![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lolita Lempicka Jabluszko EDP, Nina Ricci Premier Jour
Cytat:
przede wszystkim chcę się upewnić że mówimy o tej lolicie: http://www.dolce.pl/lolita_lempicka/...picka/152.php5 jeśli tak to byłabym zdecydowana, jednak 50 pure kosztuje ponad 200 zł, a lolita ok 150, więc wymieniłabym się na ten zestaw co wymieniłaś jednak bez meterów, mogłabyś dobrać sobie coś innego z mojego wątku. jak to widzisz? aha, hydrolat jest ważny do 2009 roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Wiesz Iwciu powiem szczerze ze na meteorach zalezy mi najbardziej z tego wszytskiego
![]() Dolaczam zdjecie klasycznej Lolitki... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() Wiec napewno ukradlabym ci L de LL, jabluszko dzis wachalam... i nie wiem czy poprostu tak sie nastawilam juz na Midnight czy co ale nie urzeklo mnie. Przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mam glupie pytanie... tak na twoje "oko" na ile wyjsc starczy mi L LL twoja? kazde perfumy innaczej "ubywaja" ja powiem ci ze The One jest naprawde bardzo wydajny i szczerze nie radzilabym psikac nim ubran tylko cialo bo ja mam wrazenie ze na ciuchach ulatuje cos z niego... no nie wiem jak to napisac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Wiesz no ciezko mi stwierdzic widzialas fotki ile go jest...mysle ze grube kilkanascie razy..na mnie np L LL slabo sie trzyma a z kolei The One czuje i czuje takze to indywidualna sprawa ale ze wzgledu na slodycz L jak dla mnie jeden psik no gora dwa wystarczaja
![]() Dodalabym bym ten hypnotic powinien Ci sie spodobac... ale oczywiscie decyzje musisz podjac sama ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od ciebie zabralabym z checia: L LL i odleweczke 7 ml Hypnotic [udala by sie taka wieksza??] Pasuje? ![]() [nie chce sie niegrzecznie targowac ale trudno okreslic ile tej loli jest, a jak przystalo na zwyklego czlowieka prawa to chcialabym aby i wilk byl syty i owca cala... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Ok mnie te 2ml nie zbawia...choc oddaje Ci L w orginalnej buteleczce, nie jest to odlewka i chocby sama waga paczuszki bedzie wieksza...
ale jestem ogolnie na tak musialabym tylko kupic atomizerek...i mozeszmy slac ok? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozemy... czekam na adres i jaka ma byc przesylka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli bardzo chcialabys krem to moglybym Ci dac ten krem + odlewke Lolity 20ml za te wszytskie kosmetyki lub moglabym Ci zaproponowac do wczesniejszych ustalen tusz YSL czarny dodatkowo, lub tusz Clarins habrowy...jest go conajmniej polowa i jest swiezy, mam tez miniaturke kremu pod oczka 5ml czyli calkiem spora Clinique All About Eyes Daj znac jak to widzisz bo ja raczej nie dobiore nic z watku od Ciebie dodatkowo jesli chcialabys i Lolite i Estee |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
oki rozumiem, a moze za zestaw który chciałaś dorzucisz mi do Lolity błyszczyk rubinstein? nie wiem czy szukasz ale mam błyszczyk bourjois nr 15, efekt 3D, w kolorze średniego różu
nie ukrywam ze zależy mi na całej Lolicie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze tylko prosze czy Pur Poison jest orginalny i czy byl zakupiony przez Ciebie w perfumerii? i jesli moglabym prosic o foto byloby fajnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak sie tylko zastanawiam ze moze zamiast blyszczyka cos bys mi dolozyla z mazidel ![]() Tylko nigdy sama nic nie krecilam z Mazidel mam kilka produktow z Biochemii i lubie...co bys mi polecila dla mieszanej cery?! kwasuje sie i retonojduje aktualnie!? bo tak czytalam i czytalam te opinie o tych twoich mazidlach i wymiekam przy tych receptariuszach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Droga mareo paczucha juz lezy przygotowana jutro lece na poczte wysylac paczki
![]() ![]() Leci do ciebie 15 ml One, 1,5 ml Ange ou demon, 3 ml Dune, i gratisik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wyslalam paczuszke juz dzis..jest tak zapakowana ze hej ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moze tez ktorys ekstrakt np ten ekstrakt z centella asiatica 16% bo widze ze jest polecany do skor mieszanych tlustych, w jakim stezeniu sie go uzywa?! Moze mialabys jakas miareczke lub cos co by mi ulatwilo robienie tych prostych mikstur? A te proteiny to mozna np do normalnej odzywki dodac?! aby wzmocnic dzialanie?! moglabym chciec i ich jakas mala ilosc 50ml na wyprobowanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o cennteli najlepiej poczytaj na mazidłach, tam masz wszystko łącznie z dawkowaniem miarkę mam, taki zestaw łyżeczek z mazideł, ale tylko jeden więc nie chcę się pozbywać. Proteiny możesz dodać do odżywki (kilka kropel) lub rozpuścić w wodzie i używać jak odżywki w sprayu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zatem wymieniamy sie adresami?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podsumujmy: ja dla Ciebie: Pure Poison 40ml, Meteorki odsypke 24 sztuki, Hydrolat oczarowy i 100ml ojeku z rozy, filtr Avene, ekstrakt z centelli, wit.c, proteiny mleczne Ty dla mnie 80 ml Lolity i błyszczyk rubinstein zgadza się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Tak tak Iwciu wszytsko sie zgadza...pisze zatem Pw z adresem i jutro wysylam Ci paczuszke..polecony priorytet ok?
Twoja paczuszka dla mnie pewnie troche bedzie wazyc ![]() ![]() Powiedz co mam Ci dorzucic z probek..mam 15ml Lipkar Baume, Clarins Super Restorative Day Cream SPF20, Aqualia Termal Vichy, Skinset Vichy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.