Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 17:16   #121
karolkahaj
Przyczajenie

Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.

Cytat:
Napisane przez BELLAMI Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
widze, ze temat sukienek szytych na wzor jest bardzo popularny. Wiem cos na ten temat, sama widzialam conajmniej 20-25 takich sukienek, mialam swoje ustysfakcjonowane klientki i dziewczyny, ktore pisaly, ze w tych sukienkach czuja sie cudownie. Sukienki byly szyte w Chinach.
Moge Wam dac kilka rad zreszta jak czytam Wasze form to widze, ze swietnie sobie radzicie. Chetniej powiem Wam czego mozecie sie spodziewac zamawiajac taka sukienke, ktore sukienki wygladaja ladnie a ktore moga Was rozczarowac. Jakich materialow uzywaja chinczycy i jakich wykonczen.

Pytajcie o co chcecie a ja postaram sie Wam odpowiedziec bardzo obiektywnie.

Bellami

No to może mogłabyś właśnie tak ogólnie napisać czego się wystrzegać, a jakie skukienki wyglądają ładnie, bo nie wiem czy mamy linki wysłać ze zdjęciami czy może Ty byś nam coś pokazała? pozdrawiam
karolkahaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 17:25   #122
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Dziewczyny,
widze, ze temat sukienek szytych na wzor jest bardzo popularny. Wiem cos na ten temat, sama widzialam conajmniej 20-25 takich sukienek, mialam swoje ustysfakcjonowane klientki i dziewczyny, ktore pisaly, ze w tych sukienkach czuja sie cudownie. Sukienki byly szyte w Chinach.
Moge Wam dac kilka rad zreszta jak czytam Wasze form to widze, ze swietnie sobie radzicie. Chetniej powiem Wam czego mozecie sie spodziewac zamawiajac taka sukienke, ktore sukienki wygladaja ladnie a ktore moga Was rozczarowac. Jakich materialow uzywaja chinczycy i jakich wykonczen.

Pytajcie o co chcecie a ja postaram sie Wam odpowiedziec bardzo obiektywnie.

Bellami
Bellami w sumei to zadałaś sama sobie pytania więc moze po prostu opowiedz cośo tych sukniach jakie materiały i tak dalej....
Stary 2009-02-09, 20:25   #123
steefler
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny. Po informacjach z innego forum ja także zamówiłam sukienkę z kanacca. było to 13 stycznia. Zapłaciłam razem z przesyłką 860 zł. Pani Chinka uprzedziła mnie że w Chinach zbliżają się święta w związku z tym mogę sukienkę otrzymać do 3 tyg. później. Spodziewam się jej na początku marca. Oto zdjęcie wg którego szyłam sukienkę.
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=31.sonar
steefler jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 20:44   #124
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez steefler Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Po informacjach z innego forum ja także zamówiłam sukienkę z kanacca. było to 13 stycznia. Zapłaciłam razem z przesyłką 860 zł. Pani Chinka uprzedziła mnie że w Chinach zbliżają się święta w związku z tym mogę sukienkę otrzymać do 3 tyg. później. Spodziewam się jej na początku marca. Oto zdjęcie wg którego szyłam sukienkę.
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=31.sonar
Rozumiem, że wysłałaś jej swoje zdjęcie ??
Czy ona tam miała w tym swoim przepastnym zbiorze taką suknię??
Pytam bo na stronach kanacci nie ma mojego fasonu sukni ???
Stary 2009-02-09, 21:10   #125
steefler
Przyczajenie

Mojej wymarzonej tez nie było na ich stronie ale widziałam dużo podobnych. Mimo wszystko wysłałam zdjęcie katalogowe i poprosiłam jeszcze dziewczynę u której byłam mierzyć sukienkę (za mała), czy mogłabym wysłać kilka jej zdjęć w sukience, żeby uchwycić szczegóły. Łącznie wysłałam ok 10 zdjęć zbliżeń i "oddaleń" . Dodatkowo opisałam wszystko czego oczekuję po sukience. Znaczy że nie ma być z ciężkich materiałów, że na koronce mają być kryształki, że fiszbiny pionowe mają być wszyte, tren ma mieć 1,5 m długości, że zamek ma być ukryty za guziczkami i takie tam
Stary 2009-02-09, 21:15   #126
BELLAMI
Przyczajenie

Przetestowalam kilku dostawcow i sukienki roznia sie w jaksci wykonania, materialow, dbalosci o szczegoly, i odzwierciedleniu tego co pokazuje piekne zdjecie.
1. Zdjecia katalogowe zamieszczane jako przyklad tego na wzor czego bedzie szyta sukienka sa robione w pieknych wnetrzach, profesjonalnym sprzetem, oswietlenie robi tu ogromnie duzo, do tego praca w programach graficznych i modelka, ktora niejednokrotnie jest ucielesnieniem kobiecosci. Kazda z nas przy uzyciu tych wszystkich zabiegow by wygladala tak doskonale.
2. Ten prosty niuans jest doskonale widoczny nawet na aukcjach allegro, gdzie osoba pokazuje zdjecie katalogowe sukienki i swoje ze slubu, czasami zastanawiamy sie czy to ta sama sukienka
3. Na zdjeciach katalogowych nie ma tak duzych zblizen zeby zobaczyc detale zdobien czy koronki wiec dziala nasza wyobraznia, u jednych wieksza u innych mniejsza.
Tyle ogolnie o zdjeciach do ktorych porownujemy sukienki, musicie miec swiadomosc, ze nawet oryginalna sukienka bedzie na zywo inna niz na zdjeciu katalogowym, zdobienia z bliska wygladaj inaczej niz w zeczywistosci.
A teraz na co warto zwrocic uwage:
- sukienki sa pakowane w bardzo male paczki w zwiazku z czym przychodza bardzo pogniecione i trzeba je odprasowywac. sa modele sukienek, ktore po takiej podrozy wygladaja okropnie tyczy sie to sukienek z tafty w stylu bezy z drapowana i podpinana tafta. ciezko to doprowadzic do stanu uzywalnosci. trzeba o tym pamietac zamawiajac taki model
- sukienki na kole, rozlozyste , bezy, maja pod spodem halki, niektore z obnizonym pasem inne od pasa, sukienka, ktora do nas przychodzi nie ma w komplecie tego akcesorium i przy nalozeniu troche traci na pierwszy rzut oka bo nie jest odpowiednio "nastroszona"
- proste suknie w ksztalcie litery A tez wymagaja halki do odpowiedniego ulozenia, sa nawet hali z "nastroszonym" tylk odolem do tak zwanych rybek, warto o to pytac czy mozna dostac w komplecie z sukienka odpowiedna halke.

A teraz jak wygladaja sukienki:
Czytalam tu wiele ochow i achow i rozczarowan odnosnie sukienek z Chin i powiem tak - nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba, ja mam bardzo duze wymagania co do jakosci wykonczen, wiszacych nitek, jakosci materialu, zdobien, kroju i dopasowania gorsetu, widzialam sukienki, ktore mialy gorsety takie, ze ledwo do nich biust mozna bylo ulozyc, beznadziejne fiszbiny, pobrudzone koronki i wiszace nitki i byli tacy, ktorym to nie przeszkadzalo bo kazdy ma rozne wymagania.
Szukalam najlepszej sukienki szytej na wzor i po wielu testach znalazlam taka ktora mi odpowiadala.
A teraz ktore sukienki wygladaja najokazalej:
- kolor ecri prezentuje sie najladniej na gladkich taftach i marszczeniach, zakladkach
- biale sukienki najlepiej wygladaja ze zdobieniami i koronkami, koronki sa przewaznie wycinane z tasmy i naszywane na sukienke do tego sa przymocowane koraliki, z bliska to wyglada ok ale przy swietle te koraliki , perelki daja bardzo ladny efekt, zaznaczam, ze koronka nie jest haftem w glownym materiale ale jest naszyta jak taka tasma.
- jezeli sukienka ma cos w stylu naszywk koronkowych na calosci to bedzie to nalozona na tafte taka sztywna siateczka przezroczysta a na nej przyszyte koronkowe elementy
- dobrze odszyta sukienka ma z tylu piekna gruba dluga tasimke do gorsetu, oczka do gorsetu rowniez zrobione z tafty czy satyny, trojkat z tylu zakrywajacy plecionek podpinany na zatrzask w kolorze sukienki, ewentualnie jeszcze ozdobne zuziczki rowniez w kolorze i z tego samego materialu co sukienka, ma tez taka gumke zciagajaca gorset na plecach i podtrzymujaca, wszystko od srodka.
- wewnatrz jest podszewka w kolorze sukienki zakrywajaca wszystkie szycia no i gorset, jest bardzo ladnie wyprofilowany, nie wygina sie tylko sam modeluje biust
- dobrze uszyta sukienka ma kilka wartw i niestety jest dosyc ciezka, trzeba zaznaczyc, ze kazda warstwa materialu jest podwojna bo jest od spodu odszuwana
- ryzykowne jest zamawianie sukienek ktore wygladaja jak rybka ale bardzo delikatne, dopasowane i bez zdobien na calosci, jakosc materialu nie jest w stanie sama w sobie dac tego efektu co na oyginalnym zdjeciu momo tego, ze materialy sa ladne i dobrej jakosci ale nie sa to jedwabie
- wszystkie sukienki sa szyte w ten sam sposob i z tych samych materialow, mowie tu o roznych modelach, praktycznie uzywane sa te same koronki i tafta czy satyna dlatego niektore modele nie beda wygladaly tak efektownie jak na zdjeciu bo wymagaja innych materialow.
- jedna fabryka robi to dokladniej inna nie i tu jest problem, zeby znalesc ta najdokladniejsza
Podstawowa sprawa to pamietac, ze sukienka jest tylko szyta na wzor wiec zawsze bedzie troszeczke inna ale mozna wymagac by byla zrobiona z pelna prezyzja i dokladnoscia i jezeli na tak atraficie to bedzie ona warta wsojej ceny bo za sam material w Polsce zaplacilybyscie wiecej a co dopiero uszycie.

Jezeli macie wiecej pytan czy watpliwosci to prosze
BELLAMI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-10, 10:52   #127
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Minutka26 Pokaż wiadomość
Suknia mojej koleżanki już do niej dotarła. Zgodnie z obietnicą piszę więc jaki jest wynik tej internetowej transakcji. No więc jak się można było spodziewać nie jest idealnie, a tak szczerze mówiąc to daleko tej sukni do ideału.
Suknia jest o 7 cm za krótka, a kolor wstążki który miał być złoty jest bliżej nieokreślonego koloru. Suknia trafiła więc do krawcowej w Polsce, która mogła jedynie (do gładkiej sukni) podszyć na dole do koła kawał koronki co by te buty i nogi tak bardzo nie wystawały . Z kolorem wstążki koleżanka się pogodziła
W rezultacie, na skutek potrzebnych poprawek, suknia kosztowała więc więcej niż się koleżanka spodziewała. Czy jest zadowolona??? Mówi że tak, a to najważniejsze!
Czy mozesz poprosić koleżankę o zdjecia sukni ?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 11:39   #128
molka11
Rozeznanie

Cytat:
1. Zdjecia katalogowe zamieszczane jako przyklad tego na wzor czego bedzie szyta sukienka sa robione w pieknych wnetrzach, profesjonalnym sprzetem, oswietlenie robi tu ogromnie duzo, do tego praca w programach graficznych i modelka, ktora niejednokrotnie jest ucielesnieniem kobiecosci. Kazda z nas przy uzyciu tych wszystkich zabiegow by wygladala tak doskonale.
2. Ten prosty niuans jest doskonale widoczny nawet na aukcjach allegro, gdzie osoba pokazuje zdjecie katalogowe sukienki i swoje ze slubu, czasami zastanawiamy sie czy to ta sama sukienka
3. Na zdjeciach katalogowych nie ma tak duzych zblizen zeby zobaczyc detale zdobien czy koronki wiec dziala nasza wyobraznia, u jednych wieksza u innych mniejsza.
Tyle ogolnie o zdjeciach do ktorych porownujemy sukienki, musicie miec swiadomosc, ze nawet oryginalna sukienka bedzie na zywo inna niz na zdjeciu katalogowym, zdobienia z bliska wygladaj inaczej niz w zeczywistosci.
Chyba każda z nas zdaj sobie sprawę jak robione są zdjęcia sukien. A fotki nie przedstawiają szczegółów właśnie po to, aby utrudnić kopiowanie oryginalnych sukien.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 17:46   #129
Minutka26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Czy mozesz poprosić koleżankę o zdjecia sukni ?
Jeśli chodzi o zdjęcie sukni którą jej przesłali to niestety póki co odpada. Ona aktualnie jest w Anglii (bo tam pracuje i mieszka), no a suknia z racji tego że była u krawcowej no i ze w Polsce jest ślub jest w Polsce.
Koleżanka przylatuje dopiero w kwietniu, więc wtedy poproszę o jakieś zdjęcia, a jeśli się nie uda sama jej zrobię zdjęcie w dniu ślubu (też w kwietniu) i zamieszczę.

Póki co mogę zamieścić tylko zdjęcie na podstawie którego suknia była szyta.

ps. jestem pewna że po poprawkach suknia jest tą wymarzoną - tego jej przynajmniej życzę!!!

Nasz dzień:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia Gorzaty.jpg (28,1 KB, 324 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia Gorzatya.jpg (26,3 KB, 100 załadowań)

Edytowane przez Minutka26
Czas edycji: 2009-02-16 o 17:52
Minutka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-18, 16:36   #130
annaantonina
Raczkowanie

GG do annaantonina
Talking Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.

Bellami czy mogłabyś polecić u kogo warto zamawiać? Jestem perfekcjonistką i bardzo mi zależy na tym by suknia była uszyta estetycznie. Suknia o której marze to : http://www.imagic.pl/files/2828/aaa.jpg
annaantonina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-19, 09:42   #131
gold-fish
Zakorzenienie

Wczoraj dostałam swoją suknię
Suknia jest tak idealnie uszyta że nie wierzyłam, ze ją mam, że to nie sen. Naczytałam sie tylu róznych komentarzy na forach, ze po prostu się bałam. Mała paczka (jak poduszka). Porządnie opakowana, ładnie w srodku złożona. Okazało sie ze uszyła jednak ecru, ale jasne- najpierw chciałam ecru, potem prosiłam o białą (ale tylko dlatego, zeby łatwiej było dokupić i doszyć jakieś inne białe ozdoby gdyby była brzydka ). Gorset jest przepieknie uszyty, leży idealnie, jak ,,odlany" na mnie ramiaczka idealnej długości, miseczki mięciutkie wszyte (mierzyłam wczoraj bez stanika!- nie potrzebny! ) i , fiszbiny pionowe. Mały ten...

Jest tak cudowna, ze jedynie musze ją skrócić na dole bo zamówiłam o 5 cm dłuższą na wszelki wypadek). Wczoraj nie chciałam jej zdjąć, wiec juz wiem co to znaczy, że jak sie załozy tę właściwą suknię to juz się nie chce innej i nie chce sie jej sciagać Polecam. Zamawiałam z Kanaccas.
Od razu piszę: zdjeć na razie nie mam

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 10:22   #132
BELLAMI
Przyczajenie

Witaj, musialabys mi powiedziec z jakiej kolekcji jest ta sukienka i dac linka do lepszych zdjec.
Musze sie jej przyjrzec.

Bellami
BELLAMI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-19, 10:54   #133
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam swoją suknię
Suknia jest tak idealnie uszyta że nie wierzyłam, ze ją mam, że to nie sen. Naczytałam sie tylu róznych komentarzy na forach, ze po prostu się bałam. Mała paczka (jak poduszka). Porządnie opakowana, ładnie w srodku złożona. Okazało sie ze uszyła jednak ecru, ale jasne- najpierw chciałam ecru, potem prosiłam o białą (ale tylko dlatego, zeby łatwiej było dokupić i doszyć jakieś inne białe ozdoby gdyby była brzydka ). Gorset jest przepieknie uszyty, leży idealnie, jak ,,odlany" na mnie ramiaczka idealnej długości, miseczki mięciutkie wszyte (mierzyłam wczoraj bez stanika!- nie potrzebny! ) i , fiszbiny pionowe. Mały ten...

Jest tak cudowna, ze jedynie musze ją skrócić na dole bo zamówiłam o 5 cm dłuższą na wszelki wypadek). Wczoraj nie chciałam jej zdjąć, wiec juz wiem co to znaczy, że jak sie załozy tę właściwą suknię to juz się nie chce innej i nie chce sie jej sciagać Polecam. Zamawiałam z Kanaccas.
Od razu piszę: zdjeć na razie nie mam
to rob zdjecia jak najszybciej i wstawiaj
ciesze sie ze sukienka tak Ci sie podoba, ja akurat kupilam w salonie, ale jak zalozylam moja to tez nie chcialam zdjac, z glooopim usmiechem zapytalam gdzie mam podpisac na zamowieniu
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-19, 11:11   #134
annaantonina
Raczkowanie

GG do annaantonina

u kanacca : http://www.ubrides.com/product.php?p...cat=174&page=1

w ti-amo : http://www.ti-amo.pl/index.php?page=...emart&Itemid=7

serdecznie dziękuje za pomoc

---------- Napisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

szczęściara
Stary 2009-02-19, 11:19   #135
steefler
Przyczajenie

Gold-fish mam pytanie, kiedy zamawiałaś swoją sukienkę?? Ja zamówiłam 12 stycznia, 13 miałam potwierdzenie więc tj 13 stycznia. Wciąż czekam. Pani Chinka powiedziała że jeszcze miesiąc, ale to strasznie długo. Ile Ty czekałaś na swoją suknię?? I gratuluję udanej transakcji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 12:43   #136
gold-fish
Zakorzenienie

czekałam 1,5 misiąca, wiem że ciężko wytrzymać ale warto

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-02-19, 21:50   #137
butters
Raczkowanie

Gold fish dziekuje za info.Razem z toba czekalismy na sukienke i informacje
Czy mozesz podac linki do modeli sukien z ktorych korzystalas?
Ile kosztuje przesylka?

Pozdrawiam!

Edytowane przez butters
Czas edycji: 2009-02-19 o 22:37
butters jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 09:16   #138
gold-fish
Zakorzenienie

góra mojej sukni leży mniej więcej tak
http://www.kanaccasbridal.com/produc...cat=533&page=1

dół to drobne falbanki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-02-20, 09:42   #139
judith8
Rozeznanie

sliczna, jak bedziesz miala zdjecia to wklej, bo ja kupuje suknie pronoviasa (iny model, ale podobny) z salonu i chetnie zobaczylabym jak wyglada Twoja w oryginale
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 11:44   #140
butters
Raczkowanie

Gld Fish prosze zdradz nam cene przesylki

Edytowane przez butters
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:48
butters jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 12:36   #141
steefler
Przyczajenie

Za przesyłkę płaciłam 30$.
Stary 2009-02-20, 14:48   #142
butters
Raczkowanie

Cytat:
Za przesyłkę płaciłam 30$.
z kanacca? jaka jest jakosc wykonania?Jestes zadowolona??
Stary 2009-02-20, 17:56   #143
steefler
Przyczajenie

Pół strony wyżej pisałam że jeszcze czekam na sukienkę. Zamówiłam 13 stycznia
Stary 2009-02-21, 17:33   #144
e_m_i
Przyczajenie

Witam
Myśle że allegro to duża szansa na znalezienie czegoś oryginalnego i stylowego za małe pieniądze. Ale też na sprzedaż sukienki już po ceremonii z czym ja sie teraz borykam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 563207983_5.jpg (31,3 KB, 375 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 563207983.jpg (70,2 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 563207983_6.jpg (46,3 KB, 373 załadowań)
e_m_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-26, 12:23   #145
butters
Raczkowanie

Lightbulb Suknie Kanacca

Dziewczyny, ktora z Was zamawiala suknie z Kanacca?Jaka jest jakosc wykonania i przesylka?
Czekam na Wasze opinie.
Stary 2009-02-26, 21:53   #146
steefler
Przyczajenie

Moja sukienka doszła dziś. Nie jest identyczna, ale bardzo mi się podoba. Jeśli któraś jeszcze się waha, wstawiam kilka zdjęć. Góra super dopasowana jak na mnie, w biodrach nieco za szeroko. Zobaczcie same.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7416_edited.jpg (26,7 KB, 552 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7426_edited.jpg (29,0 KB, 587 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7433_edited.jpg (33,7 KB, 538 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7427_edited.jpg (22,5 KB, 603 załadowań)
Stary 2009-02-26, 22:16   #147
steefler
Przyczajenie

Dot.: Suknie Kanacca

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232839&page=5

Pozdrawiam
Stary 2009-02-27, 07:51   #148
annaantonina
Raczkowanie

GG do annaantonina

Steefler sukienka wygląda bardzo ładnie, tylko tren chyba trochę krotszy niż chciałas prawda? Ale na tak skomplikowany fason myślę że bardzo ładnie sobie poradzili. A powiedz jak Ci się podoba wykończenie sukni, cz jest staranne, czy materiał jest dobrej jakości - na zdjęciach ciężko takie szczegóły wychwycić. Ja ciągle sie wacham , ale myśle że w połowie marca też zamówie swoją.
Stary 2009-02-27, 09:24   #149
molka11
Rozeznanie

Cytat:
Góra super dopasowana jak na mnie, w biodrach nieco za szeroko.
Moim zdaniem biodra są ok (chyba, ze trzymasz materiał z tyłu) ale chyba na udach trochę jest za luźna. Bo rozumiem, ze to jest fason rybki? Planujesz do niej halkę?

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 09:48   #150
gold-fish
Zakorzenienie

Kolejna zadowolona Widzę steefler że mamy taki sam wzór na gorsecie. Ładnie Ci uszyli suknię i będziesz slicznie wyglądać
Ja moją odniosłam do krawcowej żeby troszkę skróciła i zrobiła solidniejsze podpięcie trenu. Przeróbki za 120 zł

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości