21 października - Wizażanki do urn :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-10, 08:55   #121
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: 21 października - Wizażanki do urn :)

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Ja oczywiście idę. Postaram się przekonać do głosowania kogo się da. Myślę, że można by zaapelować na forum Emigrantek, żeby dziewczyny mieszkające poza granicami kraju, także zagłosowały
Kto sprawę oleje, nie ma później prawa się wypowiadać na temat tego kto rządzi i jak, proste.
Cheer ,proszę zerknij do tego wątku -ciekawa dyskusja tam była .
Są nawet wpisy z wczorajszego dnia.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152598

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 10:01   #122
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Wiecie co, łatwo jest mówić: kto nie idzie glosować, nie ma prawa potem krytykować rządu. A co ma zrobić osoba, która nie widzi żadnego rozsądnego i uczciwego kandydata, któremu byłaby w stanie zaufać? Bo prawda jest taka, że każdy kandydat obiecuje gruszki na wierzbie, a jak już zostanie wybrany, to jaką mam gwarancję, że będzie wypełniał swoje przedwyborcze obietnice? Żadną! I nie zamierzam iść do wyborów, bo równie dobrze mogłabym z zamkniętymi oczami wybierać byle jakiego kandydata. Nie wierzę politykom i nie idę na wybory. A jeśli będę widzieć niekompetencję rządzących, będę ich krytykować ile wlezie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 10:48   #123
asiulkaa
Zakorzenienie

Aggie125 jest naprawdę wiele partii tak że każdy ma możliwość znaleźć coś co mu odpowiada, nie trzeba głosować tylko na tych którzy w rankingach osiągają znaczące wyniki. Jeżeli znajdzie się więcej osób to kto wie partia może wejdzie do sejmu, a jak nie to zawsze jest szansa że ludzie zobaczą że jednak ktoś głosuje na tę partie i w przyszłych wyborach zagłosuje na nią, zawsze to lepiej niż wcale się nie wybierać na głosowanie i dać podejmować decyzję innym.
Stary 2007-09-10, 10:49   #124
iwciunia
Zakorzenienie

Oczywiście, że PÓJDĘ
Może zróbmy jakiś sondaż przedwyborczy Ciekawa jestem jaka partia wygra na wizażu
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 10:56   #125
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Cheer ,proszę zerknij do tego wątku -ciekawa dyskusja tam była .
Widzę, że zdania są tam podzielone co do tego czy głosować czy nie. Podoba mi się ta opinia Rambo
Cytat:
Natomiast, kiedy przywiązanie do kraju, może chęć powrotu - lub inne czynniki - dają emigrantowi trzeźwy obraz sytuacji, jakieś poczucie identyfikacji z narodem - to dlaczego nie ?
Ja też tak to rozumiem. Rozumiem, że osoby, które się już w żaden sposób nie czują związane z Polską (z różnych powodów, a są takie osoby) ani tym co się dzieje na jej scenie politycznej, nie chcą głosować. Myślę, że są tez osoby, które nie wiążą z życiem w tym kraju swojej przyszłości, ale mimo to, chcą zagłosować, bo po prostu nie mogą patrzeć co się wyprawia z tym krajem, jak się nim szarpie na wszystkie strony.
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Wiecie co, łatwo jest mówić: kto nie idzie glosować, nie ma prawa potem krytykować rządu. A co ma zrobić osoba, która nie widzi żadnego rozsądnego i uczciwego kandydata, któremu byłaby w stanie zaufać? Bo prawda jest taka, że każdy kandydat obiecuje gruszki na wierzbie, a jak już zostanie wybrany, to jaką mam gwarancję, że będzie wypełniał swoje przedwyborcze obietnice? Żadną! I nie zamierzam iść do wyborów, bo równie dobrze mogłabym z zamkniętymi oczami wybierać byle jakiego kandydata. Nie wierzę politykom i nie idę na wybory. A jeśli będę widzieć niekompetencję rządzących, będę ich krytykować ile wlezie.
Zgadzam się z wypowiedzią asiulkii, lepiej jest wybrać przysłowiowe "mniejsze zło" w tym przypadku, tak mi się wydaje. Za dużo jest chyba do stracenia (te głosy, które przeważą, ci ludzie, którzy podejmą "za nas" decyzję, to może być za duża cena...i będzie już za późno)
Stary 2007-09-10, 11:05   #126
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że zdania są tam podzielone co do tego czy głosować czy nie. Podoba mi się ta opinia Rambo Ja też tak to rozumiem. Rozumiem, że osoby, które się już w żaden sposób nie czują związane z Polską (z różnych powodów, a są takie osoby) ani tym co się dzieje na jej scenie politycznej, nie chcą głosować. Myślę, że są tez osoby, które nie wiążą z życiem w tym kraju swojej przyszłości, ale mimo to, chcą zagłosować, bo po prostu nie mogą patrzeć co się wyprawia z tym krajem, jak się nim szarpie na wszystkie strony.
Ja jakoś sie nie kwalifikuję ani do jednej grupy a ni do drugiej.
Tzn.
Bo jestem Polka, czuje sie Polką, czuje sie zwiazana z krajem, wiem co się dzieje na scenie politycznej, ba, nawet wiem na kogo chciałabym zagłosowac.
A głosować nie chcę.
I to nie dlatego, że mam wszytsko w tyle i nic mnie nie obchodzi, że nie interesuje mnie co sie stanie z Polska czy też dlatego, że po paru latach przebywania tutaj stałam się bardziej niemiecka niz Niemcy. W żadnym wypadku.

Ja nie chcę decydować o Was i Waszym życiu a samej nie ponosić konsekwancji tych wyborów. To nie byłoby uczciwe w moim przekonaniu. Ze kogos Wam wybrałam, ale jakos nie pali mi sie do tego, żeby wrócic i żyć pod rządami tych których wybrałam.
I tyle.

Ale mój mąż jedzie do Monachium. Na wybory

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 11:13   #127
cheer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Ja nie chcę decydować o Was i Waszym życiu a samej nie ponosić konsekwancji tych wyborów. To nie byłoby uczciwe w moim przekonaniu. Ze kogos Wam wybrałam, ale jakos nie pali mi sie do tego, żeby wrócić i żyć pod rządami tych których wybrałam.
I tyle.
Ja bym nie śmiała wymieniać żadnych grup. Na pewno jest ich jeszcze więcej i w wielu konfiguracjach
Podejrzewam, że po paroletnim pobycie za granicą, miałabym podobne odczucia do Twoich. Jeśli chciałabym zagłosować, pewnie zrobiłabym to "z sentymentu" albo z jakiejś tęsknoty...Sama nie wiem, tak mi się wydaje. Na pewno jednak kierowałabym się tym, co uważałabym dla Polski za najlepsze.
Cytat:
Ale mój mąż jedzie do Monachium. Na wybory
No proszę Zdania są na prawdę podzielone i to jest najważniejsze, bo oznacza zainteresowanie tematem
Stary 2007-09-10, 12:24   #128
Maniwa
Wtajemniczenie

Pójdę, oddam najsłuszniejszy wg mnie głos, ale niestety wiem, że niewiele to zmieni.

Ale jak zapraszają, to idę
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:36   #129
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę Zdania są na prawdę podzielone i to jest najważniejsze, bo oznacza zainteresowanie tematem
Zainteresowanie jest i dyskusje itd. A kazde ma argumenty nie do odparcia

Biorąc pod uwagę naszą niedawną(długą) wizytę w Polsce dyskusje są jeszcze ciekawsze...

Na razie pat

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:57   #130
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Nie rozumiem w dalszym ciągu dlaczego do tej pory nie odniosłaś się do wielu konkretów, jakie tu przytaczaliśmy.
Nie rozumiem, to o czym ja cały czas pisałam? O czym były moje długaśne posty? Ciągle mnie atakujecie, bo ciągle coś nie pasuje. Przykro mi, nie należę do partii PiS, a to że jestem sympatykiem nie znaczy że możecie mnie traktować jak worek treningowy! Mam swoje poglądy, których bronię, ale to nie znaczy że potrafię wszystko i wszystkim wytłumaczyć - przecież i tak zdania nie zmienicie.
Mam tłumaczyć słowa Kaczyńskiego? Ale ja nie jestem jego rzecznikiem i nie mogę się za niego wypowiadać. Nie wiem czemu w ten sposób postąpił i jakoś nie sądzę aby to grało istotną rolę. Osobiście byłam za tym żeby brat był premierem i nie rozumiałam czemu wybrali Marcinkiewicza. Nie uważam to też za żadną aferę i kompromitację, ale za kolej rzeczy. Czy ta odpowiedź cię satysfakcjonuje czy nie, odpowiedziałam i proszę mi nie zarzucać, że się uchylam.

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:02   #131
Rena
Zakorzenienie

do czego jest ten link?
Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Siemiątkowski
Ktory?
Cytat:
Napisane przez ollkaa Pokaż wiadomość
6. PiS w swojej kampanii obiecywało nam "tanie państwo" - czyli m.in.zmnijszenie aparatu administracyjnego. Mniej biurokratówi i wogóle. Nic takiego nie obserwuje, raczej wprost przeciwnie - aparat adm. sie rozrósł.
Nie jestem zwolenniczka zmiejszania aparatu administracyjnego.
Cytat:
Napisane przez ollkaa Pokaż wiadomość
Nie podoba mi sie także wrzucanie wszystkich wspólpracujących z dawnym systemem do jednego worka.
Czego jak czego workow jest pod dostatkiem.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
oj Reno, czepaisz sie slowek UM w zadnym wypadku biurem informacyjnym nie jest. ale osoby tam pracuajce wiedza, co w trawie psizczy [ja od ajkiegos czasu tez tam sobie siedze i wiem, co w miesice piszczy az za dobrze, niestety]. UM jeest jak osmiornica - ma duzo macek, ktore sa wszedzie
To bylo pytanie retoryczne. W moim odczuciu Urzad Miasta powinien czuc sie odpowiedzialny za architekture i budownictwo miasta. Taka subtelna sugestia.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 13:18   #132
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Velvet Acid Kitty prosisz cały czas o przykłady do przytaczanych argumentów, a sama odpowiadasz że w stylu "Przecież to słynne afery, dziwię się że masz wątpliwości...".
Podałam przykłady (tak jak ktoś prosił), więc chyba wystarczy. Zresztą nie chcę offtopować o przeszłości kryminalnej członków SLD.

Cytat:
Więc argument że reforma jest na 10 lat jest nieprawdziwy bo PIS obiecywało że ograniczy wydatki zaraz po tym jak obejmie władzę, a stało się tak że jak się dorwali do koryta to żal im sie rozstawać z kasą.
Mocny zarzut, jednak to że to jest program na 10 lat pisze na stronie PiS. W tym momencie nie mogę się tego doszukać, ale z ekonomii jestem zero więc nie potrafię w tej kwestii polemizować.

Cytat:
Co do lustracji też nie będę polemizować, bo tu się nikogo pewnie i tak do swoich racji nie przekona. Sama jestem przeciw, uważam że po tylu latach powinniśmy się przede wszystkim zająć przyszłością kraju i obywateli, bo to rozliczenie nikomu zysków nie przyniesie.
Tak jak wcześniej napisałam, wiele osób ucierpiało w poprzednim systemie i rozliczenie z przeszłością im się należy. Poza tym nie może być tak, żeby wysokie stanowiska w tym kraju obejmowali byli agenci.
Jeśli ktoś z młodych uważa to za nieistotne, proszę porozmawiać z ludźmi starszymi, swoimi dziadkami, przestać patrzeć na nich jak na "mohery" - to też ludzie. Ludzie, którzy wiele w życiu przeszli i są bardziej doświadczeni życiowo od was.

Cytat:
Co do niezawiązania koalicji to uważam że wina leży po stronie PIS które chciało wszystkich ministerstw siłowych jak PO powiedziało że tak
Ta dyskusja powinna się odbyć od razu po wyborach, pamiętam że wina nie lezy po stronie PiS, ale jak zwykle łatwo ich obwiniać. Wystarczy że Donald zrobi maślane oczy/smutną grobową minę i już wszyscy miękną i uważają PiS za wszelkie zło na ziemi .

Cytat:
Czy uważasz że jakby odwołano Rydzyka to już wtedy PIS może z radiem Maryja współpracować, bo tak Twoja wypowiedz zrozumiałam.
Źle zrozumiałaś, chodziło o to, że w końcu kościół przestałby się mieszać do polityki.

Cytat:
Nie rozumiem takiej argumentacji na ulgę na dzieci, że poprzedni posłowie wypłacali sobie dodatkowe pensje, jest to tylko obrzucanie obelgami a nie podanie konkretnych argumentów.
Jest to porównanie końca tej kadencji do poprzedniej. Uważasz że warto zapomnieć jak poprzednia ekipa rządząca potraktowała podatników/wyborców?

Stary 2007-09-10, 13:25   #133
Afra86
Zakorzenienie

mialam rowniez polemizowac ale chyba sobie daruje, bo cos czuje ze bedzie to walka z wiatrakami

a idac Twoim stylem velvet - nie zarzucaj nam prosze, ze Cie traktujemy jak worek treningowy. W takim stylu nie zamierzam polemizowac;p

Edytowane przez Afra86
Czas edycji: 2007-09-10 o 13:27 Powód: dopisek
Afra86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:41   #134
agateq
goniąca własny ogon..

velvet jeżeli myślisz, że jestem zwolenniczką Tuska (a jestem), dlatego bo zrobi maślane oczy i smutną minkę to w tym momencie przesadziłaś. Uważasz, że elektorat PO to półmózgi bez krzty rozumu? Że oceniają i PiS, i Platformę na podstawie humoru Tuska?! Zaraz mi napiszesz, że przecież nic takiego nie napisałaś, ale ja tak to odczytałam.

a Twoje zarzuty, że traktujemy Cię, jak worek treningowy są bezpodstawne. Skoro napisałaś coś takiego, to może faktycznie nie masz już siły argumentów, żeby przebić nasze.

Pozdrawiam niezmiernie ciepło.

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:41   #135
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
mialam rowniez polemizowac ale chyba sobie daruje, bo cos czuje ze bedzie to walka z wiatrakami
Dyskusja to wymiana poglądów a nie przekonywanie do własnych racji. Nie ma szansy, żeby mnie przekonać, że moje poglądy są złe, PiS jest zły, że się nie znam, itp - no chyba, że coś innego miałaś na myśli pisząc "walka z wiatrakami".

Stary 2007-09-10, 13:48   #136
Afra86
Zakorzenienie

ech tu nie chodzi o przekonywanie do swojej racji .
Balam sie ze watek ewoluje na temat

PiS-PO

a nie, frekwencji w wyborach

Aczkolwiek offtop powstal , niektore osoby sie zaangazowaly.
I nie chodzi o przekonywanie, ze PiS jesy fe/cudnowny a PO jest ble/Wspaniale

tylko raczej polemizowanie z zarzutami itd. wszystko sie samo rozkrecilo i bum.
Zarzut na PO, zarzut na PIS, wymaganie konretow, podanwanie przykladow, odnoszenie sie do tego itd.

Mi osobiscie przeszkadzalo ,ze oczekiwalas odpowiedzi co do :"afery za afera", a nie odnosilas sie do postawionych przez wizazanki argumentow co do wiarygodnosci Pisu. I nie rozumialam czemu chcesz sie odniesc do 'afery za afera" a do tamtych argumentow nie chcialas sie ustosunkowac
Stary 2007-09-10, 13:49   #137
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
velvet jeżeli myślisz, że jestem zwolenniczką Tuska (a jestem), dlatego bo zrobi maślane oczy i smutną minkę to w tym momencie przesadziłaś. Uważasz, że elektorat PO to półmózgi bez krzty rozumu? Że oceniają i PiS, i Platformę na podstawie humoru Tuska?! Zaraz mi napiszesz, że przecież nic takiego nie napisałaś, ale ja tak to odczytałam.
Nie napisałam nic o "półmózgach" - to sobie ty dośpiewałaś. Jeśli nie jesteście za Tuskiem dlatego, że jest "ładny", "fajny", itp - to proszę bardzo - napiszcie dlaczego będziecie głosować na PO (tylko bez wmieszania PiS).

Cytat:
a Twoje zarzuty, że traktujemy Cię, jak worek treningowy są bezpodstawne. Skoro napisałaś coś takiego, to może faktycznie nie masz już siły argumentów, żeby przebić nasze.
Chodzi o to, że ciągle zarzucacie mi, że nie odpowiadam na argumenty, nie piszę konkretów, itp. Jak to tego nie robię?? Przeczytaj moje posty - oczywiście że na wszystko nie dam rady odpowiedzieć, nie posiadam takiej wiedzy, ale skoro nie posiadam takiej wiedzy to nie znaczy że rozmówca ma rację.

Stary 2007-09-10, 14:11   #138
agateq
goniąca własny ogon..

Dlaczego będe głosowała na PO? Bo znam ich program i go popieram w CAŁOŚCI.

Gdybym tylko miała prawo głosu kilka lat temu również na nich bym głosowała. Bo śledzę ich od czasu, gdy powstali. Nawet gdybym dane bym było nie znać PiSu i jego poczynań, również głosowałabym na nich. Bo nie głosuję przeciwko Kaczyńskim, tylko głosuję dla siebie.

Instagram
Stary 2007-09-10, 14:13   #139
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Widzę, że w tym wątku robi się jak w Sejmie...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 14:15   #140
Afra86
Zakorzenienie

A ja nie ukrywam , ze glosujac na PO glosuje rowniez przeciwko PiSowi. Nie chcialabym aby PiS wygral. Aczkolwiek podoba mi sie po prostu polityka PO. i ze wszystkich partii odpowiada mi najbardziej. To jest jak z demokracja. Demokracja nie jest najlepszym ustrojem, ale jest najlepszym z pozostalych. Dla mnie to samo odnosi sie do PO.

A i zaluje ze z Platformy odszedl Olechowski, dla mnie to byl idealny kandydat na prezydenta
Stary 2007-09-10, 14:17   #141
agateq
goniąca własny ogon..

afra86 ja również nie chcę mieć PiSu u władzy kolejne lata, bez przesady, nie jestem masochistką
Ale jeżeli miałabym wybrać, czy robię ze względu na moją do nich sympatię, podobieństwa w ideologii, program czy ze względu na niechęć do PiS to wybieram to pierwsze

Instagram
Stary 2007-09-10, 14:21   #142
Afra86
Zakorzenienie

agateq, ja tak samo przeciez rownie dobrze moglabym zaglsoowac... na ... samobrone :P byle PIS nie wygral :P Ale tego nie czynie, bo oczywiste ze nie warto glosowac na kolejna beznadziejna w moim odczuciu partie, aby przegrala pierwsza, rowniez niezbyt dobra :P

Glosujac kieruje sie moimi pogladami i wizja kraju, ale ze przy okazji glosuje przeciwko partii, ktora nie powinna wygrac wg mnie, to coz....
Stary 2007-09-10, 14:32   #143
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

W marcu skończyłam osiemnastkę i nareszcie mogę głosować
Nie ukrywam, że to dla mnie duża frajda i na pewno wypełnie swój obywatelski obowiązek

I oby tym razem PiS nie wygrał
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:38   #144
zizou
Zakorzenienie

dlaczego zaglosuje na PO? bo maja bardzo dobry, konkretny program gospodarczy [PiS takowego nie posiada - w czterech literach, za przeproszeniem, mam obietnice wyborcze partii - liczy sie program i to, co partia soba reprezentuje].

nie lubie kiedy obraza sie mnie mowiac: wyksztalciuchy, lze-elita itp [a czyjez to slowa? ]

w dzisiejszym Newsweeku wybory 2007 sa juz dosc szeroko opisane - piekny artykul o tym, jak Ministerstwo Sprawiedliwosci naciskalo na krakowska prokurature by ta postawila zarzuty Jackowi Piechocie [z SLD]. 'Dowody? Najpierw sie zatrzyma, a potem znajda sie dowody'
drugi bardzo ladny artykul to wywiad z plitologiem UW dr Anna Materska-Sosnowska. kto zainteresowany, niech poczyta - ale ma kobieta racje. niestety. http://www.newsweek.pl/wydania/artyk...?Artykul=19950

PO dziala konsekwentnie, bez naglych zwrotow akcji, a polscy wyborcy oczekuja akcji rodem z telenoweli. no niestety.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:40   #145
onaa
Zakorzenienie

a ja i tak nie moge glosowac =/ nie jestem pelnoletnia, ale pewnie zaglosowalabym na PiS
Stary 2007-09-10, 15:12   #146
beti33
Raczkowanie

Przecież napisałam wyraźnie:
"Ciekawostka jak to Jarosław Kaczyński z wiernymi zbudował firmę do wyłudzania pieniędzy głównie ze spółek Skarbu Państwa. Fundację założyli ludzie, którzy mając usta pełne frazesów o uczciwości i moralności napychali prywatne kieszenie pieniędzmi poprzez przejmowanie państwowego majątku."
Stary 2007-09-10, 15:30   #147
olinkaaa
Zadomowienie

ja też pójdę, nie wyobrażam sobie innej możliwości Tylko muszę sobie papier załatwić na głosowanie poza miejscem zamieszkania. A nie wiecie może z jakim wyprzedzeniem je wydają?

"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,

ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"
G.G. Marquez

olinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:31   #148
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onaa Pokaż wiadomość
a ja i tak nie moge glosowac =/ nie jestem pelnoletnia, ale pewnie zaglosowalabym na PiS
Mam nadzieje,że to żart,bo jak nie to ciesze się że nie masz jeszcze prawa głosować.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:34   #149
agateq
goniąca własny ogon..

atka83 piąteczka! celna riposta

Instagram
Stary 2007-09-10, 15:36   #150
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaa Pokaż wiadomość
dlaczego akurat na PiS?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości