Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-24, 14:48   #121
Astra24.
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

martinka, owszem mógł kasować, ale jeśli przyjeźdza raz, drugi, dziesiąty i nie bierzesz jego tel do ręki to myślisz że za 11 razem skasuje? Nie. Wtedy bierzesz tel a on gały jak 5 złotówki albo zbywa pytanie o funkcje tel, chowa go i wychodzi do wc gdzie kasuje esy. heh, czuję się jak herlock
Swoją drogą jak można nie odpisać na esa skoro wie, że Kamila czeka.
Szczerze to wydaje mi się, że BYĆ MOŻE M Kamili coś ukrywa. Sam fakt, ze nie odebrał. Taki zapracowany? W końcu można się spóźnić parę minut ale nie godzine i to jeszcze olewać pytania kiedy będzie.
Kamila, ja bym napisała, że czekałam, ale mam propozycję wyjścia, więc zobaczymy się innym razem
Stary 2007-11-24, 14:49   #122
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam, nie odebrał...
Próbowac jeszcze raz czy odpuścić?

zadzwon raz i jak nie odbierze to odpusc...

ale z drugiej strony, to nic nie oznacza bo np. jakby byl z inna to moglby zdarzyc wyjsc na chwile i moc odebrac....
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 14:54   #123
Izaluka
BAN stały

Ja jestem typem naiwnie wierzącym facetom. Pewnie dlatego, że jeszcze nie zostałam tak wykorzystana...

Jednak historie Astry pamiętam świetnie i to mnie przeraża. Że można przez tyle czasu oszukiwać, a my tego nie zauważymy.

Kamila Trzymaj się i nie denerwuj.
Odpuść - już nic nie pisz, nie dzwoń. Niech przyjedzie, a wtedy sobie z nim pogadasz. Zobaczysz jakie będzie miał wytłumaczenie. Nie daj mu odczuć, że Ci zależy na tym spotkaniu, ale nie rzucaj też ''fochem'', że teraz już ma nie przyjeżdżać...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 14:55   #124
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
martinka, owszem mógł kasować, ale jeśli przyjeźdza raz, drugi, dziesiąty i nie bierzesz jego tel do ręki to myślisz że za 11 razem skasuje? Nie. Wtedy bierzesz tel a on gały jak 5 złotówki albo zbywa pytanie o funkcje tel, chowa go i wychodzi do wc gdzie kasuje esy. heh, czuję się jak herlock
Swoją drogą jak można nie odpisać na esa skoro wie, że Kamila czeka.
Szczerze to wydaje mi się, że BYĆ MOŻE M Kamili coś ukrywa. Sam fakt, ze nie odebrał. Taki zapracowany? W końcu można się spóźnić parę minut ale nie godzine i to jeszcze olewać pytania kiedy będzie.

teraz zaluje ze nigdy jakos go pod tym kontem nie sprawdzilam... coz za pozno teraz, ale zapamietam sobie na przyszlosc

Iza ja teoretycznie tez nie... ale ....
poza tym przerazaja mnie takie historie bo ostatnio zdrada przychodzi tak latwo
Stary 2007-11-24, 15:08   #125
Camilla
Zakorzenienie

Już się troche uspokoiłam.
Napisałam mu: że ok. może przyjechać, ale mógł mnie poinformowac wczesniej, że będzie później a nie po 15:00 czyli godzinie o której się umówiliśmy. Że tak się nie robi a ja czegoś takiego nie lubie. Dzwoniłam do niego i nie odebrał...
Nic nie odpisał..
Poczekam na Niego i pogadam z nim. Wypytam się o tych jego "znajomych" z Poznania, bo nigdy wczesniej mi o nich nie wspominał.

Mama mi powiedziała też, że najwidoczniej on musi kogoś jeszcze mieć w Poznaniu...
Ja jestem totalnie skołowana bo nigdy wczesniej nic takiego mi się nie zdarzyło...

Ps. Od czasu W. żaden facet mnie tak nie wpienił i zirytował...

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 15:10   #126
Astra24.
Rozeznanie

No niestety to bylo az 7 miesięcy Ale prawda wyjdzie wcześniej czy później na jaw. Najgorsze że ja z natury jestem podejrzliwa a wtedy jakaś głupia byłam, że każde jego zachowanie próbowałam tłumaczyć. Pamiętam jak moi rodzice zaprosili go na święta wielkanocne. W sobotę powiedział mi, że musi jechać do dziadka nad morze, bo miał zawał. Dziwiło mnie, że rodzice zostają, siostra też a on sam jedzie. Nie odbierał całe wieczory tel, dopiero po 22ej i mówił mi, że był z dziadkiem w kościele ( 3 dni po zawale??!!?) a potem z nim siedział. A ja glupia wierzyłam...ale co miał powiedzieć jak jej rodzice też go zaprosili.
Jeszcze jedno, jak np był u niej wieczorem to nigdy mi nie odpisywał. Czasem jak już odpisał a ja zaraz po esie dzwoniłam to już nie odbierał. Pewnie wychodził do wc, pisał a potem wylączał tel.
Stary 2007-11-24, 15:13   #127
martinka_m
BAN stały

Camilo, zobaczymy co powie. No ale to jest sytuacja beznadziejna bo i tak zawsze moze sklamac... powodzenia ja na razie zmykam na film.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 15:15   #128
Camilla
Zakorzenienie

Ja sobie też zaraz jakiś film puszcze, żeby się odstresować.
Nie tak to wszystko sobie wyobrażałam

EDIT: Właśnie zadzwonił, ze zaraz będzie...Życzcie mi powdzenia na spotkaniu i rozmowie z nim...

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 15:18   #129
_Magda
BAN stały

Szczerze powiedziawszy to dla mnie dziwne jest,że nie odebrał,ale chwile potem przysłał SMSa.
Pasuje do sytuacji,że siedział z dziewczyną.Nie mógł odebrać,bo jak miał przy niej rozmawiać?
Wiem,ze jestem podejrzliwa.Ale inaczej nie umiem.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 15:20   #130
Astra24.
Rozeznanie

Kamila, zdaj potem relację. Powodzenia!
Ja jadę na jakąs godzinkę do babci, potem się szykuje na imprezke jakąś.
Stary 2007-11-24, 15:28   #131
Izaluka
BAN stały

Kurde,też bym chciała na imprezke... Ale mam nauke

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 16:23   #132
_Jamaica
Wtajemniczenie

jejku czytałam z oczami jak 5 złoty
astro za tego palanta Ł. należy ci się dołowniue teraz anioł wcielony
Historia istnie jak z filmu. Dla mnie takie rczeczy to nowosc, byc moze dlatego, że nigdy nie zostałam skrzywdzona w taki sposób
Camila powodzenia kochana Trzymam mocno kciuki, i wypytaj go dobrze o wszystko.
Juz sama nie wiem co mam myslec o tym M. z jednej strony to faktycznie podejrzane
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 16:31   #133
plina
Zadomowienie

Porozciągałam się i czuję się cudownie... Weekend niestety bezimprezowy- tak wyszło... no cóż. Następny będzie lepszy

Kamila - nie ma co popadać w paranoję... Wszystko się wyjaśni to pisz, co i jak .

Raz też byłam w****iona, że Ł. odwołał spotkanie... Normalnie histeria... Ale jak poznałam powód to zrozumiałam, że nie mógł inaczej. Ł. nie powiedział wprost, ale dał mi do zrozumienia, że jak ojciec popije bywa agresywny, a mama siedziała sama w domu i jak Ł. już był na przystanku dostał smsa od mamy, że boi się, bo ojciec wrócił pijany....
Różne przypadki się zdarzają i nie wkładałabym wszystkich do jednego worka. No, ale po tej całej historii Astry widzę, że czujnik nie zaszkodzi.
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 16:45   #134
Izaluka
BAN stały

Na poprawę humory mój horoskop:

''W powietrzu wisi uczucie do ooby, która była daleko, ale znów zbliża się do ciebie. Będą motyle w brzuchu i ogniki w oczach. Bedzie ciekawie, ale daj sobie czas.''

No błagam
Kur.wiki w oczach będą Spojrzę przez okno, bo może faktycznie ktos się zbliża...

Edit:
Ej, nikt mi się nie zbliża... Kłamali

Aaa, miałam sobie dać czas. Jutro spojrzę czy Księciunio nie nadchodzi przypadkiem...
Stary 2007-11-24, 17:14   #135
brukselka
Zadomowienie

wiecie co wlasnie ogladalam...

piotrusia pana 2........... zostawie okno na nic otwarte...moze i do mnie przyjdzie i zabierze... tyle ze ja juz nie bede chciala wrocic...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 17:44   #136
_Jamaica
Wtajemniczenie

ja też mam takie mysli ze chciałabym stąd uciec. Wyjechac na drugi koniec świata i ułożyc zycie na nowo( albo w ogole ułożyc )

was też tak dziwnie rusza widok zakochanych par??
Bo jak widze kiedy idą jacyś ONI w uścisku po ulicy, i on skrada jej całusa, to myślę sobie czy kiedyś też tak będę...

... co najgorsze WOGOLE nie potrafię sobie tego wyobraźic

Mój horoskop:
Dzisiaj staraj się przede wszystkim solidnie odpocząć. Najlepiej samotnie lub tylko w towarzystwie ukochanej osoby. Myślę, że nadchodzi już właściwa pora, abyś wraz z partnerem zaczęła układać wspólne plany.
Tylko partnera jakoś brak...

Miłość: Ciesz się z tego, co daje Ci los. ( ooo tak, dziekuje ci ukochany losie że w ta własnie sobote 24 listopada dane mi jest spędzic samotnie wieczór. Nie wiem jak ci się za to odwdzięczę)
Stary 2007-11-24, 17:47   #137
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Bo jak widze kiedy idą jacyś ONI w uścisku po ulicy, i on skrada jej całusa, to myślę sobie czy kiedyś też tak będę...
Własnie ostatnio z koleżanką o tym rozmawiałam :P
Może nie jest mi przykro jak je widzę, ale tak jakoś mi się wspomniają chwile kiedy byłam z eksiem :/
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 17:49   #138
_Magda
BAN stały

Cytat:
ja też mam takie mysli ze chciałabym stąd uciec. Wyjechac na drugi koniec świata i ułożyc zycie na nowo( albo w ogole ułożyc )

Staram sie cieszyć z czyjegoś szczęścia jak widzę zakochane pary,ale troche przykro się czasem zrobić.
Jednak przede wszystkim nie potrafie sobie w ogóle tego wyobrazić dokładnie tak jak Ty abym ja tak kiedyś
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 17:51   #139
Izaluka
BAN stały

No mi też przykro nie jest, ale czasem odzywają się wspomnienia.
Cóż. Bywa.

Ostatnio mi sie przypomniało jak siedzieliśmy na ławce w parku, było ciepło, świeciło słońce. Tak mi było dobrze, spokojnie, bezpiecznie... Przez myśl by mi nie przeszło, że on już nic do mnie nie czuje. Z mojej strony jest to tak wielkie rozczarowanie, że na dzień dzisiejszy nie chcę nawet nikomu ufać. Za bardzo bolało.

A miał mnie nigdy nie skrzywdzić... I teraz nie wiem które z nas miało większe klapki na oczach. Czy on nie dostrzegał moich wad, czy ja nie dostrzegałam tego, że to tylko facet, który z natury może mi wywinąć numer?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 18:15   #140
Selis
Zadomowienie

Witajcie w nowym-starym wątku nie było mnie pare dni a tu jakie zmiany, doczekałyśmy się II częsci
Już się nieźle napisałyście i jeszcze nie zdązyłam przeczytać wszystkiego...zaraz nadrobie
Ja wczoraj byłam na imprezie z moją grupą, był tam jeden delikwent, który zaczął mnie intrygować, nie wiem co z tego wyjdzie, ale widze, że z niego niezły podrywacz jest i trzeba by było się niezle napracować, żeby jakoś go usidlić, a ja nie wiem czy wystarczy mi tyle siły, nie chce się starać, tak jak z Eksem, bo boję się ze zrani mnie wtedy dwa razy mocniej. Nie powinno się nic z góry zakładać niczego, ale eks się napracował, zebym mogła teraz tak myśleć i jeszcze coś...podrywał mnie gej jak sie dowiedziałam, że jest gejem (sam mi to powiedział, że gdyby nie był gejem, to by mi nie dał spokoju)
Gdzie jest mój Księciunio
Teraz się zabieram za nadrabianie strat na wizażu. Buziakuję Was, zastanawiąjać sie czy nie zostać LES
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 18:21   #141
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Bo jak widze kiedy idą jacyś ONI w uścisku po ulicy, i on skrada jej całusa...
mnie tez ... ja na to nie moge patrzec. odwracam wzrok, albo odchodze.

U Kamili chyba dobrze, skoro jeszcze jej nie ma...

Selis a fajny byl przynajmniej ten gej?? moze dla ciebie sie zmieni.... ?? a co do tego podrywacza... hmmm facet z milosci jest w stanie sie zmienic, cos o tym wiem musisz tylko go sprytnie usidlic
Stary 2007-11-24, 18:21   #142
plina
Zadomowienie

Cytat:

Zanim pojawił się Ł. i widziałam zakochane pary na ulicy... to aż chciało mi się uśmiechać... Teraz niestety źle to na mnie działa. Bo wspominam te wszystkie spacerki z Ł.- jejku, jaką ja pewność siebie czułam trzymając go za rękę... Spacerowaliśmy i zachowywaliśmy się jakby nikt poza nami nie istniał....

Też na dzień dzisiejszy ciężko mi sobie wyobrazić, że mógłby się pojawić ktoś, kto zajmie jego miejsce.
Stary 2007-11-24, 18:25   #143
poziomka21
Zadomowienie

Bry dziewczyny, co u Was tak smutno, samotnie i wspomnieniowo?

Vitor de Lima Barreto
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 18:30   #144
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość

U Kamili chyba dobrze, skoro jeszcze jej nie ma...
mam nadzieje

poziomkoee wydaje ci sie zgrywamy cierpiące bo eksiowie czytaja ten wątek

w ogole to zakupiłam stolik pod tv( w koncu!) i przydałby sie jakiś chłop co by mi to skrecił
(chociaz do jednego sie nadają)

edit: przypomniało mi sie wczoraj podrywał mnie taki Janusz. O matko chyba z 10lat starszy ode mnie, okularki, sweterek, koszula. Z wygladu i rozmowy niemrawy kompletnie. Jakby spod pantofla mamy. Gapił sie na mnie całą impreze wzrokiem błagalnym o taniec. Zawsze musze trafiac na takich co nie sa KOMPLETNIE w moim typie
Stary 2007-11-24, 18:35   #145
shewa
Zakorzenienie

Astra jestem w szoku po prostu Że tez tacy faceci wogole istnieja
Camilla Dziwnie sie zachował, ciekawe jak sie wytlumaczy. Zwłaszcza z tego ze nie odebral a chwile pozniej sms

Też mnie zawsze smuciły widoki zakochanych par. I tylko pytania czemu ja tez tak nie moge? Ale to sie zmieni predzej czy pozniej, juz nie bedziecie patrzyly ze smutkiem, a z radoscia i mysla 'ha a ja mam lepiej' Ja w to wierze, ze znajdziecie swojego 'ksieciunia'
Ja narazie na nowo sobie układam wszystko w głowie. Widze, że D. zalezy i nie chce tego popsuć.
A w koncu mam zdjecia w ciemnych wlosach, i jakieś z D. Miałam mase jego zdjec i swoich, a 1 wspolne No to teraz mam pare wiecej
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 18:38   #146
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Ja narazie na nowo sobie układam wszystko w głowie. Widze, że D. zalezy i nie chce tego popsuć.
shewo bardzo sie ciesze
Stary 2007-11-24, 18:47   #147
plina
Zadomowienie

ja też

Do mnie zarywa kolega z klasy... Już ponad rok ma coś do mnie. Jak byłam z Ł. to udawał, że też kogoś ma , a teraz znowu jakiś głupi podryw.
Ja chcę księciunia ... A z tej ropuchy księciunio nie wyrośnie
"How many frogs do I have to kiss before I find my prince?"?
Stary 2007-11-24, 18:49   #148
brukselka
Zadomowienie

kiedy ja widze zakochane pary...to...ja ich nie widze...zadko mi sie zdarza... bo ja juz w milosc nie wierze...poprostu juz nie potrafie...
Stary 2007-11-24, 18:55   #149
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
Selis a fajny byl przynajmniej ten gej?? moze dla ciebie sie zmieni.... ?? a co do tego podrywacza... hmmm facet z milosci jest w stanie sie zmienic, cos o tym wiem musisz tylko go sprytnie usidlic
Martinko ten gej, to bardziej się na kolege nadawał bo nie był w moim typie, ale dość fajny, ja mam nadzieje, że nie jestem podobna do jego chłopaka, że sie mną zainteresował wczoraj troche kobiecego sprytu użyłam, ale co bedzie to będzie

Cytat:
edit: przypomniało mi sie wczoraj podrywał mnie taki Janusz. O matko chyba z 10lat starszy ode mnie, okularki, sweterek, koszula. Z wygladu i rozmowy niemrawy kompletnie. Jakby spod pantofla mamy. Gapił sie na mnie całą impreze wzrokiem błagalnym o taniec. Zawsze musze trafiac na takich co nie sa KOMPLETNIE w moim typie
znam ten ból, ale w radiu leci piosenka..."a kiedyś Cie znajde, znaaaajde Cie..." to może i my znajdziemy

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A w koncu mam zdjecia w ciemnych wlosach, i jakieś z D. Miałam mase jego zdjec i swoich, a 1 wspolne No to teraz mam pare wiecej
Shewo, no to super, że Ci się z D. układa, tak powinno byc tylko, żeby teraz nie zapeszyć...ale bedzie dobrze
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 19:00   #150
shewa
Zakorzenienie

Brukselko... to ja ci na gwiazdke kupie rozowe okulary takie specjalne ktore otworza ci oczy na miłość, i to beda takie ktore znajda same takiego ktory juz nigdy cie nie skrzywdzi

A ja tez sie ciesze, i mam nadzieje ze jakos ogarne te moje mysli w glowie
I jakos mi sie uda z ta sukienka. Babcia da mi jakies pieniadze na gwiazdke to za to kupie
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=268003063 a powiedzcie mi co myslicie o tej? nadaje sie na studniowke?? Widzialam ja gdzies na miescie i mi sie spodobała. Tylko ciekawe czy bedzie gdzies r.34, a jak nie to allegro mi zostanie.

Eh dziewczyny powiedzcie mi jak namowic D. na rzucenie palenia?? Bo wszelkie argumenty ze to smierdzi i ze ja tego nie znosze nie dzialaja
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości