![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poukładany wątek !! CIEKAWE NOWOśCI !!
Czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hej u Ciebie interesuje mnie ten krem fioletowy, avon shine i ew kuleczki rozswietlajace. napisz jaka ew bys proponowała wymiane
![]() ah i pierscionki maja szerokość od 1,7mm-1,8mm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz na wymiane:
avon shine, krem antycellulitowy Różowy błyszczyk do ust jw za Spray opalający satynowy polysk do średniej karnacji Avon -Termorękawiczki do masek do dłoni Podkład Gosh Hello Youth z Coenzymem Q10, zostało ok 30% z 35ml kolor 23 SAND -Torebka moro House -bardzo pojemna, stan idealny obraczka ze słonikami myśle że bedzie sprawiedliwie ![]() szkoda że kulki nieaktualne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
muciu podkład chciałabym wymienic na inny podkład apteczny albo co z mojej listy poszukiwanych..moze masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
a jakie masz maski do włosów? bo ja fryzjerskich poszukuje.. chetnie oddam tez podkład za cos fajnego z kolorówki (chodzi mi o srednia półke cenową)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
muciu podkad kosztuje 60 pare zł a Twoje maski około 16 wiec mi sie troche nie opłaca... myślałam o maskach fryzjerskich
![]() Jeśli chcsz to możemy się wymienic za te rzeczy co zaproponowalam, bo za podkład to bedzie ciezko.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
muciu przepraszam mówiłam o tej pierwszej bo ta alwawes jest do włsów zniszczonych a ja takich nie mam...
ale zgadzam się na wymianke którą zaproponowałaś ![]() ![]() zaraz pisze pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ines-ka
pink berry grabcia buzichocho paczuszki zapakowane do jutrzejszego wyslania.Licze na to samo.pozdro
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Oto zdjecia które Ci obiecałam..
sorki ale wczoraj nie mogłam ich dodac.. Mam nadzieje ze cos z tych rzeczy wpadnie Ci w oko.. 1.gumka do włosow złota z ozdobnymi kuleczkami -nowa ! H&M 2.Nowe kolczyki H&M ,długie ,kolor zloty 3.pierscionek teranova , uzywany , z fioletowymi cyrkoniami Czekam na Twoja odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o masło to problem w tym, że chyba jednak nie chcę go wymieniać... Może dobrałabyś sobie coś innego, jeśli już? (mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229263)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Muciu oddam ci wszystko co chcialas za:
6.AVON IMPERFECT meska za coś extra nowa 7.Podróbka angela bez zatyczki zostało jakies 80% z 50ml mysle ze cenowo wyszloby rowno moglabym ci dolozyc 5ml jakiejs odleweczki zapachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Oddam >angela< i meska wode za:
-cien apc e) Laneche - mleczko przed opalaniem spf 0 w solarium 200 ml ubytek z 5-10 ml 3. Cień firmy Bell PAWIE OCZKO nr. 6, sa to dwa odcienie zieleni, cienie są perłowe, użyte z 3 razy, ważne do marca 2009r. d) Woda toaletowa Miss Vintage Oriflame - z 30ml pozostalo ok 20 ml jakies odleweczki ze 2 powiedzmy + bialy dluugi ![]() odleweczki moge dac Ck-One i Beyond paradise tylko czy spieszy ci sie z wysylka? bo musze "wyszukac" buteleczki na odlewki :P jedna mam w domku druga bede kombinowala ;] powiedz tylko czy ten pseudo angel jest choc troche podobny??? i jak zapach wogole postrzegasz??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
to ja jestem chetna, tylko musialabys poczekac z dzien dwa az znajde cos do przepsikania ci zapaszku jednego ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
cześć podoba mi się:
13.DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku - z wymianki nie mój kolor - jasny 7.Pianka do depilacji VEET(30mies od daty prod.02.02.06)5.Maseczka z pomidorem i z glinka z oriflamu zostało ok 45ml z 50ml ile jej jest? 14.CIENIE SYPKIE BELL NR 2 15.CIENIE SYPKIE BELL NR 15 16.CIENIE SYPKIE BELL NR 16 17.CIENIE SYPKIE BELL NR 4
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Be Sensual i ew. coś jeszcze? Mam podkład Astora, trochę ciemniejszy i błyszczyk brązowy...
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
za tunike dalam 55 zl, ani razu jej nie zalozylam, jest jak nowa poprostu za dermacol mi sie nie oplaca, koszt nowego to 11-13 zl zalezy gdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
choc podoba mi sie u ciebie jeszcze Dream Life - moze chcialabys go oddac za tunike, tonik + cos jeszcze?
![]() czuje sie jak przekupka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
maski juz nie ma zapomnialam zaznaczyc
![]() pozostanmy w takim razie przy pierwszej wersji, jutro postaram sie jakos na odleweczka znalesc cos do odlania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
cheek2cheek - swiezy, owocowy
sweet pearls - ma w sobie cos takiego gorzkiego, ladnie pachnie a ta goryczka "wyrabia" zapach ExCITANT - mocno slodki, wyjsciowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
A ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Oj, przecież wartość tych rzeczy przewyższa wartość tuszu...
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
wymiary sweterka vero moda
długość 51 szer. w biuście 42 dł.rekawa 66 wymiary tuniki orsay długość 65 szer. w biuście42
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
mucia u ciebie sporo mi się podoba:
-Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color CHAMPAGNE -.Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color DELICATE PINK - -Błyszczyk NOWY maybelline water shine odcien nr 505 rose petal. -.DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku - z wymianki nie mój kolor - jasny -CIENIE SYPKIE BELL NR 2 -CIENIE SYPKIE BELL NR 4 -.JOKO WINTER GLAMOUR ZUZYTE MAX 5% W KAżDYM KOLOR 827 I 828 -Sephora lakier do paznokci nr 57, 5ml, użyty 1 raz. Kolor - to lila-róż. -Podróbka angela bez zatyczki zostało jakies 80% -złocisty deszcz do twarzy i ciała avon ok 80% zostało najbardziej zależy mi na tych pogrubionych. a już bardzo mocno na angelu ale nie wiem czy jest wolny i dermacolu. Co byś mi z tej listy oddała,co proponujesz?
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje bo wczoraj zakupilam dwa odcienie dermacolu za 8.5zl!!
a ta podroba angela to taka "rynkowa" z przekrecona nazwa czy jakas turecka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
A nie przeszłaby jeszcze Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color DELICATE PINK ?
wtrdy byłoby : pink suede, balsam jabłkowy do ust, smackers arbuzowy, blyszczyk glame shine, clearasil,dex olejek,cien avon... za pomadke w musie,blyszyk maybelline,dermacol,2 cienie bell,lakier sephora moze jeszcze sobie cos dobierzesz bo mi bardzo zalezy na tej pomadce...
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
perfumy Pimke mogę oddać na pewno, co do próbek to czekam na decyzję jednej wizażanki czy chce wszystkie czy nie. Wiec wieczorem dam Ci znać co z tymi próbkami. Ale póki co umawiamy się wstępnie- ja rezerwuje w wątku te rzeczy które chciałaś a Ty,jeśli możesz, zarezerwuj u siebie to co ja wybrałam.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.