![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Twoja ulubiona chwila w ciągu dnia?
Cytat:
Dziekuję ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
lubie o poranku widzieć mojego psa przymila się tak śmiesznie i robi prawie fikołki na dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Kocham wieczór, kiedy wszyscy w domu już śpią, jest cicho, a ja siedzę sobie przed komputerem wsłuchując się w jego szum albo w ulubioną muzykę bądź radio, w którym nikt mi nie gada co pięć minut.
Kocham późne wieczory w autobusie. Wtedy nie ma za wielu ludzi, ja wkładam słuchawki w uszy, patrzę przez szybę na ciemne miasto i analizuję dzień. Kocham moment przed samym pójściem spać, kiedy wiem, że co było do zrobienia zostało zrobione i mogę zasnąć z czystym sumieniem. Kocham wszystkie zimowe poranki, kiedy mróz szczypie w twarz i jest jeszcze trochę ciemno, a ja idę na przystanek po prawie pustym osiedlu. Kocham jesienne popołudnia, kiedy kręcę się sama po parku i mam chwilę na zastanowienie. Kocham trwać w pół-śnie rano, kiedy wiem, że jeszcze nie muszę wstawać. Albo wręcz przeciwnie - zrywać się od razu, nawet kiedy jeszcze nie moja pora, z myślą, że dzień będzie dłuższy i mam szansę zrobić coś ponadprogramowego. Wszystko zależy od nastroju, który w moim przypadku jest bardzo zmienny. Kocham każdą chwilę, kiedy jadę autobusem do szkoły. Wtedy myślę tylko o tym, żeby czerpać z tego momentu jak najwięcej. Oglądać dokładnie twarze ludzi, drzewa, samochody. I wiedzieć, że to jeszcze nie jest ten moment na wysiadanie. Kocham wieczorne ćwiczenia i kiedy skończę - czuć jeszcze każdy mięsień i taką świeżość. I kocham momenty, kiedy dzwonek dzwoni na przerwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
AGA :)
|
uwielbiam ten moment
![]() Tak, teraz jest cudownie ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
latem na wsi lubię o zmierzchu zaszyć się na parapecie z słuchawkami w uszach lub bez w zależności od nastroju i myśleć o niebieskich migdałach gapiąc się w ciemniejącą linię lasu
![]() lubię pobudki w środku nocy, kiedy cicho słuszę radio, a konkretniej uda mi się tak niespodziewanie obudzić i trafić na interesującą aduycję/ muzykę chwilę przed zaśnięciem też uwielbiam i, co zdarza się niezmiernie rzadko obecnie, lubię się zupełnie wyłączyć na samotniczej włóczędze po lesie, zawsze mi to sił dodawało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Najlepszy moment to około godziny 21.00 kiedy zasiadam przed komputer, jeszcze się chwile pokręcę po domu po czym zamykam drzwi od pokoju i włączam kamerkę internetową a po drugiej stronie ekranu jest ON
![]() A tak ogólnie to moja ulubiona pora dnia to --> noc ![]() Tylko że przez te moje dziwne zwyczaje rano padam i często muszę się zdrzemnąć po południu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam wieczory... gdy się ściemnia, panuję wtedy taki miły nastrój.. nie wie jak to ująć ale to mnie odpręża, czuję się wtedy spokojnie. Lubię wieczorami czytać, kocham ten czas jesieni kiedy wieczory są taaakie długaśne... wiem wiem, dziwna jestem
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam, kiedy znajduję w ciągu dnia chociaż 30 min, żeby położyć się na wyrku, wyłączyć telefon ... i mieć te 30 min własnie dla siebie - zazwyczaj zasypiam wtedy :P
+ chwilę, w której dowiaduję się, że mam na drugi dzień wolne i mogę poleniuchować do 12 w południe :P
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Latem wieczorem lubię sobie usiąść na hamaku w ogrodzie słuchając mp3.. wtedy się relaksuję
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Gdy wieczorem wtulam twarz w poduchę i nakrywam się po szyję kołderką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
kiedy dzwoni moj tz
![]()
![]() |
#132 |
BAN stały
|
późno wieczór.. godzina 11- 12... wtedy mój TŻet wraca z pracy, mamy czas na wspólną nocną herbatkę, wspólne nocne pogaduszki.... wtedy chociaż robimy dwie różne rzeczy przebywamy ze sob a.... ja zazwyczaj czytam, a "młody" bierze gitarkę i coś tam brzdąka... lubię to...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
uwielbiam wieczory kiedy jestem na dworze i widać gwaizdy a wszędzie jest tak spokojnie.. i gdy wieczorem jadę autobusem albo autem i mijam inne auta i domy w ktorych palą się światła. a wręcz kocham wieczory w czasie świąt
![]() oraz poranki w wakacje - gdy jestem poza domem, budzę się wcześnie i jest jeszcze tak chłodno i spokojnie..
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
w codziennym zyciu, najlepsza pora dnia to przerwa sniadaniowa w pracy, bo wtedy wszyscy sie schodza i mozna sympatycznie porozmawiac
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
mam takie dwie chwile
pierwsza, kiedy akurat odkryję dobrą książkę, wtedy wstaję rano o 5, idę do kuchni, robię sobię mocną herbatę i delektuję się słowami. a w domu jest wtedy tak cichutko.. druga, kiedy wracam do domu ze szkoły, nikogo jeszcze nie ma, włączam sobie piosenkę od której jestem aktualnie uzależniona (obecnie - Yiruma "The River Flows in You"), odrabiam lekcje, czasem po prostu siedzę i się relaksuję..
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
uwielbiam poranki, kiedy mogę czytać w łóżku i nigdzie mi się nie spieszy.
kocham wieczory, kiedy po wyczerpującym dniu wreszcie mogę się położyć. bardzo lubię sieezieć z moim rozmruczanym kotem na kolanach. uwielbiam otwierać pierwszą stronę książki, którą zaczynam czytać. kocham po prostu siedzieć i delektować się pyszną herbatą ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam budzić się z raną z myślą, że muszę wstać, szykować sie do szkoły...
...i gdy po chwili dochodzi do mnie, że przecież jest sobota i mogę jeszcze pospać.... ![]() I letnie wieczory...
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam sobotnie przedpoludnia i beztroskie nicnierobienie w pizamie.
Podobnie uwielbiam wieczorne kapiele, kiedy moge sie calkowicie wylaczyc - jestem tylko ja i moja pianka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
Moje ulubione chwile to takie,gdzie nigdzie nie musze iśc,a moge odpoczywać.Uwielbiam kiedy wreszcie wracam do domu po pracy i moge poprzytulać się do tż,ogladając wspólnie tv,ogólnie spędzając czas razem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
ta chwila pojawia się zawsze kiedy patrze na mojego syna bo wtedy uświadamiam sobie że jest sensem mojego życia
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Jest sporo takich chwil
![]() Kiedy mam wolny dzien, to lubie wstac tak o 10, zjesc duze sniadanie przy jakiejs apetycznej lekturze. A potem bardzo dlugie wylegiwanie sie w lozku z kubkiem zielonej herbaty ![]() Uwielbiam zasypiac i marzyc przed snem ![]() Lubie wracac autobusem do domu. Najbardziej we wczesnych godzinach, kiedy jest malo ludzi, a ja mam przed soba caly dzien jeszcze. Lubie wlaczac komputer i buszowac po Internecie, najlepiej zajadajac cos dobrego ![]() Uwielbiam wieczory na gg z moim kolega ![]() Lubie sobotnie popoludnia, kiedy wracam z Mama z zakupow, a w perspektywie mam wieczor z fajnym filmem/ksiazka lub wrecz przeciwnie - wyjscie na impreze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Co prawda nie bardzo w ciągu dnia, a nocą i będzie tu chodziło o to, gdy kładę się do łóżka i ta cudowna świadomość, że jutro nie muszę wcześnie wstawać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam poranki - wschód Słońca - świat przybiera piękne barwy.
Gdy kończe prace - czuje się wtedy wolna ![]() Wieczory, gdy wtulam się w ciepłe ciało TŻ ![]() ![]() Szczerze, takich chwil w ciągu dnia znalazłoby się więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
wieczór, gorące cappucino, wygodny fotel i odpoczynek
![]()
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
uwielbiam jak rano wstane i pierwsza rzecz to papieros nic mnie tak nie ruszy z lozka jak mysl zeby sobie zapalic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.