|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Dawałam linka kilka postów wyżej
przez maila nie przejdzie bo za duży koniecznie z dźwiękiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a zdjecia bardzo ladne! czyzbysmy wreszcie Twojego ukochanego widziały? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no poezja poezja.. nie powiem, zaskoczyl mnie ![]() zdjątka doszly ![]() http://rzabba.diinoweb.com/files/My%20Videos/ gapo ![]() ![]() ![]() wlasnie niedawno wrocilam. na kolacyjce bylo bardzo milo. lepiej nie powiem co zezarłam ![]() odpowiedzieli tez na jedno moje CV ze wprawdzie postanowili powierzyc stanowisko komu innemu, ALE moje kwalifikacje i doswiadczenie wzbudzily ich zainteresowanie i zachowuja moje dane w bazie na przyszlosc ![]() niby nic, ale jednak milo ![]() ![]() edit: Rzabbcia... mi tez nie otwiera ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rzabbciu robi - fantastycne dziewczynki i jak ladnie spiewaja ![]() Czym robilas filmik - aparatem ? A w ogole dzien dobry ![]() PS: puszczlam juz pare razy - alez one slodkie
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2007-10-24 o 00:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rzabbocop
|
Nie wiem o co chodzi, mojej mamie się otworzyło. Może brak kodeków?
Ja na moim trupie nawet nie sprawdzam bo do rana pewnie by otwierał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Jezeli inne avi moga ogladac to chyba nie codec - u mni najpierw sie zdanloadowal na compa i dopiero zaskoczyl.
#127 |
Zakorzenienie
|
no to ja nie wiem czemu mi nie dziala
![]() zapytam jutro podrzutka o co kaman ![]() ![]() edit: no nic, teraz zmykam spac, wykonczylo mnie to rocznicowanie się ![]() ![]() ![]() marze juz o przytuleniu sie do poduszki, wiec idę ![]() buziaki i dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Navi - ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze wpadlam na chwilke. cos mi sie spac nie chce
![]() dzieki Iwonko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
cześć
dzięki za foty ![]() navi cudna z Was rodzina a Twoja siostra mnie rozwala prześliczna i gratuluję rocznicy Monique przez te zdjecia już nei mogę sie doczekać urlopu śliczne Rzabba link nie chodzi ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
sophisticated
|
cześć
![]() Pingusiu ![]() Rzabbko no po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() komu się nie otwiera, spróbujcie zapisać na dysku (wchodzimy na stronę, prawym na link video, zapisz element jako... i powinno zassać) |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
![]() Jestem wsciekla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#135 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieki Iwonko za komplementy. Mnie by sie najbardziej przydalo zeby mi ktos dal kopa w ![]() ![]() ![]() A co do podrzutka to chudzinka to delikatne okreslenie. Studenci medycyny anatomii mogliby sie na nim uczyc! Cala rodzina jest taka. Pociesz sie ze to juz niedlugo a potem my bedziemy Tobie zazdroscic! ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
hi
![]() tak Iwonko, ale raczej z tych negatywnych ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aha i cos dla magliski specjalnie, choc nie tylko ![]() http://news.mediarun.pl/news/id/23976 a co, nie tylko Brewka ma swoje szpiegowskie źrodła ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Naviślicznie proszę o zdjęcia bo do mnie nic nie dotarło
![]() Monique a tobie dziękuję bardzo za zdjęcia ![]() ![]() Też bym strasznie chciała pojechać gdzieś gdzie jest ciepło ale mój angielski jest wyjątkowo cienki i bojam się że źle bym się przez to czuła. A jak ty sobie z tym radziłaś, dobrze znasz jakiś obcy język. A ja dzisiaj szukam fryzury i nie wiem czy mam poszaleć czy raczej to co zwykle. "moja" fryzjerka jest bardzo delikatna, dobrze ścina ale nie zawszej jej wychodzi to co ja chcę, więc się trochę boję eksperymentów. A wieczorem będę miała swoje najstarsze dziecko w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rzabbocop
|
Cześć
![]() KAWA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
![]() Dziekuje bardzo za ciepłe słowa ![]() Dzis jestem juz w pracy, roboty mam multum, tak że udzielac będe się raczej słabo, ale czasami zajrze co tu sie dzieje ![]() Niestety chyba jednak jakis wirus mnie dopadł, bo kicham i czuję się nie najlepiej. Ale sie dowiedziałam dzis od szefa ze jak bardzo chce chorowac to dopiero po 15 grudnia moge ![]() Milgryfku czekam na zdjecia, nowej fryzurki ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
milgryfku już, przepraszam
![]() ze tez ja zawsze o kims zapomne ![]() ![]() cześć ![]() edit: Beatko ![]() biedaku, zdrowka duzo ![]() ![]() ![]() edit: gdzie was dzis wywiało??? o, widze Iwonke ![]() ![]() ![]() Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-24 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to na zmotywowanie ![]() ![]() Oj Navi ![]() ![]() Cytat:
![]() I cieszymy się z Tobą ![]() Cytat:
![]() Cześć Pingwinku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dzieki Iwonko, ufam...
wczoraj dalam mamie list, napisalam co mnie boli itd. oczywiscie zachowuje sie jakby nic sie nie stalo. nawet sie do mnie slowem nie odezwala jak sie widzialysmy. bardzo to przykre dla mnie jest. widac ona nie chce naprawiac sytuacji. wiec niech sobie w tym tkwi, juz mi wszystko jedno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
coś ni tak
Cytat:
![]() Navi - zdjęcia dostałam - fajna ta twoja rodzinka. A ty bardzo ładnie na wszystkich zdjęciach wyglądasz. Jeszcze nie widziałm zdjęcia na którym byś kiepsko ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-24 o 13:46 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze ja wysylam tylko te korzystne, a wierz mi ze niekorzystnych tez pare mam ![]() ![]() a po drugie Ty jestes barszo fotogeniczna, przynajmniej na wszystkich zdjeciach ktore widzialam wygladasz bardzo ladnie ![]() ![]() edit: ale sie obijacie dziś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-24 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzis ciezko pracuje wiec nie mam czasu pisac. Poza tym dotarlo do mnie ze reszte miesiaca bede zyc na topionych serkach po ostatnich szalenstwach i troche oslablam! ![]() Szalenstwa juz zakonczylam. Tzn zamowie sobie jeszcze te z Oriflame i na 10 lat mam z glowy zakupy perfum. ![]() ![]() ![]() ![]() Bacik nie wystarczy. ![]() ![]() Ty chyba kpisz! Na wszystkich fotkach wygladasz bardzo sympatycznie i mlodziutko! ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
kurcze, ciagle zapominam ze moge ta liste stworzyć
![]() normalnie nie moge ![]() i co napisze ze was nie ma, albo sie obijacie to sie ktoras odezwie. to tak na zlosc ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Moni ja tam na szefa nie narzekam
![]() To żart był ![]()
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Coś mi komputer szaleje, mam cichą nadzieję ża w końcu padnie i się nie podniesie...
Ja zanim coś wyślę to też robię segregację, ale mało mam takich na których się sama sobie podobam. Ja cały paździenik jestem bardzo oszczędna że chyba sobie coś kupię w nagrodę ![]() A roboty mam teraz bardzo dużo, bo spółdzielnia sprzedaje mieszkania za tzw.1 zł. około 600 takich mamy no i każdy chciałby już natychmiast. Za to potem powinno być zdecydowanie spokojniej... Cytat:
![]() ![]() ![]() Dorośli często też nie umieją się zachować, nie potrafią się odnależć ... Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-24 o 13:45 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
No mam nadzieje!
![]() ![]() Cytat:
![]() Zamow sobie u swojego najstarszego dziecka idealny rozmiar biustonosza w nagrode. Oni tam maja wiekszy wybor rozmiarow. ![]() ![]() A jakbys miala jakies tanie mieszkanie na zbyciu to ja bardzo chetnie! ![]() Navi, Sloneczko ![]() ![]()
Nie jesteśmy klockami LEGO i nie będziemy do wszystkich pasować a do niektórych to wręcz nie warto bo to chińska podróba! ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-24 o 13:47 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Navi
![]() ![]() ![]() Monique ![]() ![]() Rzabbko dzięki ![]() ![]() Milgryf no to dłuuuuugich wspaniałych 3 dni dla Was ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2007-10-24 o 13:58 Powód: już doczytałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.