![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sex bez miłości- dla przyjemności... Wątek ZBIORCZY!
Zdarzyło się
![]() ![]()
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sex bez miłości- dla przyjemności...
moje zdanie jest takie jak już niektórych wizażanek...
jeżeli jest ktos komu mozna zaufać, pociąga Cie i Ty jego to dlaczego nie.. szczególnie jeżeli nie chcesz stałego związku a tylko od czasu do czasu zaspokoić swoje potrzeby... dodam tylko, że jestem w takim układzie i nie widze w tym nic złego a do autorki wątku: DO DZIEŁA!!;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sex bez miłości- dla przyjemności...
Raz postanowiłam spróbować seksu bez miłości. Znaliśmy się już trochę,pociągaliśmy się wzajemnie...I co? I nic. Nie było mi tak przyjemnie jak powinno być. Brakowało mi TEGO czegoś,wszystko było takie mechaniczne,zwłaszcza z mojej strony. Najgorsze było już po wszystkim,kiedy zamiast przytulić się,pogadać,wolałam jak najszybciej uciec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ja w przeszłości miałam sporo kontaktów erotycznych bez miłości. I właśnie - jak tu dziewczyny pisały - to nie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
ja mogę powiedzieć przez najbliższy <dłuższy> czas zero "prawdziwych" związków.
Mam dość bycia ranioną i ranić innych, wolę seks dla seksu z osobą, która pociąga mnie fizycznie, jest o czym z nią pogadać ale nie nadaje się na TŻ-ta. <ot fucking friends> ... a jeszcze jaki rok temu sex był dla mnie sacrum...człowiek się zmienia, mam nadzieję, że moje aktualne nastawienie też niedługo się zmieni <czekam na księcia z bajki- może jeździć nawet składkiem:P> ale cóż... lubię z kimś zasypiać przytulona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
ja od 3 miesiecy spotykam sie z mezszczyzna starszym ode mnie o 22 lata (ja mam 22) . mieszkamy w jednej wsi i zawsze co sie widzielismy to on milo usmiechal sie ,mowil dzien dobry,calowal w rączke... a do tego niebiansko przystojny... !!!!!!! wkoncu pewnego dnia zaczelismy pisac na NASZEJ KLASIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Raz jeden uprawiałam seks bez miłości... przez tydzien malowałam się na ślepo, bo nie byłam w stanie spojrzeć sobie w oczy. Rozumiem, że wielu osobom to nie przeszkadza, ale ja żałuję strasznie, że to zrobiłam. To był chłopak, z którym spotykałam się jakiś czas, on się zaangazował, ja raczej nie. Myślałam, ze będzie przyjemnie, a nie czułam nic, byłam rozczarowana, chciałam, zeby to jak najszybciej się skończyło, a po fakcie przestałam sie z chłopakiem spotykać.
Co dziwne, wcześniej podobał mi się, pociągał mnie, czułam wibracje, myślałam, ze jak pójde z nim do łóżka to będą fajerwerki, ale niestety... Teraz mam uraz, nigdy wiecej seksu bez miłości. Choćbym miała latami pościć (ale mam nadzieję, że nie bede musiała ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Byłam w taki zwiazku bez zobowiązań przez rok. Wspominam bardzo mile. Rozmawialismy jak przyjaciele, wychodzilismy razem do kina itp. i chodzilismy do łozka. Nie łaczyło nas zadne uczucie poza wzajemna sympatia. Zakonczylismy "zwiazek" poniewaz spotkałam obecnego Tż i sie zakochałam
![]() Nadal mamy ze soba kontakt ale teraz juz zupełnie czysto kolezenski. Nie było zadnego problemu z zakonczeniem tego.
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym KAŻDY sex niesie pewne ryzyko ciąży. Co jeżeli wpadniesz z kimś, kto nic dla ciebie nie znaczy i dla kogo nie jesteś nikim ważnym? Musisz brać pod uwagę taką ewentualność. Mały incydent może ci mocno skomplikować życie. Dlatego mówię nie tego typu przygodom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
![]()
Hm, przeczytałem wątek (bo wiadomo taki temat - jak nie przeczytać)
![]() Natomiast seks na zasadzie układu nie jest już tym samym. Można się spotykać i uwielbiać i może być wspaniale, tylko od samego początku trzeba się na to umówić, bez żadnych niedopowiedzień i bez nadzieji że będzie tak zawsze. (Tu zazwyczaj faceci polegają - bo jak seks fajny, to nie chcą rezygnować i ... a przeciez wiadomo, że taki układ też się kończy - bo ona pozna kogoś, itd). Moim zdaniem układ to coś pomiędzy miłością a seksem bez uczucia - i wcale nie taki zły. Lepiej chyba sie spotykać z kimś fajnym na seks i na pobycie razem, czasami spędzenie nocy, kino, czy coś - niż męczyć sie w związku - z byle kim. ![]() PS. A tak w ogóle - świetne forum. Czy my faceci kiedykolwiek potrafimy zorganizować się tak świetnie, jak Wy - dziewczyny??? Wątpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez nadia24l Czas edycji: 2010-09-26 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() również jestem w takim związku, właściwie seks był dopiero 2 razy ale było genialnie ![]() Oboje jesteśmy osobami, które ciężko się zakochują i oboje chwilowo jesteśmy zrażeni do jakichkolwiek miłości ![]() Uważam, że warto jeśli się łatwo nie angażuje. ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
nie mam nic przeciwko takim układom
![]() Ja już raz tego spróbowałam i najprawdopodobniej w pewnien związek oparty na relacjach czysto seksualnych dzisiaj znów wkroczę. Chłopak jest bardzo przystojny...i pociąga mnie, jest moim dobrym kumplem, jednak liczy się dla nas, by o tym nikt się nie dowiedział - poprostu w naszej ekipie zapewne bardzo źle by to zostało przyjęte. Kusząco i tajemniczo ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Byłam przez kilka miesięcy w takim układzie, ale musiałam podziękować facetowi za współpracę, bo się zakochał, a ja nie chciałam go ranić
![]() Seks dla seksu? Osobiście polecam ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
właśnie wpakowałam się w taki związek. Z moim eks. Z uczucia, którym go kiedyś darzyłam wyleczyłam się. Można by powiedzieć, że jestem kochanką on jest teraz z inną dziewczyną
![]() ![]()
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, no i stalo sie. Ja tez jestem w takim ukladzie, a kiedys myslalam, ze "ja i seks bez milosci? W zyciu!".
Kurcze, tak przeczytalam kilka stron tego watku i panuje ogolnie przekonanie, ze jak seks bez milosci, to tak samo bez czulosci i dbania o ta druga osobe.. A ja, szczerze mowiac, przez ostatni czas doswiadczylam duzo wiecej czulosci niz przez ostatnie 3 lata z moim ex facetem. Zaczelo sie delikatnie - poznalismy sie, zaczelismy gadac, od razu znalezlismy wspolny jezyk. Po jakiejs imprezie zostalam u niego na noc, ktora cala przegadalismy lezac razem na lozku i co najwyzej sie przytulajac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Ja sypiam z facetami nie tyle dla przyjemnosci ale zeby zaspokoic swoje pragnienie posiadania mezczyzny.Tydzien temu zona mojego klienta a szwagierka innego klienta(jestem pracownikiem banku) okreslila mnie jako "modliszke", co prawda w przypadku jej meza oraz szwagra nie zdazylo do niczego dojsc ale zaczelam zastanawiac sie nad sensem tego okreslenia..i doszlam do wniosku ze nigdy wczesniej nie odnioslam przyjemnosci (orgazmu) z seksu,moja przyjemnoscia bylo uwiedzenie,zdobycie mezczyzny i dalej tak jest.Facet dopoki nie wyladuje ze mna w lozku jest obiektem moich westchnien,nawet mozna powiedzec ze w pewnym stopniu sie w nim zakochuje ale kiedy dojdzie do zblizenia wtedy przestaje mnie juz interesowac tak jak na poczatku,jest mi wrecz obojetny..dla mnie przyjemnoscia nie jest seks tylko to co do seksu prowadzi..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
seks bez miłości - nie dla mnie.
seks jest czymś tak intymnym, tak łączącym, cementującym związek, że nie wyobrażam sobie robić tego, z kimś kto nic dla mnie nie znaczy! seks tylko w połączeniu z miłością. ta bliskość między kochającymi się osobami, przytulanie, całowanie, patrzenie w oczy z miłością, a zarazem pożądaniem. piękne. umarłabym chyba, gdybym miała w ogóle rozebrać się przed kimś obcym dla mnie, mojej duszy. czułabym się skrępowana, spięta na maksa. i straciłabym dla siebie szacunek, chciała zapaść się pod ziemię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Dla mnie seks juz dawno stracił swoja magię..:/:/...Na poczatku tez myslalam tak jak Ty, ze bez miłości nie ma mowy o czymkolwiek,ale wszystko sie z czasem weryfikuje.Kiedys bylam całkiem inaczej nastawiona do tych spraw. Nie mówie ze wszystkie moje zblizenia maja charakter czysto "zaliczeniowy",od 2 miesiecy sypiam z mezczyzna w którym nie jestem szalenczo zakochana ale mam straszna slabośc..Jest swietnym facetem,bardzo dobrym towarzyszem rozmowy i zabawy,jest zabojczo przystojny i ma wiele innych zalet ale odkąd zaczelam z nim sypiac,spowszechniał..Kie dyś oddałabym wszystko zeby choc przez chwile z nim porozmawiac teraz mam tego az nadto i coraz bardziej mnie to nuży..Wiem,nie umiem docenic tego co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.