![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Kramik zimowy: głównie kolorówka, trochę pielęgnacji, będą dokładki::..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Kramik zimowy: głównie kolorówka, trochę pielęgnacji, będą dokładki::..
Z biżuterii najchętniej kolczyki, najchętniej długie ozdobne wiszące, srebrne-czarne-czerwone-fiolety.
Ewentualnie coś innego, co mi wpadnie w oko. Z innych rzeczy ciężko powiedzieć - też co mi wpadnie w oko ![]() Spokojnie poczekam do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
* MAC - szminka kolor Dolce NOWA!!!
Może znajdziesz cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Cziki, podobają mi się takie długie srebrnawe z napisem claire's, po prawej stronie. Czy możesz mi coś o nich więcej napisać? z czego są?
Basiulek, u Ciebie podoba mi się: zestaw rose (, żel, tableta) - Fa, shower cream, Natural & soft; NOWY, Rose & Almond Milk, cudny zapach; -NOWA maseczka głęboko nawilżająca AA, do każdego rodzaju cery, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Na ile byś wyceniła ten zestawik? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Cziki, a czy te kolczyki +
17. Mini lakier do włosów Boots zwiększający objętość, zostało 50% 16. Szampon do włosów "płomiennie rudy" odżywiający kolor, nieużywany *Odlewka odżywczej maseczki do włosów Treatmant Wax-200g za obie szminki i korektor mogłoby być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
A czy zamiast korektora Inglota mogłabym prosić o lakier do paznokci nr 5 lub 7?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ok, mogę Ci dać zamiast korektora lakier nr 5, nie ma problemu
![]() Jeśli tak, czekam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
* Kryolan Dermacolor sypki puder do utrwalania makijażu w kolorze P3 jasny beż - duze opakowanie 60g, zostało na pewno ok 80%, za coś fajnego
![]() moze cos u mnie znajdziesz?
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Tigi -Bed Head, Superstar, aktywowany ciepłem lotion dodający objętości włosom, linią zaznaczyłam zużycie, opakowanie nieco sfatygowane, link do KWC KLIK 4. Rene Furterer - odżywka w sprayu ułatwiająca rozczesywanie i nabłyszczająca, aktualnie nieco ponad pół, link do opisu KLIK |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
mogę oddać rene furterera + jakis drobiazg
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
hmm, poza tymi dwiema rzeczami nic innego u Ciebie nie widzę.
O jakim drobiazgu mówisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
no nie wiem, chociaż jedną z rzeczy do włosów chciałabym zamienić na coś do włosów i dlatego nie chcialabym oddawać dwóch na raz. A czym mogłabym Cię kusić?
![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czym można mnie skusić, bo nic konkretnego chyba nie potrzebuję ![]() A może masz jakiś tonik do twarzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
nivea matujący, prawie cały, ale nie wiem czy interseuje cie akurat nivea
![]()
![]() |
#107 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witośka, niestety nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
no miałabym, dlatego pytałam czym można cię kusić
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Lalicja, to pisz, co masz i zobaczymy, może się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
naprawdę za dużo tego mam zeby wymieniać wszystko po kolei
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Hmm, chętnie przyjmę coś do włosów, tonik (ale skoro masz tylko nivea, to nie), płyn do demakijażu oczu, ale nie dwufazowy. Super by było gdyby to było nowe i nieużywane, ale niekoniecznie.
Chętnie płyny do kąpieli, sole. Chętnie minikosmetyki na podróż. Ale nie szukam np żeli do twarzy, kremów, ani balsamów czy peelingów do ciała. Z kolorówki raczej niczego nie szukam. Ewentualnie coś biżuterii (długie wiszące kolczyki) czy książek (najchętniej po angielsku). Czy ułatwiłam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
cos za
Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. DKNY Be Delicious - bezbarwny zapachowy błyszczyk, 4 ml, zostało ok 80% |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
* DKNY Be Delicious - bezbarwny zapachowy błyszczyk, 4 ml, zostało ok 80%, z wymianki
* Bourjois - niebieski cień, kilka razy maźnięty coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.