|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: (:Kilka kosmetyków na wymianę,nowych i używanych:)
Interesowałby mnie jakiś tusz - ten który najbardziej wydłuża i pogrubia
i jeszcze ciekawi mnie pierwsza buteleczka od prawej na tym zdjeciu: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6118990Jaki to ma zapach i jak się nazywa, bo niestety nie widać ??
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie
![]() Jeśli chodzi o mnie to tak: - próbki kremu laser (ale ten do nóg, nie do twarzy, tak?) - 4 mogą być jak najbardziej, góra 7 Ale jeśli miałabyś się specjalnie starać to nie ![]() - odlewka be.. (to ten zielony?) - byłaby możliwa do opakowania z atomizerem? Nie chciałabym jakieś olbrzymiej - na tyle, by zobaczyć, jak będę się z nim czuła Jakoś tak 4-7 ml ![]() - z wątku - Serum na zniszczone końcówki AVON - w sam raz na wypróbowanie ![]() - ociupinka balsamu sephory - też bardzo chętnie Chociażby na jedną aplikację A może miałabyś na zbyciu np. scrub z brązowym cukrem albo śródziemnomorski peeling do ciała z oliwką avonu? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, że mam troszkę tego peelingu śródziemnomorskiego, chyba nawet połowa została. Ten zapach be, to ten zielony
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
hej ;-) coś u mnie za wodę toaletową Avon Extraordinary ze złotymi drobinkami?
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że pytam, ale wolę się upewnić ![]() Myślę, że na pewno jakoś się dogadamy |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uznaję podróbek właśnie szukam w domku jakiejś buteleczki z atomizerkiem, ale wyglada na to że mogę Ci zaproponować tylko atomizer avonowy (nie wiem chyba 5 ml tam wchodzi)
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za cos z tych perfum http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6118990
przejrzyj moje ciuszki z dokladeczka pozdrawiam
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
to świetnie
no to pw?dla mnie green tea dla Ciebie próbki lasera,odlewka DKNY,serum avon, ociupinka balsamu sephory (spoko - tak żebyś mogła spokojnie ze 2 razy się posmarować - pięknie pachnie )
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Ci oddać za ten tonik perfumki london + próbki givenchy i kenzo
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co za scrubem śródziemnomorskim (to do ciała?)? Myślałam, że mogłabym Ci za niego dołożyć cień inglota, ale będzie nieaktualny, bo inna wizażanka o niego poprosiła A reszta która Ciebie interesowała to już nie takie drobiazgi :< Jakie masz jeszcze 'małe' potrzeby, które mogłabym dołożyć w zamian za połowę scrubu?
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że nie drobiazgi ale w sumie nie potrzebuję juz nic więcej oprócz green tea. Ewentualnie podoba mi się :>> Oriflame - Visions - brzoskwiniowy żel rozświetlający do twarzy - użyłam 3 razy na całą twarz >> AA - Balsam do ciała z masłem mango i ekstraktem z papai p.s odleweczka Be..delicious już zrobiona
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym oddać Oriflame - visions żel brzoskwiniowy i dołożyłam oczywiście próbeczki Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi Bo tego scrubu jest sporo, jest bardzo wydajny a ten visions to troszke mało dla mnie za scrub tak w ogóle to zaraz zrobię zdjęcie przygotowanych rzeczy dla Ciebie
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te rzeczy powyżej jeszcze mi się podobają - sama oceń co możesz mi dodać do scrubu w zamian za visions brzoskw i AA ![]() Czekam na fotki
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba bardziej polecam maseczkę to różowe to balsam sephora, atomizerek napełniony do pełna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

i jeszcze ciekawi mnie pierwsza buteleczka od prawej na tym zdjeciu:
??

Ale jeśli miałabyś się specjalnie starać to nie
a wiesz, że mam troszkę tego peelingu śródziemnomorskiego, chyba nawet połowa została. Ten zapach be, to ten zielony 

Przepraszam, że pytam, ale wolę się upewnić