![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co sie dzieje z naszym sexem :(
Cytat:
Dorośnij do tego, by zrozumieć, ze w związku nie wygląd jest najważniejszy. Owszem, jest znaczący, ale nie może decydować o byciu lub nie byciu z kimś. A ktoś wcześniej pisało tym, ze lubi czuć się atrakcyjnie, czyli musi się ubrać, umalować, uczesać. Przykre, że w "swojej naturalnej skórce", nie czujesz się atrakcyjna. Bo wielu facetów to zauważa - nie makijaż, strój czy fryzurę, ale podejście. Ja, na przykład, czuję się atrakcyjna - rano, rozczochrana, z nieumyty jeszcze zębami, bez pudru, szminki, tuszu. A do tego - z nieogolonymi rękami, nogami, niewydepilowanymi brwiami - nie mogę tego robić z racji dziwnej reakcji mojej skóry na wszelkie takie zabiegi - robią mi sie paskudne wypryski, pomarańczowe, często krwawe, liszajcowate. I nie, nie mam tego całe życie, więc "mogłam się przyzwyczaić", nie - mam to od kilku miesięcy, a wcześniej mój TŻ znał mnie wydepilowaną, zadbaną, etc. I co? Nic. Nie zostawił mnie, nie stracił ochoty na seks, nie brzydzi się mnie. Ale to pewnie dla Was jakiś szok.
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak wybiorę moją nieuczesaną tuż po przebudzeniu TŻtke ![]() Jeszcze sam dodatkowo potargam Jej włosy, bo falowane i do tego w artystycznym nieładzie są fajne ![]() [uczesane są OK, ale poranny nieład jest śliczny] ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Tak - jakbym czytała mojego TZ:P - jak to szło? "Kobieta zaraz po przebudzeniu rozkosznie wygląda, rozkosznie pachnie i rozkosznie smakuje"
![]()
![]() |
#124 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Na Twój post w którym cytujesz wyrwane z kontekstu części wypowiedzi, w którym także losowo "skaczesz" od postu do postu próbując znaleźć jakieś zaprzeczenia treści, również mógłbym na to na spokojnie odpowiedzieć. Ale po co ? Cytat:
Oszczędziłabyś mi może swojej gadki szmatki. Jak mi zarzucisz sine.ira, że sam zlekceważyłem to polecenie tak samo jak ty, to powiem tylko, że nie mam zamiaru na PW "kablować", wolę bardziej otwarcie wyjaśnić pewne nieścisłości. Tzw. "backseat moderating ?" Nie, po prostu jak zasady to dla wszystkich ffs ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Widzę, że już masz 4 pkt w sumie, więc niniejszym urlop od forum się należy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.