Lolita Lempicka Jabluszko EDP, Nina Ricci Premier Jour - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-06, 15:32   #121
neonka28
Zakorzenienie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Lolita Lempicka Jabluszko EDP, Nina Ricci Premier Jour

mam Theoreme Leggero ok90ml interesuje mnie zapach
Stary 2008-01-06, 16:30   #122
iwcia74
Zadomowienie

Przekupka: 53 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
Iwciu,

Sprawdzilam Pure'a, a Champs nie mialam gdzie ale z tego co widze na opisach na KWC jest bardziej kwiatowy a jakos teraz mi sie takowe nie widza..tak wiec bylabym chetna na wymianke
Twoj Pure Poison 40ml, Meteorki odsypke 24 sztuki, Hydrolat oczarowy i 100ml ojeku z rozy i ten filterek Avene....
Czy twoim zdaniem wartosciowo byloby to fair za 80ml Lolity?! mi sie wydaje ze tak ale moge sie mylic
Daj znac to dogadamy szczegoly oki?
hej
przede wszystkim chcę się upewnić że mówimy o tej lolicie: http://www.dolce.pl/lolita_lempicka/...picka/152.php5

jeśli tak to byłabym zdecydowana, jednak 50 pure kosztuje ponad 200 zł, a lolita ok 150, więc wymieniłabym się na ten zestaw co wymieniłaś jednak bez meterów, mogłabyś dobrać sobie coś innego z mojego wątku. jak to widzisz?

aha, hydrolat jest ważny do 2009 roku
iwcia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 16:55   #123
marea
Wtajemniczenie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

Wiesz Iwciu powiem szczerze ze na meteorach zalezy mi najbardziej z tego wszytskiego moze poprostu cos bys sobie dobrala w takim razie badz moglabym Ci cos zaproponowac bo nie wiem co by Cie ucieszylo?!
Dolaczam zdjecie klasycznej Lolitki...

Cytat:
Napisane przez iwcia74 Pokaż wiadomość
hej
przede wszystkim chcę się upewnić że mówimy o tej lolicie: http://www.dolce.pl/lolita_lempicka/...picka/152.php5

jeśli tak to byłabym zdecydowana, jednak 50 pure kosztuje ponad 200 zł, a lolita ok 150, więc wymieniłabym się na ten zestaw co wymieniłaś jednak bez meterów, mogłabyś dobrać sobie coś innego z mojego wątku. jak to widzisz?

aha, hydrolat jest ważny do 2009 roku
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Image005 (Large).jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  52,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
marea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 17:02   #124
ivanna
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Witaj myslalam, myslalam i myslalam... paletka Clinique jakos mnie nie przekonala do siebie... nie wiem czemu, ale nie czulam jej nawet :/ [przepraszam ze marudze]

Wiec napewno ukradlabym ci L de LL, jabluszko dzis wachalam... i nie wiem czy poprostu tak sie nastawilam juz na Midnight czy co ale nie urzeklo mnie. Przepraszam
Stary 2008-01-06, 17:07   #125
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Witaj myslalam, myslalam i myslalam... paletka Clinique jakos mnie nie przekonala do siebie... nie wiem czemu, ale nie czulam jej nawet :/ [przepraszam ze marudze]

Wiec napewno ukradlabym ci L de LL, jabluszko dzis wachalam... i nie wiem czy poprostu tak sie nastawilam juz na Midnight czy co ale nie urzeklo mnie. Przepraszam
No jesli jestes fanka The One to Lolita klasyczna tak jak i dla mnie nie bardzo Ci podpasuje czyli zostalybysmy przy L Lolitki uhm no i moze moge Ci odpsikac jakies 5 ml Midnight Poison Diora? jest boski, slodki i intrygujacy...
Stary 2008-01-06, 17:08   #126
marea
Wtajemniczenie

Neonko nie znam tego zapachu choc fajnie sie zapowiada na KWC jesli nie wymienie zapachu z Iwcia i bede miala okazje gdzies go pprzetestowac to sie odezwe ok?
Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
mam Theoreme Leggero ok90ml interesuje mnie zapach
Stary 2008-01-06, 17:14   #127
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
No jesli jestes fanka The One to Lolita klasyczna tak jak i dla mnie nie bardzo Ci podpasuje czyli zostalybysmy przy L Lolitki uhm no i moze moge Ci odpsikac jakies 5 ml Midnight Poison Diora? jest boski, slodki i intrygujacy...
Fakt trudno rozstac mi sie z The One mimo iz zapach na mnie nie trzyma sie zbyt dlugo ( ale tak mam z 90% perfum... testowana Midnight i L LL trzymaja sie idealnie, jakby zyly mna... identycznie z Escape)

A mam glupie pytanie... tak na twoje "oko" na ile wyjsc starczy mi L LL twoja? kazde perfumy innaczej "ubywaja" ja powiem ci ze The One jest naprawde bardzo wydajny i szczerze nie radzilabym psikac nim ubran tylko cialo bo ja mam wrazenie ze na ciuchach ulatuje cos z niego... no nie wiem jak to napisac
Stary 2008-01-06, 17:20   #128
marea
Wtajemniczenie

Wiesz no ciezko mi stwierdzic widzialas fotki ile go jest...mysle ze grube kilkanascie razy..na mnie np L LL slabo sie trzyma a z kolei The One czuje i czuje takze to indywidualna sprawa ale ze wzgledu na slodycz L jak dla mnie jeden psik no gora dwa wystarczaja
Dodalabym bym ten hypnotic powinien Ci sie spodobac...
ale oczywiscie decyzje musisz podjac sama

Cytat:
Fakt trudno rozstac mi sie z The One mimo iz zapach na mnie nie trzyma sie zbyt dlugo ( ale tak mam z 90% perfum... testowana Midnight i L LL trzymaja sie idealnie, jakby zyly mna... identycznie z Escape)

A mam glupie pytanie... tak na twoje "oko" na ile wyjsc starczy mi L LL twoja? kazde perfumy innaczej "ubywaja" ja powiem ci ze The One jest naprawde bardzo wydajny i szczerze nie radzilabym psikac nim ubran tylko cialo bo ja mam wrazenie ze na ciuchach ulatuje cos z niego... no nie wiem jak to napisac
Stary 2008-01-06, 17:31   #129
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz no ciezko mi stwierdzic widzialas fotki ile go jest...mysle ze grube kilkanascie razy..na mnie np L LL slabo sie trzyma a z kolei The One czuje i czuje takze to indywidualna sprawa ale ze wzgledu na slodycz L jak dla mnie jeden psik no gora dwa wystarczaja
Dodalabym bym ten hypnotic powinien Ci sie spodobac...
ale oczywiscie decyzje musisz podjac sama
mysle ze mozemy zrobic tak ja daje ok. 15 ml One [musze je odpsiknac do 18 ml atomizera tylko taki dzis dostalam wiec jak bedzie jeden mniej lub wiecej to sie nie gniewaj...] potem malutka Ange ou demon, orginalna L'instant z kartonikiem i ponad 3 ml Dune... pasuje Ci? oczywiscie dorzuce takze jakis gratisik

od ciebie zabralabym z checia:
L LL
i odleweczke 7 ml Hypnotic [udala by sie taka wieksza??]

Pasuje?

[nie chce sie niegrzecznie targowac ale trudno okreslic ile tej loli jest, a jak przystalo na zwyklego czlowieka prawa to chcialabym aby i wilk byl syty i owca cala... mam nadzieje ze sie nie gniewasz... 15 stka One + reszta mysle za ok 6-7 loli i 7 hypnotic bylaby dobra, i nie krzywdzila ciebie ]
Stary 2008-01-06, 18:11   #130
marea
Wtajemniczenie

Ok mnie te 2ml nie zbawia...choc oddaje Ci L w orginalnej buteleczce, nie jest to odlewka i chocby sama waga paczuszki bedzie wieksza...
ale jestem ogolnie na tak musialabym tylko kupic atomizerek...i mozeszmy slac ok?

Cytat:
mysle ze mozemy zrobic tak ja daje ok. 15 ml One [musze je odpsiknac do 18 ml atomizera tylko taki dzis dostalam wiec jak bedzie jeden mniej lub wiecej to sie nie gniewaj...] potem malutka Ange ou demon, orginalna L'instant z kartonikiem i ponad 3 ml Dune... pasuje Ci? oczywiscie dorzuce takze jakis gratisik

od ciebie zabralabym z checia:
L LL
i odleweczke 7 ml Hypnotic [udala by sie taka wieksza??]

Pasuje?

[nie chce sie niegrzecznie targowac ale trudno okreslic ile tej loli jest, a jak przystalo na zwyklego czlowieka prawa to chcialabym aby i wilk byl syty i owca cala... mam nadzieje ze sie nie gniewasz... 15 stka One + reszta mysle za ok 6-7 loli i 7 hypnotic bylaby dobra, i nie krzywdzila ciebie ]
Stary 2008-01-06, 18:13   #131
neonka28
Zakorzenienie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 18:26   #132
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ok mnie te 2ml nie zbawia...choc oddaje Ci L w orginalnej buteleczce, nie jest to odlewka i chocby sama waga paczuszki bedzie wieksza...
ale jestem ogolnie na tak musialabym tylko kupic atomizerek...i mozeszmy slac ok?

Mozemy... czekam na adres i jaka ma byc przesylka
Stary 2008-01-07, 08:59   #133
iwcia74
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz Iwciu powiem szczerze ze na meteorach zalezy mi najbardziej z tego wszytskiego moze poprostu cos bys sobie dobrala w takim razie badz moglabym Ci cos zaproponowac bo nie wiem co by Cie ucieszylo?!
Dolaczam zdjecie klasycznej Lolitki...
wiesz co, podoba mi sie jeszcze ten krem lauder z kwasami, ale znów Ty musiałabyś coś ode mnie dobrać, żeby się wyrównało
Stary 2008-01-07, 09:27   #134
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co, podoba mi sie jeszcze ten krem lauder z kwasami, ale znów Ty musiałabyś coś ode mnie dobrać, żeby się wyrównało
Iwciu ten krem kosztuje 285 zl wiec napewno odpada...meteoryty nowe kosztuja 170zl a ta odsypka to 1/2-1/3?! opakowania
Jesli bardzo chcialabys krem to moglybym Ci dac ten krem + odlewke Lolity 20ml za te wszytskie kosmetyki
lub moglabym Ci zaproponowac do wczesniejszych ustalen tusz YSL czarny dodatkowo, lub tusz Clarins habrowy...jest go conajmniej polowa i jest swiezy, mam tez miniaturke kremu pod oczka 5ml czyli calkiem spora Clinique All About Eyes

Daj znac jak to widzisz bo ja raczej nie dobiore nic z watku od Ciebie dodatkowo jesli chcialabys i Lolite i Estee
Stary 2008-01-07, 13:00   #135
iwcia74
Zadomowienie

oki rozumiem, a moze za zestaw który chciałaś dorzucisz mi do Lolity błyszczyk rubinstein? nie wiem czy szukasz ale mam błyszczyk bourjois nr 15, efekt 3D, w kolorze średniego różu

nie ukrywam ze zależy mi na całej Lolicie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 13:43   #136
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
oki rozumiem, a moze za zestaw który chciałaś dorzucisz mi do Lolity błyszczyk rubinstein? nie wiem czy szukasz ale mam błyszczyk bourjois nr 15, efekt 3D, w kolorze średniego różu

nie ukrywam ze zależy mi na całej Lolicie.
Ok. Blyszczyk HR chetnie dorzuce i bourjois chetnie przygarne moge tez dorzucic Ci moj blyszczyk Bourjois jesli chcesz
Powiedz mi jeszcze tylko prosze czy Pur Poison jest orginalny i czy byl zakupiony przez Ciebie w perfumerii? i jesli moglabym prosic o foto byloby fajnie
Stary 2008-01-07, 13:57   #137
bejbi19
BAN stały

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
GG do bejbi19

interesuje mnie blyszczyk roz zloto cos u mnie?
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 14:23   #138
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
interesuje mnie blyszczyk roz zloto cos u mnie?
Niestety ale nie widze nic dla siebie;(
Stary 2008-01-07, 15:04   #139
iwcia74
Zadomowienie

Cytat:
Ok. Blyszczyk HR chetnie dorzuce i bourjois chetnie przygarne moge tez dorzucic Ci moj blyszczyk Bourjois jesli chcesz
Powiedz mi jeszcze tylko prosze czy Pur Poison jest orginalny i czy byl zakupiony przez Ciebie w perfumerii? i jesli moglabym prosic o foto byloby fajnie
z foto będzie ciężko, bo mam zepsuty aparat. poison był kupowany w perfumerii, w szczecinie, w sieci "perfumerii polskich". jeśli Ci bardzo zależy to poszukam po znajomych, może ktoś mi pożyczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 15:55   #140
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
z foto będzie ciężko, bo mam zepsuty aparat. poison był kupowany w perfumerii, w szczecinie, w sieci "perfumerii polskich". jeśli Ci bardzo zależy to poszukam po znajomych, może ktoś mi pożyczy
Masz spora ilosc przekupek takze z zalozenia jestes wiarygodna osoba wiec Twoje slowo mi wystarczy jezeli nie masz aparatu pod reka...
tak sie tylko zastanawiam ze moze zamiast blyszczyka cos bys mi dolozyla z mazidel
Tylko nigdy sama nic nie krecilam z Mazidel mam kilka produktow z Biochemii i lubie...co bys mi polecila dla mieszanej cery?! kwasuje sie i retonojduje aktualnie!? bo tak czytalam i czytalam te opinie o tych twoich mazidlach i wymiekam przy tych receptariuszach cos co moglabym uzywac dodajac np do zelu hialuronowego 1% lub cos co moglabym wykorzystac w jak najprostszych mieszankach!?
Stary 2008-01-07, 15:58   #141
ivanna
Zakorzenienie

Droga mareo paczucha juz lezy przygotowana jutro lece na poczte wysylac paczki mala zmiana planu jest taka ze zbilam atomizer na szczescie bylo tam malo One, ale juz mam drugi poj. ma 25 ml wiec jest ciut wiekszy

Leci do ciebie 15 ml One, 1,5 ml Ange ou demon, 3 ml Dune, i gratisik
Stary 2008-01-07, 16:11   #142
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Droga mareo paczucha juz lezy przygotowana jutro lece na poczte wysylac paczki mala zmiana planu jest taka ze zbilam atomizer na szczescie bylo tam malo One, ale juz mam drugi poj. ma 25 ml wiec jest ciut wiekszy

Leci do ciebie 15 ml One, 1,5 ml Ange ou demon, 3 ml Dune, i gratisik
A ten atomizerek masz szklany czy metalowy!?
Ja wyslalam paczuszke juz dzis..jest tak zapakowana ze hej napchalam styropianu i takich innych mysle ze dojdzie calutka i zdrowiutka

Pozdrawiam
Stary 2008-01-07, 16:12   #143
iwcia74
Zadomowienie

Cytat:
Masz spora ilosc przekupek takze z zalozenia jestes wiarygodna osoba wiec Twoje slowo mi wystarczy jezeli nie masz aparatu pod reka...
tak sie tylko zastanawiam ze moze zamiast blyszczyka cos bys mi dolozyla z mazidel
Tylko nigdy sama nic nie krecilam z Mazidel mam kilka produktow z Biochemii i lubie...co bys mi polecila dla mieszanej cery?! kwasuje sie i retonojduje aktualnie!? bo tak czytalam i czytalam te opinie o tych twoich mazidlach i wymiekam przy tych receptariuszach cos co moglabym uzywac dodajac np do zelu hialuronowego 1% lub cos co moglabym wykorzystac w jak najprostszych mieszankach!?
wszystkie ekstrakty roślinne (te co mam) rozpuszczają się w wodzie i taką wodna mieszankę możesz dodać do kw. hialuronowego, witamina c rozpuszcza się w wodzie i już taka mieszanka może iść na twarz, proteiny mleka kupowałam z myślą o odżywkach do włosów, ale do twarzy też by się nadały jako zamiennik dla innych protein typu ekstensyna czy jedwab
Stary 2008-01-07, 16:31   #144
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystkie ekstrakty roślinne (te co mam) rozpuszczają się w wodzie i taką wodna mieszankę możesz dodać do kw. hialuronowego, witamina c rozpuszcza się w wodzie i już taka mieszanka może iść na twarz, proteiny mleka kupowałam z myślą o odżywkach do włosów, ale do twarzy też by się nadały jako zamiennik dla innych protein typu ekstensyna czy jedwab
Mam cere sklonna do zapychania wiec cokolwiek zbyt odzywczego nie bardzo..tak mysle o tej witamince C, ona jest w proszku? a moge ja np rozpuscic w hydrolacie tym od ciebie i wtedy zmieszac z zelem oczywiscie starajac sie zachowac to stezenie 5-15%(choc nie wiem jak ja to odmierze?! )
Moze tez ktorys ekstrakt np ten ekstrakt z centella asiatica 16% bo widze ze jest polecany do skor mieszanych tlustych, w jakim stezeniu sie go uzywa?!
Moze mialabys jakas miareczke lub cos co by mi ulatwilo robienie tych prostych mikstur?
A te proteiny to mozna np do normalnej odzywki dodac?! aby wzmocnic dzialanie?! moglabym chciec i ich jakas mala ilosc 50ml na wyprobowanie
Stary 2008-01-07, 17:02   #145
ivanna
Zakorzenienie

szklany, przezroczysty aa i l'instant magic tez chcialas nie?
Stary 2008-01-07, 17:21   #146
iwcia74
Zadomowienie

Cytat:
Mam cere sklonna do zapychania wiec cokolwiek zbyt odzywczego nie bardzo..tak mysle o tej witamince C, ona jest w proszku? a moge ja np rozpuscic w hydrolacie tym od ciebie i wtedy zmieszac z zelem oczywiscie starajac sie zachowac to stezenie 5-15%(choc nie wiem jak ja to odmierze?! )
Moze tez ktorys ekstrakt np ten ekstrakt z centella asiatica 16% bo widze ze jest polecany do skor mieszanych tlustych, w jakim stezeniu sie go uzywa?!
Moze mialabys jakas miareczke lub cos co by mi ulatwilo robienie tych prostych mikstur?
A te proteiny to mozna np do normalnej odzywki dodac?! aby wzmocnic dzialanie?! moglabym chciec i ich jakas mala ilosc 50ml na wyprobowanie
wit. c jest w proszku, nie można łączyć z hydrolatami ani z żadnymi wyciągami roślinymi
o cennteli najlepiej poczytaj na mazidłach, tam masz wszystko łącznie z dawkowaniem
miarkę mam, taki zestaw łyżeczek z mazideł, ale tylko jeden więc nie chcę się pozbywać. Proteiny możesz dodać do odżywki (kilka kropel) lub rozpuścić w wodzie i używać jak odżywki w sprayu
Stary 2008-01-07, 19:28   #147
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
szklany, przezroczysty aa i l'instant magic tez chcialas nie?
Tak tak
Stary 2008-01-07, 19:33   #148
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
wit. c jest w proszku, nie można łączyć z hydrolatami ani z żadnymi wyciągami roślinymi
o cennteli najlepiej poczytaj na mazidłach, tam masz wszystko łącznie z dawkowaniem
miarkę mam, taki zestaw łyżeczek z mazideł, ale tylko jeden więc nie chcę się pozbywać. Proteiny możesz dodać do odżywki (kilka kropel) lub rozpuścić w wodzie i używać jak odżywki w sprayu
Ok rozumiem to mozesz mi dolaczyc te mazidelka jesli Twoim zdaniem wartosciowo nie przekrocza wartosci blyszczyka Bourjois ktory mi wstepnie proponowalas....a ja dorzucam blyszczyk HR i mam jakies apteczne probki to cos dorzuce Ci w gratisie
Zatem wymieniamy sie adresami?!
Stary 2008-01-07, 20:12   #149
iwcia74
Zadomowienie

Cytat:
Ok rozumiem to mozesz mi dolaczyc te mazidelka jesli Twoim zdaniem wartosciowo nie przekrocza wartosci blyszczyka Bourjois ktory mi wstepnie proponowalas....a ja dorzucam blyszczyk HR i mam jakies apteczne probki to cos dorzuce Ci w gratisie
Zatem wymieniamy sie adresami?!
tak, możemy przejść na pw

podsumujmy:
ja dla Ciebie: Pure Poison 40ml, Meteorki odsypke 24 sztuki, Hydrolat oczarowy i 100ml ojeku z rozy, filtr Avene, ekstrakt z centelli, wit.c, proteiny mleczne

Ty dla mnie 80 ml Lolity i błyszczyk rubinstein

zgadza się?
Stary 2008-01-07, 20:57   #150
marea
Wtajemniczenie

Tak tak Iwciu wszytsko sie zgadza...pisze zatem Pw z adresem i jutro wysylam Ci paczuszke..polecony priorytet ok?
Twoja paczuszka dla mnie pewnie troche bedzie wazyc ale niech Cie pocieszy ze ja tez zabule pewnie nawet wiecej
Powiedz co mam Ci dorzucic z probek..mam 15ml Lipkar Baume, Clarins Super Restorative Day Cream SPF20, Aqualia Termal Vichy, Skinset Vichy

Cytat:
tak, możemy przejść na pw

podsumujmy:
ja dla Ciebie: Pure Poison 40ml, Meteorki odsypke 24 sztuki, Hydrolat oczarowy i 100ml ojeku z rozy, filtr Avene, ekstrakt z centelli, wit.c, proteiny mleczne

Ty dla mnie 80 ml Lolity i błyszczyk rubinstein

zgadza się?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości