|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
DO SKUTKU : dziękuję Ci bardzo.
jednak chyba jeszcze nie wszystko stracone ostatnio rozmawialiśmy i powiedział, że był głupi, że źle zrobił, myślał, że jak zerwiemy, że będzie mu lepiej, a okazało się zupełnie inaczej, że strasznie za mną tęskni i wgl. mamy się spotkać i obgadać. ale nie o tym temat ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie cmokające bez opamiętania aparatki. |
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CAŁOWANIE Z APARATEM Ortodontycznym
Cytat:
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Mój TŻ ma aparat i w ogóle nam to nie przeszkadza
właściwie założyli mu go tydzień po tym jak zaczęliśmy być razem i, no cóż... trzeba było się przyzwyczaić, ale trochę czasu minęło i w ogóle nie pamiętam że go ma nawet nie wiem (bo kompletnie nie pamiętam) jak to było bez tego aparatu jest w tym jakiś urok a jak już mu go zdejmą to może być tylko lepiej ![]() Myślę że nie ma co się przejmować, słyszałam o historii jak jakiś chłopak rzucił dziewczynę "bo z cyborgiem się całować nie będzie"
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie przeszkadza.
|
|
|
#125 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie aparatki!
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem po co ktoś chce się całować z aparatem ortodontycznym, ja wolę z drugim człowiekiem.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
delphi - jak reakcja chłopaka?
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
mam aparat od paru miesiecy i zupelnie nie przeszkadza
![]() co prawda przy seksie oralnym obrecze moga draznic faceta lecz tz twoerdzi ze to jest podniecajace. Nie wspomne o tym ze dlaniego aparat jest strasznie seksowny
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
też mam aparat od 3 dni i się również boje, co prawda nie mam chłopaka, ale czasem się może zdażyć ten pocałunek..boje sie, że pokalecze..
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Aparat to nie tarka, nikogo nie pokaleczysz
Ja miałam aparat przez dwa lata ( góra kosmetyczna, dół zwykły) i w sumie to mi nawet do głowy nie przyszło, że mógłby przeszkadzać w całowaniu no i oczywiście nie przeszkadzał w niczym, bardzo lubiłam swój aparati podobnie jak u shure, jeden z moich byłych chłopaków uważał, że strasznie seksownie i pięknie wyglądałam z tym aparatem - a poznałam go jak jeszcze nie miałam aparatu
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o całowanie się z aparatem to jeszcze tego nie doświadczyłam. A odstraszać na pewno nie odstrasza. Później zobaczysz jakie będziesz mieć piękne i równe ząbki heh. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
nosiłam aparat 2 lata i on na prawdę w niczym nie przeszkadza.
były były facet nigdy się nie skarżył i tak jak jedna dziewczyna wyżej napisała że wygląda się seksownie- moim kolegom, znajomym też się bardzo podobał. a sprawa wymienianych kolorowych gumek to już w ogóle istny szał ciał !
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Całkowicie nie przeszkadzał.
[niedawno zdjęłam]
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
przypomniala mi sie zabawna sprawa: moja siostra miala chlopaka z aparatem i pierwszy raz sie z nimk calowala i myslala ze nikt nie widzi. A ja siedzialam w kacie i pekalam ze smiechu bo ich podgladalam i myslalam ze sie krew pojeje jak jej sie usta albo jezyk ,,wkreca" w aparat!!!
nic sie nie stalo, potem ja pytalam, mowila ze bylo ok. Nic nie czula. To znaczy nie czula aparatu, tylko przyjemnosc.
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny. A jeżeli ja mam ten rotator (ten drut na podniebieniu) to chyba przeszkadza w całowaniu, ponieważ język partnera stykałby się z tym drutem. ?
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Całowanie od strony osoby noszącej - zero różnicy czy w aparacie, czy bez. Miałam druty przez 2,5 roku i przeżyłam, a też i swoje się nacałowałam
![]() Od strony faceta - jeśli wierzyć opiniom, nie czuć nic. Zero różnicy, bo przecież pocałunek z języczkiem cechuje się tym, że stykają się języki, a nie zęby. Ja nie spotkałam się z kimś, kto by jęzorem drugiej osobie po zębach jeździł od zewnątrz ![]() Teraz mam drucik na jedynkach, ale od wewnętrznej strony i też go nie czuć. Cytat:
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedz, jak już wypróbuję całowanie to dam znać
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
sama noszę aparat od 1,5 roku nigdy się tyle nie nacałowałam, co teraz i osobiście różnicy nie odczuwam
i kiedyś jak pytałam chłopaka czy jest jakaś różnica, to powiedział, że nie, więc chyba z dwóch stron bez różnicy
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Noszę aparat już pół roku na górnej i dolnej szczęce, nie mam problemu z całowaniem, nawet słyszę komplementy pod tym względem od płci przeciwnej. Aparat w niczym nie przeszkadza przy całowaniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

właściwie założyli mu go tydzień po tym jak zaczęliśmy być razem i, no cóż... trzeba było się przyzwyczaić, ale trochę czasu minęło i w ogóle nie pamiętam że go ma
a jak już mu go zdejmą to może być tylko lepiej

Julek 18.09.2013
no i oczywiście nie przeszkadzał w niczym, bardzo lubiłam swój aparat

a sprawa wymienianych kolorowych gumek to już w ogóle istny szał ciał !