 2011-08-19, 15:33   #128
delphi_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
delphi - jak reakcja chłopaka?
niee było tak źle :P Powiedział, że absolutnie w niczym mu to nie przeszkadza na szczęście
delphi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 22:57   #129
shure
Zadomowienie

mam aparat od paru miesiecy i zupelnie nie przeszkadza
co prawda przy seksie oralnym obrecze moga draznic faceta lecz tz twoerdzi ze to jest podniecajace. Nie wspomne o tym ze dlaniego aparat jest strasznie seksowny

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-16, 23:11   #130
mrocznaaa2
Przyczajenie

też mam aparat od 3 dni i się również boje, co prawda nie mam chłopaka, ale czasem się może zdażyć ten pocałunek..boje sie, że pokalecze..
mrocznaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-17, 13:41   #131
Sasni
Raczkowanie

Aparat to nie tarka, nikogo nie pokaleczysz Ja miałam aparat przez dwa lata ( góra kosmetyczna, dół zwykły) i w sumie to mi nawet do głowy nie przyszło, że mógłby przeszkadzać w całowaniu no i oczywiście nie przeszkadzał w niczym, bardzo lubiłam swój aparat

i podobnie jak u shure, jeden z moich byłych chłopaków uważał, że strasznie seksownie i pięknie wyglądałam z tym aparatem - a poznałam go jak jeszcze nie miałam aparatu
Sasni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 17:38   #132
gabi5834
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lguana Pokaż wiadomość
Heloł dziewczyny, mam problem. Własnie założono mi aparat i nurtuje mnie jedno pytanie... czy to bardzo przeszkadza w całowaniu? Pewnie powiecie, że dla zakochanych nie ma przeszkód.. ale o to chodzi ze nie mam faceta od czterech miesięcy więc jakis musiałby się dopiero we mnie zakochać.. ale czy nie odstraszy go aparat??

Jeżeli któraś z was ma apatat to może podzieli się informacją jak całowanie wygląda z tą blachą od strony technicznej? dzięki.
Ja nosze od jesieni na górę i od wczoraj na dół.
Jeśli chodzi o całowanie się z aparatem to jeszcze tego nie doświadczyłam.
A odstraszać na pewno nie odstrasza. Później zobaczysz jakie będziesz mieć piękne i równe ząbki heh.
gabi5834 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 18:26   #133
Jacqueline__
Zakorzenienie

nosiłam aparat 2 lata i on na prawdę w niczym nie przeszkadza. były były facet nigdy się nie skarżył i tak jak jedna dziewczyna wyżej napisała że wygląda się seksownie- moim kolegom, znajomym też się bardzo podobał. a sprawa wymienianych kolorowych gumek to już w ogóle istny szał ciał !

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 20:28   #134
Mrrry
Przyczajenie

Całkowicie nie przeszkadzał. [niedawno zdjęłam]
Mrrry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 22:07   #135
Mila 23
Rozeznanie

przypomniala mi sie zabawna sprawa: moja siostra miala chlopaka z aparatem i pierwszy raz sie z nimk calowala i myslala ze nikt nie widzi. A ja siedzialam w kacie i pekalam ze smiechu bo ich podgladalam i myslalam ze sie krew pojeje jak jej sie usta albo jezyk ,,wkreca" w aparat!!!

nic sie nie stalo, potem ja pytalam, mowila ze bylo ok. Nic nie czula. To znaczy nie czula aparatu, tylko przyjemnosc.

Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 23:04   #136
Angelinaa7
Przyczajenie

Hey dziewczyny. A jeżeli ja mam ten rotator (ten drut na podniebieniu) to chyba przeszkadza w całowaniu, ponieważ język partnera stykałby się z tym drutem. ?
Angelinaa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 23:40   #137
nadto_skomplikowana
Raczkowanie

Całowanie od strony osoby noszącej - zero różnicy czy w aparacie, czy bez. Miałam druty przez 2,5 roku i przeżyłam, a też i swoje się nacałowałam

Od strony faceta - jeśli wierzyć opiniom, nie czuć nic. Zero różnicy, bo przecież pocałunek z języczkiem cechuje się tym, że stykają się języki, a nie zęby. Ja nie spotkałam się z kimś, kto by jęzorem drugiej osobie po zębach jeździł od zewnątrz

Teraz mam drucik na jedynkach, ale od wewnętrznej strony i też go nie czuć.

Cytat:
Hey dziewczyny. A jeżeli ja mam ten rotator (ten drut na podniebieniu) to chyba przeszkadza w całowaniu, ponieważ język partnera stykałby się z tym drutem. ?
Jak ja się całuję, to nie liżę chłopakowi podniebienia, on mi też nie. Chyba nie całujemy się źle?
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "

Ludwig van Beethoven
nadto_skomplikowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 20:41   #138
Angelinaa7
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedz, jak już wypróbuję całowanie to dam znać
Angelinaa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-23, 04:20   #139
cornelia15
Przyczajenie

sama noszę aparat od 1,5 roku nigdy się tyle nie nacałowałam, co teraz i osobiście różnicy nie odczuwam i kiedyś jak pytałam chłopaka czy jest jakaś różnica, to powiedział, że nie, więc chyba z dwóch stron bez różnicy
cornelia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 13:42   #140
twojacurka
Przyczajenie

Wink Dot.: CAŁOWANIE Z APARATEM Ortodontycznym

Noszę aparat już pół roku na górnej i dolnej szczęce, nie mam problemu z całowaniem, nawet słyszę komplementy pod tym względem od płci przeciwnej. Aparat w niczym nie przeszkadza przy całowaniu
twojacurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości