Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-29, 08:08   #121
shatje
Zadomowienie

GG do shatje
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

pierwsza!!

zaklepałam sobie tylko miejsce i teraz bede nadrabiać

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 08:24   #122
laylaaa
Zakorzenienie

dziendobry

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Ja mam podobnie tyle,ze moja rodzina i TŻ mowią,ze idealnie pasuje na prawą i widzą mnie w zawodzie adwokata,prawnika itp.
Za to ja jakoś nie jestem do końca przekonana.Wiem,że trzeba mieć predyspozycje do tego i to nie chodzi do końca o nauke.
Ja na psychologa bym sie nie nadawała...Ale powiem ci szczerze,ze wydajesz mi się taką spokojna,szczerą kobietą,która potrafi wysłuchać,doradzić i mi też bardzo pasujesz na tą psychologie.Ogólnie widze Cię w zawodzie w którym masz kontakt z ludzmi.
Mam nadzieje,że nie uraziłam Cię moim postem.
mi tez sie tak wydaje, nija, ze bylabys dobrym psychologiem.
sama o tym myslalam (przez chwile kiedys tam) ale wiele osob mi odradza psychologie (m.in dlatego, ze ostatnio zrobil sie ten kierunek popularny).
tak samo odradzaja mi dziennikarstwo, wszelkie filologie, politologie.
to prawo tez nie do konca mi sie widzi, nie mam w rodzinie prawnika, a wiadomo jak jest ciezko w tym zawodzie kiedy nie ma sie plecow.

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Powiem tak:
Jak je najpier zobaczyłam, to na pierwszy rzut oka mi się nie spodobały, ale po 10 sekundach stwierdziłam, że są bardzo fajne
No takie dość neutralne, bez udziwnień, a jednak mają swój styl. Przód mi się podoba [zresztą w swoich mam podobny ]. Podeszwa okej, jedyne, co trochę psuje efekt, to ten charakterystyczny wzór Pumy po bokach, ale da się przeżyć. A ja bardzo wybredna jestem, jeżeli o buty chodzi hehehe.
Kurde, gdybym miała akurat kupić adidasy, to chyba bym się napaliła
Tylko... 3 bańki? Poczekam, aż stanieją

Wiesz może jak nazywa się ten model?

Przybijmy Hehe, ja zawsze jak ognia unikałam różu i tych wszystkich brązujących rzeczy, bo sądzę, że nie umiałabym się tym umalować.
A ostatnio właśnie chodzi mi po głowie coś takiego, szczególnie ze względu na nieopalanie twarzy...

Ja też lubię zupki Tzw. chińskie, ale Vifona, produkowane w Wietnamie właśnie Składników odżywczych to ona praktycznie w ogóle nie mają, ale jedna taka zupka ma niecałe 50 kalorii [liczyłam ], więc jak mam ochotę na coś niesłodkiego, to je wcinam.
Na sucho, a czasem na mokro
W sumie są to jedyne 'zupy', jakie jem
to jest model puma le set. tez wlasnie nie widzi mi sie tez wzor po bokach, no i wybor kolorow jest imponujacy.. (az dwa - biale z zielonym i biale z zoltym) ale na nodze wygladaja dosc zgrabnie (co wazne przy moim numerze ). szkoda mi bedzie (jesli je kupie) bo tyle innych wydatkow teraz jest.. ale znowu jakichs do 100 zl nie chce, zeby zaraz sie rozwalily i przemokly.
chyba ze kupie jakies jesienne kozakowate buty

i zupy vifona tez lubie kiedys jadlam tylko pikantne, i wygladalo to tak, ze siedzialam z ta zupa a obok stala szklanka wody, kazda lyzka zupy = szybko duzy lyk

dalej mi cos ta choroba nie przechodzi

wczoraj sobie spie i nagle budzi mnie sms, czytam i myslalam ze padne - "o 18 poczulem, ze wiatr mnie wzywa, o 18:52 bylem juz w pociagu i tak sie bede tułał po spiacym kraju, ale rano bedzie nagroda, 6 bofortow z zachodu, aloha!"
pewnie ktos sie pomylil.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 08:29   #123
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Eh... Po prostu odnoszę wrażenie, ze w ogóle mu na mnie nie zależy. Od jakiego czasu nie stara sie, traktuje mnie jak zużyty przedmiot... Powiedziałam mu o co chodzi, ale raczej nie przychodzi mu do głowy by cokolwiek zmienić..
Wiem, ze nie jestem idealna, ale czasami potrzebuje, żeby zobaczyć kogoś kto oszalał na moim punkcie tak jak ja na jego... Żeby przytulił mi i powiedzial, że jestem wyjątkowa i jedyna. Chyba jestem strasznie niedowartościowana.
Ja Cię doskonale rozumiem.
Ale naprawdę mogę polecić zachowanie odwrotne; Ty zacznij się zachowywać jak on. Być może za bardzo go rozpieściłaś .
Jego obowiązkiem jako Twojego partnera jest Cię dowartościowywać!
Dobrze, ze powiedziałaś mu o co chodzi. Na pewno to zrozumie za jakiś czas.
Głowa do góry!

Cytat:
On ciągle chce żebym do niego pisała, dzwoniła i się nim interesowała. Ale nie lubię kiedy nie ma odzewu... Przecież ja też potrzebuje odrobiny czułości. Widzicie, Wy to rozumiecie bez problemu. On niekoniecznie.
Bo on jest chłopczykiem i nic nie rozumie.
A my jesteśmy dziewczynkami i wszystko rozumiemy.

Dzisiaj się widzę ze swoim byłym. To chyba błąd. Jestem już więcej niż pewna, że nie będziemy razem. Jak zrobiłam sobie smutny opis to napisał, że jeśli mam się smucić to może lepiej żebyśmy się nie widzieli dzisiaj.
No ale zobaczymy się...
Bardzo się boję i mi smutno.
Popełniłam tyle błędów, tyle razy zachowywałam się nieodpowiednio, zniszczyłam to wszystko na własne życzenie...

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 08:38   #124
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Ja też mam takie dylematy co do kierunku... koleżanki stwierdziła wczoraj, że mam się nie obrazić, ale zupełnie nie widzi mnie na prawie - nie ze względu na naukę, bo w kuciu to nawet jestem dobra, ale ze względu na osobowość nie wiem co to znaczy... a jej zdaniem idealnie pasuję na psychologię... idealnie...
ja chyba też tak myślę ja już nic nie wiem
Z tego co Cię poznałam, to też Cię nie widzę na prawie
A ty jesteś taka strasznie miła, opiekuńcza i sympatyczna a tam to trzeba chyba umieć naprawdę być chamem i mieć ostry charakter, żeby przetrwać..
Żeby być prawnikiem to albo trzeba mieć naprawdę super plecy, żeby w ogóle się dostać do jakiejś kancelarii to albo właśnie plecy czyli rodzina, albo kasa czyli wkupienie się.

Ale psycholog z Ciebie byłby niezły
Cytat:
Napisane przez Rozyczka-89 Pokaż wiadomość
oki ja lece sie myc i spac bo mam angine ropna i moj ksiaze gna mnie do lozka ale ja tak lubie siedziec na wizazu oki lece trzymajcie sie dobranoc wszystkim
Uuu..Wracaj do zrowia szybko
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ja oglądalam po raz 5 DD2
I zawsze mam po nim dziwny nastrój...
Ja też zawsze po DD2 jestem taka...dziwnie rozbita..
W ogóle zawsze po jakimś fajnym filmie, i jeszcze gdzie jest wielka miłość itp.. A jak w tym jest koszykówka albo taniec to mnie skręca..
I myślę, czemu mi się coś takiego nie zdarzyło, czemu tam nie mieszkam itp..
Cytat:
Wiesz, mam podobne odczucia.
Tylko, że u mnie to jest tak, że uważam, że cały czas jadę na jakimś życiowym fuksie. Inni się uczą, a mi się jakoś 'udaje' mieć dobre oceny.
O samo to, że mam te czerwone paski i takie bzdety. Wydaje mi się, że to dlatego, że zawsze trafiałam na mało wymagających nauczycieli, że to po prostu szczęście, a tak naprawdę, to umiem dużo dużo mniej, niż powinnam.

I boję się, że kiedyś, kiedy będę musiała polegać tylko na sobie, braknie mi tego szczęścia.
W sumie to boję się, że nie wyjdzie mi w życiu... Tak pokrótce.
Dokładnie tego się boję..

Cytat:
[Tralala a w czwartek będę się widziała z Niją, a Wy nie HA
A... ugryź się w nos, wiesz!

A ja będę się (kiedys) widziała z laylaaa i super karo, ha!
A Wy nie, niah niah niah!

No widzisz! Suuper!;* Gadaliście o jakimś spotkaniu?Hm.. : >

Eee malinówka przyszła:/ Ej i nie wiem czemu, bo w lipcu miałam jakoś 22, w sierpniu miałam coś koło 8, i teraz jeszcze mam..

W ogóle to cześć
U Was też tak zimno? Bo ja się czuję, jakby zima przyszła

A wiecie co?
Martusia mi się śniła! Ja powinnam się naprawdę na głowę leczyć, bo co noc będziecie mi się wszystkie po kolei śniły
Stary 2007-08-29, 08:40   #125
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

jesteście szalone z tym pisaniem

Cytat:
Witamy w klubie posiadaczek Collinsa Hehe, chyba 80% Polaków ma te słowniki
ja tez mam

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
ode mnie jeden koles nie przeszedl chyba z.. 4-5 przedmiotow? w 1 klasie jakos go przepchneli
ale on opuscil tyyyle godzin, na miesiac to moze ze dwa razy w szkole byl.
u mnie koleżanka nie zdała z 8 przedmiotów , nie dopuścili jej do poprawy, więc przeniosła się do innej szkoły i musiała powtarzać klasę....ale potem też oblała i teraz też wita ją 1 klasa
(Pomidorku, to ta , co się wyglebiła przed sklepem)

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam kolejne kosmetyczne pytanie (ja Was zamęcze )
Czy jak uzywacie rozu to uzywacie go z drobinkami czy takiego niemalże matowego?
ja mam z drobinkami W każdym razie błyszczy się ładnie

Cytat:
Strasznie pokłóciłam się z TŻetem...
Słucham sobie Turnaua i jestem myślami raczej gdzieś daleko...

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dzięki kochana Może tak nawet o tym nie myślę, ale patrzę jakie ludzie mają ambicję (mam i ja), tylko że oni potrafią dojść do czegoś, potrafią uczyć się, starają się, są mądrzy.. A ja? Nie chce mi się uczyć, muszę się zmuszać. W niczym nie jestem super extra..;|
Ja mam tak samo....jak sobie pomyślę, ze tyle mądrych i inteligentnych ludzi ( w wiekszosci kujony ) czyha na moje miejsce na studiach, to naprawdę momentami jestem załamana....

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość

O to może pokuszę się na biologię podstawową
Jak się uda to wtedy może na dietetykę albo weterynarie
Ale co do angielskiego rozszerzonego to się strasznie boję
ja miałam zdawać rozszerzony Miałam 5 na koniec roku (jako jedyna w klasie) chodziłam na korki , ale stwierdziłam, że na moich studiach nie jest wymagany rozszerzony wiec na co mi to....poza tym uważam, ze jestem na tyle dobra, ze sie wszedzie dogadam Tylko, żebym jeszcze nie bała sie odezwać.....bo pisanie idzie mi swietnie

Cytat:
no coś Ty, jak uraziła
mi się też wydaje, że bym się nadawała na psychologa, ale jakbym miała np. pracować z takimi skrzywdzonymi () maluchami, to bym się chyba zapłakała... ale z drugiej strony zobaczyć uśmiech na twarzy takiego dziecka i czuć, że masz w tym też swój mały udział to aż się chce pracować na psychologię chcę
ja też Cię tam widzę

laylaaa-butki ładne Chociaż białe troszkę niepraktyczne

hahahahah, zarąbisty SMS

ale mi w brzuchu burczy....idę cos zjesc

Greece

karteluchy

Stary 2007-08-29, 08:42   #126
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
t
Eee malinówka przyszła:/ Ej i nie wiem czemu, bo w lipcu miałam jakoś 22, w sierpniu miałam coś koło 8, i teraz jeszcze mam..
Ja w sierpniu dostałam po 36 dniach :O
A w lipcu po 35 :O

Ile max POWINIEN trwać cykl?

Stary 2007-08-29, 08:44   #127
laylaaa
Zakorzenienie

blaque to juz wiem dlaczego m.in lubisz OTH koszykowka

wlasnie, my sie spotkamy we 3, zbojkotujemy Kraków

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 08:48   #128
blaque
Zakorzenienie

shatje-o dokładnie A nawet jakbym poszła na te studia, to czułabym się tam głupio bo wiem, że tyle mądrych ludzi więc co ja tu robię?

IW-ok 28 dni. Noo, to dosyć długo

laylaaa-heheh no jasne, że też dlatego
Ale ogólnie OTH bardziej przypada mi do gustu, jest tj. bardziej realistyczny, i 'sympatyczniejszy'
I większość aktorów mi się podoba. A w The O.C. np. Adam Brody, Rachel Bilson-najbadrdziej ich lubię.

Taaak! Ogłaszamy bojkot!
Stary 2007-08-29, 09:04   #129
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
shatje-o dokładnie A nawet jakbym poszła na te studia, to czułabym się tam głupio bo wiem, że tyle mądrych ludzi więc co ja tu robię?

laylaaa-heheh no jasne, że też dlatego
Ale ogólnie OTH bardziej przypada mi do gustu, jest tj. bardziej realistyczny, i 'sympatyczniejszy'
I większość aktorów mi się podoba. A w The O.C. np. Adam Brody, Rachel Bilson-najbadrdziej ich lubię.

Taaak! Ogłaszamy bojkot!
Ja OTH tez wolę.....O.C oglądalam na tamtych wakacjach, ale tam była Marissa...teraz bez niej podejrzewam, ze serial bedzie sredni....
poza tym wydaje mi się, ze O.C jest strasznie naciągany.....zwłaszcza jesli chodzi o Setha i Summer..bo oni co chwile się są razem i sie rozstają...ona sie obraża, on sie stara, zeby ją odzyskać i tak w kółko...ble...nie oglądam tego:P
W OTH nie lubiłam Brooke, ale potem ją polubiłam No i resztę of course tez uwielbiam

fajnie teraaz sobie tańczą flamenco na TVP Kultura

Greece

karteluchy

Stary 2007-08-29, 09:08   #130
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość
czemu ostatnich?
No potem będą studia, wakacje 4 miesięczne, bez rozpoczęcia i zakończenia roku szkolnego Coś zupełnie innego

Cytat:
Ale dlaczego? Ot tak czy miała jakieś pretensje o coś?
Nie przejmuj się- ze starszymu naprawdę ciężko jest się dogadać
Wkurzyła sie, że nie śmieszą mnie jej żarty

Cytat:
co sadzicie o tych butach?
Też ie lubiestyle sportowego, ale te są całkiem fajnego

Cytat:
A wiecie co?
Martusia mi się śniła! Ja powinnam się naprawdę na głowę leczyć, bo co noc będziecie mi się wszystkie po kolei śniły
Mi też sie sniła!!
Niesamowite, nie wiem co ona nas dzisiaj tak w nocy nawiedzała
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 09:08   #131
uhahana
Zakorzenienie

Przyszłam się tylko pochwalić, że zdałam

A teraz hardłorking, biorę się za dokumenty. Obiecuję, że jak skończę, to wszystko nadrobię
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 09:09   #132
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
W OTH nie lubiłam Brooke, ale potem ją polubiłam No i resztę of course tez uwielbiam
Ja bardzo lubię Brooke Za jej pewny krok i fajne miny .
Bez niej byłoby nudno.
Najmniej lubię Peyton i Nathana (nie bijcie).

Mi się wydaje, że w OTH się więcej dzieje niż w O.C.

Stary 2007-08-29, 09:12   #133
laylaaa
Zakorzenienie

uhahana gratuluje

ja sie zbieram i iiide.

Stary 2007-08-29, 09:14   #134
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Już traktuje go tak od dwóch dni. Jestem nieczuła, a nawet chamska.
Szczerze? to nic nie daje.
Dokładnie powiedziałam o co mi chodzi... On uważa, ze przesadzam.
Dzisiaj nawet wybral kolegów ode mnie.
Czuje się jak 14-latka z problemami.

Ja miałam tak samo ze swoim Ex-em. Ja stroiłam fochy, on obiecywał, że się poprawi, czego nie zrobił, więc z nim zerwałam. Było mi przykro, ale nie żałuję tego, tym bardziej, że on już się pocieszył jakąś "królewną" :| Nie wiem jak mogłam z nim być. A co do Twojego to musicie na spokojnie pogadać, aż oboje dojdziecie do wniosków i starać się podtrzymać Wasz związek

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
ja bym chyba wolala studiiowac dziennie, a pieniadze zaabiac na wakacjach( co na pewno zrobie po maturze, zeby zarobic na studia ,na zycie ,na mieszkanie).

tak bym chciala juz miec zdana mature i byc przyjeta na moj wymarzony kierunek
Też bym tak chciała. Mimo wszystko studia dzienne mają całkiem inną rangę niż te zaoczne czy wieczorowe. W końcu dzięki swojej wiedzy się na nie dostałeś, a nie dzięki kasie.

Cytat:
Powiem tak:
Jak je najpier zobaczyłam, to na pierwszy rzut oka mi się nie spodobały, ale po 10 sekundach stwierdziłam, że są bardzo fajne
No takie dość neutralne, bez udziwnień, a jednak mają swój styl. Przód mi się podoba [zresztą w swoich mam podobny ]. Podeszwa okej, jedyne, co trochę psuje efekt, to ten charakterystyczny wzór Pumy po bokach, ale da się przeżyć. A ja bardzo wybredna jestem, jeżeli o buty chodzi hehehe.
Kurde, gdybym miała akurat kupić adidasy, to chyba bym się napaliła
Tylko... 3 bańki? Poczekam, aż stanieją
Też w miniaturce mi się nie podobały, ale jak otworzyłam załącznik to się nawet całkiem całkiem wydają

Cytat:
u mnie koleżanka nie zdała z 8 przedmiotów , nie dopuścili jej do poprawy, więc przeniosła się do innej szkoły i musiała powtarzać klasę....ale potem też oblała i teraz też wita ją 1 klasa
(Pomidorku, to ta , co się wyglebiła przed sklepem)
O lol Ona to jest jakaś szczęściara

uhahana super!
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 09:18   #135
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Matura... Przeraza mnie bo chyba nie bede zdawac chemii tylko gegre bo zastanawiam sie nad geodezja. TYlko powiedzcie mi jak mam sie jej nauczyc skoro nie mam zadnych notatek w zeszycie a czytanie podrecznika ograniczalo sie jedynie do wyszukiwania w niej odp na sprawdzianie. Zgon
Ja też chyba zdecyduje się na geografię. Miałam zdawać matematykę, ale chyba mnie to trochę przeraża. A z geografii też mam straszne braki :P

Cytat:
veio Nam zawsze mozesz sie wypisac
i doradzimy jak umiemy, ale jak rozwiazesz sprawe z tztem to juz zalezy od Ciebie tylko.
chyba trzeba mu powiedziec o co Ci chodzi w kilku prostych slowach, ale czy zda sobie sprawe..
Faceci są naprawdę tępi.
I dziekuje, ze mogę się tu wypisać :P

Cytat:
Nie jestem znawczynią, nie mam doświadczenia, ale... to chyba rutyna się wkradła. Może coś by się polepszyło, gdyby on miał jakiś powód do zazdrości, albo co? Może coś by się zaczął starać?
Ech, głupoty gadam
Nie gadasz głupot! Bo to własnie chyba byłby najlepszy sposób. Muszę przestać siedzieć w domu jak go nie ma. Wychodzić gdzieś i w ogóle...

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość

Dzisiaj się widzę ze swoim byłym. To chyba błąd. Jestem już więcej niż pewna, że nie będziemy razem. Jak zrobiłam sobie smutny opis to napisał, że jeśli mam się smucić to może lepiej żebyśmy się nie widzieli dzisiaj.
No ale zobaczymy się...
Bardzo się boję i mi smutno.
Popełniłam tyle błędów, tyle razy zachowywałam się nieodpowiednio, zniszczyłam to wszystko na własne życzenie...
Ale skoro chce się z Tobą spotkać... A nie chciałabyś tego wszystkiego kochana naprawić?
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 09:22   #136
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Ale skoro chce się z Tobą spotkać... A nie chciałabyś tego wszystkiego kochana naprawić?
Ale on się ze mną chyba spotyka jako z koleżanką... Z resztą widać, że mu nie zależy skoro piszę, że może będzie lepiej jak się nie będziemy widzieć... Bo nie będę się smucić. A to świadczy o tym, że on nie chce mi robić nadziei...
Ja bym oddała wszystko, żeby to naprawić i z nim być.

Stary 2007-08-29, 09:25   #137
Nija_
Zakorzenienie

eee nie umiem wielocytować

:/
Stary 2007-08-29, 10:28   #138
uhahana
Zakorzenienie

Uwaga, nadrabiam
To już paranoja, żeby musieć nadrabiać posty z 2 godzin

Przede wszystkim dziękuję za gratulacje i ewentualne kciuki

Cytat:
blaque jasne ze w sklepie, butow na allegro w zyciu nie kupie. nawet patrzylam i sa 3 z tego modelu wystawione, jakies male rozmiary.
lazilam juz, zadne mi sie nie widza..pewnie dlatego ze nie lubie sportowego stylu.
Nie wiem dokładnie, jaki masz rozmiar buta, ale pamiętam, że narzekałaś, w każdym razie znalazłam te Pumy na Allegro rozm. 40 za 229 Bez przymiarki nie ma co kupować, ale jak jest możliwość przymierzenia w 'żywym' sklepie...

Cytat:
A... ugryź się w nos, wiesz!

A ja będę się (kiedys) widziała z laylaaa i super karo, ha!
A Wy nie, niah niah niah!

Da się ugryźć w nos? Pewnie tak samo, jak polizać własny łokieć
Kiedyś i tak spotkamy się wszystkie NARAZ HA!

Trochę masz lipę, że tak często, ale może to po prostu przez jakąś wakacyjna aurę albo co... No ale ostatecznie chyba lepiej to, niż przez długi czas nie mieć, no nie?

Gadało się bardzo miło, temat spotkania się niestety nie pojawił [ale nie dam za wygraną haha]. Swoją drogą trochę się przed nim otworzyłam, aż sama się sobie dziwię. Nie wiem, czy to prawidłowo, no ale zrobiłam, co czułam, heh.
2h nam zeszło

Cytat:

Nie wiem, ile max, ale sama przez dość długi czas [z rok?] miałam takie długie cykle [nooo tak z 33] i całkiem mi to pasowało.
A teraz jakoś samo się przestawiło na 28/29.
Nie bój nic

Cytat:
Ja bardzo lubię Brooke Za jej pewny krok i fajne miny .
Bez niej byłoby nudno.
Najmniej lubię Peyton i Nathana (nie bijcie).

Mi się wydaje, że w OTH się więcej dzieje niż w O.C.
Ja na swój sposób lubię chyba wszystkich, nawet ojca tych chłopaków [Dana?]. Jedyna, co mnie wkurza, to ta młoda żonka Nathana [Hailey?].

A The OC nie oglądam, więc się nie wypowiem

Cytat:
eee nie umiem wielocytować

:/
Praktyka czyni mistrza, tak więc próbuj

Ej, jak to jest... myślałam, że każdy, jak znajdzie sobie KOGOŚ [no wiecie...], to zaczyna zaniedbywać kontakty ze znajomymi. A mam jednego kolegę, który od niedawna ma dziewczynę, a właśnie w ostatnim czasie coraz więcej z nim gadam, na coraz bardziej osobiste tematy i w ogóle jakoś tak chłopak z dnia na dzień robi się coraz bardziej przyjazny... Hehe.
Nic z TYCH rzeczy, jakby co Życzę im jak najlepiej, w 100% chodzi tu o przyjacielskie stosunki
Upadła moja teoria Albo to wyjątek potwierdza regułę.

EDIT: Jestem nienormalna, słucham Last Christmas Hahah!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-08-29, 10:33   #139
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dobra jestem i jestem podłamana, bo przeczytałam wszystkoe w poprzedniej części wątku chciałam sobie wielocytować, a tam koniec wątku
Więc z tego, co pamiętam
Mathilda wysłałam zdjęcia niby teraz już miały dojść i śliczne prezenty dostałaś, i fajnie, że impreza się udała
Durga u mojej babci są też takie zamykane śmietniki i ja zawsze boję się tam chodzić
i więcej nie pamiętam
Woczraj an zakupach byłam i kupiłam sobie dwie torby, płaszczyk i baleriny
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 10:38   #140
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, jak to jest... myślałam, że każdy, jak znajdzie sobie KOGOŚ [no wiecie...], to zaczyna zaniedbywać kontakty ze znajomymi. A mam jednego kolegę, który od niedawna ma dziewczynę, a właśnie w ostatnim czasie coraz więcej z nim gadam, na coraz bardziej osobiste tematy i w ogóle jakoś tak chłopak z dnia na dzień robi się coraz bardziej przyjazny... Hehe.
Nic z TYCH rzeczy, jakby co Życzę im jak najlepiej, w 100% chodzi tu o przyjacielskie stosunki
Upadła moja teoria Albo to wyjątek potwierdza regułę.
Ale to bardzo dobrze, niech takie Twoje teorie upadają jak najczęściej
I ogólnie dobrze jest, cieszę się : *

Cytat:

Mi też sie w sierpniu spóźnił 10 dni.
Ale ale akurat to mnie nie zdziwiło, raczej to, że w ogóoe dostałam, bo przy moim wakacyjnym trybie życia, nic dziwnego, że mój organizm wariował
Ogólnie z malinówka mam problemy jakoś od marca, jak zaczęłam sie zdrowiej odzywać(czyt. jeść mniej i chudnąć)
Potem przytyło mi się, dostawałam, ale tak nieregularnie.
A kiedyś miałam tak wszystko pięknie

Zmykam do fryzjera

EDIT: Uhahana- jast Last Christmas miałam do przez pół roku jako Granie na czekanie w swoim telefonie bo nie umiałam tego usunąć Wszyscy sie ze mnie nabijali, że święta w lipcu obchodzę
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 10:47   #141
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: Jestem nienormalna, słucham Last Christmas Hahah!
Mnie ostatnio rozwalił Pan, byłam u doktora a tam słyszę że dzwoni komórka melodia "We wish you a merry christmas" ale mi się śmiać zachciało Pewnie sobie Pan nie umie zmienić

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

EDIT: Uhahana- jast Last Christmas miałam do przez pół roku jako Granie na czekanie w swoim telefonie bo nie umiałam tego usunąć Wszyscy sie ze mnie nabijali, że święta w lipcu obchodzę

Ja też się rozregulowałam z okresem, przez te wszystkie odchudzania Dawniej miałam dłuższy cykl, a teraz po 25-26 dni.

Wie ktoś co się dzieje z pameliją Bo jej coś dawno tutaj nie widziałam
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 10:57   #142
Martusia B.
Wtajemniczenie

Krówka zdjęcia się do Ciebie właśnie wysłały na wp
Stary 2007-08-29, 11:06   #143
Veiovis
Zakorzenienie

Jeżeli kiedy wrócisz, nakryję biały stół...

Dzisiaj po prawie dwóch latach zwiazku, po dwóch latach starania się dowiedziałam się, ze podoba mu się inna dziewczyna. Że mnie nie kocha.

Dałam mu cały świat, którym on był dla mnie.
Jestem w koszmarnym stanie.
Nie chce życ....

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 11:10   #144
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj po prawie dwóch latach zwiazku, po dwóch latach starania się dowiedziałam się, ze podoba mu się inna dziewczyna. Że mnie nie kocha.

Nie chce życ....
Kurde. Najchętniej zabrałabym Cię na piwo.
Nie umiem pocieszać.
Wjedziemy mu na chatę w najbliższym czasie.
Trzymaj się

A co do telefonicznych melodyjek, to ja od około roku mam na dzwonku motyw z Reksia.
Choose life.
'

Stary 2007-08-29, 11:11   #145
krasulka7399
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać i lecę malować drzwi. papa
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 11:14   #146
Martusia B.
Wtajemniczenie

Veiovis przykro mi z powodu chłopaka... trzymaj się jakoś
Stary 2007-08-29, 11:15   #147
patitcz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaque;5130697

[COLOR=black
Eee malinówka przyszła:/ [/COLOR]
do mnie tez : /

Cytat:
jesteście szalone z tym pisaniem

tez tak pomyslalam .
moze jak im zzaspiewamy "jestes szalona nanana"
to przestana tak szybko pisac zebysmy tylko przestaly spiewac

Cytat:

ja mam okres zawsze tak mniej wiecej co 40 dni : o

no w lipcu mialam szybciej ..ale to pewnie przez zmiane "klimatu" (nie zeby jakos sie tam bardzo zmienil , bo bylam nad morzem ..ale podobno jak sie zmienia otoczenia to to ma wplyw na cykl), wakacje itd
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 11:43   #148
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:

Nie chce życ....
Białego stołu słucham od tygodnia... Piękne...

Bardzo Ci współczuję. Gdybyśmy mogły Ci pomóc na pewno byśmy to zrobiły, ale w takich sytuacjach się nie da. Trzeba to przeżyć, przetrwać...
Ja nie usłyszałam słów 'nie kocham Cię' ale to chyba wynika z jego tchórzostwa...
Domyślam się jak to Cię zabolało, tym bardziej patrząc na to kim on jest dla Ciebie.
Nie będę Cię pocieszać, bo to i tak nic nie da... Kochałaś go, więc pisanie, że nie jest Ciebie wart na nic się zda.
Ja to czasem, żałuję, że nie można kogoś zmusić, przekonać do uczuć.
Dlaczego kochamy tych którzy nie kochają nas... ?!
3MAJ SIĘ !!

Za parę godzin go zobaczę... I coś czuję, że rzucę mu się na szyję

Stary 2007-08-29, 11:55   #149
Veiovis
Zakorzenienie

Jeszcze kilka dni temu mówil, że jestem jego perelką...
Nie potrafię sobie wyobrazić, żeby jakaś inna dziewczyna leżała na jego poduszce... Żeby wtulała się w jego ramiona. nie potrafię sobie wyobrazić, żeby go przy mnie nie było...
Przez ostatnie dwa miesiace dawałam mu każdą cząstkę siebie. Wszystko co robiłam to dla niego, w ogóle nie myśląc o sobie.
Stary 2007-08-29, 11:57   #150
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:

Nie chce życ....
Pamietaj ze po kazdej burzy zawsze swieci slonce... I jak to napisala do mnie ktoras z Was "zawsze znajdzie sie ktos lepszy od nas i trzeba sie z tym pogodzic" Wiem, ze to nie jest pocieszajace ale sama prawda. Trzymaj sie dzielnie

Co do matury to zdjae jednak ta chemie i biologie. Popatrzylam na akrusz z rozsz geografii i stwierdzilam ze mam braki nie tylko z 3 lat ale tez z tych 3 poprzednich...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości