![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Kramik zimowy: głównie kolorówka, trochę pielęgnacji, będą dokładki::..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Kramik zimowy: głównie kolorówka, trochę pielęgnacji, będą dokładki::..
Gothic_Daisy - przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale nie zauważyłam odpowiedzi
![]() 42 fucchsia glitter A04 iskrzący opalizujący róż Pink Source A07 matowy mocny róż Pink Czy to odsypki, używane, czy nowe pigmenty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Basiulek, to są odsypki
![]() Nie wiedziałam, że ten zestawik może aż tyle kosztować ![]() Jutro mnie nie ma, więc dam Ci znać w niedzielę, co mogłabym Ci dorzucić do szminki, ale mam nadzieję ,że dojdziemy do porozumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Zel fa- ok 10-15zł, maseczka AA-20zł, zestaw rose to ok 25-30zl (tak z reguły kosztują takie zestawy, a ten akurat dostałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik
![]() Ale wolałabym szczerze mówiąc coś, czego szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
witaj
jakie pojemnosci mają te rzeczy? * GUERLAIN Issima Stick Hydramythic Cell - sztyft nawilżający, zostało ok 80% * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Tak się teraz zastanowiłam, że szminka mi się jednak za bardzo teraz nie przyda... na używane cienie (odsypki) też nie jestem chętna niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
INTERESUJE MNIE :
* błyszczyk miss sporty owocowy ( masz zdjęcie ? ![]() *błyszczyk Helena Rubinstein w kolorze 07 Paradise, pojemność 4 ml - jest to chłodny różofiolet z niebieskawym połyskiem, zostało ok 80% ( masz zdjęcie ? ![]() ewentualnie : * DKNY Be Delicious - bezbarwny zapachowy błyszczyk, 4 ml, zostało ok 80%, z wymianki chcialabys cos za to ? wymienie się albo za kosmetyki albo za książki czy plyty ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Matinne, z kosmetyków nic nie widzę, a masz gdzieś wątek z książkami czy płytkami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
tak, mam tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236136
do tego napisalm ci wiadomosc w innym twoim watku: "hej, mam 2 książki po angielsku poza wątkiem, myślę, że zainteresowałyby ciebie ![]() *The Mysterious Island - Jules Verne ( format A5) ksiażka w stanie dobrym, dlugopisem nma pozaznaczane tylko strony ( jak cos to zdjecie zrobie ) *Indiana Jones and the Temple of Doom (format A4) ksiażka w bardzo dobrym stanie, nawet nie czytana jak chcesz, moge zrobic ich zdjecia ![]() pierwszą ksiazke czyta sie abrdzo przyjemnie, drugą chyba też ![]() mysle ze jeszcze zainteresowalaby ciebie ksiazka pt. Na posłaniu z trawy ( jest w moim wątku ) to co ? ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Matinne, niestety nic
![]() Ale moze jak będziesz robić dokładki, to coś znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
dolozylam w 2 poscie to co jest na 4,5 i 6 zdjęciu
i w 1 poscie 6 zdjecie ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, w takim razie przepraszam, ale ja na razie chyba zrezygnuję z wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie paletka Clinique
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Twoim wątku nic nie znalazłam, a co ewentualnie miałabyś poza? Może byc zarowno kolorówka lub pielęgnacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z pamięcie:Guerlain khol czarny,biały,róże Clinique Iced Lotus,Precious Posy,Aglow,puder brązujący Clinique 02 Sunkissed,wszystkie z minimalnym ubytkiem.Albo puder Blended Face Powder 08 Transparency Neutral,nowy,nietknięty.S ama nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy któryś z nich jest chłodny i dość widoczny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie są dobrze napigmentowane,widoczne,e fekt można stopniować.Najzimniejszy jest Iced Lotus ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy miałabyś coś jeszcze? Mnie się nie spieszy, więc mogę poczekać na Twoje propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Z pielęgnacji mam trzy nowe kremy Nivea Visage DNAge pod oczy,na noc oraz na dzień.
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
To ja na obecną chwilę się poddaję,jeszcze mogę tylko zaproponować puder Clarinsa brązujący w słoiczku z gąbeczką.Mam wiele głównie pudrów/rozświetlaczy,ale znacznie przewyższają wartość paletki,poza tym aż tak zdesperowana w tej chwili nie jestem by pozbywać się tego za wszelką cenę ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem
![]() Ja będę przeglądać Twój wątek i gdybym się na coś zdecydowała, na pewno dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazłam nic co byłoby mi aktualnie potrzebne
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.