![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
pierwsza!!
![]() zaklepałam sobie tylko miejsce i teraz bede nadrabiać ![]()
#122 | ||
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() Cytat:
sama o tym myslalam (przez chwile kiedys tam) ale wiele osob mi odradza psychologie (m.in dlatego, ze ostatnio zrobil sie ten kierunek popularny). tak samo odradzaja mi dziennikarstwo, wszelkie filologie, politologie. to prawo tez nie do konca mi sie widzi, nie mam w rodzinie prawnika, a wiadomo jak jest ciezko w tym zawodzie kiedy nie ma sie plecow. Cytat:
![]() chyba ze kupie jakies jesienne kozakowate ![]() i zupy vifona tez lubie ![]() ![]() dalej mi cos ta choroba nie przechodzi ![]() wczoraj sobie spie i nagle budzi mnie sms, czytam i myslalam ze padne - "o 18 poczulem, ze wiatr mnie wzywa, o 18:52 bylem juz w pociagu i tak sie bede tułał po spiacym kraju, ale rano bedzie nagroda, 6 bofortow z zachodu, aloha!" ![]()
![]() |
#123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale naprawdę mogę polecić zachowanie odwrotne; Ty zacznij się zachowywać jak on. Być może za bardzo go rozpieściłaś ![]() Jego obowiązkiem jako Twojego partnera jest Cię dowartościowywać! Dobrze, ze powiedziałaś mu o co chodzi. Na pewno to zrozumie za jakiś czas. Głowa do góry! ![]() Cytat:
A my jesteśmy dziewczynkami i wszystko rozumiemy ![]() Dzisiaj się widzę ze swoim byłym. To chyba błąd. Jestem już więcej niż pewna, że nie będziemy razem. Jak zrobiłam sobie smutny opis to napisał, że jeśli mam się smucić to może lepiej żebyśmy się nie widzieli dzisiaj. ![]() No ale zobaczymy się... Bardzo się boję i mi smutno. Popełniłam tyle błędów, tyle razy zachowywałam się nieodpowiednio, zniszczyłam to wszystko na własne życzenie...
![]() |
#124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ty jesteś taka strasznie miła, opiekuńcza i sympatyczna a tam to trzeba chyba umieć naprawdę być chamem i mieć ostry charakter, żeby przetrwać.. Żeby być prawnikiem to albo trzeba mieć naprawdę super plecy, żeby w ogóle się dostać do jakiejś kancelarii to albo właśnie plecy czyli rodzina, albo kasa czyli wkupienie się. Ale psycholog z Ciebie byłby niezły ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też zawsze po DD2 jestem taka... ![]() W ogóle zawsze po jakimś fajnym filmie, i jeszcze gdzie jest wielka miłość itp.. A jak w tym jest koszykówka albo taniec to mnie skręca.. I myślę, czemu mi się coś takiego nie zdarzyło, czemu tam nie mieszkam itp.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja będę się (kiedys ![]() ![]() A Wy nie, niah niah niah! ![]() No widzisz! Suuper!;* Gadaliście o jakimś spotkaniu?Hm.. : > Eee malinówka przyszła:/ Ej i nie wiem czemu, bo w lipcu miałam jakoś 22, w sierpniu miałam coś koło 8, i teraz jeszcze mam.. ![]() W ogóle to cześć ![]() U Was też tak zimno? Bo ja się czuję, jakby zima przyszła ![]() A wiecie co? ![]() Martusia mi się śniła! Ja powinnam się naprawdę na głowę leczyć, bo co noc będziecie mi się wszystkie po kolei śniły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||||||
Zadomowienie
|
jesteście szalone z tym pisaniem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (Pomidorku, to ta , co się wyglebiła przed sklepem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() laylaaa-butki ładne ![]() ![]() hahahahah, zarąbisty SMS ![]() ale mi w brzuchu burczy....idę cos zjesc ![]()
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A w lipcu po 35 :O Ile max POWINIEN trwać cykl?
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
blaque to juz wiem dlaczego m.in lubisz OTH
![]() ![]() wlasnie, my sie spotkamy we 3, zbojkotujemy Kraków ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
shatje-o dokładnie
![]() ![]() IW-ok 28 dni. Noo, to dosyć długo ![]() laylaaa-heheh no jasne, że też dlatego ![]() Ale ogólnie OTH bardziej przypada mi do gustu, jest tj. bardziej realistyczny, i 'sympatyczniejszy' ![]() I większość aktorów mi się podoba. A w The O.C. np. Adam Brody, Rachel Bilson-najbadrdziej ich lubię. Taaak! Ogłaszamy bojkot! ![]()
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym wydaje mi się, ze O.C jest strasznie naciągany.....zwłaszcza jesli chodzi o Setha i Summer..bo oni co chwile się są razem i sie rozstają...ona sie obraża, on sie stara, zeby ją odzyskać i tak w kółko...ble...nie oglądam tego:P W OTH nie lubiłam Brooke, ale potem ją polubiłam ![]() ![]() fajnie teraaz sobie tańczą flamenco na TVP Kultura ![]()
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
No potem będą studia, wakacje 4 miesięczne, bez rozpoczęcia i zakończenia roku szkolnego
![]() ![]() Cytat:
![]() Też ie lubiestyle sportowego, ale te są całkiem fajnego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niesamowite, nie wiem co ona nas dzisiaj tak w nocy nawiedzała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się tylko pochwalić, że zdałam
![]() A teraz hardłorking, biorę się za dokumenty. Obiecuję, że jak skończę, to wszystko nadrobię ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez niej byłoby nudno. Najmniej lubię Peyton i Nathana (nie bijcie ![]() Mi się wydaje, że w OTH się więcej dzieje niż w O.C.
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
uhahana gratuluje
![]() ![]() ![]() ja sie zbieram i iiide.
#134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam tak samo ze swoim Ex-em. Ja stroiłam fochy, on obiecywał, że się poprawi, czego nie zrobił, więc z nim zerwałam. Było mi przykro, ale nie żałuję tego, tym bardziej, że on już się pocieszył jakąś "królewną" :| Nie wiem jak mogłam z nim być. A co do Twojego to musicie na spokojnie pogadać, aż oboje dojdziecie do wniosków i starać się podtrzymać Wasz związek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uhahana super! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dziekuje, ze mogę się tu wypisać :P Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym oddała wszystko, żeby to naprawić i z nim być.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
eee nie umiem wielocytować
![]() :/
#138 | ||||
Zakorzenienie
|
Uwaga, nadrabiam
![]() To już paranoja, żeby musieć nadrabiać posty z 2 godzin ![]() ![]() Przede wszystkim dziękuję za gratulacje i ewentualne kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś i tak spotkamy się wszystkie NARAZ ![]() Trochę masz lipę, że tak często, ale może to po prostu przez jakąś wakacyjna aurę albo co... No ale ostatecznie chyba lepiej to, niż przez długi czas nie mieć, no nie? ![]() Gadało się bardzo miło, temat spotkania się niestety nie pojawił [ale nie dam za wygraną haha]. Swoją drogą trochę się przed nim otworzyłam, aż sama się sobie dziwię. Nie wiem, czy to prawidłowo, no ale zrobiłam, co czułam, heh. 2h nam zeszło ![]() Cytat:
A teraz jakoś samo się przestawiło na 28/29. Nie bój nic ![]() Cytat:
A The OC nie oglądam, więc się nie wypowiem ![]() Praktyka czyni mistrza, tak więc próbuj ![]() ![]() Ej, jak to jest... myślałam, że każdy, jak znajdzie sobie KOGOŚ [no wiecie...], to zaczyna zaniedbywać kontakty ze znajomymi. A mam jednego kolegę, który od niedawna ma dziewczynę, a właśnie w ostatnim czasie coraz więcej z nim gadam, na coraz bardziej osobiste tematy i w ogóle jakoś tak chłopak z dnia na dzień robi się coraz bardziej przyjazny... ![]() Nic z TYCH rzeczy, jakby co ![]() ![]() Upadła moja teoria ![]() EDIT: Jestem nienormalna, słucham Last Christmas ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Dobra jestem i jestem podłamana, bo przeczytałam wszystkoe w poprzedniej części wątku chciałam sobie wielocytować, a tam koniec wątku
![]() Więc z tego, co pamiętam ![]() Mathilda wysłałam zdjęcia niby teraz już miały dojść ![]() ![]() Durga u mojej babci są też takie zamykane śmietniki i ja zawsze boję się tam chodzić ![]() i więcej nie pamiętam ![]() Woczraj an zakupach byłam i kupiłam sobie dwie torby, płaszczyk i baleriny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ogólnie dobrze jest, cieszę się : * Cytat:
Ale ale akurat to mnie nie zdziwiło, raczej to, że w ogóoe dostałam, bo przy moim wakacyjnym trybie życia, nic dziwnego, że mój organizm wariował ![]() Ogólnie z malinówka mam problemy jakoś od marca, jak zaczęłam sie zdrowiej odzywać(czyt. jeść mniej i chudnąć) ![]() Potem przytyło mi się, dostawałam, ale tak nieregularnie. A kiedyś miałam tak wszystko pięknie ![]() Zmykam do fryzjera ![]() EDIT: Uhahana- jast Last Christmas miałam do przez pół roku jako Granie na czekanie w swoim telefonie bo nie umiałam tego usunąć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio rozwalił Pan, byłam u doktora a tam słyszę że dzwoni komórka melodia "We wish you a merry christmas" ale mi się śmiać zachciało
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też się rozregulowałam z okresem, przez te wszystkie odchudzania ![]() Wie ktoś co się dzieje z pameliją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Krówka zdjęcia się do Ciebie właśnie wysłały na wp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli kiedy wrócisz, nakryję biały stół...
Dzisiaj po prawie dwóch latach zwiazku, po dwóch latach starania się dowiedziałam się, ze podoba mu się inna dziewczyna. Że mnie nie kocha. Dałam mu cały świat, którym on był dla mnie. Jestem w koszmarnym stanie. Nie chce życ.... |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem pocieszać. Wjedziemy mu na chatę w najbliższym czasie. Trzymaj się ![]() A co do telefonicznych melodyjek, to ja od około roku mam na dzwonku motyw z Reksia.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wpadłam się tylko przywitać i lecę malować drzwi. papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Veiovis przykro mi z powodu chłopaka... trzymaj się jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tez tak pomyslalam . moze jak im zzaspiewamy "jestes szalona nanana" to przestana tak szybko pisac zebysmy tylko przestaly spiewac ![]() Cytat:
ja mam okres zawsze tak mniej wiecej co 40 dni : o no w lipcu mialam szybciej ..ale to pewnie przez zmiane "klimatu" (nie zeby jakos sie tam bardzo zmienil , bo bylam nad morzem ..ale podobno jak sie zmienia otoczenia to to ma wplyw na cykl), wakacje itd
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo Ci współczuję. Gdybyśmy mogły Ci pomóc na pewno byśmy to zrobiły, ale w takich sytuacjach się nie da. Trzeba to przeżyć, przetrwać... Ja nie usłyszałam słów 'nie kocham Cię' ale to chyba wynika z jego tchórzostwa... Domyślam się jak to Cię zabolało, tym bardziej patrząc na to kim on jest dla Ciebie. Nie będę Cię pocieszać, bo to i tak nic nie da... Kochałaś go, więc pisanie, że nie jest Ciebie wart na nic się zda. Ja to czasem, żałuję, że nie można kogoś zmusić, przekonać do uczuć. Dlaczego kochamy tych którzy nie kochają nas... ?! 3MAJ SIĘ !! ![]() Za parę godzin go zobaczę... I coś czuję, że rzucę mu się na szyję ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka dni temu mówil, że jestem jego perelką...
Nie potrafię sobie wyobrazić, żeby jakaś inna dziewczyna leżała na jego poduszce... Żeby wtulała się w jego ramiona. nie potrafię sobie wyobrazić, żeby go przy mnie nie było... Przez ostatnie dwa miesiace dawałam mu każdą cząstkę siebie. Wszystko co robiłam to dla niego, w ogóle nie myśląc o sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do matury to zdjae jednak ta chemie i biologie. Popatrzylam na akrusz z rozsz geografii i stwierdzilam ze mam braki nie tylko z 3 lat ale tez z tych 3 poprzednich... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.