Zio這wo/Mazid這wo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w這s闚 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2008-02-18, 16:45   #121
virka
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 410
Dot.: Zio這wo/Mazid這wo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w這s

Byleby efekty by造

virka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 17:08   #122
Jolie2601
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 408
Dot.: Zio這wo/Mazid這wo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w這s

Ja kilka dni temu ukr璚i豉m sobie wcierk do w這s闚 na bazie p馧produkt闚 od Thanatosa. Sk豉da si z ok. 25ml wody pokrzywowej, ekstraktu ze skorki jab趾a (ok.3%), keratyny. odrobiny fluidu z biosiarki i kilku kropel olejku rozmarynowego (do 50ml dope軟i豉m destylowan) Stosowa豉m na razie 2x, musz podci望 w這sy, wykona mierzenie i obserwowa relutlaty
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 18:26   #123
'Estelle'
The Pink Power Mo責erajtor

Wiadomo軼i: 10 745

Cytat:
Napisane przez raus Poka wiadomo嗆
nie mog豉m si powstrzyma przed zam闚ieniem teraz ju sobie obieca豉m, 瞠 ograniczam kupowanie "kosmetyk闚" do w這s闚 tylko do naturalnych mazide ale w豉軼iwie na nie te mo積a wyda koszmarn ilo嗆 pieni璠zy, uff.. i b康 tu Wiza瘸nko m康ra
Hehe, sk康 ja to znam... Tu 2 z, tam 5 z, taniocha... I przy pierwszym zam闚ieniu 5 dych p瘯這...
A teraz jeszcze te promocje zobaczy豉m, grrrr...
'Estelle' jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 19:10   #124
Maria221
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 981
Wink Dot.: Zio這wo/Mazid這wo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w這s

No niestety w這sy to inwestycja bez ko鎍a, sama co o tym wiem. Z Mazid豉mi/Thanatosem to jest w豉郾ie tak: a i jeden dodatkowy hydrolat, przecie to tylko 5 z, a i jeszcze co innego te za 5 z, to nic, 瞠 nie bardzo wiem co si z tym robi, ale fajnie wygl康a, pachnie... bior.... i wysz這 mi... ponad 100z. Do tego w sklepie, a to odzywka (bo moja ju prawie si ko鎍zy), acha, akurat, mam jeszcze p馧 opakowania starej, a to szampon(bo naturalny), a to mo瞠 jeszcze jaki kremik do twarzy (w razie czego, przyda si). Nied逝go planuj uzupe軟i zapasy u Thanatosa, no i Helfy te, ale to pewnie dopiero w czerwcu, znowu kasa poleciiiii.
Maria221 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 19:29   #125
raus
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 272
GG do raus

ja ju wol nie wchodzi na thanatosa, bo mi ca豉 pensja ucieknie wystarczy, 瞠 si pogr捫y豉m w mazid豉ch i helfach

raus jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 22:16   #126
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 307

Thanatos to jest masakra, naprawd-tyle ekstrakt闚 normalnie dziura taka w portfelu zostaje, 瞠 wol o tym nie my郵e
Justin Timberlake jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-18, 23:06   #127
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Poka wiadomo嗆
Ja kilka dni temu ukr璚i豉m sobie wcierk do w這s闚 na bazie p馧produkt闚 od Thanatosa. Sk豉da si z ok. 25ml wody pokrzywowej, ekstraktu ze skorki jab趾a (ok.3%), keratyny. odrobiny fluidu z biosiarki i kilku kropel olejku rozmarynowego (do 50ml dope軟i豉m destylowan) Stosowa豉m na razie 2x, musz podci望 w這sy, wykona mierzenie i obserwowa relutlaty
Tutaj mo瞠sz wklei ten przepis
http://www.sesameworkshop.org/sesame...usic/radio.php
S tam r騜ne przepisy z ekstraktami, wi璚 mo瞠 sie przyda

A powiedzcie mi czym si r騜ni te ekstrakty od naturalnych sk豉dnik闚?
Np. czy lepsza jest pokrzywa dodana pod dowoln postaci do wcierki, czy ekstrakt z pokrzywy itp.?

Stary 2008-02-18, 23:29   #128
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Poka wiadomo嗆
Tutaj mo瞠sz wklei ten przepis
http://www.sesameworkshop.org/sesame...usic/radio.php
S tam r騜ne przepisy z ekstraktami, wi璚 mo瞠 sie przyda
Z mi陰 ch璚i, ale albo ja ju nie umiem klika albo pomyli豉 linki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-18, 23:39   #129
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Rozpuszcza si Wam normalnie ekstrakt ze sk鏎ki jab趾a? Bo ja nie umiem go rozpu軼i

Virko wydaje mi si, 瞠 ekstrakty to jest taka jakby esencja, chocia przyznam sie szczerze, 瞠 tak naprawd nigdy sie nad tym nie zastanawia豉m..
Stary 2008-02-19, 07:50   #130
vLain
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 821

Ekstrakt to jakby "to, co najlepsze" z ro郵iny - czyli r騜ne substancje czynne.

Cytowane z Mazide:

"Ekstrakty ro郵inne – to uk豉dy pozyskiwane z ca造ch ro郵in lub ich cz窷ci za pomoc ekstrakcji odpowiednio dobranym rozpuszczalnikiem (...)"

i:

"Standaryzowane ekstrakty ro郵inne to ekstrakty, dla kt鏎ych zosta豉 dok豉dnie okre郵ona ilo嗆 substancji czynnej. Dzielimy je na dwa typy:
- Ekstrakty b璠帷e koncentratem wyizolowanego, konkretnego sk豉dnika czynnego z danej ro郵iny, o dok豉dnie okre郵onym st篹eniu. Sk豉dnik ten, w naturze nie wyst瘼uje w ro郵inie w tak wysokim st篹eniu. Przyk豉dem jest ekstrakt z ostropestu plamistego, kt鏎y zawiera 80% sylimaryny, ekstrakt z zielonej herbaty o zawarto軼i ok. 95% polifenoli. Ten typ standaryzowanych ekstrakt闚 jest zwykle dro窺zy.
- Ekstrakty, kt鏎e w ca這軼i s traktowane jako sk豉dnik czynny, b璠帷y mieszanin r騜nych substancji aktywnych obecnych w danej ro郵inie. Ekstrakty te nie zosta造 wystandaryzowane w kierunku konkretnego, pojedynczego sk豉dnika aktywnego, tak, wi璚 ilo軼i zawartych w nich substancji czynnych s bardziej zbli穎ne do tych wyst瘼uj帷ych w naturze w danej ro郵inie."
vLain jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-19, 09:54   #131
DeathDealer
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 310

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Poka wiadomo嗆
Rozpuszcza si Wam normalnie ekstrakt ze sk鏎ki jab趾a? Bo ja nie umiem go rozpu軼i
No w豉郾ie ekstrakt rozpuszcza si bardzo s豉biutko, tworzy zawiesin i fuzy p造waj. Nawet jak si d逝go rozpuszcza, to nigdy nie do ko鎍a. Ju taka jego uroda.
DeathDealer jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-19, 10:44   #132
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Z mi陰 ch璚i, ale albo ja ju nie umiem klika albo pomyli豉 linki
Ojej, ale da豉m linka
Teraz zauwa篡豉m
C鏎cia mia豉 w陰czone gry i przez pomy趾 skopiowa豉m do nich linka
Tutaj jest poprawny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236192
Przepraszam za zamieszanie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Poka wiadomo嗆
Virko wydaje mi si, 瞠 ekstrakty to jest taka jakby esencja, chocia przyznam sie szczerze, 瞠 tak naprawd nigdy sie nad tym nie zastanawia豉m..
Cytat:
Napisane przez vLain Poka wiadomo嗆
Ekstrakt to jakby "to, co najlepsze" z ro郵iny - czyli r騜ne substancje czynne.

Cytowane z Mazide:...
Dzi瘯uj Wam za odpowiedzi , ale czy to oznacza, 瞠 ekstrakty, s lepsze, mocniejsze...?

Stary 2008-02-19, 11:41   #133
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, ale da豉m linka
Teraz zauwa篡豉m
C鏎cia mia豉 w陰czone gry i przez pomy趾 skopiowa豉m do nich linka
Tutaj jest poprawny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236192
Przepraszam za zamieszanie
E tam zamieszanie od razu, sama sobie pogram A tak btw: ekstrakt mo積a por闚na do kawy z ekspresu/kawiarki a np. napar do kawy parzonej. R騜nica na pewno w st篹eniu. Poza tym dost瘼ne ekstrakty s formie sproszkowanej z tego tez powodu osi庵aj tak wysokie st篹enia (blisko100%).

Mnie sk鏎ka tez si nie chce za bardzo rozpuszcza
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 12:48   #134
DeathDealer
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 310

Cytat:
Dzi瘯uj Wam za odpowiedzi , ale czy to oznacza, 瞠 ekstrakty, s lepsze, mocniejsze...?
Standaryzowane sa na pewno mocniejsze, chocia brzmi to troszk dziwnie, jak zawarto嗆 cukru w cukrze
DeathDealer jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-19, 13:41   #135
Voirrey
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 219

Dziewczyny witam Was serdecznie i licz na Wasz pomoc i wiedz.

W jednym z w徠k闚 pisa豉m, 瞠 mam w這sy s豉be, do嗆 suche i wypadaj帷e. Wczoraj odwiedzi豉m fryzjerk, kt鏎a na moje nieszcz窷cie zacz窸a si bawi w "artystk" i w efekcie pozbawi豉 mnie ok. 8 - 10 cm w這s闚. Teraz szukam sposobu na jak najszybszy ich porost. Wiem, 瞠 podawa造軼ie ju wiele od篡wek na porost, ale kt鏎a jest najlepsza wg. Was? Zdaje sobie spraw, 瞠 w miesi帷 nie odzyskam po這wy, tego co straci豉m, ale zale篡 mi chocia na 1 - 2 cm. Dodam, 瞠 zaprzyja幡iam si z pokrzyw i staram si j pi regularnie oraz stosuj polski Wax dwa razy w tygodniu.

Kt鏎e od篡wki pomog造 Wam na porost w這s闚 i jakie mog造by軼ie mi poleci?

Voirrey jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-19, 13:56   #136
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak btw: ekstrakt mo積a por闚na do kawy z ekspresu/kawiarki a np. napar do kawy parzonej. R騜nica na pewno w st篹eniu. Poza tym dost瘼ne ekstrakty s formie sproszkowanej z tego tez powodu osi庵aj tak wysokie st篹enia (blisko100%).

Mnie sk鏎ka tez si nie chce za bardzo rozpuszcza
Cytat:
Napisane przez DeathDealer Poka wiadomo嗆
Standaryzowane sa na pewno mocniejsze, chocia brzmi to troszk dziwnie, jak zawarto嗆 cukru w cukrze
Ja ju sama nie wiem co my郵e o tych ekstraktach...
Ale je郵i ekstrakt ma 100%, to sama zaparzona pokrzywa do wcierki np. ma mniej? Czy ocet zrobiony ze sk鏎ki jab貫k?
Chyba zadam pytanie sprzedaj帷ym, bo mnie to gn瑿i i spa nie daje

Cytat:
Napisane przez Voirrey Poka wiadomo嗆
Dziewczyny witam Was serdecznie i licz na Wasz pomoc i wiedz.

Kt鏎e od篡wki pomog造 Wam na porost w這s闚 i jakie mog造by軼ie mi poleci?

W徠ek o przyspieszaniu porost闚 w這s闚:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234429&page=16

Stary 2008-02-19, 14:05   #137
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
+ wcierki Marii z pierwszej strony tego w徠ku, pisa豉 tam o ich dzia豉niu stymuluj帷ym porost w這sa. No i jeszcze Nissim polecany przez Tulipan.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 14:06   #138
virka
Zakorzenienie

Cytat:
+ wcierki Marii z pierwszej strony tego w徠ku, pisa豉 tam o ich dzia豉niu stymuluj帷ym porost w這sa. No i jeszcze Nissim polecany przez Tulipan.
A o Nissimie jest wi璚ej w podanym przeze mnie w徠ku

Stary 2008-02-19, 14:39   #139
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, ju mi si zaczyna miesza co gdzie jest
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 14:40   #140
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, ju mi si zaczyna miesza co gdzie jest
Nie dziwi si Bo ju tyle tego jest, 瞠 pewnie wi瘯szo軼i z nas ju sie miesza

Stary 2008-02-19, 15:36   #141
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dzi瘯i Wam za pomoc . Tak jak piszecie jest tyle tych w徠k闚, 瞠 nie wiadomo gdzie szuka, a wszystkich metod nie uda si wypr鏏owa, dlatego staram si znale潭 jak捷, kt鏎a sprawdzi豉 si u kilku os鏏.

Zastanawia豉m si w豉郾ie nad t wcierk podan przez Mari (pewnie pozamawiam potrzebne do niej sk豉dniki, jak tylko obczaj t stron). Czy u篡wa造軼ie jej mo瞠 i zauwa篡造軼ie, 瞠 w這sy rosn Wam szybciej?
Stary 2008-02-20, 16:12   #142
Maria221
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 981
Wink Dot.: Zio這wo/Mazid這wo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w這s

Mnie po niej naprawd sporo uros造, my郵, 瞠 鈔ednio ok. 2 cm. na miesi帷, co tydzie by造 d逝窺ze w spos鏏 zauwa瘸lny. Zatem polecam. Ukr璚enie tego zabiera mi ok. 15 minut, raz na tydzie mo積a tyle czasu po鈍i璚i.

Aaaa jeszcze istotna sprawa, przy rozpuszczaniu BHT w alkoholu, warto najpierw doda BHT do alkoholu i w tym czasie zacz望 do Jantaru dodawa reszt sk豉dnik闚. W mi璠zyczasie BHT si rozpu軼i (resztki mo瞠cie rozgnie嗆 np. bagietk borokrzemow, ale jak nie macie to mo瞠 by 造瞠czka). Na ko鎍u dolewacie do Jantaru z ekstraktami, ekstrakty warto dodawa powoli i jednocze郾ie miesza ----> lepiej si rozpuszcz.

Co do sk鏎ki jab趾a, niestety nie rozpuszcza si do ko鎍a, trzeba si z ni troch nawojowa, no ale warto!!!

Edytowane przez Maria221
Czas edycji: 2008-02-20 o 16:13 Pow鏚: nie dopisa豉m czego;)
Maria221 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-21, 21:01   #143
raus
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 272
GG do raus

dzi wreszczie ukr璚i豉m mazid這we serum!! (przesy趾a dotar豉 ju przedwczoraj, ale nie mia豉m kiedy przez prac), i oto moje przemy郵enia!:
1) kupi miarki na mazid豉ch, bo "na oko" to baba umar豉
2) czy aby macerat marchewkowy, kt鏎y tak polecaj 瞠by wymiesza z innymi dwoma olejami (np. z wiesio趾a w propocjach 1/3), nie barwi w這s麑麑w???
Cytat:
w serum warto zastosowa mieszanin kilka olej闚 o zr騜nicowanym sk豉dzie kwas闚 t逝szczowych (np. olej z wiesio趾a lub og鏎ecznika lub czarnej porzeczki + macerat z marchwi + olej konopny lub jojoba lub olej z czarnuszki), co wp造nie pozytywnie na efektywno嗆 serum
3) nie u篡豉m olejk闚 eterycznych, bo ju nie mia豉m kasy 瞠by kupi, czy to mo瞠 wp造n望 na efekty??
4) w sk鏎 g這wy ciep這 cieplutko, czyli tak jakby co nieco dzia豉這

reszt b璠 na bie膨co pisa豉, poniewa serum trzeba stosowa co dzie przez minimum dwa miesi帷e, to mam troch czasu

raus jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-22, 22:52   #144
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Moja wczorajsza wcierka to:

*wywar z suszonej pokrzywy
*wywar z suszonego skrzypu polnego
Po dwie 造磬i zi馧 gotowane w 1,5 szklanki wody. Po odcedzeniu i wystudzeniu doda豉m:
*1 ampu趾a biostyminy
*od篡wka jantar oko這 4 造磬i

Wszystko to wtar豉m w sk鏎 g這wy po umyciu. Pozostawi豉m nie sp逝kiwa豉m. Dzisiaj przy czesaniu na pewno wypad這 mniej w這s闚 ni zawsze
Bardzo od篡wcza wcierka do w這s闚, polecam
Virko, wypowied wprawdzie z grudnia, ale jak cz瘰to mo積a stosowa t wcierk? Poszukuj dalej wszystkich cud闚, kt鏎e od篡wi i zregeneruj w這sy.
A p逝kank z pokrzyw stosujecie do ostatniego p逝kania, prawda? Mo積a codziennie? Jak j przygotowujecie?
Stary 2008-02-23, 13:55   #145
arete
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 35

安ietny w徠ek!
ja to p鏦i co jestem monotematczna ( no mo瞠 duo) bo p鏦i co u篡wam tylko pokrzywy i od niedawna skrzypu, a tu widz bogactwo innych cudeniek!!
Przeczytam w徠ek jeszcze raz i na pewno co sobie wybior!!

arete jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-24, 10:15   #146
emilka92111
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 103
GG do emilka92111

安ietnie

Napewno skorzystam.
emilka92111 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2008-02-25, 10:38   #147
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voirrey Poka wiadomo嗆
Virko, wypowied wprawdzie z grudnia, ale jak cz瘰to mo積a stosowa t wcierk? Poszukuj dalej wszystkich cud闚, kt鏎e od篡wi i zregeneruj w這sy.
A p逝kank z pokrzyw stosujecie do ostatniego p逝kania, prawda? Mo積a codziennie? Jak j przygotowujecie?
Wiesz co, t wcierk mo積a stosowa bardzo cz瘰to, nawet codziennie .
Co prawda od grudnia uleg豉 ona pewnej modyfikacji Bo biostymin i jantar dodaj raz na tydzie i polewam tym w這sy razem z zio豉mi jako ostatnie p逝kanie. A cz窷ciej czyli co drugie mycie, p逝kam samymi zio豉mi (pokrzywa, skrzyp, rumianek, 這pian i tatarak).
Je郵i chcesz zrobi p逝kank z samej pokrzywy to po prostu zaparzasz pokrzyw i po wystygni璚iu p逝kasz w這sy jako ostatnie p逝kanie. Jednak polecam doda Ci do tego co najmniej skrzy, b璠zie mocniejsze dzia豉nie.

Stary 2008-02-25, 12:01   #148
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dziewczyny, ju chyba o tym pisa豉m, ale jakby co to jeszcze raz napisz co odkry豉m Taka p逝kanka z aloesu 鈍ietnie wp造wa na w這sy!! S mega b造szcz帷e i wygl康aj na tak zdrowe jak po 瘸dnej innej od篡wce czy p逝kance Ja robi tak, 瞠 sok z aloesu rozpuszczam w wodzie tak jakby i robi sobie z tego p逝kank-no cud mi鏚, naprawd Zamierzam spr鏏owa doda aloesu do innych p逝kanek, bo wcze郾iej jak robi豉m sobie aloesow, to nie robi豉m zio這wej, a teraz po陰cz te dwie p逝kanki w jedn
Stary 2008-02-25, 12:15   #149
virka
Zakorzenienie

Aloes jest bardzo dobry Przecie os豉wiona biostymina, to te wyci庵 z aloesu
A jaki masz soczek? Wkleisz fotk?

Stary 2008-02-25, 12:24   #150
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Tak, nawet kiedy ubolewalam, 瞠 nie dostan Biostyminki bez recepty, a teraz jak mog to sie zachwycam moim sokiem aloesowym w du瞠j butli Bo cenowo wychodzi jak Biostyminka, a jest go du穎 wi璚ej
Ja do tej pory my郵a豉m, 瞠 on wp造wa dobrze tylko na sk鏎e g這wy/cebulki a tu si okazuje, 瞠 na cale w這sy

Mam ten soczek http://www.laboratorianatury.pl/produkt.php?id=2
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2019-01-24 22:13:53

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.