co sie dzieje z naszym sexem :( - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-10, 13:22   #121
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas
Dot.: co sie dzieje z naszym sexem :(

Cytat:
Napisane przez Eska88 Pokaż wiadomość

"I tak mu sie podobam jak mam nie uczesane wlosy" itd. OWSZEM po prostu Was kocha drogie dziewczyny. Myslicie, ze jakbyscie staly ramie w ramie z dziewczyna dokladnie taka sama z wygladu jak Wy, identyczna, z kolei TY bys byla nieuczesana, a ona uczesana, to sadzisz, ze Wasz facet i tak by wybral "Ciebie"? Zenada dziewczyny, zenada...
Żenadą jest to, że Ty nazywasz relacje miedzy Tobą i Twoim DDŻ [bo TŻ to nie jest] "związkiem", skoro opierają się one się na takim podejściu i takim myśleniu.
Dorośnij do tego, by zrozumieć, ze w związku nie wygląd jest najważniejszy. Owszem, jest znaczący, ale nie może decydować o byciu lub nie byciu z kimś.
A ktoś wcześniej pisało tym, ze lubi czuć się atrakcyjnie, czyli musi się ubrać, umalować, uczesać. Przykre, że w "swojej naturalnej skórce", nie czujesz się atrakcyjna. Bo wielu facetów to zauważa - nie makijaż, strój czy fryzurę, ale podejście.
Ja, na przykład, czuję się atrakcyjna - rano, rozczochrana, z nieumyty jeszcze zębami, bez pudru, szminki, tuszu. A do tego - z nieogolonymi rękami, nogami, niewydepilowanymi brwiami - nie mogę tego robić z racji dziwnej reakcji mojej skóry na wszelkie takie zabiegi - robią mi sie paskudne wypryski, pomarańczowe, często krwawe, liszajcowate. I nie, nie mam tego całe życie, więc "mogłam się przyzwyczaić", nie - mam to od kilku miesięcy, a wcześniej mój TŻ znał mnie wydepilowaną, zadbaną, etc. I co? Nic. Nie zostawił mnie, nie stracił ochoty na seks, nie brzydzi się mnie.
Ale to pewnie dla Was jakiś szok.

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:44   #122
piotrek-1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eska88 Pokaż wiadomość
Myslicie, ze jakbyscie staly ramie w ramie z dziewczyna dokladnie taka sama z wygladu jak Wy, identyczna, z kolei TY bys byla nieuczesana, a ona uczesana, to sadzisz, ze Wasz facet i tak by wybral "Ciebie"? Zenada dziewczyny, zenada...
Żenada dziewczyno, żenada

I tak wybiorę moją nieuczesaną tuż po przebudzeniu TŻtke
Jeszcze sam dodatkowo potargam Jej włosy, bo falowane i do tego w artystycznym nieładzie są fajne
[uczesane są OK, ale poranny nieład jest śliczny]

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:15   #123
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Tak - jakbym czytała mojego TZ:P - jak to szło? "Kobieta zaraz po przebudzeniu rozkosznie wygląda, rozkosznie pachnie i rozkosznie smakuje"

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:26   #124
TooFarGone
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Tu Twój post w którym "ewidentnie" starasz się mi dogryźć... a chłopaczysko i pieniacz to sobie do starego powiedz, znaczy do tatusia.
Widzę, że strasznie się przejęłaś i że nawet, nawet umiesz czytać ze zrozumieniem. Jesteś straszliwie kulturalna wręcz. Na pewno "wiele" bym się mógł od Ciebie nauczyć.
Na Twój post
w którym cytujesz wyrwane z kontekstu części wypowiedzi, w którym także losowo "skaczesz" od postu do postu próbując znaleźć jakieś zaprzeczenia treści, również mógłbym na to na spokojnie odpowiedzieć.
Ale po co ?

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Kolejna osoba która zlekceważy to, co napisałam wyżej i będzie ciągnąć prywatę na forum - również dostanie punkty.
Szkoda natomiast, że zamiast głowić się na moimi jakże niekulturalnymi postami, tego wyżej nie przeczytałaś.
Oszczędziłabyś mi może swojej gadki szmatki.
Jak mi zarzucisz sine.ira, że sam zlekceważyłem to polecenie tak samo jak ty, to powiem tylko, że nie mam zamiaru na PW "kablować", wolę bardziej otwarcie wyjaśnić pewne nieścisłości.
Tzw. "backseat moderating ?" Nie, po prostu jak zasady to dla wszystkich ffs
TooFarGone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:58   #125
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez TooFarGone Pokaż wiadomość
Widzę, że strasznie się przejęłaś i że nawet, nawet umiesz czytać ze zrozumieniem. Jesteś straszliwie kulturalna wręcz. Na pewno "wiele" bym się mógł od Ciebie nauczyć.
Na Twój post
w którym cytujesz wyrwane z kontekstu części wypowiedzi, w którym także losowo "skaczesz" od postu do postu próbując znaleźć jakieś zaprzeczenia treści, również mógłbym na to na spokojnie odpowiedzieć.
Ale po co ?

Szkoda natomiast, że zamiast głowić się na moimi jakże niekulturalnymi postami, tego wyżej nie przeczytałaś.
Oszczędziłabyś mi może swojej gadki szmatki.
Jak mi zarzucisz sine.ira, że sam zlekceważyłem to polecenie tak samo jak ty, to powiem tylko, że nie mam zamiaru na PW "kablować", wolę bardziej otwarcie wyjaśnić pewne nieścisłości.
Tzw. "backseat moderating ?" Nie, po prostu jak zasady to dla wszystkich ffs
Ignorowanie poleceń moderatora = 3 pkt karne na 7 dni.
Widzę, że już masz 4 pkt w sumie, więc niniejszym urlop od forum się należy.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości